- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #144306 üzenetére
Akárcsak a RU-n.
Amúgy előzetesen sem volt semmi "extra" erre a hónapra kiírva.
Hó végén a Gamescom kapcsán várhatunk talán valami értelmes akciót.Következő hetekben:
Let's boost our crew!
12 August – 14 August: A dedicated special for your tank crews. As the title says, it's time for your crew members to reach new heights, or in this case, skills. Accomplish daily missions to accelerate your crew's progress!
Inspired by Metal
17 August – 20 August: We aren't spoiling any of our plans for this weekend for now. Instead, get yourself ready for a big surprise!
Itt még bármi is lehet a meglepetés említése kapcsán.gamescom 2017
23 August – 28 August: Same as every year, we are at gamescom, one of the largest gaming conventions in the world! If you cannot visit us at our booth, we've got you covered with a huge special event: x5 XP for the first victory, great discounts, and a digital goodie bag await!
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #144133 üzenetére
Kaptam én is egy 30%-os kupont az 5 éves WOT-os pályafutásom örömére.
Hogyan lehet ezt felhasználni, mikor és hogyan kell beváltani?
Kiválasztok vmilyen csomagot, mondjuk egy gold+30 nap prémium és a kupont mikor kell megadni, hogy van ilyenem? Csak mert kódot azt nem ír!? -
SoulReaver
veterán
válasz
jano_77 #144095 üzenetére
Nekem most van egy olyan speckó fülesem, hogy led világítás is van benne
3-4k lehetett, de egész jól szól és nem hallasz mást, ha felteszed a füledre. [link]
MÁS...
Scorpion G, hogy ilyen gagyi kancsi szar? Sajnos se ventit se stabilizátort nem lehet bele tenni, van benn egy BIA-s legénységem, 116%, de hihetetlen, hogy fullra beszűkült, szerveroldali célkeresztel is mellé lő...
-
Stanislav84
tag
válasz
jano_77 #144095 üzenetére
Nekem is az van, meg h1mpinek is azt hiszem. Nagyon jó hangzása van a fülesnek, strapabíró és kényelmes is. A cloud II-ben van beépített USB-s hangvezérlő, amit akár ki is hagyhatsz, de jobb hangzása van, mint az alaplapi hangkártyának. Ha viszont van jobb hangkártyád, akkor érdemes a jack dugós részét használni. Én teljesen meg vagyok vele elégedve így 3 év után is.
-
zsolthee
senior tag
válasz
jano_77 #143917 üzenetére
Köszi. Közben még olvasgattam róluk.
A Lorraint most azért zárom ki mert a 13 90-nel és 50 120-szal igazából most jól elvagyok. A remek dpm és a jobb torony miatt inkább a Patriot felé hajlok. Jobban forog (torony+test) mint a francia így büntetlenül nem fog egy med sem mögém kerülni. Igaz, hogy a gyári festésnek kisebb a camo értéke (Patriot) mint az utólag rátehetőnek? Nem mintha számítana, csak eszembe jutott.Egyébként ha nem nézzük h a Lorrain prém, akkor az 50 100-nál mivel jobb?
-
mcwolf79
veterán
válasz
jano_77 #143902 üzenetére
Nem, egyáltalán nem.
Ezt betudom tanulópénznek. Ne szabadulj meg az account-odtól (főleg ha olyan fullextrás,mint az enyém volt) ,mert ez a retek úgysem ereszt"CREW: 100% IN MAJOR QUALIFICATIONS;"
ez mit jelent? 100%-os a legénység, vagy az első skill 100-as? (már elfelejtettem, hogy is van ez ) -
Razermazer
őstag
válasz
jano_77 #143802 üzenetére
Köszönöm az útmutatást élek vele
, természetesen viszem tovább mindkettőt mert a 12t nagyon bejött, kicsit óckodtam én a táras tankoktól, viszont vele egyedül 56-60 csata után vagyok 60%-os semmivel nem voltam kezdetektől indulva ennyire jó, biztos fog ez még rosszabb is lenni.
Szeretek vele spotolni, száguldozni, felderíteni, aztán ha kell akkor kiszedni a veszélyes jószágokat.
Én is a küldik miatt gondoltam az artykra, hátha velük sikerül megcsinálni az éppen hiányzót, nem a többivel.
Jól van, lassan egyikre össze is jön az xp mindkettőt viszem tovább. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #143750 üzenetére
Nincs semmi infóm a lengyel ágról, de mivel a lengyel siemkák az egyik legnagyobb vásárlóerő, így szerintem op lesz a lengyel ág.
(#143735) @jr1994:
Szakaszban én is tapasztaltam az állandó bottom tier-t. Viszont szólóban most 7-es tankkal szinte állandóan top tier vagyok és apríthatom a rengeteg T-34-85M-et. -
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #143659 üzenetére
Ezt még annyival egészíteném ki, hogy a minimap folyamatos figyelése mellett nagyjából tudni lehet, milyen ellenfélre számíthatunk a pálya egy adott részén, ennek megfelelően én pl. ha "felfedezősdire" indulok előfordul, hogy betöltöm előre a goldot. Aztán legfeljebb visszaváltok egy lövés után, ha mégsem a várt ellen jön szembe.
Illetve elég speciális eset a SU-100Y, no ott T6-ban, vagy T7-ben puha ellenfeleknél instant gold, no de ott kisebb az átütése, cserébe meg az alfa magasabb (milyen jó kis elgondolás ez! érdemes lenne globálisan alkalmazni, persze a megfelelő alaplőszer-buff mellett, mint pl. a fent említett T-54, annak egy 215-220 körüli AP-átütés elég lenne, mellette meg 180-as gold, de mondjuk 400-as alfával, hm, lehetne zargatni a kicsiket.).
szerk.: közben tegnap este pár ezer xp-re kerültem az E100-tól, mindjárt be is húzom. Ezt követően meg neki kell állnom farmolni, BC, E100 a minimum amit meg akarok venni, 8-10 milla kreditet össze kellene kaparnom, csak most nincs kedvem farmolni. Úgy belemerültem az E75-be, nagyon megkedveltem, megtartós lesz, nincs kedvem most 8-as medekkel pöttyögtetni, heavym meg nincs farmolni.
-
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77 #143659 üzenetére
én nem foglak megszólni..lefujjogni...
nálam sokkal jobb játékos vagy és nagyobb tudással is rendelkezel..
hozzád képest noob vagyok...
nálam be van készítve 10db Heat...a T-62 esetében is...
tudom hol vannak a gyenge pontok..hova kell lőni már minden tankon, bízok benne azért..de már megszokásból töltöm az elsőként a Heat skulót... -
Delávégá
tag
válasz
jano_77 #143493 üzenetére
Tehát a dupla töltésidőből nem tűnt fel hogy ellőtték a loadert? Amúgy meg mutatnia kéne mert olyan nincs ha a rádiós és a loader ugyan az akkor az egyik aktív marad akkor is ha ellőtték. Tesztelve. Lehet mod kavar be vagy figyelmetlen voltál. De a töltésidőből akkor is látni kellene plusz még kiabál is a játék ha valakit kilőttek.
Replay-t jó lenne látni a dologról. Ha meg bug akkor írni kell a WG-nek.
-
Tarill
őstag
válasz
jano_77 #143482 üzenetére
van, amx 30 vonalhoz gondoltam bár most meg hogy nerfelni fogják azt az eddig sem túl acélos tankot valszek megy a kukába :/ neem tudom mért jó ez egy eddig sem túl jó tankot nerfelni, egy opét meg még buffolni. bokorba kempelős skorpiós játékstílus annyira nem jön be de egy opé szar ez is amiatt érheti csak meg... nem tudom :/ várok inkább hátha lesz még jobb dolog is a szülinapos héten
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #143354 üzenetére
Én is ebben bízom de tavaly a Gamescom alkalmával, augusztus végén volt top tier akció.
Ablakos induláshoz.
Anno nekem is volt hogy ablakban indult, viszont akkor a játékban volt valamiért elállítva pedig nem nyúltam hozzá.
Jelenleg így van nálam beállítva és kerettel indul de mire betölt már teljes képernyős. -
vJokka
aktív tag
válasz
jano_77 #143163 üzenetére
Szerintem ping vagy packet loss miatt elcsúszik a skin a hitboxról, azért fordulhat elő ilyesmi, velem is megtörtént már párszor.
(#143165) lacibacsi: Én megértem, hogy nem akarja megadni a nickjét, sokan egyből azt néznék, hol lehet belerúgni. Egy hónapja sincs itt a topikban, mégis többet tett hozzá, mint a sok sírás amiknek nem igazán az ON-ban lenne a helyük.
-
DaGuardian
tag
válasz
jano_77 #143163 üzenetére
Szinkronizálási probléma a lag miatt, nyúlván többféle technikát használ a program a játékélmény javítására.
Én például általában úgy látom, hogy a lövedékem éppen elszáll a gyorsan mozgó ellenfél mögött, és ilyenkor sebez.
Amikor pedig azt látom, hogy éppen átmegy az ilyen gyors ellenfélen a lövés, az meg valószínűleg elsuhant az ellenfél előtt.
Egy kis trollkodás, nehogy már ne legyek hű önmagamhoz: -
DUB Inc.
aktív tag
válasz
jano_77 #143087 üzenetére
Osztom, szerintem is mókoltak valamit ezen a tankon, mert rosszabb, mint amikor megvettem. Az ágyú a papíron leírtakhoz képest lényegesen rosszabb. Amikor megvettem is csinált fura dolgokat, de amit mostanában művel vicc és mintha még lassabb lenne. A camója meg förtelem, kis túlzással még a másik mapon játszók is szpotolják.
Az MM szintén vicces lett, most (30K csatám van) letöröltem pár hétre, hónapra a játékot...
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #143099 üzenetére
Amikor halódnak a szerverek és 3-400-as pinget adnak, az FPS akkor is stabil kell, hogy legyen. Ha az FPS-ed felugrik, akkor bármennyire is hihetetlen, a gépeddel van valami gond. Hogy mi, azt neked kell tudnod.
(#143100) sequator: így van. A szerver akadozhat, legfeljebb 60 fps-sel látod, hogy akadozik. De a ping miatt nem fog esni a frissítési ráta...
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #143097 üzenetére
meg*assza a büdös qma anyját az összes tetves nyomorék WG-s! konkrétan nem lehet célozni, mert ugrál a játék mint a 80-as években a diavetítőn!
(#143098) lacibacsi: kérlek akkor mond el - világosíts fel - hogy mihez van, mert sosem szokott gondom lenni vele!? Most akkor hirtelen legatyásodott a gépem vagy mifene?
-
Papooo
senior tag
válasz
jano_77 #142868 üzenetére
CGC-vel Ruinbergen becéloztam a város közepét, és szórtam az aranyesőt a dühöngőre.
Volt négy olyan lövésem, amikor minimum négyet stunnoltam, és még volt néhány amikor minimum hármat, mivel hat heavy és két protó is egy kupacban tolongott. Volt a csapatban még egy arty, az is ezt a részt szórta.
A tankokat alig lehetett látni a felettük lebegő számoktól, mert szinte folyamatosan stun alatt voltak.
A csata végi összesítő szerint olyan tankot is sebeztem, amire nem is emlékeztem, hogy élőben láttam volna.
Biztos nagy anyázás lehetett. -
Papooo
senior tag
válasz
jano_77 #142862 üzenetére
Ha jól sejtem, közben valamelyik tankod (light med vagy akármi) csatában van, amin ki van választva valamelyik személyes küldetés.
Ebben az esetben nem enged küldetést változtatni.
Meg kell várnod, amíg minden tankod kijön csatából, csak azután tudsz bármit is csinálni. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #142857 üzenetére
az a szép, hogy ha beállítom a Társításnál, hogy Windows képnézegető, akkor megnyitja, de nem rendeli hozzá, mert a következő alkalommal megint visít ez a szar!
illetve az miért van, hogy Tier8-as prémium tankkal a legjobb MM az, mikor full 8-as csapatok vannak?!? Miért nem látok sosem tier6 és 7 tankokat?!?
-
Emu
őstag
válasz
jano_77 #142706 üzenetére
Nekünk van egy felfújhatós bazi nagy csónak, azzal szoktam kicsit beevezni velük, aztán ugrálhatnak róla. Bár mióta tavaly a nagyobbik átfordult az úszógumiban, és majdnem kicsúszott belőle azóta nem ugrálhatnak. Nekem asszony pajtás semmilyen vízbe sem hajlandó bemenni, max térdig, ezért minden vizes dolog rám marad.
szbaloghJah p*csa hideg mikor a 40cm mély vizben ülve a gyerekkel kell játszanod
galervinOtt a pont, de nekem ülnöm kellett a vízben + Családnak megígértem, hogy a peca cucc otthon marad. Délután felfújtam inkább az udvaron a csónakot, és kaptak abba vizet a pancsoláshoz.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #142383 üzenetére
Meg ne vedd azt a fos Revot szerintem.Semmire nem jó mindenhol ez van leírva és az , hogy pár ember tol vele egy két kiemelkedő csatát még nem jelenti azt , hogy jó tank lenne. Két napig próbálgattam nemrég másik accon és az egyedüli ami jó benne az a gun kb ennyi.Inkább megtoldanám azt a pénz és vennék egy értelmes tankot vagy leginkább semmit
Akkor lenne jó vétel ha nem lenne pénzed egy normál prémium T8-as vasra , mert akkor persze megéri ,na de úgy , hogy tele vagy prémekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged