- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz
Gyuri27 #164413 üzenetére
A Japó Orkwágenek nélkül nincs igazi csata.
Mindenki tudja, hogy azok a legjobb sniperek.
Csak arra kell vigyázni, hogy lehetőleg a spot határ széléről kell lövöldözni.A mai best of hungary:
Digettóval elszámoltam magam, és kiugrottam az ellen magyar digetto 46 szakasza elé.
Persze az első lövéssel kaptam a láncot, és már jöttek is a találatok: 35,30,55........
Mind repesszel tolta, így a három huszár le is rántott rólam majd 500 hp-t.
Hiába, a repesz mindig sebez. -
jr1994
addikt
válasz
Gyuri27 #163910 üzenetére
Mindig lenne valami rák, akkor pl az E100 lenne az. Nem lövöd be a tornyát csak a legdurvább TD-vel, az meg lebont repesszel. Na meg persze a type-ok, így is van velük elég baj (legnagyobb noskill jármű az arty után), de ha nem lenne gold ammo, boldog boldogtalan azzal tolná.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Gyuri27 #163802 üzenetére
Azt mondod visszaallitottak a sht mm generatort? Miota az 1.0 van nekem tok elfogadhato mm volt. Kb 33%ban volt a top/mid/bottom tier. Talan sosem voltam ennyit top tier a ket ev alatt, mert ez igy ugye minimum 3x annyi esetben beadja. Nem akarom elkiabalni, lehet most visszaallitottak ami nem jo hir. Ha meg tul sokat buktok pl 8-10x zsinorban miert nem leptek ki vagy jatszotok olyan tankkal amivel dominaltok a csatakban. Ugy azert joval kevesebb a lehetosege a csalasra a wgnek. Ilyenkor nekem mindig elokerulnek azok a tankok amik ugy veretik mint az 263v4 csak kisebb tierben, guruloj par csatat es tanul belole a jatek. Meglovom a hp-m 4-5x es utana visszaall normalra. Persze ha boostot inditottal az tuti h kellemetlen
-
válasz
Gyuri27 #162995 üzenetére
Pedig ez most kifejezetten jó küldetéssorozat lett.
Mondjuk mind a tízet tuti nem fogom tudni megcsinálni, de úgy gondolom, hogy valszeg lesz legalább 7 (ez a szükséges XP kb fele), akkor meg már 70% engedménnyel veszem az olasz tankot. Valszeg kerülni fog kb 12k Forintba, mert ugye az orosz szerveren ennyibe kerül, de meg úgy is kijövök 3.5k-ból, annyit meg simán megér egy tier 8-as prémium, még akkor is, ha csak átlagos.
-
ooloo
őstag
válasz
Gyuri27 #161828 üzenetére
Nem vagyok a komád ... szerencsére.
A hiányosságai ellenére csak Német tankokkal játszok .
Egyrészt , mert a legszebb tankok ezen az ágon vannak . szerintem. (!)
Másrészt , mert az elején eldöntöttem , hogy ezen az ágon fogok játszani .
Harmadrészt , mert nagyobb kihívás velük játszani , mint egy op tankkal .Lehet , hogy ezekkel a nézetekkel egyedül vagyok , de le...rom .
-
jimmy74
őstag
válasz
Gyuri27 #161680 üzenetére
Nem kell annyira melyre nyúlni a zsebbe hogy hd kliens fusson...
Én egy FX 8350-et vettem használtan meg a 950-est eladva rafizettem 10et egy 1050ti-re és fut nem fullon de stabil.
Rám is 2x4gb semmi csicsa a legegyszerűbb.
SSD meg ezeréves Samu de sztem a hdd is jó lenne.
Ezzel a konfiguráció más komolyabb játékba elég karcsú lenne -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gyuri27 #161680 üzenetére
Egyedül dolgozom, nem kiemelkedő pénzért (szakmunkás minimálbér + 15% alap), albit fizetem kettőnknek meg minden mást...gépet folyamatosan apránként fejlesztem, 512es SSD+16GB ramért tuloraztam hogy 60at ki tudjak adni rájuk. Én sem tudok gépet cserélni mert egyben nem tudok 200-230at az asztalra tenni... 1060 3GB novemberben 57e volt, megéreztem de a régit eladtam 30ert így "csak" 27 volt a csere. Okosan kell csinálni amíg lehet, én így hoztam a konfigot arra a szintre, ahonnan már nincs tovább fejleszteni és az a szint jön hogy lap-proci-memo csere kell, de nem érzem szükségesnek.
WG szerintem most kapja a diagnosztikat elég sok gépről, fog ez még jobban menni.
Néztem a géped, valóban nem a legújabb de aprorol 13e alaplap, fx6300 12e, 2*4G ram 14e, és jönne vissza a régi eladásából kb. 17-20e. Ez csak egy random gyorsan számolt, 19ezerbol lehetne jobb.... videokártya necces csak és a táp.
Jano_77: aslainra panaszkodtak QB streamje alatt is, de ha már jó akkor jó.
. Volt egy magyar is aki alkotott QB mellett, a kis grafikus.
Egyébként korrekt csata volt.
-
emre
veterán
válasz
Gyuri27 #161275 üzenetére
Nekem csak egy elég régi replay van, egyébként meg le kell szűrni assist-ra a wotreplay oldalon a kereséseket, és máris lehet nézelődni.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Gyuri27 #161275 üzenetére
Sajna nincs meg.
Egyébként ketten csináltuk meg Malinovkán egy T100-LT és BC-25t szakaszban. Hárman lehet még könnyebb. Spotbokor, majd amikor exkalálódott a helyzet, első lövés lánc. Ha sokan vannak nem sebezni kell, hanem csak láncolni. Szakasztársaknak meg kötelezően azt lőni, amit láncoltál.Tegnap majdnem idegrohamot kaptam, amikor 6940-ről kivettek....De voltam sokszor a közelében, 5000, 6000 körül. Szerencse kell hozzá: jó map, jó leosztás, béna ellenfél.
-
jr1994
addikt
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Gyuri27 #159322 üzenetére
Hetvegen meg nagyobb eventek alatt nem kell foglalkozni a gyozelmi arannyal, olyankor sok a gyenge jatekos akik teljesen kiszamithatatlanul es logikatlanul jatszanak. Farmoljatok a sebzest, a gyozelmi aranyt meg majd kijavitjatok het kozben. 1-2 napos statokkal ugy sem erdemes foglalkozni egy olyan jatek eseteben amibe tizezer csatakat beletol az ember.
Egyebkent tegnap hosszu ido utan ujra kek volt a nevem a csataban mert ketszer is megprobalt kitolni maga elott egy-egy jatekos az ellenfel ele es vissza kellett oket kuldenem a garazsba. Az elso eset az nagyon fura volt, mar kezdeskor belemlott de nem foglalkoztam vele, utana egyszer csak csata kozben beallt mogem es elkezdett kitolni maga elott keresztben az ellenfel ele, 2 lovesnyi hp-ja volt, ment vissza a garazsba. Ellenfelbe nem is probalt sebezni, megkerdeztem miert, a valasz: "XD". O toborzotiszt valami lengyel klanban.
Szoval megertem, hogy ki vagytok akadva de felesleges mert valtozni ez ugysem fog, a sajat hozzaallasotokat tudjatok csak megvaltoztatni.
Tegnap farmoltam 8-as prem tankkal, volt par csata ahol 4-5k-ig jutottam es buktunk de nem erdekelt mert a kredit szepen jott.
30 napos intervallumban meg megvan a 62% solo win rate.
-
Razermazer
őstag
válasz
Gyuri27 #159229 üzenetére
Mint általában minden nap
nekem most tortúra következik, megszereztem az első 9-es tankom(leopard pt-a), igaz lehet, hogy csak a rajongásom miatt választottam a leopard irányt, de ez kínszenvedés lesz itt ebben a játékban, egy ilyen jó tankot így lebutítani pffff. Okosabban jártam volna ha az orosz medeket választom és a nyeremény kedvezményeket arra az irányra költöm. Ez van apránként haladok, nem lovalom bele magam semmi értelme, csak megutálom az egészet. Tegnap is 5-perc volt minden játékidő, én maradtam utoljára, száguldoztam fedezékből fedezékbe és csipegettem, aztán vége. Hogy 9-10-ben is ilyen rossz a felhozatal ez iszonyat, bár egy szó van erre ami mindent megmagyaráz "random"
-
fradi81
veterán
válasz
Gyuri27 #159051 üzenetére
Vettem észre, de lehet usererror
-
kchryss
veterán
válasz
Gyuri27 #158565 üzenetére
Pont pár napja volt róla szó, hogy a napi stat átlag számolója nem jó. Illetve nem ér semmit, mert a wg babrált valamit a csataszintekkel. Csomó csatát eggyel nagyobb szintűnek vesz mint amilyen a csatában lévő tankok legmagasabb szintje vagyis abból az átlagból amit ír nyugodtan levonhatsz 0,6 - 0,9 körül.
-
Czmorek
aktív tag
válasz
Gyuri27 #158418 üzenetére
Ha nem túl gyors a járműved, de erős a csapat, vagy csak spontán erős, akkor jobban eloszlik a sebzés a csapaton belül.
Így lehet alacsonyabb a wn8-ad ha magas a wr.Ha gyenge a csapat és nem te vagy az első percekben elhulló, akkor meg van mit lőnöd, hogy tolja a wn8-ad.
-
xAttilax
őstag
válasz
Gyuri27 #158231 üzenetére
oké, persze, tiszteletbe is tartom. Csak pont nem a fen említett 2 tank a "HT meta" inkább a WZ-113 (DPM) páros, buffolt IS7, Maus-Type5 super HT-k... míg a medek maradtak amilyenek voltak, a x-es lght-ok meg úgy szarok ahogy vannak... + van egy raklap rakat zárt, kicsi cső pálya ami nem igazán kedvez a med és főleg a light stílusnak.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Gyuri27 #157972 üzenetére
Most hogy újból elkezdtem játszani egy dolog tűnt fel igazán. Vagy én emlékszem rosszul vagy megváltozott valami a könnyű tankoknál mióta bejöttek a tizesek. De majd minden csatában nem számít milyen pálya, szinte kivétel nélkül mind megy face to face harcolni a nehéz tankokkal. Ezt most miért?
-
Jag
senior tag
válasz
Gyuri27 #157573 üzenetére
Ha az ember kiáll az elvei mellett az jó dolog, de van az, amikor már felesleges több energiát beletolni, mert az ügy nem ér annyit.
Ez is egy ilyen szerintem.(Nem neked, csak egy gondolat, hátha valakit érdekel :-) )
Onnan lehet tudni, hogy az elvünk, gondolatunk, meggyőződésünk helytálló e, hogy ha végiggondoljuk a lehető legtöbb oldalról, akkor arra juthatunk, hogy nem nagyon lehet fogást találni rajta.
Az övé most nem volt ilyen. Megesik.
Persze akkor még mindig az van, hogy ha ezt kitesszük a világba, akkor bizony előfordul, hogy mégis találnak rajta belőhető rést, amire a saját korlátaink miatt nem gondoltunk. A megmérettetés az igazi próba.
A probléma ott van szerintem, hogy ezt sokan teljes bukásnak élik meg, holott tanulni kéne belőle.
Tanulni viszont csak úgy lehet, ha először beismerjük, hogy a gondolatunk nem volt elég szilárd alapokon.
A legrosszabb, amit tehetünk, hogy továbbra is ragaszkodunk a hibás gondolatainkhoz. Már ha fejlődni szeretnénk. A saját egonk a legnagyobb ellenségünk.Az avatarodra emlékszem, akkor még arcképgyáros voltam. :-)
-
zozyk
addikt
válasz
Gyuri27 #157558 üzenetére
Most aztán jól odamondtál, már el is szégyelltem magam...
Amit látod, raktam oda egy
-t, mert szerintem ez vicces. Gondolom neked mindennapos, hogy a csapat több mint fele 0 dmg-t csinál, nálam ritka szerencsére.
Persze akad 0 sebzéses user, sőt, néha én vagyok az, de ekkora mértékben még nem láttam.
Remélem elégedett vagy a válasszal, illetve üdv a tiltólistámon, innentől nem fogom látni elmés megnyilvánulásaidat,hála a prémium funkciónak.Erre sem kell reagálnod már.
-
xAttilax
őstag
válasz
Gyuri27 #157499 üzenetére
sok XP: assistra (spot) dmg-re kapod minden osztállyal, nézd meg a GM húzókat, távcső és lánc lövés az alap... ha nagyobb tiereket lősz kisebb tankokkal, kill.
kevés XP: mások spotját lövöd (saját erősből nem látnál rá) Sokan ezért keverik, hogy kevesebbet kap egy TD vagy egy arty, pedig nem kapna kevesebbet ha saját spotját lőné.amit a lightra írtál meg simán nem úgy van. 6500 light csatám van, majdnem az összes tízes, egy láncolos küldi kivételével mindegyik kitüntetéssel, fő farmolos tankom a feka bulldok, szóval nagyjából képbe vagyok, hogy mikor mire mennyi xp-t kapok.
-
zozyk
addikt
válasz
Gyuri27 #157489 üzenetére
"Mert a wg rendszere okos (mondjuk a wg-él mindenki az). Lightnél a spot low xp, low wn8."
Cáfolnám a spot low xp-t, a wn8-hoz meg köze nincs a WG-nek.
light spot & 0 dmg = top xp
500dmg = top xp
És ezek csak az én bénaságaim.Az alapok ugye,az alapok...
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Gyuri27 #157470 üzenetére
Eddig is értettem a lényeget. Engem is zavar amikor mindennemű logikának szembemennek emberek. Amikor többen is jelezzük, hogy mki húzzon nyugatra mert ott van az édenkert de egy-két játékos úgy gondolja, hogy ő bizony keletre megy (Mekka felé vagy miapénisz) és majd átverekszi magát az ellen 3-5-10 vegyes felállású támadó kontingensén aztán meg jön a "noob team" és tsai gyalázkodások amit én lereagálok egy "i told it..." vagy vmi hasonló válasszal miután a jobbszárny elhullott.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Gyuri27 #157445 üzenetére
Teccikérteni, de még mennyire.
Fura egy fickó vagy hallod-e...
Engem sem érdekel a gomba meg a paradicsomszósz de azért a gombás pizzámat senkinek nem adom! Se a bolognai spagettit! Ilyen egyszerű ez kéremszépen.
Meg, hogy a 10-12 idióta siemka amőbaállat elindul egy oldalra te szegény meg maradsz egymagad a másikon...merthogy középre is mennie kell valakinek...
LOL
Hallod, a 8-10 perc spotolást a másik oldalon kellene véghez vinned...ott, ahol a 12 majom hülyéskedik egymással
Mondom én, vicc ez az egész
Random. Random. Random. Állítólag a CS:GO is hasonló játék, tele van siemkákkal ráadásul azok még szerintem Parkinson-kórban is szenvednek (gondolom, amiatt rángatják az egeret jobbra-balra folyamatosan)
(Amúgy értem a lényeget csak most jól esik humorizálni)
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Gyuri27 #157426 üzenetére
LOL, #csakadmg ? De ha egy sebzéssel kilövöm azt akit te 80%-ban már legallyaztál akkor ugyanúgy én vagyok a köcsög mintha hagynám, hogy az az enemy téged üssön ki vagy nem? Szóval mindenképp én vagyok a siemka noob tomato bármit teszek mert a Ti mentalitásotok ezt diktálja. Mert Ti vagytok a mindegymilyenszínűunicumjátékosok
Szerintem én is túl szélsőségesen gondolkodom és Ti is csak pont másképp. Ebből nem lesz úgysem összeölelkezés ígyhát én eleresztem ezt a fonalat s hagyom hagy fújja a szél amerre akarja.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Gyuri27 #157411 üzenetére
Na, szerintem ez a ténymegállapítás abszolút nettó hülyeség: "Mert semmit nem tettem hozzá." Hacsak annyit tettél, hogy ellenfél figyelmét lekötötted amíg másik csapattárs(ak) végez(nek) vele az semmi? Rengeteg ilyen "semmi" előfordulhat csak látni kéne a fától az erdőt (amit mi azért irtunk, hogy több legyen a fény
)
A siemkázás épp úgy, mint a noobozás is megalázás, sértés szvsz gyökérség (mivel mások legyökerezése szintén gyökérség ezért én sem vagyok különb de legalább van indokom
)
-
h1mpi
félisten
válasz
Gyuri27 #157411 üzenetére
Nekem volt egy célom azaz 1800-as WN8 volt. Aztán nem tudom mi miatt egyszer csak ugrott 150-et a WN8-am és 1800+ lett. Mivel a következő kerek szám a 2000, így az a célom. A recentem unicum, de pontosan tudom, hogy csak a light tankok miatt. A "valós" tudásom olyan 1800-as WN8 körül van. Kellenek célok, mert különben megunom ezt is. Ha meglenne az összes tank a játékban, akkor is megunnám, bár tény, hogy akkor jóval nagyobb lehetőség közül lehetne választani
-
Gubu0101
veterán
válasz
Gyuri27 #157396 üzenetére
Az a baj,hogy már rég nincs csapatjáték a wotban cw-n kívül,mert ott még ugye irányított.
Hiába is verődök egy társasághoz ha helyzet van ált mindig ott hagynak,mint ma is volt rá példa
Na igen az egész elhúzott a statisztika felé,bár én inkább hamarabb rámegyek egy lilára vagy kékre,mint piros vagy zöld netán sárga játékosra -
Yofej75
aktív tag
válasz
Gyuri27 #157392 üzenetére
Három gondolatféleség fogalmazódott meg bennem.
1. Ez egy csapatjáték lenne ha az a 15 azonos oldalról induló játékos valóban tudna egy csapatot alkotni. De nem tud, mert ez hiába csapatjáték akkor is az egyéni érdekek számítanak mivel mindenki jobb akar lenni, mint a másik (és ha másban nem sikerül akkor jön a noobozás így legalább nagypofában nyertes lehet még az is aki kékzöldlila stattal kilöveti magát az első három percben és az atyaistent is hibáztatja, mintha a kurvaanyázástól legközelebb jobban menne neki a játék). Ennyit a csapatjátékról...random csatákban a csapatjáték a kölcsönös tisztelet hiányában elmarad...
2. Ez inkább kérdés lesz. Inkább költői kérdés. Amikor nem voltál narancs-zöld-kék hanem mondjuk piros, vagy neadjisten fekete akkor is a hozzád hasonlókkal szerettél volna játszani?
Kifejtve: ha random csatában mindenki a saját szintjére lenne beskatulyázva akkor sok-sok játékos meg is ragadna azon a szinten mivel hiányozna az a játékosállomány akiről lehet puskázni, akik a azért a kurvaanyázás mellett esetleg másban is jeleskednek.3. Drasztikus a jutalmazás/büntetés gondolatmeneted és nem is életszerű. Hol hallottál már olyat, hogy a vesztes csapat legjobb x tagját premizálják (a hazai focin kívül persze)? Na, meg a büntetés azért, mert a nyertes csapatban nincs benne vki az első tízben...viccnek még csak-csak elmegy, de ember komolyan ilyesmit nem is gondolhat...esetleg aki anyukájával aláíratja az igazolását arra az esetre ha véletlen a technikával történt baleset az mentesül a büntetés alól?
(+1. a "siemka botozást" a kurvaanyázással azonos dobozba szoktam rakni a csaták során és valahogy nem tudom elhinni, hogy bármi miatt muszáj ennyire átmenni gyökérbe)
-
zozyk
addikt
válasz
Gyuri27 #157382 üzenetére
Nem akartam ebbe jobban belemenni, de legyen...
Mi alapján , milyen jogon döntöd el TE hogy ÉN hogyan játszak egy játékot?
Egy Cw-n ha te vagy a parancsnok vagy a taktikus, ott eldöntheted kit viszel-kit nem, de randomban erre nem vagy felhatalmazva.
És ha én úgy döntök, hogy fákat akarok döntögetni, mert engem az szórakoztat, akkor fákat fogok döntögetni.
Ez a random, ha tetszik, ha nem. -
BogyóBP
addikt
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gyuri27 #157086 üzenetére
Hát, igen akkor.
GW E100-am akarta multkor lerammolni egy Kanonenjagdpanzer full hp-val, valami 100 sebzest hozott össze míg ő reccsent. Nem ertem ezeket.
adamgreen: visszalövök. Neha el is talalom vele. Az meg fáj nekik...tldr, T-34-3 nem rossz de iszonyú pontatlan és bár az alfa magas cserébe lassan tölt.
-
válasz
Gyuri27 #156856 üzenetére
De a Tigris és a Béla(VK45.02B?) rendes tankok és még el sem kezdtem a germánokat, szóval a két prém a kérdés.
@Jano: A japó tigrist kicsit médiumosan kell használni. Mióta felraktam rá a mozgó távcsövet egész pofás kis duci med lett belőle, szerintem egész jó köröket lehet menni vele, de a Tigris I-hez hasonlóan ez sem egy első vonalas odab@szós tank.
-
Jadro
veterán
válasz
Gyuri27 #156791 üzenetére
Egyetértek, de a gyerek pont ilyen. Mondjuk egy 0-1 éves. Lehet ezen pörögni, de engem sosem zavart nagyon mélyen ha egy percre afk-ba kellett mennem számomra fontosabb dolog miatt. (Egyébként ritka az ilyen eset, de néhanapján előfordulás.) Ha valakit zavar, akkor ezt neki kell megoldania magával. Ennél szarabb dolgok is vannak ebben a játékban, sajnálom ha valaki ezeken folyamatosan fel tudja húzni magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest