- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz jozefgucci1 #137803 üzenetére
Általában nálam a chat beszélgetés kimerül a "stop cap" és hasonló értelmes megnyilvánulásokba, amíg életbe vagyok.
Viszont tényleg nem vettelek észre, ha tudtam volna akkor jobban oda teszem magam.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
sith7
félisten
válasz jozefgucci1 #137809 üzenetére
én
-
csapee
őstag
válasz jozefgucci1 #137800 üzenetére
A 10-es franciát szarrá nerfeltek. 10 sec minden egyes lövés között és csak 3-as tár.
Amúgy ez arty buff nagyon op, ment a duma hogy mindenkit idegesítenek a oneshot ap artyk, erre megnövelik a splasht meg a pontosságot. A csopalyakon komplett oldalt tud tracken tartani két arty. Tiszta hülyék vannak a wg-nel, ezek nem játszanak ezzel?
Gondolom telik már kokainra így szarnak bele.Ollie: köszi nem vagyok perfekt anglus.
Amúgy ő is vagy beáll Circon mögé ( a full golddal nyomjuk az op köröket, dől a YouTube money) vagy lelép. Pedig nem mond hülyeséget, a játékos számok se olyan durván jók. Régen olyanra emlékszem hogy a két szero is full-on ment, most az egy is sok legtöbbször.[ Szerkesztve ]
Csapee
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #137793 üzenetére
Gondolkozom, hogy vissza veszem és eladom a 9-est, mert annyira lassú lett a torony forgása, hogy már nincs előnye. Eleve sokkal keményebb tankokat kell lőnöm és a mobilitása is sokkal jobb a 8-asnak. Csak a 10-es azért izgatja a fantáziámat.
Van esély szerintetek arra, hogy a legtöbb xp-t kapjam ebben a metaban egy artyval? Tegnap meglett a stuntolj 3-at küldi már csak a 15-ös van a T55A-ból...
Fully electric lifestyle!
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #137679 üzenetére
Ha egy jó játékos tud tax-olni és van a kis klánnak ts-e, akkor ez egy aranybánya.
Jó taktikával szerintem a 70% feletti wr simán hozható azon a szinten.(#137678) @Emu:
Kredithozam attól függ hogy a te klánodban van-e kredit bónusz aktiválva. Mivel minden játékosnak a saját klánja bónuszait adja. Úgy vannak megcsinálva a kedit bónuszok, hogy osztag csatákban sokkal nagyobb bónuszt adnak, mint randomban. Így egy kisebb szintű kredit bónusszal is többet lehet keresni.Ha a saját klánodban nem megy kredit bónusz akkor annyi a hozam, mint egy sima random csatában.
[ Szerkesztve ]
-
Emu
őstag
Rendetlenül sebzek 2K-t akkor is ennyi a hozam?
A 60-70k az prém fiókkal prém tankkal annyi, vagy egy IS3 is alapból jól hoz a konyhára? -
jagada
addikt
Ennyi max. prém előfizetés mellett, a nélkül soha.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jr1994
addikt
Beinvitálhatnál valamikor egy ilyen csapatba, csak hogy biztosítsuk a nyerést, az fontos
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Emu
őstag
válasz jozefgucci1 #137675 üzenetére
Mennyire jó az a kredithozam?
-
Puculo
aktív tag
Azt hiszem még gyúrok hozzá, de mindenképp ki szeretném majd próbálni. Habár én is inkább lonewolf tipus vagyok.. Ezért is a
TD ágak a szimpatikusak. Azért köszi az infót.[ Szerkesztve ]
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
lacibacsi
addikt
Köszi a választ! Észben tartom és egyszer majd (lehet) kipróbálom...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
lacibacsi
addikt
válasz jozefgucci1 #137670 üzenetére
"külsősként is lehet csatlakozni másokhoz"
Ez hogyan működik? Nekem kell keresnem SH-ra készülő klánokat, ahol van szabad hely, vagy a klán tud csak meghívni külsősöket?
Nincs szándékomban feladni a megrögzött magányos farkas mivoltomat. Sohasem klánoztam és szakaszban sem szeretek menni (csak ha muszáj a 13-14. küldetések miatt), de lehet, hogy egyszer majd egy gyenge pillanatomban kipróbálnám...
-
Puculo
aktív tag
Gondolom te nem vagy kispályás hogy hívnak klánok is. Viszont megnézném az arcukat miután beállítanék a Jagdpanzer IV-el Tier 6-ba.. Jelenleg az a legnagyobb vasam, volt egy Jagdpanther is, de nem győztem kivárni azt a 16500 XP-t amit a top lövegre kellene költeni, nem is beszélve a többi modulról.. Alapjáraton meg tuti halál.
[ Szerkesztve ]
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
GeneraL_XTX
veterán
hogy lehet külsősként csatlakozni? E zt nem is tudtam
-
adamgreen
senior tag
válasz jozefgucci1 #137506 üzenetére
Őket néztem már én is. Nem tudtam hogy sirjak e vagy nevessek
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jozefgucci1 #137506 üzenetére
A sok lengyel zaszlótól vérzik a retinám. Szerintem az értelmét igy már érted.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
adamgreen
senior tag
válasz jozefgucci1 #137503 üzenetére
Igy van maga a játék addig fog menni mig a föld fel nem robban csak a játékosállomány életkora átlagban 10-12 év lesz.
-
lacibacsi
addikt
válasz jozefgucci1 #137366 üzenetére
A nyolcasok közül nekem is az a legszimpibb. Kifullozom free-ből, aztán lássuk mire megyek vele!
(#137368) ollie : Éppen ezért szeretném megcsinálni gyorsan az utolsó küldit, mert félek, hogy hamarosan újra "buffolják" őket...
[ Szerkesztve ]
-
válasz jozefgucci1 #137362 üzenetére
Psszt! Az artyk nerfelve lettek!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zsolthee
senior tag
válasz jozefgucci1 #137354 üzenetére
Köszönjük szépen!
Pedig 5000-re is emeltem volna az összeget, de az még úgy sincs párban két 8-as prém tankkal. Mindegy, ott egye meg a fene azt a vasat 🙂
Ha mégis valaki úgy dönt, hogy bevállalja, privátban megbeszélhetjük. -
zsolthee
senior tag
válasz jozefgucci1 #137351 üzenetére
Nyomós okom van: heteken belül megszületik a kislányom.
HT-12
MT-15
LT-5
TD-15
SPG: nem artyzokHa MT+TD+HT+LT "Kitüntetéssel teljesítve", akkor szuper!
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz jozefgucci1 #137326 üzenetére
Kár hogy papír az a WZ, hiába a jó gun.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #137278 üzenetére
Amit most tettek be a játékba!? Azzal hogyan kerültek egyáltalán ilyen gyorsan 90% közelébe?!? Mással nem is mentek csak azzal!? Napi 24 órában? Hogyan?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #137269 üzenetére
Melyik tankok ezek!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Dr.Én
veterán
válasz jozefgucci1 #137097 üzenetére
Picit többet , egész jó a WN8-am vele...1400 körbe..
Egész jól megbékéltem a 175-ös pennel..[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Imilenni
addikt
válasz jozefgucci1 #137097 üzenetére
Hidd el hogy igaz, nagyon sokan IS-6-ot kapnak 1 hétre..hát látszik is sokszor
Press "F" to pay respects.
-
válasz jozefgucci1 #137092 üzenetére
Nem lehet, hogy azért, mert az IS-6 játékosok 80%-a nem képes többre 1 sebző lövésnél csatánként?
-
Dr.Én
veterán
válasz jozefgucci1 #137092 üzenetére
Az érdekes....Valami hiba van a rendszerben akkor tényleg...
WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
-
jr1994
addikt
válasz jozefgucci1 #137088 üzenetére
Én tegnap már meg sem próbáltam csillagozni, inkább 10-es tankokkal mentem amit nem kell, így tudtam nyerni is
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #136710 üzenetére
Szerintem az új mm-mel épp hogy jobbak lettek a tier limites tankok. Eddig lehetett nálad akár 15 eggyel nagyobb tank is. Most 2 szintű mm-nél max 5 nagyobb lehet nálad, 3 szintűnél pedig max 3. Ráadásul 3 szintűnél a 3-5-7 sablon miatt (ami egébként a leggyakoribb is szerintem) még az is garantált hogy van 7 kisebb tank.
-
dokee78
félisten
válasz jozefgucci1 #136710 üzenetére
T6-ot azért nem akarok,mert ott van már az Strv 42/m alt 2 és a Type 64.
Bár,ha 6k alatt lesz akkor,megvenném vagy a Cromwell B vagy a T-34 Rudy-t.
Bár még magam sem tudom,melyikkel járnék jobban.Igazatok van,ahogy már írta a kolléga fentebb,először legyen T8 sima tankom és addig kiismerem a pályákat is.
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #136616 üzenetére
Gold nélkül nem jó a kis ágyú? Csak mert elég kevés kreditem van most...
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #136621 üzenetére
Szerintem a kiválósági jelet is most érdemes rájuk húzni ha van valakinek ilyen terve.
Csak a wn8 miatt felesleges velük játszani, mert megemelik az elvárt értékeket és akkor úgyis visszaáll a wn8.
A kiválósági jel megmarad, a magas wn8 viszont nem marad meg ha kiigazítják. -
4580693
senior tag
Lehet, nekem is vissza kellene vennem? Azt hiszem, a legénység még megvan.
-
wwenigma
Jómunkásember
Amíg nem állítják be velük az uj elvárt sebzést addig akinek esze van ezzel tolja.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
válasz jozefgucci1 #136553 üzenetére
És hogy sírtak az unicum streamerek, hogy a WG túlnerfelte a lightokat. QB kb fél óránként a lightok miatt sír a streamjén, és minden youtube videójában is előhozza a témát. Nagyot csalódtam benne, többet tuti nem nézem.
(#136563) Zolee_70: soha nem a sebzésre adta a játék az osztályokat, szóval nem igazán releváns, hogy mennyit sebeztél vele. A kérdés az, hogy mennyi xp-t kaptál.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz jozefgucci1 #136553 üzenetére
Kajzoot, qb-t, sirfochot láttam játszani vele. De embertelen még nézni is.
Nyilván azért lett elbaccva a t7-8 lightek, hogy lehessen grindelni (fizetni t9-10 lightért).Dreadloord: ez így semmi. Patch óta érdekes.
Amd - Radeon - Ryzen
-
notika77
senior tag
válasz jozefgucci1 #136208 üzenetére
A WG honlapján már kint van [link]. Ha nem férsz hozzá, ide másoltam, amiket nem lehet cserélni (ez a rövidebb lista):
T7:
T-44-122
T8:
Kanonenjagdpanzer
ISU-130
T-44-100
KV-4 Kreslavskiy
Chieftain/T95 -
adamgreen
senior tag
válasz jozefgucci1 #136208 üzenetére
Tier VI
Dicker Max
Type 64
Heavy Tank No. VI
Škoda T 40
Strv m/42-57 Alt A.2
SU-100YTier VII
AT 15A
SU-122-44Tier VIII
Löwe
T26E4 SuperPershing
FCM 50 t
T-34-3
IS-6
T34
Panther mit 8,8 cm L/71
AMX Chasseur de chars
STA-2
Т-54 (1945)
M4A1 Revalorisé
FV4202 (P)De mint tudjuk pl a reward tankot is engedi cserélni plusz az uj goldért berakot tankokat is. panther/m10 steyr WT , Vk45.03 stb
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz jozefgucci1 #136188 üzenetére
az uj mm resze, a regiben lehetett olyan is h te tier 8as tankkal vagy a tobbi 29 meg tier tiz. most ugy osztjak a lapokat h bottom tierkent is lesz vagy 7 tank legalabb veled azonos szintu csapatonkent, ennek az az ara h lesznek olyan csatak amikor az felgyulemlett tier tankjait kirakja egybe, h ne kelljen varnod. pl tier 10es ellenfelt tier 8kent max 3at kaphatsz asszem. stb
le van irva vhol konkretan mik a leosztasokyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #135868 üzenetére
-
adamgreen
senior tag
Az ilyeneket kéne összezárni egy külön szerverre azt ott visitva sikitva pöröghetnek a kezdőn csak minket hagyjanak nyugodtan játszani
-
robogo81
senior tag
Az a lapos még artyzni jó,meg td-vel kempülni hátul bokorban(esetleg passzív spott),de az a 16%-os túlélési arány durva(100 csatából 84-ben kilövik),berohan a csatába meghalni.
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
scyllarus
veterán
De neki is 108 a WN8-a, ami több, mint 4x annyi, mint a 24.
Ezért kérdeztem a dolgot."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
rlazol
veterán
de ez legalább 100 feletti! A kérdés, hogy az 50 alatti hogy jön ki?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Stanislav84
tag
válasz jozefgucci1 #135782 üzenetére
Én inkább EZT a modot várom majd... lehet még az orosz sem fog zavarni, ha ez tényleg így működik. Csata közben amúgy sem egészséges nézelődni, hogy hol csaptak be.
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #135782 üzenetére
Biztos elfogyott már a lőszerük...
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #135604 üzenetére
6 évet kellett várni és így is rosszul oldották meg. Nem a tank szintjét kéne nézni, hanem a max csata szintet amibe berakhatja őket. Akkor meg lenne oldva minden. Így viszont simán be lehet vinni egy tier limites 8-as 10-es csatába, vagy egy valentine 2-t 6-osba mikor csak 4-esben mehetne ...
De legalább az extrém troll szakaszok megszűnnek. -
Imilenni
addikt
válasz jozefgucci1 #135600 üzenetére
T8-as csatában is vígan lehet csipegetni legalabb 1000-eseket..
Ugyan nem kezdőbarát de közel sem rossz tank.
Nekem sikerült már ~3k sebzés is T8-as csatában vele. Úgy hogy goldot se lőttem.
T7-ben kellemes használni. Én a helyedben megvenném. (dokee78)Update: Látom nem érdekelnek a tárasak.
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
stork13
aktív tag
válasz jozefgucci1 #135611 üzenetére
Ismeretségi körben legalább 5 olyan embert ismerek, akit nem érdekel a fejlődés (sem tech tree-ben, sem wn-ben). Leül, nyomkod és kis időre elfeledkezik a világról és gondokról. Azért ezzel, mert kedveli a tankokat. Ha közben fejlődik jó, ha nem, az sem baj.
Nálam is kölyök fejlődne, de nem engedem T5 fölé még. Játsszon ott és szerezzen tapasztalatot. Nem kell rohanni, nem erről szól a játék.
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
dokee78
félisten
válasz jozefgucci1 #135600 üzenetére
A tárasokat utálom,akkor 5 k alatt mit lenne érdemes venni?
Most nézek egy videót táras,de egy lövéssel is lehet játszogatni.Rudy-t nem találom a shopban.
[ Szerkesztve ]
-
Korcsii
őstag
válasz jozefgucci1 #135586 üzenetére
Proto front, T30 torony, E4 meg, hát mindkettő közepesen. Így gondoltam, sry.
De a nagy gunra nem lehet panasz, igaz nem tudtam megállni, hogy ne szórjam el rájuk a rengeteg free xp-t, mert kicsivel valóban nem egy élmény.[ Szerkesztve ]
-
hitman77
senior tag
válasz jozefgucci1 #135291 üzenetére
Akkor még marad. most mentem vele két értékelhető kört egymás után. Végül is ha ésszel megyek valóban jó lehet. A Pershingbe viszont kellene a legénység.
-
rlazol
veterán
válasz jozefgucci1 #135303 üzenetére
a látótávot is nerfelték, hogy fog így spotolni?
-
po1son
addikt
válasz jozefgucci1 #135291 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen hatása lesz a játékra a nagy Arty nerf-buffnak .
Szerintem a jó játékosok még jobbak lesznek, hiszen nem lesz megkötve a kezük és bátrabban játszhatnak, már nem lesz akkora elrettentő ereje az artyknak (RIP Himpi ).
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
rlazol
veterán
válasz jozefgucci1 #135240 üzenetére
én Eu2-n csatázom... 55-s fps 50 körüli ping.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz jozefgucci1 #134761 üzenetére
az igen ...
-
válasz jozefgucci1 #134761 üzenetére
És már voltak is, akiktől elvették a tankot.
-
lacibacsi
addikt
válasz jozefgucci1 #134459 üzenetére
Pedig csinálhattad volna együtt is a kettőt... Lásd még: hajólelkész tengerjárón...
-
Linkin1994
senior tag
válasz jozefgucci1 #134434 üzenetére
Nem Tanár leszek
Jelenleg Történész végzettségem van most meg mesterszakon had töri.YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #134425 üzenetére
Teljesen más az ha már felnőttként kerülsz ilyen nyelvközegbe és az ha ebben nősz fel és már eleve így tanulod meg hogy keverve vannak a magyar és angol szavak.
(#134430) @ollie:
"egy olyan valakiéhez, aki pénzt próbál keresni vele"
Egy magyar wot-os streamerről beszélünk. Szerinted mennyit keresnek a magyar wot-os streamerek?
Szerintem szinte semmit és örüljünk hogy vannak egyáltalán olyanok akik a nevetséges bevétel mellett erre áldozzák az idejüket.(#134428) @mcwolf79:
Én sem nézem mindig, mert nincs időm rá. Az utóbbi időben szerintem pont hogy sokkal normálisabb lett a stílusa. Sokkal nyugodtabb, kevesebbet rage-el, nagyon ritkán káromkodik, próbál interaktívabb lenni a közönséggel. Nekem ezek sokkal fontosabb dolgok, mint az hogy tökéletesen beszél-e.Sokan szidták a túlzott prém lőszer használat miatt is. Most hetek óta prém lőszer nélkül játszik. Mégis simán tartja a wn8-át.
Angol-magyar témához: Scheff wot-os pályafutása jelentős részét külföldi csapatokban játszotta ahol angol a hivatalos kommunikációs nyelv. A kliense is sokáig angol nyelvre volt beállítva. Szerintem sok wot-os szakszóról azt se tudja mire fordították magyarban.
Az angol szavak túlzott használata nekem eddig fel sem tűnt. Amíg megértem, hogy mit mond addig nekem mindegy, hogy milyen kevert nyelven teszi ezt. Az én szókincsem már kialakult, nem fogok scheff nézéstől elangolosodni. Az meg hogy a gyerekek szókincsére milyen hatással van hidegen hagy. A nyelv fejlődik, lehet hogy sokaknak nem tetszik az irány amerre fejlődik, de akkor is fejlődik. Minden nyelv elangolosodik és ez ellen nem lehet semmit tenni, ez a jövő. Ez árad a közösségi médiából. Ha jó ha nem jó.Egyébként nyilván van igazság abban amit írtok, de erősen túlreagáltok dolgokat. Úgy állítjátok be, mint ha semmit sem lehetne érteni abból amit mond, pedig ez nem igaz. Szerintem sokat fejlődött a beszédtechnikája. Mint fentebb írták, nem híradós vagy színész. Ahhoz amit csinál elég ez a beszédkészség ami van neki.
Akinek nem tetszik az meg nézzen mást. Szerencsére van választék, még ha nem is olyan sok mint lehetne. -
Imilenni
addikt
válasz jozefgucci1 #134445 üzenetére
Persze csak jobb félni
Szerecsére tényleg szinte semmi ideg nincsPress "F" to pay respects.
-
lacibacsi
addikt
válasz jozefgucci1 #134434 üzenetére
"Miért nem megbeszélés mint anno régen ?"
Mert abban a sötét középkorban az igazgatóhelyettes hívott megbeszélésre, most meg a vice-director hív meeting-re... Régen szólt a csoportvezető, hogy ötleteljünk, most meg a team leader hív brainstorming-ra... Így trendi (állítólag).
-
Emu
őstag
válasz jozefgucci1 #134425 üzenetére
Ez így lenne normális!
Én sem felejtettem el (még) magyarul és baromi idegesítő tud lenni, mikor ma kolléga azzal jött, hogy "ebédidőben mítingel a feleségével és soppingolnak a hétvégére, mert délután event van a gyerekekkel..." és ez neki teljesen normális. -
jr1994
addikt
válasz jozefgucci1 #133857 üzenetére
Én szeretem a CDC-t, tier10-ben is megállja a helyét, csak óvatosan kell játszani az elején. Biztonságos elhelyezéssel nekem nem kap feltűnőn sok ammot.
STA-2 nekem sincs meg de ha behoznák a prém tank beszámítást, az első lenne amiért visszaadnék valami hulladékot.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jr1994
addikt
válasz jozefgucci1 #133848 üzenetére
Te pénzt adnál a T-34-3-ért?
Ha már med és tier8, ott a tesco gazdaságos CDC vagy STA-2, leárazáskor elég jó árban vannak.
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #133848 üzenetére
Tegnap pont azon gondolkoztam, hogy a Patriot-ot szépen behozták a játékba és gyakorlatilag mindenben jobb, mint a T34. Olyan mint egy tökéletes T34
-
scyllarus
veterán
válasz jozefgucci1 #133582 üzenetére
Van xvm nélküli színezés is.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Carasc0
őstag
válasz jozefgucci1 #133372 üzenetére
De sztem a svéd prém TD sokkal jobb! Majdnem olyan jó, mint a skorpió G. bár pontatlanabb, viszont erős.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Elcan
tag
válasz jozefgucci1 #133340 üzenetére
Dehogy konteó. Csak a féreg Wargaming nem vallja be, úgy mint más játékokban, hogy botok ellen játszol.
2011 óra ment 1000 csatát, belső értéke szintén ennyi, épp bent eszi a fene, majd elhal 1-2 lövéssel, nulla sebzéssel. -
lacibacsi
addikt
Tegnap csak néhány csatát mentem, de azt sem kellett volna, mert majdnem mínuszos lett a véennyócam. Viszont tényleg többen vannak, akik megpróbálják a lehetetlent és kifejezetten gyenge teljesítményük ellenére is csatába indulnak az ajándék tankért.
Ritkán maradok bent a csatában, miután kilőnek, de kíváncsi voltam, hogy Karelia támadásban vajon mi a túrót csinálnak a heavyk fent a hegyen. E75-ben ült egy 12k csatás 140 WN8-as magyar. A domb bázis felőli oldalán (ahova az artyk állnak) forgatta a tornyát. Beírtam, hogy "report E75! (BOT)". Erre beírt a csetbe, hogy "shut up noob". Na. Nem vagyok beszólogatós fajta, de erre már csak beírtam, hogy igazán sokat tett a győzelemért azzal, hogy a csövét sem dugta ki az ellenség elé, hanem beszarva bujkált (végül őt is kilőtték). Ezután már magyarul válaszolt, a trágár szavak nélkül kb. annyit, hogy fogjam be a szám, mert én egy hülye noob vagyok, aki még a taktikát sem ismeri. Megkérdeztem, hogy támadásnál milyen taktika az, hogy meg sem indulunk az ellenség felé, mire azt válaszolta, hogy a kivárásra játszik. A végén nulla sebzéssel zárt. Bizonyára élvezte a kivárásos taktikát. Nyomtam rá egy bot-reprtot, de ezekkel mást úgy sem lehet kezdeni.
MÁS:
Ezt láttátok már?
Oké, hogy csökkentik az artyk számát és ezzel értelmezhetetlenné válik néhány kitüntetés jelenlegi feltétele, de egy kicsit úgy érzem, hogy degradálják a korábban megszerzett érmeket (bár nekem csak Pascucci-m van ) Okosabb lett volna valami más néven kiadni ezeket...[ Szerkesztve ]
-
Valószínűleg jóval többen játszanak most a küldetések miatt, ezért több piroskát is látsz.
-
rlazol
veterán
Szerintem csak feltűnőbb, de megnézheted a replay analyzerrel bármikor mert tud WN8at is exportálni.
Nem hagyod abba amikor nem adja és a csata elején is fontosabbak a színek mint máskor ha alapvetés a győzelem.Amúgy a mai küldiben az a jó, h reálisan ki lehet számolni, melyik tankkal mennyi idő (50.000/átl.sebz*átl.túlélési idő) és eldönteni h rászánod-e szemben azzal amikor nyerni is kell.
-
xAttilax
őstag
válasz jozefgucci1 #133108 üzenetére
lehet már csak későn leszek, de egy gyere majd lele összekalapozzuk M10 + cromwell és kész is lesz pikk-pakk
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
xAttilax
őstag
válasz jozefgucci1 #132493 üzenetére
akkor érzi a csávó a tankot meg gondolom szuper csillagharcos statja volt.... te hogy állsz vele?
más:
Nézem a napi küldit, mondom ez igazi pedo cucc lesz nem is hagyott szarba a jó öreg t25
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
rlazol
veterán
válasz jozefgucci1 #132323 üzenetére
nem mindig: az FV, a Dicker, a ChiNuKai biztos máshogy volt, különben nem lennének meg nekem.
-
h1mpi
félisten
-
adrian360
őstag
t44-100nál volt a 150ezer xp és 150 kill, de az egy hónapig ment és nem volt napi korlát.
d-maxnál napi 20ezer xp kellett 15 napból 13szor. valami ilyesmi lesz szerintem most is, csak több xp, és mondjuk csak amerikai nemzettel. -
2-3 óra unicumoknak, ennek a duplája jó játékosoknak, ki tudja mennyi piroskáknak.
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #132285 üzenetére
köszi! ja, rá kellett gyúrnom.
az a baj megunom így egyedül 1 hónap alatt mindig és utána kell kis pihi, karácsony előtt toltam 1 hónapot azóta pihi volt.
klánba már nem lépek, annyit nem tudok tankozni sajnos amennyi oda kéne.
most ki akarom húzni az e4-et, meg kövi hónapban ahogy nézem leo1 lesz a top of the tree, azt is ki akarom, ennyi a terv a hónapra.
aztán meg majd az ikreknek is csinálok accot, hárman megyünk szakaszban, szétcsapjuk a wotos lila szakaszokat. najó nem, nem fogom engedni őket gépezni egy darabig, amíg tudom. de aztán úgyis rákapatom őket a wot-ra. ha még lesz akkor, de amennyien tolják biztos lesz....[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #131935 üzenetére
Sajnos olyan "pontos" azokon a gun, hogy hiába céloz a gyenge pontra, könnyen lehet hogy toronyt talál ott meg pattanhat.
Aki sokat játszik RU-val, nem vette észre, hogy nagyon pontatlan lett sniperkodni? Valamelyik nap egy tiger2 állt oldalt és közepes messzi távról alá, fölé, mellé. Tegnap szintén... eddig nem vettem észre hogy ez ennyire pontatlan lenne.
-
válasz jozefgucci1 #131736 üzenetére
Nem mehetsz állandóan light tankokkal, mert akkor 30 light tank nézne farkasszemet a sandboxon. Kell pár kört menni más tankokkal, és megint engedi a lightokat.
(#131759) h1mpi: küldd el a replay-t a WG supportnak.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz jozefgucci1 #131736 üzenetére
Én egy kört tudtam menni a némettel. Valami olyasmit mond, hogy egy meghatározott számú csatát kell menni más tankokkal és akkor mehetsz újra. Csak ezt a meghatározott számot nem találom sehol...
Egyébként tök király ( ) csatám volt! 330 sebzés és 1916 spotra ennyi kreditet kaptam:
Na, ez a része jöhetne az éles szerverre...
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz jozefgucci1 #131718 üzenetére
Köszi.
Én is tolom a 13 90-et meg a T49-et, de a németeknél nincs lelki erőm megvenni a SPIC-t, pedig ez a német ígérkezik a legizgalmasabbnak.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
addikt
válasz jozefgucci1 #131716 üzenetére
A német nagyon pöpec dögnek tűnik, tudnál majd írni róla?
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #131500 üzenetére
Jajjjjjjj Már tényleg minden bot ezzel tolja... XD
-
válasz jozefgucci1 #131433 üzenetére
Az világos, én a gold lövedékre értettem, hogy nincs hátránya a nagyobb sebzés mellett.
-
Warton
őstag
válasz jozefgucci1 #131394 üzenetére
A prémium tankok mind rosszabbak a normál tankoknál, kivéve természetesen a KV-5-öt, mert az mindegyik normál tanknál jobb.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #131388 üzenetére
Este mi is összeállhatnánk ilyen ödönke szakasszá
-
Warton
őstag
válasz jozefgucci1 #131388 üzenetére
Nem mondtál sok újdonságot, ez régen is így volt amikor kb. 3 db tier8-as prém tank volt. (Löwe, Kv-5 meg az M6nemtommi amcsi HT) Akinek volt lóvéja megvette a tankot, akár tudott vele játszani, akár nem.
Másrészről, amit mondasz az is csak féligazság, mert csak a saját oldaladon lévő Ödönkét veszed észre, amikor a másik oldalon lévő Ödönkét lövöd széjjel akkor meg azt hiszed magadról, hogy te mekkora király vagy már, pedig lehet, hogy csak arról van szó, hogy kilőttél egy 0 skilles Ödönkét.
Jah, persze tudom: a WG minden Ödönkét kizárólag a Te csapatodba sorsol be. El sem lehet képzelni, hogy egyszer az ellenség sorai közé...
Nyilván a WG nem a saját pénztárcájának ellensége, azaz nem hiszem, hogy bármilyen minimális előfeltételt szabna, hogy te ilyen vagy olyan tankot ne vehessél meg, ezt azért te sem gondolod.
Másrészről harmincvalahányezer csatám van a játékban, meg jópárezer az openbéta alatt és ha behoznak egy új tankot és elkezdek vele játszani annak is megvan a maga fejlődési görbéje. Azaz az elején nyilván rosszabbul megy az adott tankkal a játék, mert mindent szokni kell, mert lehet, hogy nem olyan minőségű a legénység. Pl. a mostani svéd medekkel szenvedek, pedig jópárezer csatát lenyomtam már másik tier6-os med tankkal, de mégis egy kicsit máshogy működik az srt mint az eddigiek.
[ Szerkesztve ]
-
Warton
őstag
válasz jozefgucci1 #131376 üzenetére
Ahogy a WG CEO-ja mondta: Content, content content. Kellenek a tankok, mert ebből van lóvé. Ha nem csinálnak prém tankokat, hanem az engergiákat a balanszolásra fordítják akkor abból nincs pénz. Azért az elmúlt évben ki is vettek egy jópár tankot a boltból, gondolom, hogy az IS-6 is erre a sorsra fog jutni, feltételezem, hogy idővel a többi kedvezményes MM-es tank is.
Amúgy neked nem tök mindegy, hogy a csatában prém tankok vannak vagy normál tankok? Nem édesmindegy, hogy most az IS-3-at lövöd ki vagy az IS-6-ot? Szerintem rohadtul mindegy. Tier1-9-ig általában mindenki grindol, azaz addig játszik a tankokkal, amíg a következő tankot ki nem fejleszti, egy-két kivételtől eltekintve: Cromwell, IS3 stb. Vagy van ez az új őrület, hogy a csilagokat gyűjti a lövegre.
Sőt tovább gondolva még azért is jó, hogy ennyi prém tank van, mert így itt is nagyobb lesz a változatosság. Igen, lehet, hogy tier8-ban mindenki prém tankkal játszik, de legalább nem mindenki ugyanazzal. Én még emlékszem azokra az időkre, amikor 10 type59 nézett farkasszemet 10 type59-el, és még 5-5 szerencsétlen a tier6-os tragacsaikban. Nem volt túl jó.
-
jr1994
addikt
válasz jozefgucci1 #131369 üzenetére
Az IS-6 is ennyibe kerül és ehhez képest az egy tier7-es tank. Ja és lehet festés nélkül is venni. Mondjuk én nem fogom, de sajnos elég aggasztó ami most megy. Liberté, Patriot, bolondbiztos Type 4-5, most ez... mindegyik egy szög a játék koporsójába
Dr.Én: csak videón láttam, de összehasonlíthatatlan. IS7 alváza van a 252-nek, és a tornyán is elég kicsi a lőhető kupola. Szinte csak a repeszes Type 4-5 heavyk veszélyesek rá, meg az arty.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz jozefgucci1 #131348 üzenetére
annyira nem veszes. 100k-bol mindig kijovok
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
galervin93
addikt
válasz jozefgucci1 #131336 üzenetére
Ne is mondd, következő hónap már abszolút tavasz, irány a vízpart, nincs is jobb egy finomszerkós tavaszi keszegezésnél. :-) Bár a "beruházások" még hátra vannak, de az is jó buli, csak győzzem a cehhet... :-)
Futócipőt is leporolom lassan, jupp, már várom a jó időt nagyon. :-)[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
4580693
senior tag
válasz jozefgucci1 #131336 üzenetére
A kék osztriga bár nem itt van?
-
po1son
addikt
válasz jozefgucci1 #131309 üzenetére
Aki kocka az is marad! Nem hiszem, hogy a játékfüggőket komolyabban meghatná az eset és elgondolkodnának egy kicsit az életükről. Sajnos akik már évek óta játszanak teljes szabadidejükbe azok rabok ebben a digitális világba és nagyon kevesen képesek kilábalni ebből a gödörből. Szerintem a függőknek csak az a gyógyír, ha teljes mértékben felhagynak a játékkal hosszú időre, mert nincsen önkontrolljuk és ha elkezdenek játszani, akkor nem tudják befejezni...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Motyi
senior tag
válasz jozefgucci1 #131320 üzenetére
Konzolos IS3A hányás kamóval:
[link]Ruszkiknál már kapható az Object 252U:
[link]A legolcsóbb csomag 12-13k HUF-ra jön ki, de van akár 27-28k-s csomag is + goldal meg extrákkal. Van alap és Defender camóval is. Feltételezem holnaptól már nálunk is bedobják a boltba.
[ Szerkesztve ]
-
Stanislav84
tag
válasz jozefgucci1 #131309 üzenetére
Többen írták, hogy amellett, hogy láncdohányos volt, rendszeresen ivott is a streameken (nem is keveset), ami szintén jelentősen befolyásolhatta a helyzetet. Én is nagyon sajnálom, de valójában azért valahol magának köszönheti a felelőtlen életvitelt is... ráadásul állítólag több gyermeket hagyott hátra maga után.
Emellett ha valaki tényleg 12-24 órás streamet akar csinálni, ahhoz előtte megfelelően fel kell készülni; ki kell pihenned magad rendesen előtte, kizárólag víz (citromos víz) fogyasztása a stream ideje alatt, ennivalónak megfelelő tápértékű élelmiszerek/gyümölcsök bevitele a szénhidrátok és nehéz ételek kerülése mellett, óránként 5 perc testmozgás (ujj- és kézgyakorlatok is). 24 órás stream esetén pedig javasolt egy 10-15 perces szünet beiktatása is a felénél.
A hozzászólásoddal pedig teljesen egyetértek.
A játék amúgy mindenkiből mást hoz ki... valaki itt éli ki a napi stresszt és bokszzsáknak használja a játékot. Bár valószínűleg vitathatatlan, hogy a fizikai stresszoldás sokkal eredményesebb. Néha nekem is eldurran az agyam a játék közben egyes csapattársak cselekedeteit követően, vagy az 5. 0-15-ös meccs után, de olyankor én is már inkább abbahagyom kicsit és foglalkozok mással. (mondjuk Stardew valley-zek... az elég nyugis tud lenni )
[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
válasz jozefgucci1 #131303 üzenetére
Bizonyám sok lassú tankot lehet majd lőni a rákos clickerekkel
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OpenMediaVault
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest