-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valentin90
tag
Hát mivel nemrégiben kapta meg ezt a buffot sanszos, hogy egy ideig élvezni fogjuk ezt a frontpáncélt.
Szemből tényleg átlőhetetlen. A parancsnoki kupola, illetve a felső lemeznél lévő géppuska fészek a két weakspot, de ezeket sem egyszerű belőni.Valahol egyébként jogos volt ez a buff. Az E75 mellett tényleg egy szürke árnyék volt a buff előtt...
-
myckey
veterán
ez az egyik gond ebben a játékban...folyamat változtatás
ha valami nem a nép szájíze szerint megy, akkor egyből nerf vagy buff
az hogy olyan tankoktól vesznek el dolgokat, ami annak esetleg létszükség lenne, az nem számít.
csak a gamerek nehogy megerőltessék magukat, áááááááá Isten őrizz!"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Kean_Sorbo
őstag
A Tier-rel van a gond. Alig látok vele 9-10-es tankot, így lehetetlen az XP-t összeszedni. Hiába van sebzés, az kevés. Egy helyben állva meg főleg. 8-as csatában összelőni 4 ezret nem nehéz (már ha van benne annyi), de nem ér semmit ha nem magadnak hozod össze.
Egy közepes 9-es csata kellene hozzá, Erlenberg védekezés, meg egy adag aranylőszer, és természetesen két agyhalott csapat.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
-
KisApám
addikt
Álca, 6th sense, +2 másodperc, situational awereness, smooth ride, álcaháló, festés, töltésgyorsító, távcső.
A kis T67 csövén most 2 csillagom van.
A HELLCATtal is ilyesmire számítottam (MÚLT IDŐ!). Lemondtam róla egyenlőre.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
jano_77
nagyúr
Ez nem kamu?!? Illetve miből van ez a kis szörny, hogy szinte senki nem tudta sebezni, csak láncolták folyamatosan!?!? Beszarás. De az egyik enemy tanknak csak én láttam úgy, hogy maradt vmennyi HP-ja a körben vagy ez vmi BUG? Esetleg kamu videó?
fsb1000: jaa, hát mondjuk én is úgy tudtam, hogy az adventi kalendár az meglepetéseket tartalmaz a kiszemelteknek - legyen az gyerek vagy akár a párunk! Lehet, hogy tévedtünk vagy a fehéroroszoknál az a szokás, hogy csak akkor kapnak ajcsit, meglepetést, ha fizetnek érte!? Kocsogok
(#76778) emre: csak az kapja meg a T95E2-t, aki meghívja az új acc-osokat vagy az újak is? Mert utóbbi esetben mondjuk érdemes létrehozni egy új acc-ot, de az első esetében nem nagyon.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
emre
veterán
Mennyit tudsz naponta játszani?
Aztán nézd meg mennyi az átlag xp-d, majd állj neki osztani szorozni, és pillanatokon belül megtudod.Ha tudnál átlag 1000 xp-t szerezni csatánként akkor ahhoz ezer csata kellene. Ez napi 25 csatával számolva 40 nap.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Angel1981
veterán
Egyrészt a gyűjtők ugranak rá, másrészt a szintjén OP, fun vele a játék.
Ez gyakorlatilag egy BT-7, sokkal erősebb páncéllal, és kedvezményes MM-el!dfsz34: hol van az még? Ilyen alapon senki se gyűjtsön semmit, mert majd úgyis meghal, meg gazdasági krach lesz, stb. stb.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Lásd pl. ezeket a csajokat akkor:
KristiPlays - a la GIGAcsöcs - komoly, és kapaszkodni, amikor meglátod
Punchmuffler - a la Csöcsike + ami a szívén az a száján
PwongraphicOfficial - a la kiöltözöm de megmutatom Csöcsike
Yuuie - a la fekvőtámaszozó+rajzolgató csöcsi csaj
Snugzmeow - a la kiöltözöm, lazulok, beszélek
TaraBabcock - a la manöken szőke hosszú szupicsöcsi csajÉs valamelyik egész jól kap adományokat...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
emre
veterán
Régebben amikor még nem voltak 10-es gépek igazi kis farkas volt. Más T8-as medeket simán megevett reggelire és a T54-essel simán lehetett együtt menni vele. De még most sem olyan rossz, ma ezzel kezdtem a napot.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
dfsz34
őstag
-
xAttilax
őstag
miért írsz olyanról véleményt amivel 1 kört nem mentél?
alacsony alfa? inkább átlagos a Ch3 meg RAM2 az alacsony...
papír torony? szemből 114mm csak úgy pattognak róla...
lőszerrekesz??? 212 csatám van vele és kb 2x ha volt..
dpm meg inkább átlagos.ez egy fun tank, kell bele az arany és ezért nem alkalmas farmolni! de viszont nagyon lehet vele élvezni.
itt a statom vele:
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Angel1981
veterán
Farmolásra 2 db T8-as elég, hogy amikor intenzív farmolónapokat tart az ember, akkor felváltva tudjon két járgánnyal menni, és ilyenkor persze még külön jó dolog, hogy a legénység is képződik benne.
Pusztán legénységképzésre egy T8-as tank luxus, arra jó egy T5/T6-os is, azt az aranyat, ami a különbözetből marad, el lehet költeni más dolgokra is - szerintem. -
Angel1981
veterán
Ha továbbra is nyomni akarod a német TD ágat, akkor egyértelműen a Jagdtiger 88, hiszen:
- nagyon hasonlóan kell játszani, mint a Jagdtigert és a Jgdpz E-100-at
- ugyanaz a legénység
- a játék egyik legjobb pénznyomdájaSzerintem inkább vedd meg csak simán ezt, és MAJD mellé vedd vissza az E-25-öt, amikor ismételten költesz a játékra.
fradi81: amennyi aranyért vetted, 200x annyi ezüstért tudod eladni (vagyis féláron, ezüstben).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
[HUN]Dani
őstag
Abszolúte nem. Fullos KV-4, ST-I, VK Béla, E-75. Ezek azok a tankok amik néha fejfájást okozhatnak. Ha stock torony van rajtuk akkor az összes belőhető kupolán. Ez fejlesztett torony mellett nem lehetséges csak gold ammo-val.
Ugyebár az mindenképp szükséges, hogy tudd a tankok gyenge pontjait. Ha nem vagy velük tisztába akkor felejtős ez a tank.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
ÉNERGIE
tag
nem túlzás, csak tudni kell játszani a Löwével...ha már csinálsz vele 2k sebzést megvan az 50k ha vesztetek akkor is, ha nyertek és alig csináltál valamit a pályán akkor is 50k, ha nyertek és csináltál 3k sebzést akkor 100felett vagy bőven, általában 8-9esek közé tesz be vele, szinte mindig 2k felett lövök vele...ja és úgy hogy alapból 5k creditért +benyával megyek és azt is vonja...
-
Valentin90
tag
-
jagada
addikt
Én is tapasztaltam, hogy úgy egy fél éve még T6-tól felfelé észrevehetően sokkal kevesebb volt a retardált játékos. Most már T8-T9-is tele van velük. Pl. foglalós csata, ahol támadók vagyunk és ők beállnak base campelni a bokrokba top heavykkal és várják a sült galambot, vagy amikor foglalja az ellenfél a base-t és állnak mellette a domb másik oldalán és eszük ágában sincs resetelni, csak bújnak és várnak míg befoglal az ellen és vége. Nomeg azok is jófejek akik szakaszba behozzák a T1 cuclit a T7-8-as csatába.
Illetve rengeteg az AFK/BOT, de még mindíg nem tudom, hogy kik és milyen célból csinálják azokat. Pl megy a tank neki egy épület falának és tolja a lebonthatatlan épületet míg ki nem lövik, vagy megáll az ellenfél artya előtt megfordítja a tankot, hogy háttal álljon az artynak a könnyebb átütés miatt és várja, hogy az full hp-ról a seggét szétbombázva kilője kb 3 lövéssel ami nem kis idő az artyk újratöltési idejét figyelembe véve stb. Ezek a BOT-ok ráadásul általában mindíg a top tankok a csatában.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Angel1981
veterán
Ez a játék soha nem az életszerűségével hirdette magát - hol életszerű 2 mp alatt megjavítani egy láncot?
Nem, nem az, de számos dologban realista elemekkel operál, és igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kettő között, és valamit tudhat a WG, mert eléggé addiktív egy játék!Egyébként a II VH-ban még nem volt extrém dolog (főleg az oroszoknál, bár a vége felé a németeknél is előfordult az ötvözőanyagok hiánya miatt), hogy a viszonylag gyenge minőségű gyártásból adódóan a lövedék egyszerűen széttört, amikor páncélt ért, pedig át kellett volna vinnie.
-
-
fradi81
veterán
-
Valentin90
tag
Igen, pláne régebben, még a KV1Seket is lehetett szivatni vele, mert sokan úgy voltak vele, hogy azzal a heavy tankkal nem is nagyon kell célozni, bármit átviszek bárhol. Frászkarikát! A jumbo mantletje olyan szépen megette a lövéseket hull downban! Öröm volt nézni
Az amerikai heavy vonal egyébként meglepően jó! Nem igazán van "szenvedős" tank azon a vonalon, mindegyik meg tudja állni a helyét. Ennek ellenére nem mostanában fogom azt az ágat elkezdeni. Kínai párti vagyok, illetve hamarosan elkezdem a francia heavy vonalat.
A replayhez gratula! A KV2nél kicsit felszisszentem. Rosszabb vége is lehetett volna, ha lágy részbe talál bele
(#76102) Bobyjack: Ki mondta, hogy a stock ágyúval akarom játszani, ha megveszem?
-
Valentin90
tag
Én meg pont úgy tapasztaltam, hogy viszonylag ritkán dobja be a Jumbot T8as meccsbe. A Jumbo azért egyedi, ha a tech tree vonalat nézzük, mert egyaránt lehet folytatni a médium vonalat, de a heavy ág felé is lehet nyitni. Én ugyan egyelőre csak az előbbin haladok, de ki tudja, hogy mikor szottyan kedvem egy usa heavy tankra? Akkor meg egyből kezdhetem a T29el, nem kell a T1 és M6on átverekednem magam.
[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
KV-3 és KV-4 szerintem az egyik legjobb "szájdszkríp" tank. Iszonyatosan sokat tud elnyelni. Az ST-I pedig igazi vadállat. Agilis, tipikus itt a fejem -> eltöröm vele az öklöd és még vissza is puszil rendesen tank.
Mindezt úgy, hogy a másik ág végig lett már küzdve.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Angel1981
veterán
Bocs, de ezt én nagyon nem tapasztalom.
Az SP-nek sem az átütése, sem az alfája nem olyan, hogy T8-ban visszatartó erőt képezzen, sőt!
Én inkább azt látom, hogy azzal okozhat meglepetéseket, hogy alábecsülik, rárontanak, aztán néznek, hogy szemből nyeli el a sebzést, az meg szépen lecsipegeti az illetőt - ehhez persze tapasztalatlan, vagy gyenge játékosok kellenek.
Régen, amikor még erősebb volt a frontja, és harmadannyi sem volt belőlük a játékban, nem véletlenül hívták noobölőnek - de akkor sem az ágyúja, hanem a trükkös páncélja miatt. -
HellGreg
őstag
Érdekes amit írsz, nekem is ez az érzésem... Van hogy a napi WN8 átlagom 1600, másnap törvényszerűen, nem csak hogy buktázom folyamatosan, de elsőként is döglök meg, akárhogy bújkálok, teperek, stb, arty kilő mozgás közben, vagy meglátnak olyan helyzetekben amelyekben nem szoktak... és ilyen 4-500-as csatákkal lemegy a kétnapi átlag 1000 környékére, és ez megy folyamatosan...
A véletlenek ugye... -
jagada
addikt
Mintha odajött volna egy láthatatlan kéz és lenyomott volna egy taslit. De volt ez már más tankommal is, csak nincs meg a replay.
(#75786) benvolio: akkor aggyák vissza a goldomat!!
Ha már így belejöttem a feltöltögetésbe, ez a kedvencem tegnapról: Majdnem..
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
LobiDrg
aktív tag
Szerintetek van értelme lerakni a játékot egy darabig ha már nagyon nem megy ? Az utolsó 7 nap csakis kizárólag a kőkemény szívásról szólt.Így sikerült 7 nap alatt egy 40%-os winratet és kb 1200 Wn8-at produkálni.Összehasonlításképp az utólsó 1000 csatám 57%+-os winrate és 1900+ Wn8.Szakaszban is ugyan ez a helyzet.Hagyjam rá egy egy darabig ? Mondjuk így nem is élvezet a játék.....
Sry nem válasznak akartam küldeni..
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
Igen, az nagyon nem mindegy, hogy 4-5 csatában megvan a szükséges kredit mennyiség vagy a dupláját, tripláját kell menni érte.
(#75725) Kean_Sorbo tier8-tól már nehezedik a pluszban maradás és én prém nélkül értem. Prémiummal szerintem még a batmobil is pluszban lenne az átlag 2,6 sebzéssel, talán pár sz.r tank lenne gondba, csak nem tudok gyakran prémet venni.
Ha valaki nem tud előfizetni prémiumra rendszeresen, akkor legalább 2, de három is lehet (ha mind más stílus) jó prém tank kell. Szerintem legalábbis. Nem érdemes az időt cseszni tier5-6 normál tankkal vagy kis tier prémiummal, legalábbis ha a kredit szerzés a cél.
Ettől független egy T-25 nagyon jó tank, szeretek is vele menni, de ha kredit kell, akkor e25 meg sp csakis.
[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
fsb1000
nagyúr
WoT tekintetében SLI-vel nem biztos, hogy jól jársz.
Viszont vannak tecnikák amelyekkel nem csak 1 cpu magot terhel a játék, illetve amit 100% körül használ, arról más proceszek átirányíthatóak. Ezzel csökkenthető az akadás, ha egyáltalán van ilyen jelenség a gépeden.
.
A WoT akadások többsége (ami nem szerver oldalról érkezik) abból adódik, hogy a videómemória tartalmát cserélgeti, töltöget valamit.
Ha gyorsítani és laggmentesíteni akarsz, akkor magas órajelű i7 CPU 4 maggal sok gyorsítótárral+ tuning (4--> 5Ghz), felső kategóriás VGA 4GB rammal + nagy sávszéllel (GTX980 szerintem ok), 8-16GB RAM, és gyors SATA3 SSD, de méginkább M.2 SSD háttértár.
.
De mindez nem sokat fog javítani a WoT teljesítményeden, de a játékélményed növelheti. -
04ahgy
nagyúr
A WoT egyetlen CPU-t szeret: ami minél magasabb órajelen üzemel. A minél több szállal nem foglalkozik. Innentől a következtetés adódik: WoT-ra a legjobb ár-érték arányú jelenlegi CPU az a Pentium AE (G3258), 4,5-4,8 GHz-re húzva. Az LGA2011-re fordítandó többletet hasznosabban is elköltheted, ha csak a WoT miatt vetted volna. Pl. sörre, goldra (ja, ez ).
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest