Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nekem a CAD-es VGA-on semmi gond nincs a játékkal, az előző driverrel voltak érdekességek, de most már elhárultak a problémák. Mondjuk nem szoktam lesni az FPS-t, de amíg folyamatos a kép, nem is érdekel. Lag-késés sincs soha, nem is értem, miket írogatnak néha a chatbe...ezt is csak egy kifogásnak gondoltam, hogy miért lőtték ki őket,
csatába meg szinte elsőnek töltődök be. Vinyóról fut, FF is mindig megy a háttérben.Amit észrevettem, hogy csata alatt bekapcsol a VGA-n a hűtés rendesen, de amint visszalépek a garázsba, elhalkul. Egyéb felhasználás során soha nem kapcsol nagyobb fokozatba az a hűtő, szóval szerintem igazság lehet benne, hogy döntően a VGA számít, a proci annyira nem.
Hja, a graf beállításoknál Auto detect-et nyomtam és úgy hagytam, ahogy javasolta. 1680x1050-es a monitor, így ezen a felbontáson is játszom.
Summa summarum: ezen a téren nincs panaszom a WG-re.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csatába meg szinte elsőnek töltődök be. Vinyóról fut, FF is mindig megy a háttérben.