- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #247543 üzenetére
Nekem a Type63 eddig egy sima átlagos tank, semmi extra.....örültem, ha 2K tudtam sebezni vele. Mondjuk az is igaz, hogy ez lehetséges, hogy az én hibám, mert láttam már játékost, aki 4K sebzett - de hogy hogyan elképzelni nem tudom.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz h1mpi #247432 üzenetére
CS-t ne keverjük ide, mert van marketje, azt később eladhatja és akár még profitja is származhat belőle. Itt nem tudsz ilyet csinálni, maximum az accountodat eladni, ami egyrészt illegális, másrészt akkor se hozza vissza a ráköltött összeget gondolom. Tudom hogy a full WoT-osoknak fura ez, hogy egy játékban nem csak költeni lehet, de még szabadon adhatod-veheted is a szellemi javakat, napvégén akár ki is hozhatod és kenyeret is vehetsz belőle...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
őstag
válasz h1mpi #247393 üzenetére
Már a másfél éves fiam születése előtt is egy évvel alig játszottam WOT-tal, pedig előtte nagyon függő voltam, mostanában talán két havonta egy meccs. Ránéztem ma én is az árakra és
Ennyi pénzből egy rakás mikrokontrollert vehetek szenzorokkal, az sokkkal jobb buli.Semper fi!
-
aktív tag
-
korren
aktív tag
válasz h1mpi #247325 üzenetére
Intel CPU-t nem zavarja a 4 db RAM modul, sőt, vannak játékok, ahol akár pár FPS-t is hoz a 2 modullulal szemben.
Persze az kell hozzá, hogy ugyanaz az időzítés, de leginkább 4x4-es kit legyen.
1., 2. gen. Ryzenek valóban prüszkölnek tőle, én is szívtam nemrég 2700X-el emiatt, ott 2 db modul és pont.
-I like the misery. -I like this world!
-
-
Djuree
félisten
válasz h1mpi #247292 üzenetére
e25 mint useless.
azért ez erős, még mindig rohadt jó, kis rohadék, utálom ha ellenem van.
van sok useless tank szerintem is, de inkább én nem tudok azokkal játszani effektíven.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kisharsany
tag
válasz h1mpi #247191 üzenetére
Nekem van 11 tokenem úgy, hogy szereztem csatából 2-őt (ebből az első nem nyitotta meg a tokenboltot amikor megkaptam, szerintem elveszett), 5-öt twitchről és a maradék 4 vagy 5 nem tudom honnan van. Egy skin 15 token és jövő csütörtökön lejár a bolt. Szerintem ilyen tempóban nem sok mindent fogok tudni kivenni, pedig elvileg twitchről mindent beszedtem amit lehetett.
-
Plata
félisten
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz h1mpi #247113 üzenetére
"pure skillt nézzük, akkor QB az utolsók között van"
és most ez a mondat gazdájának szólt.Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
joergie
őstag
válasz h1mpi #247108 üzenetére
Eh.
Most rakta ki QB discorcdra ezt:
Hi @everyone it's great to be back after 9 days off streaming! I'm now back FULL TIME so see you on Twitch!
Also if you haven't played World of Tanks in 30 days you can instantly get me as a commander for free use code: 7Y0EQUICKYBABY23 or use links to redeem! EU https://eu.wargaming.net/shop/redeem/?bonus_mode=7Y0EQUICKYBABY23
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
-
Djuree
félisten
válasz h1mpi #246986 üzenetére
én elhiszem, nem rosszból írtam. én is dolgozok eleget, csak csesznek megfizetni.
bár még mindig jobban keresek mint a borsodi átlag...amíg tudok néha költeni wot-ra addig nagy gond nincs. amióta kijött a játék vagy 200-300k-t elvertem én is rá szerintem. de nem érzem kidobott pénznek.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #246971 üzenetére
én játszogatok a herowars-al, még a cc-k ajánlására kezdtem, meg mert vonatozás közben lehet vele játszani. elég primitív, karakterfejlesztős és főleg PvP harcok vannak benne, viszont addiktív. Na, ott az arany ligás céhekben jellemzően havi 100 dodót elköltenek arra játékra, de vannak akik havi több ezret! nem túlzás ez, néztem eladó accokat még amikor kezdtem és voltak olyan hirdetések, hogy hát elköltött a játékra 65e dodót és 10e dodóért már hajlandó lenne eladni
Én is azt hittem, hogy a WoT drága játék és mondhatni nem is olcsó, de hogy milyen rohadt lehúzós, mocsok drága játékok vannak, elképesztő ez valahol.
Beszélgettem egy sráccal erről a herowars serveren és mondta, hogy ismer valakit, aki egy gacha játékban, egy karakterért kifizetett 100e dodót, 35 millió forintot szóval még annál is van drágább.
Igaz már nem költök a WoT-ra, mert megvan minden, ami nekem kell, semmi nem kell, csak pár karácsonyi ládát veszek majd én is. Korábban egy méregdrága játéknak tartottam a WoT-ot, de most már úgy vagyok vele, hogy nem is drága ez a játék. Én is kicsit hülye voltam, rálocsoltam 80-100e-t a herowars-ra és a döbbenet az, hogy szinte semmit nem kaptam a pénzemért. szó szerint néhány karaktert tudtam kicsit feljebb fejleszteni, de mások ennek a sokszorosát elköltik a játékra és levernek a francba folyamatosan. Abszolút P2W az a játék, aki többet költ, nyer és nem hinné el az ember, hogy csak 1 szerveren, ahol én vagyok van legalább 100! olyan barom, aki felfoghatatlan összegeket elköltenek. Olyan gyorsan fejlődnek hozzám képest, csak nézek és mondom 5 hónap alatt, havi 20e-t rálocsoltam, de egyrészt nagyon keveset kaptam a pénzemért, másrészt meg mások sokkal többet költöttek és levernek, bármit is csinálok.
Azért a WoT-ban 80-100e-ből nagyon sok tartalmat lehet venni. Több prémtankot vagy rengeteg karácsonyi ládát és a másik dolog, hogy ezekkel sokáig lehet játszani.
viktoár: nekem most is működik, aslain pack van telepítva és visszarakja a legénységet automatikusan, amikor tankot váltok
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #246940 üzenetére
Azért a bz176 gonosz egy tank és egyáltalán nem papír. A gyenge pontokat meg persze el lehet lőni, de kevés játékos játszik olyan nyugodtan, hogy amikor egy bz céloz rá, hogy akkor ő vígan lője a gyenge pontot. Mert ugye a játékban levő ágyúk nagyon kis része használható normálisan kapáslövésekre vagy célzás nélkül is jó találati aránnyal. Illetve akkor még az RNG is veled kell legyen.
A sebzés átlag egy másik kérdés, de az elrettentő erő elég magas. Ahogy pl tier6-7 csatákban a kv2 lövésébe se szívesen néz bele senki.
Más. Megnyertem egy steel hunter csatát, 5-ös szintű arlequinnel a két megmaradt ellenfél aprították egymást. beraktam közéjük a gömböt és 2 lövés maradt az egyiken. Szerintem, akiknek nem tetszik ez a mód, azok csak nem vették a fáradtságot, hogy megismerjék. Jó a koncepció, fejleszteni kell a tankot, ahol eleve vannak kombináció és utána meg az 1:1 csaták, ahol a tank tulajdonságait kell a lehető legjobban kihasználni. Győzni mondjuk nem szoktam gyakran, de top 5-8 azért a csaták nagy részében megvan. -
Viktoár
addikt
válasz h1mpi #246933 üzenetére
Azért nem ugyanaz az 1X 800 vagy 3X 300 mert lövésváltásnál nem mindegy mekkorát kapsz cserébe. Hiába tudnál hármat lőni ha visszabújik a sarkon vagy visszagurul a domb mögé. A másik hogy nem sok tank yolózik rád amikor van 750 hp-d főleg tier8-ban. Az aránytalanul nagy alfa sokkal nagyobb előnyt ad mint amennyit hátrányt a vele járó töltésidő. Ha van melletted 1 vagy 2 tank egy egész oldalt le tudsz tartani amíg a másikat áttolják mert senki nem akarja a hp-ja felét beáldozni a támadásért. A páncél meg hát.... az is erősen kérdéses hogy miért kellett hulldown tankot csinálni belőle. Egy szó mint száz, kilóg a sorból...
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
válasz h1mpi #246914 üzenetére
Én ugyanígy jártam csak T30-al.
Gondolom a WG is rájött hogy a BZ nem tier 8-as tank de már nem mernek hozzányúlni. Az lesz szép amikor bekerül a shop-ba. (Mert lássuk be, pénzért mindent is leszarnak a wg-s fiúk) Milyen jó lesz tier 8-ba játszani és farmolni a kreditet a többi tankkal. Az is lehet hogy majd akkor kerül be amikor már nem lesz olyan hatékony mert mindenki 50-el fog szaladgálni 250-es alap átütéssel.
Baltazár123 A komponenseket azért találta ki a WG hogy az olyan játékmódokat amit még streamen sem néz az ember nemhogy játsszon vele legyen mivel "népszerűsíteni". Hányan játszanának acélvadászt meg gyogyós marsos eventet, stb... ha nem lenne a jutalmak között komponens? Én biztos nem.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #246914 üzenetére
okés, a szétszerelés valóban egy opció, mert komponenseket nem ad a wg, de fejlesztett cuccot magát gyakrabban ad. 1-es szinten ezek használhatatlanok, legalább 2-es, de inkább 3-as lenne a jó. Már kettes szinten is használható, de azért a hármas szint az, amikor azt mondja az ember, hogy "no brainer" a használatuk sok tankon.
A szétszerelés viszont csak 100 komponenst ad, amivel messzire nem lehet jutni, mert 400 + 2000 kéne belőle a kettes és hármas szintig. Ha sikerül végig tolnom a stell huntert és tényleg csak 100 hiányzik a végén, akkor egypár felszerelést szétkapok.
tween: kettes, de inkább hármas szinten igencsak hatékonyak ezek. Ha neked van 4700 komponensed, akkor kb szétkaptál mindent, amit adtak. Egyébként vicces, mert még ez se lenne elég, hogy 2 darab felszerelést kifullozzál hármas szintűre.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #246920 üzenetére
Suicide idióták nem csak BZ-re ugranak,láttam ma hülye csapattársakat meghalni azért hogy afk boroskólát ki lőjék.
Szerintem a boroskólát jobban utálják.
Mondjuk magyar játékost is ismertem olyat aki úgy farmolta pénzt hogy be ment csatába prémmel és afkolt,szerinte úgy is lehet pénzt keresni.[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz h1mpi #246742 üzenetére
Én azt imádom, amikor a csata kezdetén mondjuk a mi boxunkból egyből 3-4 med átmegy a másikba, mert azt jobban szereti (vagy nem tudom mi lehet az ok). Onnantól azt a részt már elég nehéz tartani, vagy elfoglalni. És a másik részen sem feltétlenül jelentenek pluszt.
Meg a túlerőnél az is szóba jöhet, hogy a sok bot játékos túl hamar meghal, és akkor akár percekig várhat míg újra beléphet a csatába. A többieknek addig elég nehéz dolguk van.
Szoktam nézni a csatajelentést, és vicces, hogy vannak olyan játékosok, akik még itt sem tudnak 2-3k-nál többet összelőni (fél óra alatt, bakker).
Az elmúlt két napban azért zömében 10k sebzés fölött voltam minden csatában, plusz még egy csomó assisst. General rang általában megvan, de legrosszabb esetben is major. Úgy meg lehet azért haladni, plusz creditet is ad. Persze nem feltétlenül jobban, mint randomban (még nem igazán hasonlítottam össze a kettő, csak érzésre). -
Djuree
félisten
válasz h1mpi #246731 üzenetére
azt nem is néztem h 15mp a töltés. az nem kevés.
hulp01: jaja, meg játszani sokat, asszem kihagyom pedig jó lenne, de ez így már sokba lenne, a zasszony már ígyis basztat h sokat tankozok.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Viktoár
addikt
válasz h1mpi #246675 üzenetére
A frontline ugyanolyan katyvasz mint a random csak nagyobb térkép és több ember. Mondanám hogy jó kreditet farmolni, de igazából időarányosan ugyanaz mint a random.
Egyébként ha már pötyögni van kedved akkor a jutalomért érdemes játszani, de kizárólag "csillesen". Nem szabad a győzelemre feszülni, csak a saját sebzésed érdekeljen. Pár nap alatt le lehet tudni az egészet, valamivel többet ad mint a random.
2-4: 20 Battle Pass-pont, Harcitartalék-pontok, 25 Kötvény, 5× Direktívák
5: 20 Battle Pass-pont, 20× Harcitartalék-pont, 3× Átképzési parancs, Kísérleti felszerelés
6-9: 20 Battle Pass-pont, Harcitartalék-pontok, 25 Kötvény, 5× Direktíva
10: 20 Battle Pass-pont, 3× Harcitartalék-pont, 3× Átképzési parancs, Kísérleti felszerelés
11-14: 20 Battle Pass-pont, Harcitartalék-pont, 25 Kötvény, 5× Direktíva
15: 20 Battle Pass-pont, 3× Harcitartalék-pont, 3× Átképzési parancs, Kísérleti felszerelés
16-19: 20 Battle Pass-pont, 50 Kötvény, 5× Direktíva
20: 20 Battle Pass-pont, 500 Kötvény, 3× Átképzési parancs, Univerzális kézikönyv, Kísérleti felszerelés
(wotinfo)Üdv:Viktor
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #246675 üzenetére
Halloween eventet passzoltam,párat mentem,de randomban esélytelen volt.Így gyorsan feladtam.WoWs halloween event jobb.Ott is lehet veszteni ha sok a zizi,viszont csak egyfelé lehet menni így nem lesz az mint mirny-n hogy kezdés után szétspriccel a banda.
#246677h1mpi
Már normálon az event elején ki fogtam olyan csapatot ahol két száguldó szirén az első csapatnál meghalt.Ezek után eléggé elment aznapra a kedvem tőle.Nem ez volt az egyetlen ahol a csata elején elhullott csapattárs mert előre ment ész nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Puculo
aktív tag
válasz h1mpi #246565 üzenetére
4070 beújítását tervezem én is, neked mekkora táp van a gépben? Nálam sajnos a 650W ami limitálja a fejlesztést ezen a téren. Megvárom a 4070 Super szériát hátha még beleférek a TDP keretbe. Remélem 16Gb vrammal jön ki. Ahogy néztem a 4070ti-hez már kevés a PSU-m. 2070 Super van most benne, nincs bajom a WOT-os teljesítményével, de más téren már kéne a kraft.
[ Szerkesztve ]
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Djuree
félisten
válasz h1mpi #246538 üzenetére
már régóta kinéztem, funolni jó, ha már bz-m nincs.
bár szükségem nincs rá, van már vagy 20 t8 prémem.
tudom hogy nem nagy szám amúgy...[ Szerkesztve ]
-
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #246455 üzenetére
Arra figyelj, hogy nem kell sorban dekódolni a küldiket, tudsz közöttük ugrálni! Vannak olyanok, amik dekódolásáért értékesebb nyersanyagot (prém nap, BP pont, kötvény) kapsz és vannak olyanok, amikért pl csak kreditet. Nehogy azokat hagyd bent, ami értékesebb!
A Nehéz szint nem vészes, azt tegnap a klánnal végig vittük, na a Rémálom az más tészta, annak nem véletlenül adták ezt a nevet. Sokszor futottunk Neki, mert többünknek már csak az a 2 küldi hiányzott - Rémálom 3. fázis és a végén a Győzelem - de a 4. fázisnál mindig elbuktunk. Volt egy olyan csata, ahol 2K HP volt már csak az Obsidian-ban.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Djuree
félisten
válasz h1mpi #246463 üzenetére
még van idő, addig még simán meglehet. szerezd be normalon a kulcsokat, néha nyomj egy-egy hardot, nekem is így lett meg nightmare random emberekkel. azt hittem nem lesz meg a végéig sem.
-
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #246455 üzenetére
Az összeset dekódolnod kell. Ha jól látom a képen van még előtte 5 dekódolatlan. Egyébként a tank nem ér 1 fillért se, de inkább nézz meg róla cc elemzést, ők jobban elmagyarázzák, hogy miért nem. Mielőtt költesz rá.
Ment nálam a tartalékba örökre, 20 csata után. Adtam neki elég esélyt... -
Warton
őstag
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #246427 üzenetére
Én napok óta nightmare módban nyomtam napi 6-7 csatát amíg "leszorzózom" mindegyik tankot hogy hátha összejön tök random csapattal is a győzelem. 99%-ban szörnyű élmény volt. Sokszor inkább hátráltattak a csapattársak mint segítettek volna. Az érzés amikor nincs hp-d menekülnél, már csak a magnushoz kéne menni mert van elég míriuma a csapatnak és egy fogyatékos sorban aktiválja előtted a botokat és így esélyed sincs elmenekülni ...
Már úgy voltam vele hogy felesleges próbálkozni, inkább majd rápihenek és keresek egy szakaszt magamnak a végén.
Aztán tegnap a semmiből tök váratlanul random csapattal sikerült úgy megcsinálnunk hogy még csak nehéz helyzetbe sem kerültünk. Egészen furcsa érzés volt hogy amint felére leesett a hp-m mindig jöttek ketten és meggyógyítottak. Úgy összedolgozott az egész csapat hogy öröm volt nézni pedig nem is volt senki sem szakaszban.
Ezzel a csapattal lett meg:
-
hulp01
senior tag
válasz h1mpi #245934 üzenetére
Fú, ez a wt mód is de felhúz. Én minden alkalommal kibaszott botokat kapok csapattársnak, ahol a 8k wot ratinges accountjával valaki más játszik és lő 1500-at egy csatában. Én lófaszt nem találok el a kurva batchat ágyújával 3m-ről se, de amikor én vagyok a wt-vel, akkor batchat hordák snipe-olnak a pálya másik végéről és szervezetten játszanak, mintha egész életükben ezt csinálták volna egy csapatként. Faszért nem tud ez a tetves wg végre valami kibalanszolt dolgot csinálni ebben a játékban.
-
Djuree
félisten
válasz h1mpi #245888 üzenetére
KV-2(R)-el nyomom ha felbasz a játék, jót szakadok mikor full hp-ról kilövöm a kisebb tankokat 1 lövéssel, akik meg nem ismerik a tankot meg csak lesnek hogy most mi van.
simán 3-4 kill megvan csatánként, de még 8-as tankba is veretek 7-800-akat ha sikerül oldalba vagy hátba lőnöm.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
po1son
addikt
válasz h1mpi #245848 üzenetére
Szerencse kell hozzá, 9-10e pontos játékosok ellen nem lehet nyerni, ha öltönybe tolják.
Itt van egy példa mennyire bullshit lett a mód.
Nincsen fizikálisan lehetősége a wtnek, hogy oda érjen a generátorhoz ezen a pályán, ha a legtávolabbi ponton sokan foglalnak. Meccs legeleje.
Szerinted ennek van értelme?![ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Warton
őstag
válasz h1mpi #245724 üzenetére
Lehet. A brit kerekes ággal kapcsolatosan olyan felemás érzéseim vannak. Az 5-össel nagyon keveset játszottam, szerencsére gyorsan meglett a Staghound.
Staghound: a tank forgása nagyon lassú, úgyhogy muszáj volt rotationmechet raknom rá, meg a vezető is kuplungégetővel nyomul, hogy valami legyen és ha kanyarodni kell akkor tudjak. Lehet, hogy a turbo jobb megoldás lenne, nem tudom, viszont, Így úgyahogy elviselhető. A BP-ben kipöttyöztem, úgyhogy most pihenni fog egy jóideig. Élhető tank, főleg ha majd tudok a legénységre camot fejleszteni.
7-es kerekes: rossz legénységgel játszom teljesen stockként kezdtem vele. Ennek ellenére látok benne potenciált. A löveg lehetne nagyobb alfás, vagy legalább a HE lehetne valami brutál pennel felszerelt, mert így ebben a formában a francia kerekes könnyű tank jobbnak tűnik.
A többi tank fejlesztésre vár, kitudnám freexp-ből húzni, de a freexp értékesebb 'nyersanyag', mintsem elverjem erre az ágra. Összességében az ág nem sok újdonságot hoz a játékba. Egy credit és freexp sink, szerintem simán kihagyható, én is csak azért foglalkozom velük, mert minden egyéb ki van már fejlesztve. És most a Britannia eventen a rossz legénységet jobban lehet gyúrni.
Jah, amúgy akinek megvan a Cobra abba tökéletesen beleillik ez a legénységi setup.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Djuree
félisten
válasz h1mpi #245721 üzenetére
én is, csak akkor lövök goldot ha a kill-es küldi akítv, hogy jobban bemenjen minden lövés.
amúgy úgyse érdekel hogy nyerünk e vagy sem, ezt a játékmódot elengedtem már rég, értelmetlen a jelenlegi formájában...már csak a küldikre megyek, ha azok megvannak nem játszom ezt a módot.[ Szerkesztve ]
-
hulp01
senior tag
válasz h1mpi #245718 üzenetére
Az lehet, csak ha kioszt közben egy tárat, akkor azért az hiányzik bármelyik tanknak. Lehet, hogy csak volt egy szerencsés sorozatom vele, de azt vettem észre, hogy többször tudtam az első felébe kerülni a csapatnak és még vesztes csatában se nagyon buktam 20 pontnál többet. Kipróbáltam olyan pályákon is, mint Glacier vagy Sand River, ahol korábban eszembe nem jutott volna használni, és ott is sikeresen tudtam vele játszani. De lehet, hogy holnap jövök majd, hogy mekkora egy hulladék az a tank.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest