-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz XXArcAngelXX #203340 üzenetére
Példaként a régi konfigom ami min. szint és érdemes lehet szétnézni a használt piacon.
Ez a FM2+ platform már nem bővíthető, szóval az új szériák ajánlottak!Asus F2A85-V Pro
Amd A10-5800K,
MSI R9 270X Hawk 2 GB,
G.Skill Ripjaws X Series 2 x 4GB,
Samsung 840 Evo,
Dell P2414HFull hd kijelző ~ közepes grafikai beállítások mellett ~ 60-70 fps-t tudott, szerintem ez a minimum na meg a jó net kapcsolat.
Tesztelő szoftver pontszám: 8210Jelenlegi konfigom:
MSI B450 Gaming Plus,
AMD Ryzen 5 2600,
Sapphire Radeon RX 580 Nitro+ OC 4GB,
Patriot Viper 4 2x8GB DDR4 3200MHz,
ADATA Premier Pro SP920,
Dell P2414HJáték full grafikai beállítással ~ 90-100 fps-t tud.
Pontszám: 18120 -
Chris0321
addikt
Én is tizenéves gépen játszottam sokáig, nem volt egy nagy élmény és mikor eljött az idő én is elkezdtem érdeklődni milyen lehetőségeim vannak, én végül teljesen új gépet vettem de mivel ő nem áll úgy anyagilag így én azt tanácsolnám neki, hogy spórolja össze a pénzt és vegyen egy használt konfigot, vagy ha nem talál megfelelőt akkor apránként vásárolja meg az alkatrészeket. Én is és unokaöcsém is többször vásárolt már a Hardverapróról és eddig meg voltunk elégedve azzal amit kaptunk. A HDD ha még jó, akkor maradhat (én HDD Sentinel-t használok a monitorozására), mivel a játék tudtommal még mindig nem túl jól használja ki a sok magot így én az Intel mellett maradtam.
-
Swinegod
őstag
Ha fejleszted ezt az inkább mert egy csere gyakorlatilag, mert minden nagyon öreg. Táp maradhat ameddig meg nem hal, ha a házban elférnek az új alaktrészek és nem zavar, hogy hangos az is, HDD a játékhoz meg elég. Először videókártya (50k alatt én nem vennék semmit személy szerint) aztán alaplap (Ha nagyon budget akkor A320M, ha nem akkor B450) utána processzor (Ryzen 3 3200 vagy Ryzen 5 2600). Gamingre majdnem mindig a videokártya a legfontosabb kivéve olyanokban ahol inkább objektumokból van sok, nem pedig konkrét textúrákból, mint mondjuk a Minecraft vagy Satisfactory
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Moleman
addikt
A HDD pont nem probléma, bőven elég idő van, hogy betöltsön a csatába.
Erre a régi gépre én már nem költenék egy fillért sem (12 éves a proci, 10 éves a VGA), minimumon így is elindul, lehet a felbontáson is lentebb kell venni. Játsszon úgy, amíg nem lesz pénze egy komplett új konfigra.
A 8 éves laptopom procija 50%-kal erősebb ennél, a VGA kb 50%-kal gyengébb, 768p-n 20-30 fps a max, sniper módban leesik 15-re. Sokat fejlesztettek (sajnos/szerencsére) a játék grafikáján, 3-4 éve még 100 fps-t tudott a laptopom minimumon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest