- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #135157 üzenetére
Laggot tud az is okozni, ha valami a háttérben jobban használja a netet, mint máskor. Windows, vírusvédelem, vagy akárminek a frissítése, torrent, okos TV, stb. Nem vagyok informatikus, de azért az nehezen hihető, hogy a kisebb adatáram (lagg) FPS esést okozna, amit a géped saját "erejéből" rak össze...
De maradjunk annyiban, hogy lagg előfordul nálam is néha-néha, de az FPS akkor is stabilan 60 felett marad a legvadabb helyzetekben is. -
-
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #135147 üzenetére
Abszolút nem értek hozzá, de felteszem, hogy este többen lógnak a NETen. Nem csak a WOTon, hanem úgy általában. Szerintem túlterhelődik valami, amit egyszerűen kisebb forgalomra szántak. Lehet, h a nagy szürke doboz a szomszéd utcában, lehet, h egy vastag kábel vagy egy szerverszoba 2 országgal arrébb.
Nekem továbbra is az a fura, h egyeseknél minden ok, másoknál nem. -
Gyuri27
félisten
válasz
jano_77 #135147 üzenetére
Nézd meg mikor laggolsz.
Nekem hétköznap kb 3-4-ig jó. Aztán lag. Majd 8-9 után ok.
Hétvégén meg délelőtt ehh. Délután mehh. Este kb jó.
Amúgy fura dolog ez.
Eu 1 20-30ms-l jobb mint eu 2.Meg azt vettem észre, hogy bizonyos emberig kb ok a ping. Aztán mikor kúszik felfele a játékos szám játszhatatlan a game. Pl T25 event.
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #135134 üzenetére
Már több mint 10 éve játszok online játékokkal, igaz legtöbb esetbe a hosting nem a játék kiadója volt, de ennyi problémám még soha nem volt a ping miatt, mint a wotnál. A nap nagy részében lehet normálisan játszani, de viszont tényleg kezd mindennapossá válni ez a lagg procedúra 1-2 órára...
rlazol - köszi
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #135091 üzenetére
mikor várható legénység átképzési akció?
Hogy konkrétan mi lesz majd eldől de Wotinfo bejegyzése alapján.
Hétvégi ajánlat: Hosszú hétvége (?)
Április 29. és május 1. között az ajánlat részeként dupla legénységi XP, a legénységet érintő további akciók, valamint igen jövedelmező küldetések is várnak majd ránk.Különben hivatalos oldalon hová dugták az esemény napárt?
most volt T8-10 normál tank akciózva, de legközelebb mikor várható véleményetek szerint?
Múltra hagyatkozva talán a Június végi Tankfest kapcsán.
(#135094) SoulReaver
Én észre se vettem de kb 1 órája helyreállt az alábbi értesítéssel.
-
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #134974 üzenetére
Az úgy pontatlan volt.
Nagyon ritkán előfordul. Egyszer-kétszer volt számottevő 3 év alatt.
Egy-két havonta előfordul kisebb lag, rendszerint csak 1-2 csata erejéig. Mostanában nem laggoltam, vagyis ez a mostani mizéria, ami a jelek szerint mindenkit érint, nálam nem tapasztalható (erre értettem a "soha"-t, sry). -
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #134970 üzenetére
Elvileg lehetséges.
De ha ez a laggos szerver kell ahhoz, h ma is 1400 komb. sebzés átlagot tartsak az V-ös Leoparddal és 961-re emeljem a Marks of Excellence gördülő átlagot, akkor még sok-sok ilyen lagot kérek.
Szerintem észrevenném, lévén, van, h laggol és olyankor észreveszem, csak ritka esemény. -
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #134888 üzenetére
jano_77: igen, de nem.
Ismersz annyira, h tudd: körül szoktam nézni, mielőtt belekezdek valamibe és nem szoktam a WG-t hibáztatni /dicsőíteni az én eredményeimért. kchryss volt olyan kedves és megmutatta a legfontosabb adatot: nekem 950 a cél kombinált dmg, ezt kell átlagban hoznom, hogy esélyem legyen (persze ez se garancia, de jó támpont). Az elmúlt 30 csatában 1027,8-at mentem, egy hónappal ezelőtti egy random 30-as blokkot 895,4-nek mértem. Vagyis fejlődöm, és amit most hozok, az elég lehet. Persze kényes a dolog. Ha az utolsó 33 csatámat nézzük, 955,2-re esik a szám (-72,6; több mint 7%!), ha az utolsó 3 nélkül, akkor 886,8 (-141; 13,7% 3 csata alatt!).
És ebből kiolvasható a legfontosabb tétel: mindig van 101. csata, amit éppen kilökök az utolsó 100-ból, így nem csak az számít, hogy az utolsó csatában mit értem el, hanem az is, hogy mi volt a 101. csata. Ha az épp egy olyan kör, ahol 2000-et lőttem, akkor hiába volt az utolsóban 1500 kombináltam, ESNI fog a százalék, bármennyire is 950 a target és lila a WN8.
És simán lehet, hogy az a csata, amivel beadja a 3. csíkot 500 dmg se lesz, ha a 101 akkor épp egy nullás.
Nekem az a legfontosabb, hogy a kritikusan rossz köröket (kevesebb kombinált, mint a target negyede) csökkentsem, kevésbé hullámzó legyen a játékom. Nem az 1-2 2000-es kör fog sikert hozni, hanem a sok 1100-as.
Egy táblázatba beraktam az utolsó 100 csatámat és figyelem, mikor minek a helyére jön az új csata, így tudom, mikor fog egy akár csak közepes telejsítmény is nagyot lökni a szekéren.
Jelenleg itt állok, nem kell sok... Meglátjuk, tudom-e tartani az elmúlt 3 nap szintjét hosszú távon.DaGuardian: olvass utána és kiderül, nem kell hozzá nagy ész: azt XVM jóslása lényegében tipp. A győzelmet alapvetően meghatározó dolgokat (platoon, pálya, legénység képzettség, tank fejlettség...) nem vesz figyelembe. Nem szabad foglalkozni vele.
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #134803 üzenetére
ezt értem, csak azt nem, h eddig hétfőiig tartottak az ilyen akciók :s
Light átalakítás:
Nekem jelenleg megvan a Bullog és a T21, valamint 0 csatás, de garázsban van a T49 és a T71 is.
Gondolom, a T21 marad, a kérdés a T71-re vonatkozik: mi lesz rajta? Ki lesz fejlesztve a T69 belőle, ha jelenleg nincs? Tudom, álmodik a nyomor, de mégis... -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
jano_77 #134760 üzenetére
Erre már én is azt mondom, hogy nagyon elgurult valakinek a gyógyszere a WG-nél... Az odáig rendben, hogy újra spottereket akarnak csinálni a lightokból ezért csökkentik a tűzerejüket, de de a látótávot is nerfelik...? Ez kész röhej...
Egyébként legfőbb ideje volna már a 445 m max észlelési távot is feljebb tolni, persze ehhez olyan mapok is kellenének amin ki lehet használni, mert jelenleg egyedül kb. Malinovka+Prohorovka/Fiery Salient amin normálisan lehet spottolni light tankokkal. -
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #134732 üzenetére
Miért nem vert. stabit teszel fel? Akkor 20%-al kisebbről indul a célzókör. Nekem stabi, rammer és venti van fent. Illetve BIA+Cola. Így 132%-ak a legények. T49-el nem a spotból fogsz megélni, mert nagyon jó rng kell hozzá, hogy snipeoljál. Én a HT-ok között szoktam csipegetni
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #134733 üzenetére
Végül a töltésgyorsító+vert.stabi és optika hármast tettem fel és sosem gondoltam volna, de ezzel az első körre sikerült megcsinálni az Obj.260 LT-12 küldit, kitüntetéssel.
Enemy T49-e biztos szidta anyámat, mert mikor felértünk középen a dombra, akkor én eltaláltam, Ő nem és ráadásul még le is égett szegénykém - 1.100 HP husssilletve sikerült még egy ÁSZ kör az lkv 65 II-el.
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #134700 üzenetére
Úgy adhat 65%-ot hogy generál egy véletlenszerű számot és kész.
Ugyanúgy semmi alapja nincs mint a játékban az összes többi dolognak.(PL: átütés,sebzés,stb)
Nem véletlen hogy olyan dolgok történnek ami "papíron" elképzelhetetlen ám a játékban mégis többször előfordul.
Persze a készítők közölnek adatokat minden tanknál hogy össze lehessen hasonlítani a tankokat de azok csak tájékoztató jellegűek.Aztán a játékon belül mit produkál az RNG az más kérdés.Például mikor az FV td-vel meglőttem a grille 15-öt hesh lőszerrel (230 pen) és kemény ~700-at sebeztem.
Szóval az a biztos amit a csata végén látsz a többi csak maszlag. -
zodo
nagyúr
-
rlazol
veterán
válasz
lásd kivel van dolgod:
Lorraine 155 mle. 51
stock állapotban
21,21 LE/t és 700 LE=> 33.000 kgstock ágyú: 2675 kg
nagy ágyú: 3989 kg => +1314 kgstock tank nagy ágyúval: 34.317 kg
stock felfüggesztés: 33.000 kgbolti felfüggesztés (fejlesztett rugó, 3t verzió): + 10% teherbírás
stock tank a bolti lánccal: 33.000*1.1=36.336 kgvagyis rámegy a nagy ágyú a bolti lánccal, és még marad cc 2t helyed is.
szerk:
azért pl a nagyobb rádió 350 kgval könnyebb az alapnál, ahogy a nagy motor is 150-vel (zöld is a színük), ha az van fenn, vagy fél tonnát nyersz alapból, ami viszont a nagy ágyúhoz kevés. A nagy felfüggesztés 36,5T teherbírása csak 150-vel több a boltiénál. -
rlazol
veterán
válasz
jano_77: a bolti láncnak is van egy teherbíró képessége, érdemes utánaszámolni. Előfordul, h csak 50-100 kg a difi, amit pl az álcaháló vagy a töltésgyorsító leszedésével kell orvosolni.
Korcsii: köszi, ezt még nem láttam! Nekem megvan a T21, a T71, a Bulldog és a T49 is (mind garázsban). A T71 milyen feljesztettségi stádiumban lesz az átalakítás után (eddig egy kört se mentem vele)
jano_77 @ 134700: az XVM győzelmi esély kalkulátor alapvetően azt nézi, hogy hány %-os WR-e van az adott játékosnak összesen, ill. az adott tankkal. Ha pl az artytok magas WR-rel volt, akkor az eltolta az arányt felétek, de ettől még artyként nem sok ráhatása van a csata kimenetére. Neked is magas a WR-ed, de ha pl stock tankkal mész, azt nem veszi figyelembe.
SZERK.:
A piros pár hónapja mér nem azt jelenti, hogy nem fér fel, csak azt, hogy a pirossal jelölt tulajdonság rosszabb! Ergo most is csak annyit jelent, hogy nehezebb az új löveg, de attól még lehet, h felmegy - számolj utána. -
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #134681 üzenetére
no offense....
Esély a győzelemre: 75%
Végeredmény: 8-15Mikor szedik ki az XVMből azt a népbutító szart? Már a WG is megmondta, de nap mint nap tapasztaljátok ti, használók is, hogy köszönőviszonyban sincs a valósággal! Cserébe súlyosan befolyásolja a morált és a hozzáállást. Kb. egy éve csinált valaki róla egy jó statisztikai elemzést a hivatalos fórumra, a lényeg: 40-60% között lényegében lutri, h bejön-e a tippe, azon túl pedig kb 60%ot tud. Csata utánra meg minek? Bosszankodni/májat növeszteni?
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #134623 üzenetére
Szerintem a barakkban lévők is mennek T9-be és majd utána kell őket visszaképezni a T8-as tankokra, mert azokba kapsz jóféle 50%-os legénységet.
Az új teszten a prémium fogyócikkek visszatöltési ideje ugyanannyi lett, mint a kis fogyócikkeké, 90 másodperc.
Az új arty nézetben az egér vertikális mozgását sem sikerült rendesen megcsinálni, fordítva működik. Joystickes C64-en nevelkedtem, nálam a normális az, ha felfelé tolom az egeret lefelé néz ezt a menüben be is lehet állítani, de az új arty nézetben nem veszi figyelembe. Bár lehet ez nem is a C64-ről jön, mert ott is csak a repülős játékok voltak ilyenek vagy lehet, hogy a Quake volt ilyen? -
vJokka
aktív tag
válasz
jano_77 #134604 üzenetére
Igen, csak azt elfelejtettem írni, hogy a mostani T8-nak is a garázsban kell lennie. Akció nélkül nem érdemes megvenni, mert akkor buksz rajta 200k-t, és garázshelyet sem kapsz.
Szóval, ha nincs a garázsban a T7 (de a T8 igen):
megveszed -1,4M, kompenzáció +1,2M, eladod +1,2M = 1M
ha nem veszed meg akkor megkapod, majd eladod = 1,2M + garázshely -
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #134426 üzenetére
Más ember stílusát és beszédét kritizálod, miután még a helyesírásodra sem figyelsz, pedig azt könnyebb rendbe rakni, mint az elhangzott beszédet.
Ezt írtad: Én csak azt nem értem, hogy hogy a fenébe lehet az, hogy megyek 10 csatát, bukok 7 és nyerek 3!
hogy hogy - ???
bukok 7 -> bukok 7-et -> stílusosabban: bukok hetet
nyerek 3 -> lásd előző
Hopsz! A "fenébe" még ki is maradt a felsorolásból, pedig ilyet még kimondani sem szép, nemhogy leírni! -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #134410 üzenetére
Scheff legalább elmagyarázza, hogy mit miért csinál. Az artikulációja nem feltétlenül tökéletes, de ő nem is Sinkovits Imre. Neked jobb mondjuk Linkint nézni? Ő tiszta magyarsággal ontja a sz@rt a száján. Az jobb?
Különben is mi bajod van a "franciákok"-kal? Egyes számban: francia, többes számban: franciák, többes szám, múlt idő: franciákok. Ilyen egyszerű!(#134414) BÁ Nutrition: Tegnap csak éppen hogy belepörgettem a stream-jébe, így nem tudom, hogy Scheffet fikázták-e, vagy csak simán Kukibébit istenítették, de a cseten nagyban ment a szöveg, hogy "így de jó a Kukibébi", meg "úgy de király a Kukibébi"...
-
kchryss
veterán
válasz
Pedig sokat fejlődött a beszédtechnikája az évek során.
Én nagyrészt értem amit mond és nekem ennyi elég. Szerencsére nem te mondod meg hogy ki videózzon és ki ne. 10 ezren megnézték azt a videóját is amiről írtál, szóval igény van rá. Téged nem szórakoztat sok más embert meg igen. Ha nem tetszik nem kell nézni, ilyen egyszerű. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Mert milyennek kene lennie? Nem az esti hiradot olvassa
Sot akkor pl ott van cleverland. Tegnap beleneztem valami videojaba. Uristen b+... na o meg ugy beszel mintha vmi elmebeteg dilettans melegsrac lenne. Kegyetlen beteg. Ovodaban gugyognek ugy a dadusok kb. Es most nem leszolni akartam de basszus na! Biztos rendes ember,nem tudom, nem ismerem. De nagyon fura. Vagy inkabb beteg
-
adamgreen
senior tag
válasz
jano_77 #134108 üzenetére
1390 felmegy t9-be, kapsz egy új 8 ast mivel már megvan a 1390 és az új t8 tank megkapja a 1390-en lévő xp-t.
Akinek megvan a 8 as light el ne adja most mert megy fel 9 be.
Plusz aki ilyen tankok elött áll hogy RU vagy amx 30 az még most huzzon bele a kifejelsztésbe.
Mondanom se kell hogy holnaptol TOP OF THE TREE Leopard vonal.Ha jól tudom az RU is kedvezményes lesz.
-
válasz
jano_77 #134108 üzenetére
Ez úgy szokott lenni, hogy ha egy tank a garázsodban áll, és átkerül másik tier-re, akkor értelemszerűen megmarad a tank a magasabb besorolásban. Az alatta levő meg ki lesz fejlesztve, de csak akkor lesz a garázsodban, ha már előtte is ott állt (vagyis nem kapsz ingyen tankot, csak ingyen fejlesztést). Eddig az XP is ment a tankokkal, de valaki írta, hogy tesztszerón ez most nem így volt, szóval ki tudja. Az új tankok is minden bizonnyal ki lesznek fejlesztve, mint a mostani Maus ág változásnál (ha valakinek megvolt a Maus, az alatt levő úőj tankok ki lettek automatikusan fejlesztve, de nem kerültek a garázsba). A modulokkal viszont nem feltétlen ez a helyzet, vagyis csak akkor lesz kifullozva az új tank fejlesztése, ha más tanknál már eleve ki lettek fejlesztve ugyanazok a modulok (ugyancsak lásd a mostani német ág változásokat).
-
Fücsök007
őstag
válasz
jano_77 #133958 üzenetére
Nekem sem ismerős mindegyik tank, de ezek az adatok általában szivárogtatott infók alapján jönnek létre, tehát nem feltétlenül mindegy úgy lesz ahogy itt látod. Ha a WG-s csapat közben változtat a prioritáson, akkor biztosan borul az addigi terv, tehát ez benne van a pakliban.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #133958 üzenetére
Az se mindegy milyen formában. Aki az angol vagy az amerikai 10-es artyt húzta ki nyilván azért tette, mert egy nagyot lövő artyra vágyott. Ha kap helyette egy ilyen sokkoló fost akkor az a rengeteg idő amit az ág húzására fordított megy a kukába.
Szerencsére én időben abbahagytam. Amíg nincs stabil jövője az artyknak addig felesleges húzni őket. A 8-as angolnál tartottam, a 10-es megszerzése sok száz csata lett volna. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #133675 üzenetére
Nem nagyon értem.
passz.
Alap játékon belül nincs wn8 kijelzés.
Aslain pack-ot nem ismerem de gondolom xvm alapú kijelzés van ami -tól és -ig határ értékeken belül, színezve jeleníti meg ahogy akár a napi statisztikákban.
Azt nem tudom hogyan és honnan szedik a saját wn8 értékelésed de biztos nem előbbiek határozzák meg.
Efficiency statisztikai értékek sem változtak 01.15. -től. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #133666 üzenetére
Nálam 3 oldal is ugyanannyit mutat mint általában ~108x
Mikor új tankkal szoktam játszani akkor van hogy ne épp pontos a számítás, igaz wn8 -at akkor épp nem nézem de ekkor ott fityeg egy üzenet erről hogy most csak tájékoztató jellegű mert az xy tank statjait még nem frankón számolja vagy valami ilyesmi.
-
Stanislav84
tag
válasz
jano_77 #133560 üzenetére
Ha elemzést írnék, az kicsit hosszabb lenne, csak azokra a pontokra tértem ki és pontosítottam, amit Carasc0 is említett.
A farmolásos résznél meg igazad van belátom, de én is megkavarodtam Carasc0 írásai miatt. Egyik sorban azt írja éremgyár, majd közepesen farmol. Aztán megint, hogy nem jól farmol, majd hogy a Löwe jól farmol...
Ezért is kérdeztem meg tőle, hogy számára mit jelent a farmolás? (rögtön a beidézett mondatom után...) Mert ez olyan, mintha azt mondanám egy tankra, hogy "ezzel a tankkal nagyon jól lehet menni"... nincs kontextus. XP-t, pénzt, killeket, sebzést? Nem egyértelmű.Kérdésedre pedig a válasz.... Ugyanaz a legénységi kiosztása, mint a tier8+ svéd TD-knek, ami várható is volt, különben rágyújtották volna a házat a WG-re.
-
kchryss
veterán
válasz
Nem szólt volna be neki senki ha nincs ez:
Értelmes ember megköszöni ha valaki szakmailag kijavítja, pontosítja a leírtakat. Nem is értem, hogy ezen hogy kapja fel valaki a vizet. Semmi támadó, okoskodó nem volt abban a válaszban amire így reagált.
Ha valakinek megvannak a törölt hsz-ek küldje át privátban. Mindig lemaradok a popcornról.
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77, tisztelettel: a stílus maga az ember. És nem az volt a fő bajom, hogy összehasonlítási alap nélkül mond kéket-zöldet egy tankról 11 csata után, ugyancsak gyenge átlagsebzéssel, hanem, hogy amikor állításaiba belekötnek úgy felkapja a vizet, mintha ő lenne a WG legelismertebb szaktekintélye.
-
vJokka
aktív tag
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #133291 üzenetére
Közelharcnál tényleg okoz egy kis fejtörést, ha vészesen közeledik az ellenfél, mert nagyon könnyű láncon tartani és lassan fordul, de ugyan ez a helyzet, amikor rohanni kell a sebzésért. Legjobb ez a tipikus td játékstílus, 350 méteren kívülről osztani a áldást és akkor jó eséllyel nem villan a lámpa, ha bokorban vagyunk...
h1mpi- Nem tudom, mert már 2 hónapja nem játszottam vele és replayem már nincsen, de szerintem egy kezemen megtudom számolni hányszor töltöttem goldot. Annyi legyen elég, hogy a e100 tornyán a sima lőszer úgy megy át mint kés a vajon.
-
adrian360
őstag
válasz
jano_77 #133286 üzenetére
és mikor játszottál a tiger I-el és mikor a tiger p vel? tiger 1ben gondolom benne vannak azok a csaták amivel kitermelted a xp-t a modulokra, a tiger p meg fullos volt.
[link]különbségek Tiger I / Tiger (p)
amiben jobb a (p)
ágyúemelkedés : 13 / 17
toronyforgás : 18.77 / 23.99
front páncél 100 / 200amiben jobb a tiger I
töltésidő : 6.42 / 8.25
célzásidő : 2.59 / 2.78
ágyúsüllyedés: -7 / - 6
sebesség : 40 / 35
lóerő / tonna: 12.15 / 10.92
hp : 1500 / 1450
+ az összes talaj ellenállás
+ mozgás és lövés utáni szórás -
Djuree
félisten
válasz
jano_77 #133164 üzenetére
így van, ezt támogatom én is.
most pl. T30-al voltam, a végén kb. 5-en maradtunk t8-t9-esek, 2 t9-es td ellen. tudtam, meg gondolom a többi balfasz is, hol vannak. nekem volt kb. 200hp-m, egy lövéses voltam, a többi csapattársnak meg közel full élete (az ellen td-knek is minimális hp-juk volt). már 4200 dmg-nél jártam. írom a taktikot mit kéne csinálni, senki meg se mozdul, mondom menjetek már előre, még ha vki bekap két lövést a td-ktől, akkor is túléli, és meglátom őket és tudom őket lőni, de nem, meg se mozdulnak full hp-val, már beírtam egy kisebb regényt de meguntam, akkor mondom megyek én, majd lesz vmi. nyilván egyből kilőttek, de felvillantak a td-k és nyertünk is. de ezt nem tudták volna maguktól? meg se mozdult senki hiába mondtam mit kéne csinálni. nyilván magasan én sebeztem a legtöbbet, xp-m is nekem lett a legtöbb.
na ezért is kéne vmi wn8 vagy akármi alapján szűrni....akkor nemcsak a kövi t10 tankért lépnék be csatázni, hanem mert értelme is lenne.... -
scyllarus
veterán
válasz
jano_77 #133164 üzenetére
Csak akkor TX-ben évente egyszer érne el valaki Top Gunt, pl.
A képesség alapú MM-et azért halogatja a WG, mert most jól fizető réteg a valóban jó képességű lilák, akik rögtön vizuális megerősítést kapnak saját kiválóságukról (jelvények, kitüntetések, xp mennyiség).
Hasonló képességű csapattársakkal és ellenfelekkel a kiemelkedő körök már szinte megszűnnének.
Lássuk be: egy ilyen körhöz többnyire kell a saját csapat és az ellenfél bénasága is. -
Emu
őstag
válasz
jano_77 #132723 üzenetére
Tegnap volt egy csatám CDC-vel szinte full T10-be tett be, 83% nyerési eséllyel. Volt nálunk egy epic orosz med szakasz (mindhárman bőven 3k wn8 felett voltak) és úgy gondolták védés módban, hogy nekik támadniuk kell. Kétszer odapingeltem nekik, hogy jöjjenek vissza, mert a másik oldal full üres, de csak lenooboztak, hogy qssoljak. 1 perc múlva mindhárman halottak, mert kb. 10-en rájuk estek egyszerre. Persze a sok egysejtű ment utánuk egyesével így 3 perc alatt 0:8 volt az állás. Nem is lett volna semmi gondom az egésszel, de innentől az "unikumok" csata végéig engem vegzáltak cseten...
-
h1mpi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged