- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #168088 üzenetére
Így néz ki a lövésed pillanatában a célkereszt vanilla klienssel. Volt azért olyan része a célzókörnek ami nem találat. Egyébként mind a 3 lövésednél jól látszik, hogy merre megy a lövedék. Az utolsónál ami a képen is van bal oldalt a motorháztető fölött és a füle alatt surrant el a lövedék. Mind a 3 lövés amúgy 10-ből 9x sebző, de most azt dobta a gép, hogy egyik sem lett az. Ilyen ez a fránya szóráskép.
(#168093) @MaximPeti:
Nekem nem volt kedvem leszedni a free kamerát, de akkor jól láttam, free kamera nélkül is látni, hogy ott megy el a test és a lövegpajzs között. -
Papooo
senior tag
válasz
jano_77 #168008 üzenetére
Ha bejött a 430 II, akkor tetszeni fog. Gyakorlatilag ugyanúgy kell használni.
Azért ritka, mert aki még a régi vonalat húzta ki, nem biztos hogy visszaveszi a kilencest, hogy ezt is kifejlessze.
Aki pedig most kezd bele abba a vonalba, az jó eséllyel feladja a heres szinten a küzdelmet.
Azt a rettenetet én is eladtam párszor.
Nem egyszerűek ezek a hátsó tornyos medek. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #167904 üzenetére
Illetve hajnalban újabb mikropöcs érkezett!
(#167905) KisApám: annyi a CDC védelme mellett szól, hogy amiket felsoroltál, hogy garázsodban vannak, egyik sem hasonlít rá. Hevayk ugye lomhák, páncélozottak, a Revo tulajdonképpen egy medként jelölt TD és egy light. Ésszel használva valójában azért lehet boldogulni a CDC-el még most is.
ELC EVEN 90 tényleg nagyon FUN! -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #167895 üzenetére
Tier8-10 egységesen 15% szokott lenni. Kivéve speciális alkalmakat, mint pl TotT-nál 30%.
Tavaly tényleg nem volt 10-es leárazás és a gamescom-nál sem volt. Pedig nekem úgy rémlett egyik eseménynél szokott lenni a kettő közül. Majd meglátjuk én reménykedem a leárazásban, mert sok kredit összegyűlt a frontline-nal és van sok tank ami arra vár, hogy megvegyem régóta.Az a 3x5 tartalék amit kaptál az járt a FAME győzelméért, mindenki ezt kapta aki a FAME-re tippelt.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #167825 üzenetére
Nem dehogy, meg van az is csak naiv voltam és gondoltam a 8-as remek álcája majd nagyban segít ebben a küldiben de rájöttem hogy nekem is hozzá kell tennem a sebzéshez így jött a 10-re váltás.
Más, mindenkihez:
Napok óta belépéskor kapok fogyócikket vagy személyes tartalékot.
Mi ez? mert hogy már nincs focis tipp verseny amiért járna -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #167612 üzenetére
Nekem a tengerparton pont nem ez a tapasztalatom. Bár megjegyzem, mostanában kis tierben megyek, mert húzom a Pz IV H-t, lehet, hogy t8-10-ben más a helyzet. Nálam az utóbbi 3-4 Overlordos csatában senki nem ment a partra, még az arty sem a sarokba. Egyik csatában aztán én indultam el, meg egy Hellcat, amikor gyanús lett, hogy fent túl kevés a felspotolt ellenfél. Szerencsénk is volt, mert így nem tudtak minket bekeríteni.
Lakevillen meg én is leszoktam a völgyről. Max akkor megyek arra, ha nincs arty. Akkor is csak olyan tankkal, aminek van értelmes látótávja, és lövegsüllyedése.
-
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #167563 üzenetére
Pedig be is linkeltem akkoriban a festéseket és még ki is értékelted őket.
-
kHilaxone
újonc
válasz
jano_77 #167560 üzenetére
Hello!
Ez a festés szakasz jutalom volt. A 3 tank bármelyikével (vagy akár mind a 3al) benne kellett lenni egy 5000es rangsorolásban a focis eventen belül (ennek az volt a neve hogy Gördülő acél), ha benne voltál akkor csak hetek kérdése volt és jóváírták az accountodon.. 4 szakasz volt és mind a 4nek külön festés volt a jutalma.
-
Antonius1978
addikt
válasz
jano_77 #167554 üzenetére
En itt 2 esetre tudok gondolni:
1.A kakasulon (piros kor) 2 tank volt -egy light es a taras-, vagy csak a taras a bokorban, es mar akkor spotolt(ak) teged, amikor F6-ban mentel felfele a dombra, aztan a dombon a zold nyilban, toled jobbkezre is van par bokor a sziklak kozott, szoval 2 bokor volt kozted es a kakasulon levo tank kozott.
2.Nem a piros korbol spotoltak, hanem a zold nyiltol balkezre, mondjuk H5-bol spotolt teged valaki, a taras meg a 2 koztetek levo bokor miatt lathatatlanul beled tarazott.
Kb ilyesmi tortenhetett, vagy ennek a kevereke.Amugy amikor en a zold bazisrol indulok gyorsabb meddel vagy lighttal, akkor en mindig a kakasulo ala megyek be altalaban, E6-ba, a bal also sarokba.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #167547 üzenetére
Ez már így majdnem segítség, de a térkép, amin a zöld nyíl, és piros karika látható, nem lett becsatolva a komment mellé.
Az, hogy a harmadik lövésnél villant fel nálad, az még beleférhet egy gyors tárasnál, mert, ha jól tudom, még mindig másodpercenként ellenőrzi a spotokat a rendszer. Szóval, ha épp mákja volt, és a "nulladik" másodpercben lőtt először, akkor még egy lövés belefért az 1 mpbe, plusz, ha hozzáveszünk némi pinget, akkor megeshet.
De tény, hogy néha vannak furcsa dolgok. Engem azok zavarnak, amikor a spot határon futó light egyszer csak eltűnik menet közben, mert leesik róla a spot. Ezzel valamit lehetne kezdeni, hogy egy fedezék nélkül felspotolt tankról ne essen már le a spot, csak mondjuk akkor, ha kívül kerül a 445 méteren. Vagy nem tudom, de az ilyen tényleg zavaró, és messze nem reális. Oké, tudom, az egész WoT nem az, de legalább ilyen durva dolgokat megoldhatnának reálisabban. plusz egy IF függvény lenne kb. -
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #167539 üzenetére
Lehet, hogy vmit elcsesztem vagy nem jó helyen nézek, de hiába vettem meg a csomagot, csak Támadó és Kapus festésem van a garázsban, nincs védő és nincs középpályásom!? Megvett csomaghoz nem járt mindegyik?
Amúgy ezek a festések vannak meg, amik fociból jöttek:A garázsban pedig csak ezek láthatóak:
Szal az a zöld-fekete kombó nem található!?
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #167474 üzenetére
Örülök hogy feltetted, ha nem felejtem el, meg is nézem holnap
Mióta megkapta a normál mm-et a type megpróbáltam menni vele egyszer-kétszer, de hiába kéne elvileg jobbnak lennie, nekem nem igazán adta.
Jimmy74: előbb-utóbb úgyis 4 skillesek lesznek, kb ilyenkor szoktam resetelni őket és megadni a biát. Lehet nekik nem kellett volna, de már mindegy. A látótáv skillt megkapta Buffon, a pontosság skilleket viszont hanyagoltam, inkább az álcázást vettem ki. Így is elég pontos az ágyú.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #167346 üzenetére
Hagyd a fenébe mert ha sikerül is jelentened csak tovább idegesítenek majd a válaszaikkal mert utolsó vérig védik a botokat, noobokat.
Hivatkozás a ferpléj kiírásra (aminek semmi köze a jelentés témájához)
Véletlen és egyszeri eset volt mert épp rossz napot fogott ki a játékra
bla bla bla
és használd a kliensben lévő jelentést, téma zárva. -
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jano_77 #167336 üzenetére
Tudod mit fognak erre válaszolni de ez alapján tudjuk a helyüket is.
Egyébként nettó marhaság, aztán meg ha veszít sír hogy hülye a csapat...reportolod és mész másikkal. Nem ér annyit egy ilyen agyatlan barom aki ezt vallja hogy felidegesítsen. (Banlist, aztán majd jön még az a te utcádba)
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
jano_77 #167294 üzenetére
Sokkal. Standard B utana lassunak fog tunni. Foleg hegymenetben, kigyorsitasoknal erezheto. En nem bantam meg, hogy ra szantam az xp-t. Viszont mindent osszevetve jobb tank a B mint a 8-as tarsa. A 65 pedig hmm nyami. Kicsit sem bantam meg, hogy ezzel az aggal kezdtem.
-
dokee78
félisten
válasz
jano_77 #167180 üzenetére
Na jó kérdés,már nem emlékszem,talán kell rá a fejlesztett lánc.
Én kihúztam a tornyot és löveget és tettem rá nagyobb teherbírású felfüggesztést vagy mi a neve.Más:Este munka után mentem egy 5 killes 3400-as kört a stock Standard B-vel BOT-ként,bár már citromsárga vagyok.
-
dokee78
félisten
válasz
jano_77 #167114 üzenetére
Persze.
Már régebben a Primo Victoriaval is szemeztem,de az csak kredit farmolásra lett volna jó nekem.
Ez pedig szebb és jobb.
FV4202 valamiért nem adta.
454 csata után is csak 757 az átlag sebzésem vele.
A Centurion 5.1 RAAC-el pedig 37 csata után már 1100.
Ahogy néztem a Centurion 7.1 páncélját kapta meg. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
jano_77 #167054 üzenetére
Ég és föld a kettő (természetesen a 8-as javára). A Pantera gyors, mozgékony, pontosan lő és értékelhető páncélja is van (T6 és T7 tankokat megfelelő forgatással tudja pattintani, néha a 8-asokat is). A folyamatosan töltődő táras löveg pedig egyszerűen zseniális. A Progetto 46-hoz képest kicsit nagyobb az intraklip ideje (2 vs 2,5s) és a csőlehajlása (9 vs 8 fok), de összességében még így is jobb.
Az olasz ág szerintem nagyon jó, és ahogy haladsz előre egyre jobbak a tankok. Én a hatosnál kezdtem de az nem jött be, a hetes már egész vállalható, a nyolcas szvsz tierje legjobb medje, a kilencessel magasabb volt az átlagsebzésem mint a legtöbb tízesemmel, a Progetto 65 pedig per pillanat a kedvenc T10-es tankom (21 van a garázsban).
#167077 Jokerdapro: Én célzásgyorsítót tettem rá, mert elég ráérősen szűköl a célköre. Pótkajával kiegészítve már egész jó az ágyúkarakterisztika, bár én inkább csak fun tankként használom az FV 4005-öt.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
jano_77 #167051 üzenetére
Nekem se jött össze vele az ász, pedig nagyon jó köröket is mentem vele, de az akció miatt gyorsan eladtam még szombaton és most már a P44-el tolom, hogy a júli végére meglegyen a 9-es.
Később majd lehet visszaveszem az ász miatt, mert jó volt vele menni.
Abszolút játszható eddig az olasz ág, szeretek velük menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest