Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xAttilax

őstag

válasz kicsicsuvi #195587 üzenetére

igen értem, faszát írtál. sorry bro :R

Bobyjack: én elhiszem, tényleg az érzetem mást de annak semmi alapja nincs.

• Stigma.HC

senior tag

válasz kicsicsuvi #195578 üzenetére

Nem az össze doboz számra vonatkozott a 0,2 a leírás szerint. Hanem minden egyes doboznál mint ha újra dobnál a kockán. Hogy mennyi az annyi valójában és hogy állítgatják nem tudni és nem is fogjuk soha megtudni.
    Valós statisztika érdekes lenne ha látnánk szerintem :DDD

• Pug

veterán

válasz kicsicsuvi #195578 üzenetére

Uhh, szerintem akik mar hallottak valoszinuseg szamitasrol, azok forognak a sirjukban.. :U

• kchryss

veterán

válasz kicsicsuvi #195533 üzenetére

Ebben a témában nagy különbség van, hogy a random vagy a ranked csata szemszögéből nézzük a problémát.

Rangsoroltban, ha felmászol egy szintre nem tudod elkerülni a chieftain-eket. Csoportosan jönnek szembe. Ott sokkal nagyobb negatív hatásuk van a metára. Éppen ezért onnan kivenném őket. Vagy ami még érdekes megoldás lenne, hogy mindenkinek elérhetővé tenni exkluzívan csak rangsorolt csatákhoz. Például lehetne bármelyik 10-es tankot bérelni 1 hétig 2 millió kreditért és csak rangsorolt csatában használhatnád. Így senki sem lenne hátrányban, kreditet vonnának ki a játékból (de lehetne bérelni kötvényért vagy aranyért is) és kipróbálhatná az átlag felhasználó azt a tankot ami még nincs meg neki, de kíváncsi rá. Sokan egyébként meglepődnének, hogy mennyire magasan van a skill cap a chieftain-nél, nem könnyű vele jól játszani, az átlag játékosok nagy részének rosszabbul menne vele, mint egy super conq-kal.

Randomban viszont nem akkora probléma a chieftain. Kb 10 csatánként találkozol 1-gyel, azt is lehet, hogy egy paradicsom vezeti aki bevásárolta magát kampányra és amúgy is semmit sem ér ha 14 hülyét rak mellé az mm. Random esetében sokkal rosszabb hatása lenne ha elérhetővé tennénk még több játékosnak, hiszen akkor gyakrabban találkoznál vele.

Persze a legjobb megoldás az ha nem lenne op tank. :)

(#195534) Stauffenberg
    Egy rakás régi prém tankot felújítottak már. Löwe, super pöri kifejezetten jó tank jelenleg és még lehetne sorolni. A CDC valahogy mindig kimaradt ezekből a ráncfelvarrásokból. Egyébként hiába nem tartozik a jó tankok közé azért annyira nem rossz mint beállítod. Kredit farmolásra jó ma is.

• kchryss

veterán

válasz kicsicsuvi #195525 üzenetére

"Nem is az a bajom velük hogy lényegesen erősebbek lennének, hanem az, hogy (legalábbis a T95/Chieftain és az Obj 907) számomra teljesen elérhetetlenek. Még ha legalább a bond shopban ott lennének..."

Azért ez elég önző szempont. :)
    Ha egy tank sokkal jobb a többinél az igenis nagy probléma és ezt csak súlyosbítaná ha elérhetővé tesszük mindenki számára. Nekem nem tetszik a bond shop. Reward tankokat olyan erősre kéne csinálni mint az azonos szerepkört betöltő kifejleszthető társai és nem szabadna alternatív megszerzési lehetőséget adni hozzájuk. Így nem sírnának akiknek nincs és nem sírnának akik megszerezték sok heti seggeléssel és komoly teljesítménnyel, hogy aztán osztogatják a jutalmukat mindenkinek. Az M60, E6, 121B miatt nem sírt soha senki, mert azok normálisan voltak balanszolva.
    A 907 op volt, de ma már nem olyan mint régen. A 430u simán van olyan jó, sőt a ranked metában jobban érvényesül és mindenki számára elérhető. Én alig láttam rangsoroltban 907-eket.
    A chieftain egyértelműen túl lett tolva és káros a metára. Ha bent lenne a bond shopban ugyanilyen káros lenne és még egyhangúbb lenne a rangsorolt. 5-6 km/h-val csökkenteni kéne a végsebességét kicsit lecsípni a motor lóerőből, a nagy alfa miatt egy kicsit még csökkenteni az újratöltési időn és akkor teljesen rendben lenne. Maradna jó tank, de nem borítaná meg a metát.
    Az obj279e totál agymenés. Az a tank érdekes meta szempontból. Rankeden nem zavar sok vizet, jó tank, de azért a 10-esek prém lőszerrel könnyen el tudják intézni. Olyan hülyén lett megtervezve, hogy alap lőszerrel nem tudod belőni, erős prém lőszerrel meg elég könnyű. Randomban ha 8-asokkal kerül össze akkor jogosan sírnak miatta, mert azok semmit nem tudnak csinálni ellene.

Rankedről és WG tornákról én is tiltanám a prém/reward tankokat. A CW és kampány már érdekesebb terep. Elég hülyén nézne ki ha nem játszhatnál ebben a módban azzal a tankkal ami a jutalom is egyben, ugyanakkor az meg nem igazságos, hogy akinek még nincs meg az hátrányban van a megszerzését illetően.

(#195526) jano_77
    Már írtam neked múltkor, örökre a garázsodban marad. Ezt a tankot végleg megkapod. Viszont csak akkor tudod használni ha épp aktív a prime. ;]

• kchryss

veterán

válasz kicsicsuvi #195518 üzenetére

Emlékeim szerint amikor a stronghold bejött akkor az OI, T-54ltwt és a Ru-251 még nem létezett, de a hosszú évek lehet az én memóriám is megkoptatták. Régen volt már.

A klános élet aranykora a berlini trio érkezése körül volt. Akkoriban volt alternatíva, hogy prém tankokkal minimálisan gyengébb eredménnyel jó sok kreditet farmolj vagy nem prém tankokkal kompetitív legyél. CW-re prém/reward tank nem fért be akkoriban sok. 8-asban 1 sem, 10-esben a 907, de az is ki volt egyensúlyozva azzal, hogy minden lövésre ammo rack-et kapott.

A defender teljesen szétcseszte a 8-as sh-t, az egyre kevesebb skillt igénylő 10-es power creep tankok pedig a 10-es sh-t és a cw-t.
    Mára eljutottunk oda, hogy a legerősebb összeállítás 8-as és 10-es szinten is csupa prém/reward tank és ez szerintem sincs jól így.
    Érdekes lenne ha kitiltanák a prém/reward tankokat bizonyos játékmódokból. Szerintem jót tenne az adott játékmódnak, viszont nem lenne igazságos azokkal szemben akik pont azért vették meg az adott tankot, hogy ott használják.

• Stauffenberg

nagyúr

válasz kicsicsuvi #195507 üzenetére

Itt megint csak a jelzőkön ugrálást látom. Leírtam, hogy a "pay-to-win" egy szarkasztikus, gúnyos jelző, amit a legritkább esetben kell tényleg szó szerint venni és amíg mindenki azzal van elfoglalva, hogy a tökéletes jelzőt megtalálja, csak a lényeg sikkad el.

Aki több prémium fogyóeszközt, ellátmányt és lőszert tud a csatába vinni magával és ezekkel kevésbé kell fukarkodjon, az előnyben van, effektívebb a csatában és többet tesz hozzá a saját csapatához. Ennyi. Pont. Semmi többet nem mondtam ennél, legfeljebb csak azt, hogy a régi szórás rendszerben a weak spotokat kitanuló és célozni tudó játékost jutalmazta a rendszer, addig most a többet grindelőt és hát mit ad a WG-isten, pont a grindelést lehet megúszni/lerövidíteni ha fizetsz.

Felőlem nevezhetjük a rendszert "pay-to-grind-less" néven is, de amíg a kevesebb grindből több effektív "bónuszt" kihúzni képes fizető játékosnak előnye van egy csatában, addig szerintem ez csak nyelvtan zsonglőrködés az elnevezéseken.

Egy általam idealizált rendszerben mondjuk a lövegek pontosságát sokkal jobbá kéne tenni és ezzel együtt a prémium lőszer árát is emelni, így aki tud célozni és megtanulja a weak spotokat, az alap lőszerrel is érvényesülhet, míg aki mindenre csak a prémium lőszert locsolja, az még fizető játékosként is mehetne grindelni és nem csak 2 kört egy 8-as prémiummal.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés