- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz
Barret001 #196087 üzenetére
Tök mindegy, 5 csata egymás után, nekem az is jó. A dátumon úgyis látszik. Popeynek mondjuk nem sikerült 196075-ben, tök random sorrendben kivágott 5 csata képe eléggé ellentmond a "két aránylag jó csata után betett két igen rossz csatába" dologgal.
De tényleg kiváncsi vagyok arra, hogy mást is ugyanúgy szivat-e a játék, mint engem.
-
popey37
addikt
válasz
Barret001 #196069 üzenetére
nekem is hullámzik mint a tenger, ennyi, már bele törödtem 6 év alatt, régen jobb volt.
galervin93, Te meg k***a vicces vagy.
ebben a topicban csak az a baj, hogy van pár tag aki szerint nincs gond a wottal, úgy jó ahogy van. nekik minden happy és szuper, lassan ezt is elfogadom, ha nekik így jó, legyen.csak az szúrja a szemem ha másokat is meg akarnak győzni a wot rendszerének kiegyenlítettségéről, igazságoságáról és a jó balanszról.
-
ooloo
őstag
válasz
Barret001 #196022 üzenetére
Lehet , hogy gagyi játékos vagyok , de én azt látom , hogy a jó statisztikás játékosok általában hátulról operálnak . Nem konfrontálódnak , hanem hátulról csipegetnek . Tisztelet a kevés kivételnek . Úgyhogy , ha ésszel csinálod , sokszor a siker kulcsát is jelentheti .
-
ooloo
őstag
válasz
Barret001 #195909 üzenetére
A Decembert végig sírtam , mert stabilan 25-30%-on állt a WR . A tököm kivót má ....
Egyre jobban kezd untatni ez az egyszer fent , egyszer lent . Nem lehetne ezen finomítani ? Ne kelljen már 150-200 csatán keresztül szívatni a játékost , hogy aztán 150-200 csatán keresztül vigasztalják . Ez egy mókuskerék , amiben önként és dalolva szívatjuk magunkat .
jim bcs : Most jó lesz .... és ha nem ? Lesz egy nyugodt estéd .
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Shooter020
csendes tag
válasz
Barret001 #195427 üzenetére
A config megvan, csak nem config a neve, viszont mióta rendszergazdára állítottam az indítást nem hajlandó elindulni a játék. Vagy elindul, kinyújtja a képet és ennyi. Visszaállítottam nem rendszergazdára de így sem csinál semmit. Ebből szerintem megint újratelepítés lesz
Csak kitörlöm az egész appdata mappáját hátha akkor a beállítások is eltűnnek, mert telepítés után is megvoltak a beállítások.
-
po1son
addikt
válasz
Barret001 #195260 üzenetére
Nem kivenni kell, hanem átdolgozni a rendszerezést... Nagyobb tier különbségnél tényleg kell a gold a kisebb tankoknak, de pl full tier 10-es meccseken tiltanám vagy korlátoznám a számát pár darabban... Sokkal élvezetesebb meccsek lennének, többször lehetne a páncélra hagyatkozni, nem lenne az hogy pl a e100/maus tornyát szét spamelik gold lőszerrel.
-
ooloo
őstag
válasz
Barret001 #195150 üzenetére
Az ember azt gondolná , hogy sárga statos , szerintem középszerű játékosból van a legtöbb . Nem .. az átlag olyan 1000 véennyóc szerintem . És mindezt 30e-40e csatával érik el . Én kurvára nem tudok játszani , és ráadásul szinte csak Német tankokkal nyomom . Ennek ellenére bőven a felsőházba tartozok . Azaz a játékosok 70%-a gyengébben teljesít , mint én . Ebből kiindulva a tankok fele a gép vezérelt bot lehet . Kizárt , hogy nálam gyengébb eredményeket érjen el egy azonos csataszámmal rendelkező játékos . Nem veszem ide azt a pár százaléknyi játékost , akik a fűszálakat számolgatják csata közben , vagy a pillangók szaporodását tanulmányozzák a csata kellős közepén .
-
válasz
Barret001 #195123 üzenetére
Nyilván a játékban rosszabb a pontosság, azért, hogy ne legyen 20-30% nyerési arány különbség a rossz, meg a jó játékosok között. Persze a pontosság nerf előtt jobb volt a játékélmény, viszont valszeg az kellett hozzá, hogy lényegesen nőjön a játékos állomány. Nézd meg, hogy a War Thunder például sokkal kevésbé népszerű, mert az közelebb van a szimulációhoz. Az Armored Warfare is hasonló, de ott más gondok is vannak.
-
ooloo
őstag
válasz
Barret001 #195036 üzenetére
Azt kifelejtettem , hogy egy adott tankkal . A kreditgyáros Skorpion G-ről beszélek . Ezzel bukó majd minden csata . Míg a friss szerzeményekkel - csigazabáló francia - szinte zsinórban nyerem a csatákat , hozzá adott érték nélkül . És igen ... van , hogy 1.5 percig is eltart amíg összeválogatja a "hozzávalókat" egy egy csatához .
Leírtam már .. szeretném azt hinni , hogy nem nyúlnak bele a játékmenetbe , de a kételkedésre okot adó történéseket futószalagon ontja a wg . Az , hogy a 25%+/- véletlenszerű e , az a téma is megérne egy misét . -
CirrMee
addikt
válasz
Barret001 #195038 üzenetére
Nekem is rémlik, hogy a Need For Speed sz*rok (beleértve a X -ig húzott szpútereket is) előtt nem voltak tömegével 5 perces élvezhetetlen meccsek. Annak adok igazat, aki nemrég azt írta, régen az ilyet fel kellett írni valahová, ma meg örülhetünk, ha normális meccset futhatunk.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Barret001 #194989 üzenetére
Csak halkan kérdezném: biztos vagy abban, hogy ez mind a gyíkember és/vagy sorosbérenc WG hibája? Nem lehet, hogy esetleg te magad nem teszel meg mindent azért, hogy jól szerepelj? (A kérdés nem csak neked szól, hanem minden permanensen panaszkodónak is!)
Csak azért kérdezem, mert én egy totál átlagos (vagy átlag alatti) játékos vagyok, az elmúlt két hétben mégis sikerült az alábbi statot produkálom:
Nem nagy számok, de magamhoz képest kiváló (főleg az elmúlt két nap). Ráadásul tegnap 26 csatát mentem az Udes 14-el (ki is húztam a kilencest!), pedig nem vagyok túl jó med-játékos (sem). Ezek szerint a te folyamatos szopórollerednek én vagyok a kompenzációja?!?! Köszönjem a WG-nek, hogy ennyire "jó" vagyok?Barret001 (és mindenki más): tudomásul kellene venni, hogy a győzelem nem csak a csapaton múlik, hanem rajtad is. Azt viszont ne mondja nekem senki sem, hogy 10-ből 7-szer mindig hülyékkel rak össze az MM, mert ilyen nincs. Ki mondta, hogy egyedül nem lehet lehozni egy csatát? A másik a WN8... Amiatt a csapatot ekézni, hogy alacsony a WN8-ad, elég érdekes hozzáállás, hiszen az csak rajtad múlik. Sebezz többet > nőni fog a WN8. Ilyen egyszerű a képlet. Ezt nem akard másra fogni! Ha nem lövöd meg a saját HP-d (sem), akkor ne csodálkozz, hogy pirosra áll a mutató...
Kérlek ne vedd személyes támadásnak, amit írtam, de kissé még bejgli-mérgezetten és kávé nélkül ültem ide és hirtelen felment bennem a pumpa a sok panaszos hozzászólás miatt.
A lényeg. Ha úgy érzed, hogy szívat a WG, akkor nézz magadba és talán rájössz, hogy hol tudnál még javítani a játékodon. Ha pedig úgy érzed, hogy te mindent megteszel a csatákban, mégis olyanok a statjaid, amilyenek, akkor bele kell törődni, hogy számodra ez a szint az elérhető.Az alacsony WN8-tól és WR-től senkinek sem lesz kevesebb a fizetése, vagy nem fogja elhagyni őt az asszony, de még a TEK sem fog kiszállni rá és nem viszik bilincsben a noob játékosok börtönébe. Nem kell ezzel foglalkozni. Ez csak egy játék...
Bocs, ha hosszú voltam! Nem akarok viszályt szítani hozzászólásommal, csak valahogy kijött belőlem a grafomán...
Béke!
-
e-newsee
addikt
válasz
Barret001 #192024 üzenetére
Én, mikor megláttam, hogy a KV-3-ból fognak indulni, úgy voltam vele, hogy ott egye a rosseb, azért én azt ki nem fejlesztem úgy, hogy jelenleg nem is játszom a fő accal szinte semmit, és még a T-150 sincs meg. De múltkor megnéztem, és kiderült, hogy a T-150 nincs meg, de ki lett fejlesztve még jó régen, hogy eliteljem a KV-1-et.
A KV-3-hoz pedig időközben összejött egy csomó tervrajz. Szóval alig került valami XP-be. A nagy löveg már ki volt fejlesztve más tankokból, így csak a lánc, és a torony került freebe a tankon kívül. Beleképeztem az ajándék legénységeket (egy híján pont volt annyi), úgy sem volt ötletem, mit csináljak velük, kapóra jöttek. Szóval most mehet az XP farm a két ágyúsokra. Remélem, nem bánom meg. Érdekel az ág, és nem azért, mert ópé lesz, mert szerintem nem lesz az, hiába orosz. Hanem mert különleges. A prémiumját nem veszem meg, ha csak bent nem lesz a dobozokban, és ki nem nyitom. -
popey37
addikt
válasz
Barret001 #191956 üzenetére
folyamatosan láttam az isut, engem nézett egyfolytában, tuti látta, hogy ott vagyok. nem bokorban áltam hanem mögötte.
előtte volt egy lövésváltás, akkor lehet hogy csak random lőtt, én betaláltam, utána lement a dombról, leesett róla a spott, majd ujra villant ekkor lőtem meg másodszor, nem villant a lámpám, nem spotolodtam fel ezek szerint, mégis kiszedett.itt a replay
-
Moleman
addikt
válasz
Barret001 #191810 üzenetére
Szerintem a prémium fiók határozottan segíti a winrate-et, most reggel pont azon bosszankodtam, hogy folyton win van, mikor nem csinálok semmit. Egyet lövök meghalok, győzelem, cserébe mikor én vagyok a legjobb, vereség... Persze ez is csak összeesküvéselmélet, mint az is, hogy utolsó lövésnél direkt lowrollt kapsz, hogy maradjon még pár hp az ellenben.
-
-
ooloo
őstag
válasz
Barret001 #191790 üzenetére
Én sok prémium tankot vettem a rengeteg arany és prémium napok mellett . Én úgy gondolom , hogy kifizettem a részem ( és mások részét is ) a játékkészítőknek . Természetesen , aki nem engedheti meg magának ezt a "luxust" , az ne fizessen .
Viszont már behúztam a kéziféket .... fájt a fogam a M48A2 Räumpanzer és a VIII VK 75.01 (K) -ra , de nem vettem meg . Feltettem magamban a kérdést . Jelentősen javítana a statisztikámon , ha megveszem azokat a tankokat ? Nem . Nincs hasonló karakterisztikájú tankom a garázsban ? De van ! Akkor minek ? Így is a tankok 80%-a , de lehet hogy több , ott porosodik a garázsban . Ideje lenne valami korszakalkotó ötlettel előállniuk , nem folyton a középszerű , egypálcás céllövöldés bóvlikat a trafikba rakni . Miért nem nyitnak Tier XI-XII felé ? Kicsit tágabb lenne a mozgástér ... Az , hogy mivel töltenék meg ? Azzal , amivel eddig .. fantázia tankokkal . -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Barret001 #191661 üzenetére
Köszi
, bár a próba kontaktlencse megvisel. Vagy megszokom, vagy szemüveg.
Lacibacsi : Lehet, rossz kifejezést használtam. Majd meglátom, ha letöltöttem, h mi ez. Lényeg, h addig nem enged játszani. És mivel nem konyítok a számítástechnikához, zavar, h mi minden települ a gépemre, ki tudja milyen rejtett programmal.
-
Barcelona95
tag
válasz
Barret001 #191641 üzenetére
Nekem random kilép a játékból, miután vége a csatának vagy akkor, ha kilőttek és magam lépek ki.
Nem tudom, hogy ennek lehet-e köze ahhoz, hogy a 64 bites mappából manuálisan indítom a játékot, hogy megkerüljem az "új" csoda Launchert.
Korábban is előfordult ilyen hiba a modok mellett, de jóval kevesebbszer. -
Moleman
addikt
válasz
Barret001 #191641 üzenetére
Én kevéssé vagyok elégedett, Panther, top tier, Cliff, már épp kötöttem a nyakamba a szalvétát, hogy lakoma lesz, erre eltűnt a játék és csak az asztal maradt, még hibaüzenet se volt.
Mire újra betöltött, 200 méterrel előrébb volt a tank, hátrafelé néző löveggel, kilőve... -
peterson79
őstag
válasz
Barret001 #191624 üzenetére
Miben megy jól? Random vagy Ranked?
Nekem tegnap Ranked-ben ilyen 1-2 sráf plusz aztán 3 mínusz, aztán megint szereztem párat, de sajnos sokszor semmit, hiába nyertünk, nem tettem eleget a dologhoz..pedig eskü kidolgozom a belemet
csak goldot nem fosok, az a baj...
IS-7 és T100lt amivel szeretek menni, nekem ezek jönnek most be és működnek a csatában. Sajnos Maus-t szétgoldozzák, semmit sem pattint jóformán, legalábbis közelről és most Heavy-knek közel kell lenniük, hogy adja az XP-t. T110E3-at próbáltam, néha jó volt, de nem az igazi. Obj430U csak az elején volt jó, most nem adja, Div3 végén vagyok, 13-as szint, egy sráf. Jó lenne még a 2-esbe bejutni, talán az 1-es is összejöhet... -
Warton
őstag
válasz
Barret001 #191620 üzenetére
Nekem meg csak ilyen csatáim vannak.
-
-
peterson79
őstag
válasz
Barret001 #191596 üzenetére
Várjál, most olyan szavakat használsz amit meg Én nem értek. Mi az, hogy proxy-ból szpotolhat?
A másik, hogy ha bokorban ülök és minden láthatósági pontom takarva van - vegyük elméletben azt, hogy minden takarva van, de mondjuk az eleje és az oldala illetve a tetejét takarja a bokor - akkor csak úgy fognak felszpotolni ha 50 méteren belül vagyok nekik?? Szerintem nem így van, de lehet most hülyeséget írok.
-
peterson79
őstag
válasz
Barret001 #191590 üzenetére
Benne ültem a bokorban, csak hogy pontos legyek. Ez Prohorovkán volt, nincs hozzá kivágott képem. Azt hiszem déli oldalnak hívják, ha nekünk a start úgy esik, hogy jobbra van a vasút és a domb, balra pedig a bokrok tömkelege. Ott van egy olyan rész ahova a TD-k állnak, de még előtte is van pár bokor olyan 50 méterre vagy kicsit messzebb, Én abban bújtam el, teljesen fent a pálya szélén. Ez kedvelt spot bokor amúgy.
Rengeteg spotom volt onnan, aztán az egyik heavy - meg nem mondom mi, de vak fajta volt - úgy gondolta jó ötlet megindulni akkor is, ha lövik. Már alattam volt amikor kilőtték, szerintem 50-60m között, de franc se tudja, legyen több, 100 nemigen, az már túl messze lenne ezen a részen. Ha jön még tovább akkor a kilógó seggem miatt biztos, hogy felspotol...de szerencsére nem így lett
Ja, még annyit, hogy az adott pillanatban kb 200-as pulzussal éltem és már remegett a kezem, hogy mikor lőjek ki a bokorból és meneküljekEszméletlen kör volt, szerintem csináltam is vele valami küldit.
-
peterson79
őstag
válasz
Barret001 #191552 üzenetére
Értsétek már helyesen. Természetesen csak 445 m, de az "elméleti" látótáv kurva sok is lehet. Most is 500 m fölött van a T49-emen és tudom, hogy nem eddig lát el, csak csökkenti az ellenfél kamóját...
istenem...ne nézzetek már mindenkit ördögtől valónak, mert valamit képes megkérdőjelezni és beszélgetni a játékról. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
Barret001 #191498 üzenetére
A replay-t sajnos nem áll módomban megnézni, és a csapat panel listán sajnos a játékos nevek vannak kiíratva, így a kép alapján nem tudom milyen ELC-ről van szó, mert a kiinduló felháborodás arról szólt, hogy a Lansen C-t nem spottolta fel!? Azért a Lansen C és az ELC álcaértékben nem ugyan az.
Most akkor van egy ELC is az enemynél, ami nem volt még felspottolva a kép készítésekor?
-
CirrMee
addikt
válasz
Barret001 #191498 üzenetére
Hogy mire képes az ELC, arra van egy videóm. 3:53-54 környékén koppant az a madár, ami mellettem keringett jó ideje...
-
-
phoenix1989
őstag
-
phoenix1989
őstag
válasz
Barret001 #191481 üzenetére
kit érdekel hogy látott. senki nem mondta hogy ő nem látott engem. én nem láttam meg őt. szaros 86 méterről úgy hogy a segge kint volt a bokorból. nézd már vissza. amikor rám lő felvillan és kint van a segge. a tank seggén is van spot pont és tisztán ráláttam mégsem villant fel.
-
válasz
Barret001 #191376 üzenetére
Nem. Ha áll a motor (bármilyen jármű motorja), akkor pár év alatt simán berozsdásodhat a motor annyira, hogy használhatatlan lesz. Kérdezz meg egy autószerelőt. Nem tesz jót a motornak, ha nem használják. Persze nyilván párás környezet is kell hozzá. Ezt megelőzendő elég évente párszor beindítani, mert akkor ugye a dugattyúk végigkenik a hengereket. De ha évekig nem indítják be, akkor berozsdásodhat.
-
zodo
nagyúr
válasz
Barret001 #190435 üzenetére
Mindig lesznek csalók, remélem nem bénáznak sokáig hogy rendbe tegyék.
Amúgy a patch-es témát én sem értem.
Vicc hogy az 1.6.0 -hoz 9 db patch kellett és várhattál a modok frissítéseire, nem beszélve a xvm-es srácokról akik napokat ülnek a patch utáni frissítésen.
1.6.0 alatt volt hogy 2 patch jött ki míg az xvm még az elsőre sem volt frissítés. -
popey37
addikt
-
popey37
addikt
válasz
Barret001 #190287 üzenetére
nálam a tegnapi nap elég jól sikerült, de előtte szopó roller volt főként. de a mai az katasztrófa. azért 20-30 csatából az 1700 wn8 körülit szoktam hozni, meg az 50% fölötti gyözelmi arányt.
ma ez nem fog összejönni. az első tiz csatám bukó volt jött pár nyerő, tána megint kubó folyamatosan. -
peterson79
őstag
válasz
Barret001 #190268 üzenetére
Igen, ezt mondjuk részletezhettem volna. Gondolom light-nál inkább a spotra adja, míg heavy-nél, medium-nál talán a sebzés+kill a lényeg. Ja, meg a TD-k, ott is ez lehet a mérvadó.
Próbálnám megszerezni a Tank ászt szövetség vonalon, hogy legyen kitüntetés róla...vagy mia tök.. tudjátok
-
-
ooloo
őstag
válasz
Barret001 #189094 üzenetére
Hogy ki normális és ki nem az , nézőpont kérdése . Viszont , ha leegyszerűsítjük , akkor ez a 15 éves srác sem 100-as . Viszont 5600-as a véennyóca . A linkelt videó 03.01.13-nál lesz érdekes . Szerintem Őt már benyelte a tankos játék .....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged