- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
inferno88 #165031 üzenetére
Igen, jobban megéri, mert sokkal megbízhatóbban hozod a sebzést. Ha hibázol, csak beleülsz a következő tankba, és tolod tovább. Na meg ugye csata közben tudod javítani a tankod, beleértve HP-t, és lőszer pótlást is (ezek ingyen vannak). Persze azért erősen lecsökkenti a creditet, ha sokat kell tankot cserélned.
És ugye csak 8-asok vannak, így egy jó penes prémium tankkal egyáltalán nem kell gold ammót lövöldöznöd (210 pen felettiekre gondolok).
-
Gyuri27
félisten
-
-
gainwardgs
veterán
válasz
inferno88 #164675 üzenetére
Hát igen anno jó volt.
Aztán ment a szokásos sírás hogy nincs már orosz fölény a többit meg hagyjuk..
A kupola nerfet még úgy ahogy megértem de alsó lemez bizonyos részeit 240-ről 76-ra nerfelni na az már...
Nálam is csak porosodik a garázsban 😔jr1994: obj 268 és 704 után vártam a "csodát" de egyelőre elmaradt.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
inferno88 #164302 üzenetére
Én egyszerre vettem meg a 1357-el. Míg a Type-ban negatívan, addig a 1357-ben pozitívan csalódtam. Nem lebeszélni akarlak róla, de én többet vártam. Bármennyire is gyors, nagyon lassú míg eléri a top sebességét, ég és föld a gyorsulása mondjuk egy Bulldoghoz képest. A másik, ami zavar a torony lassú forgása. Az ágyú jó és a kreditet is viszonylag jól hozza, bár ebben is jobb a 1357 nyilván a plusz tier miatt. És igen, a WZ legényeit a plusz rádiós lemaradása miatt nem a leggyorsabb módon fejleszti.
-
sequator
senior tag
válasz
inferno88 #164296 üzenetére
Tegnap sem voltak "legyilkolva": mi egész este (kb fél9-től fél2-ig) játszottunk EU1-en hogy meg legyen a digó tank. Szerintem inkább valami hálózat szolgáltatói hiba volt, ami persze lehetett az ő oldalukon is, de az EU1 egész este folyamatosan ment.
8-as szintig jutottam el napi átlag 35-40 csatával, összesen 541 csata után. Azt kell mondanom, hogy ez igen durva grindeléses event volt.
sautia
-
e-newsee
addikt
válasz
inferno88 #164119 üzenetére
Tegnap Tundrán voltam artyval. Beálltam A1 legcsücskébe lőni. Feltűnt, hogy a bázisról egy VK 45.03 beállt az első szikla mögé, és ott nézelődött. A csata végén maradt az ellenfélnél egy egy pálcás SU-100, és két arty, nálunk meg a full hp-s VK, és két arty. Hozzáteszem, csata közben a VK átpártolt a hátam mögé, majd amikor ott nem fért el, akkor mellém állt, és szenvedett a tank irányításával. (Egy buckán forgolódott veszettül össze-vissza). Egy már kilőtt Cromwellünk próbálta segíteni szerencsétlent, hogy a pálya szélén menjen előre, hátha tudja spotolni a SU-100-at. Persze kezdett elborulni rá az agyunk. Mármint a VK-ra. Közben a Cromwelles emberke írta, hogy menjünk inkább artyval spotolni, mert a csávónak mindössze 65 csatája van (gondolom megnézte közben).
Nos, a csata vége az lett, hogy az egy pálcás SU és artyk közelharcban lenyomták a VK-t, és még csak nem is nyílt terepen, hanem egy szikla tövében. Persze nálam is miért ne ilyenkor szórna az rng a teljesen beszűkült kör szélére. Még csak nem is kábítottam a SU-t. Szóval a VK meghalt, nekem sikerült kilőni az egyik artyt, de utána leesett róluk a spot, és lejárt az idő, így döntetlen lett.
Amiért az egészet leírtam, az az, hogy mit keres egy tier 7-es prémium tank egy 65 csatás ember kezében? De most komolyan. Ennyire kell a pénz yachtra? Én nem engednék olyan szintű tankot venni, amilyen szintű tankod még nincs. Nem kell nemzetre szigorítva, de csak akkor vehess 8-as prémium tankot, ha legalább egy 8-as sztenderd tankod már van. Vagy mittomén, 1000 csata után vehess csak prémium tankot. Fiók, gold, stb az más, az hadd menjen, de legalább tankot ne. Legalább annyira tudj már játszani, hogy meg tudj fordulni egy tankkal egy bucka oldalán.Sírás OFF...
-
-
Norbika88
senior tag
válasz
inferno88 #163611 üzenetére
Először köszi a választ!
Igen a Kruppal az a félelmem amit leírtál, 7es be igen jól hangzik de az max szökő évente lenne 1xer..
Van egy su100y azzal igen jó köröket szoktam "bokormatyizni", strv m42/57 alt-al is jókat "futkározok".
Heavym még premiumban, nincs.STRV S1en még nem gondolkoztam, de ránézek.
-
lacibacsi
addikt
válasz
inferno88 #162886 üzenetére
Viszont arra alapoz(hat)nak, hogy az embereknek jobban fáj kiadni 12k forintot egy új tankért, de néhány küldetést szívesen bevállalnak, hiszen az "nem kerül semmibe". Azután a küldetések nehezebbek lesznek, meg majd fogy az idő és mi jön ezután? Venni kell egy hét prémium előfizetést, vagy kettőt, esetleg némi aranayt. Azután hogy hogy nem, többet költ az ember ezekre, mint amibe a tank kerül. A ráfordított időt ne is említsük.
A végén persze ott lesznek az örök vesztesek, akik prémbe és aranyba ölik a pénzüket, meg rászánnak egy rakás időt, de nem tudják megszerezni a tankot, hát megveszik teljes áron a boltban. A WG meg röhög a markába...
Szerintem ez a "zemberek" nagy részénél így működik.
-
Jadro
veterán
válasz
inferno88 #162831 üzenetére
Elkezdtem játszani az Euro Truck simmel és az alapjáték + 4 térképbővítő expansion"lemez" alig drágább mint ez a tank egyedül. Eddig nem igazán gondoltam bele, mert csak a Wot-ot toltam, de innen nézve azért megdöbbentő. Pláne, hogy a tankot igazából csak bérelem, a másik meg hozzám kerül. (Ráadásul az ETS nem is csesz fel agyilag
)
Tudom más üzleti logika meg minden, csak úgy elmélkedtem egy picit.. A WoT persze marad és tolom tovább, max kisebb intenzitással. Költöttem már rá eleget.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
inferno88 #162617 üzenetére
A ToT miatt az oroszt húzom. Nekem az MT-25-el semmi bajom nem volt, sőt a végére meg is szerettem, szerintem a maga szintjén jó light. Az LTG viszont sokkal nyúlósabban fordul, nem jön be még fullosan sem, hiába nagyon jó az álcaértéke. Az LTTB-t a WZ mellett az egyik legjobb 8-as lightnak tartják, nagyon jó köröket látok vele, szóval szerintem az tetszeni fog.
-
jano_77
nagyúr
válasz
inferno88 #161430 üzenetére
Most már meg is tapasztaltam én is, hogy miről is beszéltetek "csodálkozás" alatt!
Nem tudom mikor láttam legutóbb ennyi 0-ást egy csatán belül!RUINBERG mappára másnál is kidobja a játék!? Lejátszottam 3 műsik csatát és a kövi Ruinberg lett volna, de csata betöltő képnél kidob a játék teljesen. Próbálok újra visszalépni, szintén! Más esetleg tapasztalt ilyet? (csak ASLAIN van fent, semmi más!)
szerk: lehet, hogy Őket is kidobta a játék csata betöltés közben!? -
lacibacsi
addikt
válasz
inferno88 #161398 üzenetére
Nálam pont nem a processzor a szűk keresztmetszet. Tegnap tesztelgettem a gépem a tesztszerveren és az lett a végső megállapításom, hogy a memóriának vagyok szűkében. Maximum beállításoknál a processzor terhelésem a legvadabb helyzetben sem volt 80-85%-nál magasabb, viszont a 4 GB memória végig 100% közelében volt terhelve. Már a csata betöltése is lassú volt (előfordult, hogy már másfél perce tartott az ütközet, mire beléptem), de menet közben is meg-megálltam néhány pillanatra, amíg a bitek utolérték magukat. Kipróbáltam az ultra beállítást is. Amikor a memória engedte, akkor 50-60 fps-sel ment a játék, de sajnos nem ez volt az általánosan jellemző. A hétvégén megduplázom a RAM-ot, remélem, hogy 8 GB elegendő lesz legalább a maximum beállítás normális futtatásához....
-
h1mpi
félisten
válasz
inferno88 #161338 üzenetére
Nekem jobban tetszik a T-44, mint a mod1.
Persze csak a buff után előtte sokkal jobb volt a mod. 1.
T-54 vs 430. Fullozva kajával BIA-val. A T-54-nek az a célzás ideje győzött meg erről az ágról. Az M48-ban is azt szeretem, hogy kinézek durr, vissza.
-
h1mpi
félisten
válasz
inferno88 #161332 üzenetére
Én a T-54-re mentem (nem bántam meg, eddig elég jól adja 2300 avg dmg-el), mert ki akarom fejleszteni valamelyik klasszikus 10-es orosz medet, de szerintem kigrindelem a 430-at is, főleg mivel a T-44-el élvezet volt játszani és kicsit hiányzik. Szerintem megszüntetem az IS4 legénységét, úgy is alig játszok vele és átrakom a T-44-be, akkor lesz még egy jó legénységem a 430U ágon...
-
-
jr1994
addikt
válasz
inferno88 #161269 üzenetére
Én általában 10-es tankokon használom, meg akkor hogyha az adott tank ágyúja nem az igazi, pl nagyon lassan szűkül. Mondjuk a svéd Leo-n a 300-as ágyúnál, vagy az Emileken, az AMX M4 51-en szerintem érdemes.
(#161272) zodo: az IS7-et mindenképpen próbáld ki kajával, érezhetően jobb lesz tőle.
-
zodo
nagyúr
válasz
inferno88 #161262 üzenetére
Jó az a gép vagy a 10-es U?
Elkezdtem játszani a visszavett T-44-el de csak mert siralmas legénységet sikerült bele ültetni és most jó a legénységi szorzó a kedvezményes ág miatt.
Nézetem az összehasonlító táblába pl T-54-el vagy U-t Obj.140-el összevetve vagy csatákban ellenfélként de nem tűnik olyan acélosnak ezért kérdezem. -
törölt tag
válasz
inferno88 #160848 üzenetére
Nehéz választás, nekem mindkettő a szívem csücske.
IS-M esetén készülj arra, hogy Stock állapotában - ismerőseim elmondása alapján - gyatra. Én kifullozva, 3+ skilles leányokkal játszom az első csatától és így nagyon élvezetes.
Hátránya a tempó és a hihetetlenül nagy fordulókör, viszont nálam elit alakulattal, vert. stabbal meglepően pontos és elég nagyot is lő.
-
e-newsee
addikt
válasz
inferno88 #160797 üzenetére
Dettó. Két fhansziám van. A 12t, meg ez. A közepes ág most egyelőre nem prio.
De a Revo tényleg egy fun tank. És megvan annak az alfának a visszatartó ereje. Múltkor Tundrán egypálcás voltam, és egy-egy 400hp körüli játékos (egyik asszem mod1, a másikra már nem emlékszem) nem mert kijönni rám a szikla mögül, mert mindkettő féltette a caros kis életét. De olyannyira, hogy valahogy, máig nem értem hogyan, sikerült mindkettőbe egyet-egyet belelőnöm a 11mp-es töltés ellenére. Azt mondanom sem kell, hogy egyiknél sem adta be a pozitív rng-t, így végül a tizenpár hp-jukkal azért ketten lerohantak. -
Jadro
veterán
válasz
inferno88 #160797 üzenetére
Nem meglepő, hisz a francia közepes ág tier 9-ben indul, de ott aztán van rögtön két ág is. (A Tier5-ig tartó közepeseket nagyjából hagyjuk is.
)
Nekem is legénységgel gurult be a tank és alig pár hete mentem rá a kilences BC-re. Addig Revora voltak képezve és szépen fejlődtek. Már a 4. skill felénél járnak, igaz 640 kör benne van a gépben már.
Minjárt utolérem a Cromwell B-t és ez lesz a leghasználtabb medem. Ami azért vicces, mert igen ritkán használom igazi medként.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
inferno88 #160792 üzenetére
és (#160791) e-newsee és utólag (#160793) Jadro
Hálásan köszönöm a válaszotokat!
Gondolkodni van még időm és már egy ideje szemeztem ezzel a tankkal is de a karácsonyi aranydömping során inkább "nekem való" tankokat gurítottam be a garázsba.
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs próbaidő a WG-nél...maximum tesztszeró de abban viszont annyira nem bízok.
Köszi még egyszer, az RNG legyen veletek!
-
Czmorek
aktív tag
válasz
inferno88 #160694 üzenetére
Nekem az a bajom a Sheridan-el, hogy nem tudsz vele messzire lőni pontosan, mert egyszerűen leesik a lövedék. Én se a troll ágyúval használom, de szerintem idén jó ha 3x mentem vele.
Ha tényleg lesz olyan, hogy a legénység nem felejti el az előző tankokat akkor visszaveszem a T49-et és inkább azzal csapatom.
-
válasz
inferno88 #160686 üzenetére
A mostani metában semmit nem ér a páncélja. Sidescrapelni eleve nem tudsz vele, mert akkor könnyen belövik az oldalát, amúgy meg a tier9-ek az alap lőszerrel simán átlövik elől bárhol, a tier8-ak többsége meg tölti a goldot, ahogy meglát, de még azok többsége is átviszi a lower plate-et alap lőszerrel, de amúgy is ott van az Eiffel torony méretű kupola, amit még kapáslövéssel is eltalál az a összes orosz tank, mert ugye azokat Sztálin szelleme segíti. Amúgy nem viccelek. IS6 meg WZ111 is sokszor kapáslövéssel lövi a tornyomat, neked meg hiába pontosabb az ágyúd papíron, nem találod el a weak pontjukat, de sokszor még a lower plate-et sem. Akkor egész jó, ha top tier vagy 3-5-7 vagy 5-10 felállásban, de ott is csak úgy, ha mindig a front páncélt tudod az ellenség felé tartani, és hülyék az ellenfelek, mert nem célozzák a kupolát. De az a röhej, hogy még így is a legjobb francia heavy.
-
Jadro
veterán
válasz
inferno88 #160686 üzenetére
Volt már pár igen vicces köröm vele, de mostanában hanyagolom. Szemből baromi jól védett, de ha egy kicsit is oldalról kapják el, minden beviszi. Szemből meg ott a kupola. Lőszere sem olcsó, vannak jobb grind tankok. Nem mondom hogy bánom a megvételét, mert okozott sok kellemes percet és egy jó kis legénységet is sikerült húzni vele, igaz még csak az ARL44-nél tartok ezen az ágon. Mondjuk nekem úgy általánosságban nem megy olyan jól a heavy tankokkal.
Az Obj. 257 most sokkal élvezetesebb.
-
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #160583 üzenetére
Kill számláló és az eredményjelző kicsit meghülyült a videóban. Még el sem kezdődött a csata, de már 13:10 volt az állás és már volt 4 kill-ed.
Élsimítást nem szoktad bekapcsolni? Nálam zavaróan vibrálnak a házszélek és fák mozgás közben.Szép kör volt, td-t okosan láncra tetted.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
inferno88 #160428 üzenetére
Elolvastam. Többször is.
1. Pont arra válaszoltam, beállsz mögé/mellé mert jó fedezéknek. S ha úgy adódik, tolsz is rajta még mielőtt kiröhögöd?
2. "Ennek mi köze egy játékhoz, ahol 1 perc múlva már csillog a festés a tankodon a fűtött garázsban?" - nos, ha ez így megy, akkor te miért félted azt a pár HP-t?
3. A dolog amúgy szerintem nem ilyen egyszerű, mert talán azt is mérlegelni kellene, hogy saját egy lövéses életed ér többet vagy a csapattársé. Ja, ez randomparty ahol az ilyesmikre nem adunk.
4. A fentieket az adott videotól elvonatkoztatva írtam, általánosságban. -
-
Imilenni
addikt
válasz
inferno88 #160425 üzenetére
Persze, ha ismered a másikat és nincs ellenére vagy megkérdezed nyugodtan, de ezt így?
Gondolom Te se szólnál ha beállna valaki mögéd autóval aztán beléd menne a másik autós, nem belé.
Egyébként ez a baj a communtyvel.
Ha valami prő csinaljá hát de vicces, ha egy tomato akkor meg csicska. -
po1son
addikt
válasz
inferno88 #160342 üzenetére
Ezen is gondolkoznak a wg-nél.
Elméletileg lesz olyan, hogy a játékos nevet el lehet majd rejteni, de kérdés hogy a xvm értékekre is vonatkozik majd ez? Ha ez megtörténne és az arany lőszer egyensúlyozva lenne, akkor elgondolkodnék hogy újra játszom. Skill4tu-nál vettem észre mostanság, hogy brutálisan kapja az arty fókuszt elég sokszor, ami egyértelműen a név és a wn8 érték miatt van. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
inferno88 #160307 üzenetére
az a baj h sok tier limites tank hiaba lesz buffolva minimum a sajat szintjere ha folyamatosan megy a +2-be a jelenleg gyoker mm szerint akkor sokat nem erek vele. ezek legalabb egy kis menekulo megoldasok voltak h az esetek tobbsegeben csak 3 nagyobb szintu tank ellen kellett jatszanod meg ugye az op siemka csapattarsak ellen. pont nem zavarna ha lejjebb raknak pl az e25-ot vagy a panther m10et tier 6ba, a lovegeik alapjan ugyis oda valok. max valamivel gyorsabban toltenek. ez a visszaadjuk golban.. hat b*sszak meg. kit erdekel a gold, aki akar azt vesz, en nem azt vettem. eleve a goldot kb premfiokon kivul nem tudod mire kolteni, max par tankra amire semmi szuksegem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged