- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
Gyuri27 #156705 üzenetére
Azért van/volt(!) med meta, mert a dpm mellett a mobilitásuk is nagyon jó volt, így összességében a legsokoldalúbb gépek. Amúgy meg mulandó állapot ez is, ld. Super Conq, kínai csodák, japánok stb., jelen helyzetben szvsz már nem állja meg a helyét a "med meta" jelző.
Lényeg a lényeg, nem ilyen fekete-fehér a helyzet.
(Szerintem inkább "jó" heavy, a másik kettő jelző túlzás, de hát ízlések és pofonok.) -
galervin93
addikt
-
Greentea
senior tag
válasz
Gyuri27 #156691 üzenetére
Gyorsan lecsekkoltam Tanks.gg és összehasonlítottam őket, úgy hogy mindegyiken van Bia, szellőzés, töltésgyorsító és stabi.
Alapesetben az E75nek 19xx dpm-e van. Így feljesztve a T10 emelkedik ki igazán. A Conq nem annyira mozgékony mint az E75 stb. stb. Ki van ez egyengetve hogy semelyik se legyen annyival erősebb.
[link] itt a teljes -
galervin93
addikt
válasz
Gyuri27 #156691 üzenetére
Jó átvezetés az E 75 a támogató Tigris és a mozgó bunker-stílus között. Egyedül az alfája az, ami elveszítette a varázsát, jönnek az ilyen 490 alfás kínai csodák, amiket már a narancs botok is golddal használnak, mert így látták egy sztrímben, aztán vége is a dalnak. 550(-600?) körüli alfa egy 15 másodperces töltéssel kb. korrekt lenne.
Mondjuk szvsz az E 75 még így is egy nagyon baba tank, minden erőlködés nélkül felment rá két jel (végül csak azért adtam el, mert az E 100 mellett nem kell még egy bunker, pedig nagyon szerettem, de nincs volt időm játszani vele).
Tigris II félig heavy, félig med, jól lehet használni, csak rá kell érezni. Az elején utáltam, a végére megszerettem, arra is meglett a hat csík.
Vannak ezeknél rosszabb gépek is, amik sokkal inkább kiáltanak buff után...szerk.: a felettem említett T55A, vagy éppen a T-54 is ilyen - az alap átütést fel kellene emelni 220-ra, cserébe a goldot nerfelni a francba 260-270-re.
Igazából valahogy az lenne az egészséges, ha az átütések valahogy így alakulnának pl. medeknél:
T10 - 250 (alap) / 300 (gold) mm
T9 - 220 / 260
T8 - 200 / 240
T7 - 180 / 210
T6 - 160 / 200
stb. (+- X %, nem kell centire így venni az értékeket, csak kb.)
Mindemellett általános alfa-nerf a medeknek, T10-ben 350 max, T9-ben 300, így valamelyest csökkenne a dpm, nem lenne eszeveszett pörgés, ami kinyírja a lassú* tankokat. (*minden tekintetben, sebesség, RoF stb.) (Ettől függetlenül lehetnének nagy alfás tankok, pl. kína, de ellensúlyozzák soft-statokkal pl.)
Persze ezek mellett rengeteg módosítás kellene, ami tank-specifikus, ld. T-54/T55A, de sok-sok ilyen példa lehetne még, hosszú történet lenne... -
Greentea
senior tag
válasz
Gyuri27 #156685 üzenetére
Régen a két legjobb t9-es heavy az ST-I és az E75 volt ez nem vitás + a Béla a pattintós küldikhez, de mivel bejöttek az új japán-svéd-francia csodák, kérdés rosszabbak lettek-e a régiek? Szerintem annyival nem. -
Pl. Mäuschennél ott van a bazi nagy kupola a tetején, azt nem eltalálni már művészetmert rejteni sem lehet
de az új 9-es francia heavy elv tényleg fullos(#156686) Delávégá
+1 -
mcwolf79
veterán
válasz
Gyuri27 #156664 üzenetére
Mi a baj a német heavy ággal? E100-ig még ugyancsak kellemes tankok vannak. Tiger, Tiger II, E75, E100 mind mind szuper tank (különösen a Tiger II és E75).
Med ágon a Leo ág teljesen jó. Indien Panzer és a két cicus is nagyon jó tank. Előtte vannak kevésbé jók, de ez minden ágra igaz. E50M ágon az utolsó kettő nagyon jó, előtte tényleg felejtős a 2 Panther. -
Viktoár
addikt
-
galervin93
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
Gyuri27 #155055 üzenetére
Én pont az alap brutál álcaérték miatt nem is használok rajtuk álcahálót!
Átraktam az "NCore" progit az SSD-re és lefuttattam újra, kíváncsiságból először mediumon, majd Ultrán! Az utóbbi teszt érdekelt jobban és kicsit meglepetésként ért, hogy kevesebb pontot adott, mint a sima winyón!
HDD - Ultra:SSD - Medium:
Egyébként teljesen vállalható ez a beállítás is szerintem!Vajon miért kaphattam kevesebbet SSD-el?!?
basszus, most nézem a garázst, hogy már én is elértem a 100 tankot - még jó, hogy az akció végeztével azért eladok vagy két tier8-ast majd.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
po1son
addikt
válasz
Gyuri27 #154004 üzenetére
A héten volt a diginél szerződésmódosításom és azóta nem stimmel valami, pedig a garantált sebességnek bőven elégnek kéne lennie online játékra (digi 100 pro-t váltottam sima diga 100-ra link)...
Tegnap már katasztrofálisan hatalmas nagy volt a késés a játékban, mai nap ha haza értem munkából, akkor csinálok egy router resit és össze teszem a két kezem.
Néztem pár élő streamet este, de ott jele sem volt hasonlónak, ezért is érzem egyedi esetnek. -
Razermazer
őstag
válasz
Gyuri27 #152374 üzenetére
Hát ha van még 6 éve? van még 6 éve? Beszélgettem én szoftverfejlesztő srácokkal erről haverokkal, ők mondták, hogy brutál kemény munka lenne újraírni, de nem lehetetlen. Véleményük, szerint ott lett folyamatosan szétcseszve, hogy behozták a prémtankokat, op-re vették és nem igazították hozzá az eredeti metát.
Régi játékosokkal is beszéltem, totál másmilyennek írták le, de szerintem itt is vannak még közöttünk, egy két utolsó mohikán. Jó sokat fejlődött kell is, szebb lett az is kell (kedvenc pónim festés nem kell) csak a lényeg a balansz az marad el valahol földvár felé félúton.
A játékos állomány is felhígult, sokaknak fogalmuk sincsen, mit hogy kell használni, mi mire való, tarkón lőnek simán, aimbotnak neveznek mert használom a gyári beépített autocélzást. Ez tegnap volt type 64-el elszaladtam értük ezen jót röhögtem, három arty-t szedtem ki egymás után és ez nem tetszett egyiküknek. Videoval karöltve írta, hogy elküldi a wg-nek és várhatom a ban-t, mondtam neki rajta huszár csináld, nem tanulnak a hibákból, én sem vagyok jó(annyira szar azért nem tegnap is2-vel kétszer is csináltam top gunt lila stat, azért nem jellemző arra a tankra ez) de ilyen leosztással nem is leszek.
Jól van nem sírunk szórakozásra kell venni, amikor idegállapotot okoz, akkor meg lerakni. Ha már lesebzem a tankom hp-jét akkor nincs olyan nagy baj, szépen lassan haladunk. Kékeket, lilákat supportálom ahogy tudom, aztán lesz ami lesz, ebbe ugye nem mindig van beleszólásom/unk, isten keze 25%-ban megoldja ezt. -
Razermazer
őstag
válasz
Gyuri27 #152341 üzenetére
"Tisztában vagyunk azzal is, hogy a jelenleg térkép kiválasztási rendszer sem tökéletes és dolgozunk azon hogy minél inkább javítsunk rajta. Tetszik az ötlet hogy a játékosok kizárhassanak néhány térképet az MM-ből, de ügyelnünk kell ennek az alapvető játékmenetre gyakorolt esetleges hatásait is."
Nem nyúlnak hozzá mert nincsen ember aki helyette mást csinálna
"A jelenleg adatok azt mutatják, hogy az MM elvárásainknak megfelelően működik, de még mindig vannak vele problémák.
A rendszer rendkívül összetett, ezért nagyon óvatosnak kell lennünk, amikor változtatunk a működésén."Jah csak az a baj, hogy kiléptek azok a programozó srácok akik az elején ott voltak, de már ezt a szartengert nem voltak hajlandók foltozni. Ők tudják mihez kéne nyúlni, a junior programozók meg félnek tőle mint a tűztől.
Az egészet újra kéne írni, a faszom hd térképek helyett, egy új rendszert kellene írni elindítani, ezt meg dobni a kukába. Több évbe kerül igen és ? azt hiszem van rá elég pénz, de lehet hogy a nagy manager réteg, egy kifutási idővel számol amíg van jövedelmezőség a la prémtank, nap stb, aztán shut down. Ez az utolsó rész rajtunk múlik, hogy tartjuk el a díszes társaságot, és nyeljük a fagyit. Érzésem szerint most van stagnáló állapotban, a többi wg game viszi a kocsit.Totál mellé duma az egész.
-
jimmy74
őstag
válasz
Gyuri27 #152239 üzenetére
Èn nem tudom de mostanában arra lettem figyelmes furcsáltam is hogy mintha kapott volna csendes nerfet kissè a defender mert sokkal könnyebben ütöm be akár low tierrel is mint jó pár hónapja..
Vagy inkább kiismertèk jobban?
De random szinte mindig már nem tudnak igazán nyerő tankok lenni ....csatát lehozni.
Lehet csak véletlen ez de felfigyeltem rá -
jr1994
addikt
válasz
Gyuri27 #151736 üzenetére
Hát pedig az E75-nek igen jó a páncélja. Viszont a minap az E100-amat nagyon csúnyán szétlőtték. Arctic map heavy oldal, egyszerűen sebezni nem tudtam mert tornyos tankok jöttek szembe amik célzás nélkül lőtték szét az én tornyomat, nekem meg nem volt időm célozni mert minden lövés után visszahúzták. Utólag rájöttem hogy jobban jártam volna ha repeszt töltök
-
joergie
őstag
válasz
Gyuri27 #151731 üzenetére
Most fejeztem be az e75-öt, tényleg kicsit zavaró, hogy semminél se tölt gyorsabban. Hihetetlen mód csináltam vele egy 1400 alapxp-s kört...vasárnapról hétfőre éjjel 2:19kor, hogy véletlen se legyen benne a march of nations csatáim közt
De azért annyira nem szörnyű, csak korlátozottan. Elment mellette az idő. De ha az ágyú pár tizeddel jobban töltene, meg jobban célozna, szerintem teljesen partiban lenne. -
zodo
nagyúr
válasz
Gyuri27 #151731 üzenetére
Mondjuk most éles váltás volt az Emil I -el mert előző pár hónapban szinte csak medekkel mentem nem hogy tárassal. Cél persze a top Svéd heavy lenne.
E100 -ban nem látok fantáziát max. talán egy-egy heavy kampány küldihez lenne jó de előbb ki kellene végeznem a light és td küldiket mert a heavy pont készen van.
Köszi a véleményt, várok még vele. -
notika77
senior tag
válasz
Gyuri27 #151618 üzenetére
Itt is simán megy, nem kötekednek. Megírod a gondod angolul és megoldják, kb. 3 mondat és vissza sem kérdeznek, ha korábbi vásárlásról írsz be adatokat (dátum, összeg, azonosító). Nekem pár nap volt, mert basztak elolvasni az üzenetet korábban, de én konkrétan be sem tudtam lépni a játékba a kétlépcsős azonosítás miatt. Így csak név nélküli üzenetet tudtam nekik küldeni, de ha be tudsz lépni, biztos hamarabb reagálnak.
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
Gyuri27 #151468 üzenetére
Köszönöm!
Az ajándék csaj jól jön, persze. Csak azért morgok, mert azt gondoltam, hogy ez is olyan lesz, mint a többi, vagyis SIA + 1 db 100%-os skill + 1 választható. Így is több a semminél, de ha már Phelan beígérte a "még nagyobb" kárpótlást, hát akkor már ennyi belefért volna. Különösen annak fényében, hogy a beígért pót-kárpótlásból nem is lett semmi...
Amúgy mi az ajánlott felszerelés a 260-ra? Stabi + rammer gondolom alap, de mi legyen a harmadik? Venti lenne a jobb választás, vagy távcső? Esetleg más?
-
po1son
addikt
válasz
Gyuri27 #151145 üzenetére
TVP support tank, lehet vele agresszívan játszani toptierként, de nem így hogy kimegyek az alacsony szintű tankok elé és goldal megalázom őket...
Egyszerűen kéne egy olyan rendszert kialakítani a WG-nek, hogy 2-vel alacsonyabb szintű tankokra ne lehessen prémium lőszert használni. Most is előbb az 50B szarrá lőtte a patriotom tornyát mi mással mint arannyal és ott sem volt olyan tank nálunk, amit nehéz beütni... -
h1mpi
félisten
válasz
Gyuri27 #150967 üzenetére
Vagy tier6 light
T37 1000 dmg csúnya lila stat. Sok küldit azzal csináltam meg és közbe meg jól felnyomták a lightok a statomat
Nekem 1800 WN8 volt egy kitűzött célom anno, most megvan így már annyira nem érdekel, ezt tartom. Unicum sose leszek ahhoz türelmetlen vagyok
-
zodo
nagyúr
válasz
Gyuri27 #150937 üzenetére
Egyre inkább kezdem megszokni hogy ennyi, nem több ez a wr story.
Tudok jó csatákat menni, akár ace körök is beesnek vagy kiszedem az ellen unikumot de elegendő ha egy nagyobb tier-t szívatok, szóval nincs para csak mégis érthetetlen hogy miért kell a bárminemű szabályzás pláne azoknak akik fizetnek is ezért.
Legyen free game homokozó pistikének rng-el és minden hájjal balanszírozva ill. legyen a prémium ahol tiszta teljesítmények feszülnek egymásnak mindenféle befolyásoló tényező nélkül így van aki megmarad mint pro vagy valóban jobb és jobb lehet ha tanul valamint lesznek aki nem tudják a magukkal szemben az elvárt még szórakoztató játék szintet tartani így azok úgy is lemorzsolódnak de nem a rendszer dönt helyette hogy betalál vagy nyer. -
galervin93
addikt
válasz
Gyuri27 #150927 üzenetére
Ha másutt egy játék kerül annyiba, mint egy tank, és mi mégis megvesszük, akkor ez a cég valamit k...jól csinál! (Mi pedig, mindennapi játékunkkal, még toljuk is a szekerüket - közben meg fikázzuk őket.) Ráfizetni, új "op-prémet venni" meg annak kell venni, aki pénzért akar élményt szerezni. Pedig lehet tudással, skillel is... Igaz az az út göröngyösebb. Ezeket a göröngyöket simítja ki a pénz. Mi itt a gond?
A fentiekkel ugyanakkor nem állítom (nincs vele ellentétben), hogy nincs baromian elcseszve a sok új túltápolt tank, a genya ingame gazdasági viszonyok meg egyebek.szerk.: tessék, megvettem anno potom 800 forintért - sealclubbin' rulez!
-
galervin93
addikt
válasz
Gyuri27 #150921 üzenetére
Értem én a matekot, nem is ezzel volt a gond. Grammarnazi vagyok.
No de hogy a témához is szóljak... Értem én, hogy pénzben rosszul jön ki az ember, de ha így nézünk mindent, akkor ne üljünk le ebédelni se, mert úgyis megdöglünk... Igen, pénzkidobás, az egész játék az, de ha szórakoztat? Mennyivel másabb egy-két évente gépet, telefont, tv-t, egyebet cserélni? Arra nem sajnáljuk?
-
h1mpi
félisten
válasz
Gyuri27 #150921 üzenetére
Rosszul állsz hozzá a kérdéshez. Kb. úgy gondolj rá, mintha az egy használt dolog lenne, amit vagy kidobsz vagy "eladod". Itt a beváltás az eladás (teljes értéken érhető, hogy nem veszik vissza, amikor már farmoltál vele X millió kreditet).
Megtetszik egy új prém járgány vagy épp egy másik nemzet másik tankosztályát húzod. Nem kell 10 000 goldot elkölteni, elég csak 6000-et, mert a nem használt "sz@rt" be tudod váltani. Akkor rossz? Szerintem nem! De ezt mindenki döntse el Maga
-
jr1994
addikt
válasz
Gyuri27 #150893 üzenetére
Ha már tudod hogy hova kéne menni és nagyjából sebzel is az már fél siker, de néha változik a terv, ezt el kell fogadni. Ha azt írják minek mentél oda általában igazuk van, egyedül kilövetni magad nem egy nyerő taktika.
(#150901) jozefgucci1: az igen! Megfordult a fejemben hogy ha lesz időm, visszatérek klánozni az év végi kampányra, hát így kösz mégse. Pedig egy 907 még nagyon kéne a garázsba
(#150904) po1son: ne játssz te is azzal a köcsög dömperrel, az egy métely a nagytesójával együtt
-
Viktoár
addikt
válasz
Gyuri27 #150877 üzenetére
Van itt baj böven. Scheff-nak abban van igaza hogy a low játékosok negatívan befolyásolják a csata végkimenetelét. Azonban a játék hibáit nem lehet rájuk hárítani.
Sokan sírnak az xvm fókusz miatt. Nem az xvm-et kell kivenni hanem a statisztikát. Nincs e-pénisz, nincs sírás. Nélküle nem lenne más cél csak a győzelem. Hanyagolnák a kempelős stathuszárkodást, meg a szarbanhagyást.
Nyílvánvaló hogy ez nem elfogadható lépés a WG részéről, stat nélkül sokan otthagynák a játékot ha nincs mire verni.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Gyuri27 #149846 üzenetére
Igen. Nem. A "parancsokat" a 15-ös küldetések kitüntetéses teljesítéséért kapod. Nem kell minden küldetésnek kitüntetésesnek lenni. Csak a 15-ösnek!!
Nekem volt is 15 darab (Stug 5 db, T28 5 db, T-55A 4 db, Obj SPG 1 db). És most hiába csináltam meg kitüntetéssel a hiányzót, sem a lekötöttet (beváltottat) nem kaptam vissza, sem a másodlagosért járót nem kaptam meg. Ráadásul eltűnt az új punci is... (tudom, vén kujon vagyok, de akkor is hiányzik)
-
jr1994
addikt
válasz
Gyuri27 #149466 üzenetére
Nem tudom, nekem beadta a festéseket amint beléptem a játékba peccs után. Mondjuk ahogy nézem, a T55-ig minden 15-ös küldetés kitüntetéssel van meg. Viszont a festés csak az adott jutalom tankokra elérhető, másoknál meg sem jelenik. Stug 4 meg HTC-vel ki játszik? Nagyon hasznos a jutalom így. Még esetleg a T55-ön jól néz majd ki. Vajon ha felrakom mondjuk a Stug IV-re, és utána megcsinálom az összes másodlagost, akkor is fel tudom majd tenni egy normál tankra a festést?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Gyuri27 #149466 üzenetére
Mert szerintem nem jól írta a cikk szerkesztője! Minden tanknál minden osztályhoz tartozó 15 db küldetést Kitüntetéssel KELL abszolválni és akkor jár a különleges álca, amivel felteheted az összes német tankra - Stug IV - az álcafestést.
FORRÁS: "Missions need to be completed with HONORS so you can receive the new camouflages." vagy ITT magyarul (ez a Harkonen nem a 300 című film főszereplője)
Ha vkinek meg van a Stug IV, T28 HTC és a T55A is - nem én vagyok sajnos - Kitüntetéssel, annak ezek szerint lesz 6db (2 garnitúra) új német álcája!?
-
lacibacsi
addikt
válasz
Gyuri27 #149455 üzenetére
A festést akkor kapod meg, ha mind az öt 15-ös küldetés teljesítve van. A nyeremény tankra minden további nélkül felteheted, a többi azonos nemzetűre pedig megvásárolhatod. Ha neked a Stug és T28 esetében nincs meg az arty 15-ös, akkor ne keresd, nem fogod megtalálni...
(#149457) Viktoár: Örökre szól, de mint mondtam, csak a nyereménytankra. A többire olyan intervallumra veszed meg, amit jónak látsz...
-
h1mpi
félisten
válasz
Gyuri27 #149341 üzenetére
Ez oké, de az E50 az még belőhető, de a 103-0 elvileg nem nagyon a tanks.gg szerint. Ezért fura, de lehet igaz és az oldalát lövik be ha nem teljesen szembe állok. Nagyjából mindenhol lepattanót ír, de sokszor belőnek pedig így is. A nagy tesónál valóban működik is ez a páncél.
-
galervin93
addikt
válasz
Gyuri27 #148627 üzenetére
Az túl radikális. Másrészt szerintem van itt egy kis zavar az erőben az rng és a szórás fogalmak háza táján. Egészen pontosan az rng is kevésbé lenne zavaró, ha nem lenne ilyen fosrojtos a szóráskép. Szóval ha az rng-hez, ami nem baj, hogy van a játékban (mértéke persze kérdéses, néhány százalékkal azért lehetne csökkenteni), nem is nyúlnának hozzá, a szórásképet illene a régebbi vagy akár egy még jobb szintre emelni, mert jelenleg szerintem ez a legnagyobb ellensége az okos játéknak.
-
Viktoár
addikt
válasz
Gyuri27 #148621 üzenetére
Sok a 25% oda-vissza de inkább az a sok amiben szerepet játszik. A 25% rng dmg-be elmegy,de akkor ne legyen az átütésben is.Vagy fordítva, legyen az átütés lutri de akkor tudj számolni fix sebzéssel.A szóráskép is tud gyanúsan viselkedni de ezek mind mind kellenek ahhoz hogy kellőképpen balancolni tudják a győzelmi arányt.
Biztos lenne jobb megoldás is rá (de minek is kell szabályozni hogy kinek mennyi győzelme lehessen?
) de jelenleg így van megoldva.
Ezt kell tudnunk elfogadni és akkor nincs hajtépés a játék alatt.
-
hitman77
senior tag
válasz
Gyuri27 #148425 üzenetére
Szia
Pont mostanában került szóba nálunk is ez a kérdés. Az volt az alapfelvetés, hogy az optika 10%-ot növel a látótávon, de mást nem ad, viszont a venti mindenre ad 5%-ot, így mennyivel jobban megéri.
Egy Leopard 1-nél a következő értékeket kapjuk:
Látótáv
Alap: 410m
Venti: 418,79m
Optika: 451m
Venti + BIA: 427,57m
Venti + BIA + kaja: 445,14mUgyan ez a töltéssel:
Alap: 8,34s
Venti: 8,16s
Töltésgyorsító: 7,47s
Venti + BIA: 7,98s
Venti + BIA + kaja: 7,65sEbből látszik, hogy nem 5%-ot javít azokon az adatokon, ami nem csak a legénységtől függ. Hanem kb. 2%-ot. Még a Venti + BIA + pótellátmány sem éri el a céleszköz értékeit.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Gyuri27 #148418 üzenetére
Szerintem - de csak az én véleményem, nem szentírás - azt a + pár tizednyi egyéb gyorsaságot (töltés, célzás, stb) a kalapod mellé tűzheted, ha mondjuk vak vagy és nem látod, hogy honnan lőnek. De egyébként nem tudom van-e még vbaddict oldal - olvastam, hogy megszűnik - de ott meg lehetett nézni minden tankra, hogy milyen felszereléseket használnak a játékosok és az Uniqmok többsége is többnyire az optikát részesítette inkább előnyben a ventinél az esetek ~90%-ban. Lehet, hogy nem véletlenül!?
-
jr1994
addikt
válasz
Gyuri27 #148414 üzenetére
Szellőzéssel 8,8 helyett 9,02 s alatt tölt, 1,82 helyett 1,78 s alatt céloz, 0,32 helyett 0,31 a pontossága. Viszont a látótáv 440 méter helyett csak 408. Ha van helyzetfelismerés skill, a látótáv 420 m szellőzéssel és 452 m optikával. Kaja nélkül persze. Itt a link.
Én a látótávot választanám, hiába sok a csőpálya, sokszor nagyon jól jön heavy tanknak is, ha ellát a kör széléig.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Gyuri27 #148277 üzenetére
Remélem igazad lesz és a WZ-132 tényleg jobb - sokkal jobb - lesz a 131-nél!
Októberi előrejelzés
Legénység képzésre emlékszik vki, hogy mikor volt utoljára?!? Én nem. -
Rideghváry
kezdő
válasz
Gyuri27 #148204 üzenetére
Hehe, nekem azért eddig csak kettő zsinórban, de az elsőnél látom beadja a használhatatlan csapatot, 3-15 talán, 2 kill azért összejön.
És következőre.....a totál vöröset, be is rajzolom "néhányszor" 0-15 0-15 0-15, be is jött, azért 2k sebzést sikerült összekaparnom, totál elégedett vagyok, még többet akarok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged