- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jano_77 #169405 üzenetére
1.1-es update preload, mindazzal amit mar beharangoztak. Aznap mikor élesítik igy többet várhatsz a szerver patch-ra, mar nem kell letolteni.
-
Warton
őstag
válasz
jano_77 #169386 üzenetére
Én azon csodálkozom, hogy még nem lehet parancsot venni pénzért, WG helyében bevezetném. Még lehet én is vennék párat.
Nagyon megrekedtem pár küldetéssel.
Más: Megvettem a Grósztatás csomagot. Hát LOL első csatában egy PZIC leklippelt, azt hittem van rajta minimális páncél, de nincs, úgyhogy óvatosabban kell vele közlekedni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #169384 üzenetére
Ez a mondat viszont szerintem sokaknak bosszantó lesz - mert korábban pont arról volt szó, hogy a Parancsok/Érdemek átvihetőek lesznek az új kampányba. De akkor most e szerint mégsem!?
"Az 1. és 2. kampány érdemrendjei különböznek, tehát senki sem "vásárolhatja" meg egyből az új tankokat. Érdemrendekhez egyébként itt is a hadműveletek utolsó küldetésének kitüntetéssel történő teljesítésével juthatsz." -
Jokerdapro
senior tag
-
KisApám
addikt
válasz
jano_77 #169312 üzenetére
QuickyBaby steramel a twitch.tv-n, onnan van a kód.
Nem tudom mit takar a kód, de legalább vanMost a 4 lánctalpas (!) Object 279 early-vel tolja.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #169265 üzenetére
Múltkor már mutattam ezt a trükköt, hogy játékon belül hol lehet megnézni, hogy elbírja-e az alap lánc a dolgokat:
Összehasonlításnál konfigurálod a modulokat, felrakod rá az alap láncot és utána ha az egeret a többi modul fölé húzod akkor jelzi egy szaggatott vonallal a láncnál ha nem elég az alap.
Konkrétan a challengernél a motor, rádió és torony felmehet a löveg viszont sokkal nehezebb mint a kisebb lövegek így ahol mindenképpen kelleni fog a fejlesztett lánc vagy bolti felfüggesztés.Úgy látszik svéd td-kkel jól lehet mászni. Ugyanitt daki a másik oldalon lévő hegyet mászta meg szintén udes-sel: [link]
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Sajna nem vagyok gép elött és nagyon rég volt már meg ez a gépsárkány.
Halvány emlékeim szerint kelett rá a lánc de nem 100%. Az viszont biztos hogy egy nagyon kellemes jó gép.
A hesh változtatására kiváncsi leszek főleg, hogy az orkwágenbe HE van, a halálcsillag&kukáskocsi duo használ hesh-t. -
wwenigma
Jómunkásember
-
jano_77
nagyúr
válasz
Igazából itt az a kérdés, hogy azt a 622 kg pluszt, amit a modulok lecserélése jelent (ebben nincs benne a töltésgyorsító+venti+periszkóp) elbírja-e az alap lánc vagy sem?
Régen volt egy remek oldal, ahol lehetett variálni a modulokat, pakolgatni fel-le és közben rögtön mutatta, hogy mennyi plusz vagy mínusz kg fér még fel, de mikor legutóbb néztem, már nem működött.
Hírek a Gamescom-ról
"Ami a prem ammo-t illeti, közel állnak Andrey-kun-nak megfelelő megoldáshoz, beleértve néhány nagy változást a HESH-lőszerrel kapcsolatban, megszüntetve a problémákat a Type 5 Heavy (OMG FINALLY !!) stb."
"In terms of prem ammo, they’re close at coming up with a solution according to Andrey-kun, including some major changes to HESH-ammo, fixing the issues with the Type 5 Heavy (OMG FINALLY!!) etc."Gondolom ez sokaknak örömet szerez, mert ha jól értelmezem a google fordítást, akkor megszűnik a Type5 troll lőszere! vagy legalábbis kitaláltak vmit rá, amivel mérséklik majd a károkozását.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
jano_77 #169255 üzenetére
Mivel wotinfo-n még nincs kint gondolom nem baj ha ide kiírom magyarul a gamescon küldiket.
Teljesíthető: August to 27 August at 07:00 CEST (UTC+2)
Gamescon loot:
-Feladat: Játssz le öt csatát, melyben a top 10ben végzel alap xp szerint.(egyszer teljesíthető tier4 vagy afölött)
-Jutalom: Minden nemzet pót ellátmányából 5db, 100%os xp boos 5db, 300%os legénységi xp boost 5db, 300%os free xp boost 5db. (1 órás mindhárom)Dishing it out:
-Feladat: Okozz 2000 sebzést, akár több csatában is.(Naponta 3x teljesíthető, tier4 vagy afölött.)
-Jutalom: 1db automatikus tűzoltó+ 1db token.Gamescom winnings:
-Feladat: Szerezz meg 8db tokent. (Egyszer teljesíthető.)
-Jutalom: 1db garázs hely, 1db gamescom festés, 1db optika, 10db nagy javító csomag, 10db nagy elsősegély csomag.Remélem nem fordítottam félre semmit.
-
Antonius1978
addikt
válasz
jano_77 #169230 üzenetére
Akkor elkepzelheto, hogy aktivaltam egy masikat, ha ez a kod ahhoz a kodcsoporthoz tartozik, melyet mas neven regebb valakik ide is betettek.
Megneztem a videot, es csodalkoztam, hogy miert nem jatszodtam Highway-en, mert hat kivettek.
Kozben eszembe jutott Dragon Ridge is, most meg jon helyette mas ferdeszemu palya (hianyoznak a regi terkepek, igaz egyeseket utaltam, de sokkal valtozatosabb volt a jatek legalabb).A kerekes jarmuveket remelem nem duvasztjak be a pancelos csatakba, olyan jatektipus kellene hozzajuk, mint ami volt annal az elso vilaghaborus tank modnal, azzal a kerekes pancelkocsival a jatek minden pillanatat elveztem...hazamesz faradtan melobol, beulsz a kocsiba, ugratsz, tolatsz, losz, es agyatlanul jatszol, szerintem jo kikapcsolodas, nem kell gondolkodni sokat, sem simlizni, vagy sunnyogni jobbra balra, egyszeruen jobb volt mint a tankos jatek
Atti777 kosz a kodot, remelem meg nekem is jut belole, majd jo lesz, amikor lesz ujra gepem.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #169206 üzenetére
A kapott álca alkalmazható lesz bármelyik tankosztályra. A különbség annyi a két cikk között, hogy más mennyiségű plusz álcát ad az adott tankosztályokra.
+4%-ot TD-re
+3%-ot könnyű és közepes tankokra
+2%-ot nehéz tankokra és artyraÍrja is a google fordító
, hogy "A jármű BÁRMELYIKÉRE alkalmazott stílus" (eredetiben "A style applied to ANY of your vehicles")
-
AlexHerceg
tag
-
AlexHerceg
tag
válasz
jano_77 #169202 üzenetére
Harkonnen szerint is jön a Caernarvon AX maraton.
Plusz intó még az oldalán:
"Két új prémium jármű érkezik:
Caernarvon AX: A járművek szeptemberben kerülnek értékesítésre (gondolom prémtankként meg is vehető) és a játékosok ingyen kaphatják meg egy maratonban.A tank hasonló lesz az olasz Progetto 46-hoz.
KanonenJagdpanzer 105: Ez a jármű hamarosan felváltja a 90 mm-es verziót. A 90 mm-es verzióval rendelkező játékosok megtartják és ingyen kapják az új járművet. Bárki, aki már nem rendelkezik a KanonenJagdpanzer 90-tel, már nem lesz képes többé megvenni." -
Darkness1
aktív tag
válasz
jano_77 #169197 üzenetére
Ez egy időkorlátos kód volt, a közzétételtől (vagy első aktiválástól, nem tudom pontosan) számított egy óráig érvényes. Ezt nem írtam ide le a nagy sietségben.
Egyébként QB azt mondta, ha jól emlékszem, hogy a Gamescom alatti streamek során minden nap lesz kód. A többi streamert nem tudom, azokat nem néztem tegnap.
-
Dr.Én
veterán
válasz
jano_77 #169202 üzenetére
A tank maraton érdekelne, most angol vonalon az FV4202 és ausztrál benszülöttel húzom a legénységet s heavy vonalra. Hétvégén azzal telt a három nap hogy boost hátán boost ment .
Caernarvon kapott leányzókat, míg a Conquerorba húztam legénységet.
Tetszik mindkettő tank. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #169132 üzenetére
Pont nem érdekel hogy klán tag vagy esetleg nem, sőt az sem ha csak a cikket olvasod és játékon belül nem nézel rá a részletekre ahogy imént képpel illusztráltam mert hogy ennyi idő elteltével már tudhatnád hogy kliens és a cikk kiírása közt vannak eltérések.
Legszebb pedig amikor támadásként kezeled a szitut.
Kezdjük ott hogy csak és kizárólag a "Gamescom Boost!" -ról szólt a kérdés!
"Van a küldetések között olyan, hogy Gamescom Boost! Amihez XP-t kell gyűjteni 5K-t ezért jár egy token és kell majd 6 token. Ez mikortól élesedik? Mert most annyit látok rajta, hogy 23-án éjfélig lehet megcsinálni - ha jól emlékszem. Viszont most futottam 2 gyors kört és a megszerzett XP-ket nem számolta hozzá?"
Nyugodtan elmélkedj ezen! Béke!
(#169133)
Legegyszerűbb, nézd mindig a kliensben a feltételeket, minden apró zugát és érthető lesz a küldetés.
Amikor megváltoztatták erre a fos "kattints ezret hogy ne tudj meg semmit" formájú küldetés vagy kampány kiírás fazonra mondtuk hogy egy forintot nem ér.
Másnap, harmadnap megjelenő (mostanra már kezdik időben közzé tenni) küldetés cikkekkel egyetemben. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #169127 üzenetére
Ha ennyire jól tudod akkor miért kérdezősködsz?
Biztos én vagy sokan mások vagyunk a nyomik mikor megpróbálunk segíteni vagy konkrét, helyest választ adni de még neked áll feljebb.Tessék! Mit ír?
"Taktikai egység" és "klán tag" akkor miért lehetne ezek nélkül megcsinálni és így a válasz is adott hogy neked miért nem számolta a köreidet.
Szerk:
Az biztos hogy 3 fős különböző klántagságú szakasznál sem számolja be az a küldetés a szerzett xp-t.
6 csatám volt ma, ebből egyszer meghívtak szakaszba.
"Csapatra fel" küldetésnél beszámolta de a "Klán erőfeszítések"-be nem.
Gondolom a "taktikai egység" jelentése: "Klánon belül létrehozott szakasz" de persze tévedhetek is. -
popey37
addikt
válasz
jano_77 #169073 üzenetére
a nagy számok törvénye alapján minden játékos fejődik valamennyire, kiismerik a gyenge pontokat, megismerik a pályákat stb..
ha a wg nem nyúlna bele, előbb-utóbb mindenki lila de legalábbis zöld, kék játékos lenne.
ez olyan kb. mint az autóvezetés: minél többet vezetsz annál nagyobb rutinod lesz.
de a wtban ez nem müködik, mert különböző algoritmusokkal szabályozzák, nem is lenne baj, de túlzásba viszik.: stock tankal +2 tier meg 3 arty minden csatában, próbálj meg valamit alkotni. kisebb tierben még elmegy de, tier 8 és felette már nem, mert a fullos tankok fényévekkel jobbak mint az alap és esélyed sincs a csatában.mindkét accomon megvan a t28 proto, érdekes modon az egyiken jól muzsikál: nincs sok tier +2, kevés arty, a másikon a stock meg szar.
-
Papooo
senior tag
válasz
jano_77 #169073 üzenetére
Ugyanez megvan másnál is.
Ma egy másodperc alatt pattintottam 2800-at Progetto 46-tal. Jpe100, Fv4005, Standard B, T 54.
Fél perccel később, már a garázsban voltam, mert beleszaladtam egy Gwe100 lövésébe.
Egyszer fent, egyszer lent.
Amikor te pattintasz valami tuti sebző lövést, akkor azért is nyugodtan sírhatnál, de ha jól sejtem, az fel se tűnik. -
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77 #168937 üzenetére
Teljesen igazad van. Ez nagy nerf előtt készült. Nem figyeltem, csak emlékeztem, hogy van egy ilyenem feltöltve... Bocsánat!
Viszont, ha rákeresel, akkor az új metában is előfordulnak kiemelkedő sebzések.
Azt elmondhatjuk, hogy minél nagyobb arty kell hozzá és nem árt, ha van egy-két jó spotter a csapatban, meg 15 idióta az ellenségnél...
Standard B-be 1000: Azt vettem észre, hogy az olasz tankok nagyon nem szeretik az arty találatot. Ha felülről kapja el a lövedék, akkor simán megy bele az 1k feletti sebzés.
-
hmb
aktív tag
válasz
jano_77 #168931 üzenetére
Arty nem tudom azt kivaltottam,a obj- nel es a t55a nal is....illetve t55a nal a hevynel szinten ezt a 3000 sebzes es vedes vagy foglalast azt sikerult volna egyszer nagy csataban de nem figyeltem es a otthagytam a foglalokat, azt hittem nem sebeztem annyit ugyhogy feltaktam az xvm hogy lassam csata alatt is a kuldiket.sok ido kell hozza az biztos, td 8 ezres sebzeshez meg egy 10 td es nagy csata mod bekapcsolva, aztan meglesz
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #168926 üzenetére
Két kis franszia prémium light a boltban!
Szerintem mindkettő remek gép, de az ELC EVEN 90 kimondottan szuper kis FUN járgány.
AMX 1357 és ELC EVEN 90Magáról a "nagy" Gamescom-os akciókról lehet már tudni bármit is? Gondolom most jön majd az M26 Cologne is!?
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #168851 üzenetére
Mindhárom karika látszik? A látótáv, a spotolási távolság, és a 445m is? Már régen néztem ugyan, de úgy emlékszem mindegyiket nem tudta az alap játék. Az ellenfél utolsó pozícióját viszont kétlem, hogy tudná, mert néztem már tök friss videókat, stream-eket, ahol modok nélkül játszanak, és eddig sehol sem láttam a minimapon arra utaló jelet. De majd otthon rápislantok. Ha ezek tényleg mind megvannak, nekem nem kell az xvm.
Amúgy meg nem kell kiforgatni, amit írtam, nyilván a felspotolt ellenfelet, és a saját csapattársat mutatja. Azt gondoltam, ez alap, és nem kell külön leírnom.
Nekem csak az a zavaró, hogy az ikonok mellett a feliratok (játékos neve, tank típusa) jó nagy betűmérettel van, és a böhöm nagy karika (gondolom a HP)... Nekem ez nagyon egymásba takar, és ott fent a dombon pl alig látszik, hogy maga tank hol van. Vagy a hp karikák is kitakarják egymást, úgy meg nem mond igazából semmit. Vagy pl a képen a BIM.. nevű valaki alatt van két med. Az egyikről még csak-csak látszik, hogy egy BC 25t, de a másikról semmit nem tudunk meg. Hogy az egy táras valami-e, vagy mennyire kemény, vagy mennyi a hp-ja. Tudom, ezek alap cuccokkal sem feltétlenül látszanak, de nagyobb rá az esély. És igen, ha feléjük nézel, akkor kiderül persze (bár a normál nézet sem egyszerű), de most épp a minimapról volt szó.És még egyszer mondom, nem érdekel, te mit használsz. Ha neked ez így jó, és megszoktad, akkor oké. Te dolgod. Én csak azt írtam le, hogy én miért nem használnám, és le a kalappal, hogy te ezt tudod érdemben használni.
Biztos, csak megszokás kérdése, de engem jobban frusztrálna, mint segítene.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #168840 üzenetére
Ahányszor screenshotot látok tőled, annyiszor elcsodálkozom, hogy tudsz így bármi hasznos infót kinyerni a minimapról. Persze engem nem zavar, azt használsz, amit akarsz, csak én nem bírnék így játszani.
De díjazom a kitartásod, hogy minden pöccs után van energiád ezzel pöcsölni. -
slayer006
addikt
válasz
jano_77 #168652 üzenetére
Kettő WoT -hoz való kód van az alienware oldalán.
Az egyik új játkosoknak, a másik már regisztráltaknak. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #168564 üzenetére
Nem értem ezt a többes számot amit folyamatosan használsz velem kapcsolatban. Szerintem te tévesztesz össze valakivel. Mikor oktattalak ki téged, hogy miről írhatsz és miről nem? Szerintem nem volt ilyen soha.
"Más szemébe a szálkát és minden irritál, Te a sajátodéban meg a gerendát sem!"
Ez pont rád igaz. Most se veszed észre, hogy te kezdted az egészet és pont azt csináltad velem amit nem szeretsz ha veled csinálnak.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #168549 üzenetére
Olyan szépen leírtad a lényeget, hogy erre még muszáj reagálnom:
"Vicc ami itt megy a fórumon, hogy vannak emberek, akik megmondják, hogy ki és miről írhat, mi bizonyul WOT-al kapcsolatos eszmecserének, és mi sírásnak."
Na ez itt a lényeg. Pont te voltál az aki most is meg akarta szabni, hogy miről beszélhetek. Te kezdted az egészet azzal, hogy ne írjak az xp-ről. Talán most már kapizsgálod miért nem tetszett amit írtál.
Bárki írhat a fórumra bármit ami a wot-tal kapcsolatos. Ne szabja meg senki, hogy mit írhat a másik és mit nem. Ha visszaolvasol a fórumon látod, hogy kettőnk közül te szoktál beszólni másoknak ha nem akarsz látni egy témát és nem én. Szóval a fenti idézet alapján ha nem tetszik neked, hogy megmondják miről írhatsz akkor ezt vonatkoztasd magadra is és te se mondd meg másnak, hogy miről írhat. Köszi! -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #168542 üzenetére
Az xp számítás fontos része a játéknak, minden vele kapcsolatos dolognak helye van a wot fórumban. Ha 1000 hozzászólás szól róla akkor 1000 hozzászólás szól róla. Ha nem érdekel akkor nem olvasod el. Nyilván azért szólt róla sok hsz, mert sokakat érdekelt, sokan érintettek voltak vele kapcsolatban, persze nem annyian mint ahányan a nyaralásodra voltak kíváncsiak.
Az rng-t sem tudod megváltoztatni, az mm-et sem tudod, az artykat sem tudod, a tankokat sem tudod balanszolni, a gold lőszert sem tudod kivenni a játékból mégis mindegyik témában rengeted hozzászólás születik nap mint nap, Vagy akkor ne beszéljünk semmiről csak ami neked tetszik?
Nem vettem magamra csak szerintem tök felesleges volt megemlítened az egészet, mert nem ért ennyit.
A másik meg, hogy elég hülyén néz ki amikor pont te említed meg hogy sok a sírás miközben ha kiszámolnád azt is, hogy az utolsó 1000 posztodból hány % volt sírás ...Azt meg nem érzem, hogy kikeltem volna magamból vagy ha igen és minden ember ilyen lenne mint én amikor kikel magából akkor elég békés lenne a világ.
Ha pedig a jövőben valami nagyon fura dolgot találok xp szempontjából azt ugyanúgy meg fogom osztani, mint eddig.
Részemről a téma befejezve, így is 3 poszttal több lett belőle, mint amennyit ért. -
jr1994
addikt
-
-
Puculo
aktív tag
válasz
jano_77 #168161 üzenetére
Gratulálok a jó körhöz, így pár csata után szép teljesítmény. A napokban kaptam egy 20% -os kupont epic medálért, megnézem beválthatom e rá. Van még valami észrevétel a vassal kapcsolatban? Ami kicsit aggaszt az a páncélátütés. Még a gold is olyan határesetnek tűnik, a Defendernek legalább 265 mm az APCR. Hasonló a helyzet mint a Patriotnál, ahol nincs nagy különbség a prémlőszer átütés között. Mondjuk itt legalább elég jó az alfa sebzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- SQL kérdések
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged