-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
válasz
jano_77 #209361 üzenetére
Kb. Másfél hónap távlatából mégegyszer köszönöm a személyes ajánlást a Char Futurra. Azóta mentem vele jópár kört és elmondhatom, hogy nagyon jóban lettünk. Vele a legmagasabb az átlag xp-m és a csúcs xp is. ( Persze ahogy írtam magamhoz képest érdekes, átlagos játékos vagyok)
De élvezem vele a csatákat. (Most már a Mirnyiből jött legények ülnek benne, úgyhogy az sem hátráltat)
Remélem még sokáig ilyen marad. 2 ezelőtti kedvencemet lebutították most ez a fun járgány. 🙂 -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #210919 üzenetére
Nincs azzal baj mert én is a 2x 7-es küldiket csinálom és talán max. 2 csatában nem fogadta el senki a meghívást.
Barret001
Erről kár megemlékezni, mert ha meg kell b@szódni akkor meg kell.........
Lassan 10k csata óta "nem tudok kilépni" az 51.4 -51.5% győzelmi arányból.
Amint 51.49 -t mutat a kijelző akkor jönnek a 42-43% botok de az über lila 56-57% játékos is épp "elfelejt" játszani és nulláz.
Ezzel csak az a gondom hogy ezeket látva, nekem miért nem javul a statom. -
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #210824 üzenetére
Játszottál a 15-ös szint után is vagy ilyen sok csata kellett hozzá? Megleptek ezek a számok.
Ha már beraktad kíváncsi lennék a többiekére is. Nektek mennyi csata kellett átlagban a frontline és a SH kimaxolásához?
Nekem az SH elég gyorsan meglett, 20-30 csata kellett hozzá, az elsőnél látszik hogy több pontot adtak a küldetések, de utána sem volt vészes.
Frontline-ok kb 20 csatából voltak meg.Nekem élvezeti szempontból jobban bejött a SH mint a FL. A FL-t jobban untam, viszont az több jutalmat adott, kredit miatt jobban megérte játszani.
Bár picivel kevesebb csatából tudtam le a FL-okat, de időben szerintem fele annyi idő alatt végeztem a SH-okkal, mert itt a csaták fele 1-2 perces volt amíg gyorsan meghaltam és amiknél ott maradtam a végjátékra azok is rövidebbek voltak mint egy átlagos FL csata.
Mind a kettő játékmódot teljesen szólóban toltam végig. A FL szerintem sokkal könnyebb szakaszban, a SH nem tudom milyen szakaszban azt nem próbáltam ki úgy. -
hmb
aktív tag
válasz
jano_77 #210824 üzenetére
fel orat jatszottam vele, az esetek donto tobbsegeben vagy kezdes utan oar masidpercel ramestek 3-4-en vagy eletben voltam akar egy percig is akkor tutir olyanba futottam bele aki mar szarra fejlesztett szarbanbult es 2 lovessel letudott.etutan ugy voltam nem idegesitem magam amugy is csak az orosz heavy volt hatra heavykkal meg nem nagyon megyek.kenjek a hajukba
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #210826 üzenetére
következő kezdet, ismét top sebző, amire jött egy 3 perces villám csata, ahol ledaráltak minket mint nagymamám a mákot! Ilyenkor nagyon nehéz sebezni, mert jut időd mondjuk jó esetben 4-5 lövésre, amiből kettő természetesen ismét a földbe vagy lepattan és akkor már össze is jött a SIKERTELEN!
Vagy most az EU1 lehalt és ezzel ugyan nem haltam meg - vagy ki tudja, mert a csata jelentő nincs meg ugye - de király így játszani. -
-
EQMontoya
veterán
válasz
jano_77 #210799 üzenetére
Nem küldi céljából, csak úgy, épp játszogattam, szerintem valami ilyesmit kellene csinálnod.
Viszont a WG-nek azért apja faszát, hogy tier6 csatában spotolom a fél világot (és jó helyen spotolgattam, rommá is lőtte az ellent a csapatom, ez látszik a statomon is), majd kapok egy class II-t. Tier 6-ban mit csináljak egy Tier4 scouttal, mégis?
Olyan szempontból persze oké, hogy így is a 2. legtöbb XP-t kaptam a csapatomban, de ennél többet tényleg nehezen tehettem volna.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #210800 üzenetére
Elvileg számít a track és a spot is. És igen csak az számít spot általi killnek amit te spotolsz egy olyannak aki nélküled nem látná. Nem olyan nehéz küldetés ez csak jó pálya kell hozzá.
Végül kiváltottad a chimerát paranccsal?
Én is a szövetséges küldetéseket csinálgatom most az obj279e-nél. Csak én az artys küldetéseket. Van legalább 5 küldetés a 15-ből amit vagy csak artyval lehet megcsinálni vagy azzal a legkönnyebb.
Gusztustalan jószág az angol 10-es arty. Most vettem meg akcióban. Múltkor írtam hogy tervrajzokból fejlesztettem ki és mentek bele a halloween-es eventben szerzett legények.
Beaktiváltam azt a küldetést ahol 10 csata alatt kellett volna 50 tankot kábítanom. 7 csata alatt végeztem vele kitüntetéssel.
Volt egy csatám ahol 12 és volt egy ahol 11 tankot lőttem meg: [kép] [kép] -
Djuree
félisten
válasz
jano_77 #210765 üzenetére
én azt se értem minek írtál rá? te minden csata után ráírsz aki keveset sebez? hát most erre mit mondjak? inkább semmit az a legjobb....nekem is szoktak néha írni, olvasás nélkül bezárom, mert kb. ennyi értelme van. én már ezen rég túlléptem hogy bárkinek a véleménye is érdekeljen, ahogy írja "randonban".
vagy nem, néha szoktam írni, ha nagyon jó a csata és valaki valami nagyon nagyot tesz le az asztalra vagy 1v1-ben nagyot küzdünk, akkor szoktam írni egy kis dicséretet, ennyi... -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #210765 üzenetére
Ne szégyelld magad! Sajnos sok ilyen van. Az, hogy csinál 1100-1300 körüli recentet, az szerinte elég arra, hogy ekkora artsa (szándékosan írtam így
) legyen. Tele van ilyenekkel minden platform. Aztán osztja az eszet, hogy ő mekkora tapasztalt róka. Én meg a rosszabb recentemmel befogom, és kussban vagyok, mert tudom, hogy hol a helyem.
A helyesíráson is felesleges kiakadni, tudtommal te is benne vagy a vonatkozó FB csoportban, tudod, mire lehet számítani hazánk fiaitól. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
jano_77 #210733 üzenetére
Nem bántom szegényt, mert egész gyüjteményem van, hogy például a kis elc90-el fekszem így az oldalamon az utóbbi időben
Én is csak véletlenül vetem észre, hogy ott fekszik, még néztem is a minimapot, hogy mit keres még mindig ott a mező közepén. Egyébként jó páran elmentek mellette simán. Ha valaki időben meglöki akkor az arty nem kapja ki ott. -
hulp01
senior tag
válasz
jano_77 #210745 üzenetére
De felfoghatod úgy is, hogy a 7 kill az minusz 7 ágyú, vagyis azok már biztos nem lőnek vissza. Míg az akár 1 hp-val rendelkező tank is tud még sebezni. Ráadásul úgy is veheted, hogy a ha azt a plusz 7 lövést le kellett volna adnod, akkor kevesebb lett volna a sebzésed valószínűleg. Elég nehéz ezt belőni szerintem. A wg így állította be, sokat nem tudsz tenni ellene. Két killel is fasza kör volt, majd meglesz a master fokozat később.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Ez változó, tipikusan lighttal szokott kevés dmg mellé sok killem lenni. De nem azért, mert fraghunttolni akarok, hanem mert jól rá lehet vele repülni a sérült, hátráló tankokra, lőni egy sorozatot és visszaugrani. Egy heavyt eközben rommá lőnek.
Viszont cspat szempontból is bőven van előnye, hogy az a tank már nem fog lőni. -
Djuree
félisten
válasz
hat nyilvan a sok dmg, de a jatek a killt is eleg jol dijazza ha dmg nincs is melle.
meg hat hiaba van egy ellensegnek 1 hp-ja, az meg ugyanolyan nagyot lo, muszaj valakinek kiloni es ha nincs aki kiloje akkor szart se er a dmg a gyozelem szempontjabol. ugye ezt is nezi a jatek mikor xp-t oszt. -
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #210733 üzenetére
Én értelek de mivel nem tudás alapú az rng így nem tudsz ellene tenni még akkor sem ha te vagy a legokosabb ember a földön. Hiszen a "véletlenszerűség" dönt.
Ülj le egy 2,5 éves gyerekkel dobókockázni.... Értelemszerűen sokkal okosabb vagy nála de ha ő a szerencsésebb akkor legyőz még akkor is ha fel sem fogja mit csinál.
A tudás alapú játékkal az lenne a baj hogy mire a piroska eljutna (ha egyáltalán eljutna) odáig hogy megértse a játék működési elvét addigra megunná. Ez bevételkiesést jelentene a wg-nek amit ugye messziről kerülnek.
Tehát igen, tolni kell a szotyoládéagyúak szekerét is... Ezt olykor látványos módon teszik, de zömmel ellensúlyozható a megszerzett rutinnal/tudással.
-
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #210625 üzenetére
Szerintem azonnal kellene, de akkor lesz a biztos, akkor befrissít tutira mindent. A goldot, creditet jóvá tudják írni játékon kívül is szerintem, de lehet, hogy tankot nem, csak amikor bejelentkezik a kliens. A fene tudja. És mivel összefügg a kettő, lehet, hogy csak belépéskor rendeződnek a dolgok.
-
e-newsee
addikt
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #210367 üzenetére
Van annyi tankom amúgy mint a rohadás csak az újabbak nincsenek kihúzva , szóval T3-T10 ig mehetünk
Legalább lenne aki tanítana kicsitA Typ5 vonalat erőltessem még szerintetek ? Most tudnám megvenni a T9-es tankot ,de már az utolsó pár kör is szenvedős volt a nyolcassal és annyira lomha nagy , nem látok benne sok lehetőséget . Anno a klánozás miatt kelet volna Typ5 ,de az most nincs .
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #210258 üzenetére
Ha a kvalifikációban szembe kerülsz div2-es játékossal, akkor szembe kerülhetsz a 30k csatás 147wn8-as div 2-es játékossal is, nem?
Ha tényleg az acc tulajdonosa juttatta odáig (szerintem nem), akkor pedig örülni kell neki, mert könnyű elintézni.
Ha tényleg akárki eljuthat bárhová mákkal, akkor úgysem változna semmi, ha csak a saját rangodon lévők ellen játszanál, mert ugyanúgy lehetne akármilyen bot (vagy épp unikum) a név mögött.Plusz, ha tényleg csak mák kellene hozzá, akkor olyannak is kellene lenni, aki kék/lila stattal 300 csata után is csak a div3 alján toporog, mert ő éppen nem mákol, hanem folyamatosan szív.
-
kchryss
veterán
válasz
Szerencse az öreganyátok valagát...
Ott van játékon belül meg lehet nézni mindenki ranked statisztikáját.
popey [kép]
213 csata 53% wr, 46% hatékonyság, 1500 dpgjano [kép]
46 csata 50% wr, 46% hatékonyság, 1500 dgpphoenix [kép]
350 csata, 52% wr, 55% hatékonyság, 1500 dpg
ÉN [kép]
83 csata, 53% wr, 105% hatékonyság, 2400 dpgBe ne magyarázzátok már nekem, hogy az 53%-os győzelmi arányommal szerencsés mm-et kaptam.
Hasonló csapatokat kaptam mint ti, sőt mivel majdnem egy ezressel többet sebzek csatánként(többet tettem a győzelemért) mégis szinte ugyanannyi a győzelmi arányunk így valószínűleg még rosszabb mm-em volt mint nektek. A különbség az hogy én nem sírok a sok hülye miatt és nem rájuk fogom a saját sikertelenségem hanem köszönöm szépen hogy vannak és megelőzőm őket csapaton belül. Ez látszik a hatékonysági mutatómon.Nem tudom honnan vettétek hogy 20 vagy 22 csatát nyertem zsinórban, sosem nyertem annyit zsinórban és soha nem is fogok.
Elárulom hogy vesztes csatában is lehet stráfot szerezni, győztesben meg többet is lehet.progetto szorzó 4 stráfos csata [kép] [kép]
Biztos összemákoltamaz 5k sebzést és a 6 killt.obj140 szorzó 4 stáfos csata [kép] [kép]
itt is biztos véletlen spotoltam 6 tankot, sebeztem 3k-t és öltem 3-at mindezt úgy hogy kb 3x váltottam oldalt kareliántvp szorzó 4 stráfos csata [kép] [kép]
itt is tök nagy mákkal lettem első 5 killel és 3k sebzéssel, az ellenfél feltartott csővel jött ki elém hogy öljem meg őket, ja nemleopard1 szorzó 4 stráfos csata, ezzel lett kész a 2. divízió ahogy a csatajelentőn is látni: [kép] [kép]
itt is sikerült "véletlenül" 3k felett sebeznem.Ez 4 csata 4 stráffal ez magában 16 stáf, de ezen kívül voltak még 2 stráfos győzelmeim, vesztes csatában szerzett stráfom és vesztes csatában nem bukott stráfjaim.
Janó, kb egyszerre végeztünk a kvalifikációval, szóval mivel panaszkodtál pont csináltam róla mentést.
Neked a 20 csatából 6 győzelem és mint írtad 0 stráf [kép] , nekem a 20 csatából 7 győzelem és 10 stráf [kép] [kép] . Azon gondolkodjál el, hogy az 1-el több győztes csatámmal hogyan szereztem 10-el több stráfot és sebeztem 1200-al többet csatánként. Lehet mégis számít az egyéni teljesítmény? -
hulp01
senior tag
válasz
Valószínűleg a szerencse is bejátszott valamennyire, de hiába lenne nekem ilyen mákom, akkor se sikerülne. És ugye győztes körben is legalább top 10-ben végzett, de sokkal inkább top3-ban, és vesztes csatákban meg a minimum volt az első öt. Ez szimpla mákból biztosan nem sikerül.
Én ma egész délután farmoltam a Lis-szel. Nagyon jó volt játszani vele, tök jól ment egész délután. A winrate nem tudom mennyi, mert nem érdekel, viszont 2k volt az átlagsebzésem és kerestem 2,7 millió kreditet. És ez volt a cél. Nem bántam meg azt a sok seggelést, amivel kiszenvedtem ezt a tankot.#210249 Met ugyanígy érzek a T34 iránt, nagyon durván metán kívülre került. Egy-két jó kört azért össze lehet vele hozni, ha szerencsés a pálya és az mm. Ellenfélként a Patriot idegesítő tud lenni. Igencsak troll páncélja van szerintem. Nekem rendszerint a kupolájáról is pattanók vannak.
-
popey37
addikt
válasz
azért 30 stráfhoz 20 csata alatt kell valami más is nem csak tudás. mert olyan nincs, hogy 20 csatát zsinórban nyerj, párszor a top 3-ban végezve. azért az csatánként 1,5 stráf átlagban. nem veszthetsz max 1-2 csatát a 20-ból.
szóval én az ilyeneket erős fenntartásokkal hiszem csak el, ha hiszem egyáltalán. -
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #210171 üzenetére
Így jártál, több nem szerezhető.
A Tiger(C)-s twitch előfizetésses hónapoktól függően kaptál érméket. A Tiger(C) 16 hónapig lehetett nálad kölcsönbe, amíg élt az előfizetés. Most kivették, mert elkezdték árulni és ezzel kapcsolatos ez a "kompenzáció" (idézőjeles, mert valójában nincs mit kompenzálni egy adott időre kölcsönbe adott tank visszavételén). -
hulp01
senior tag
válasz
jano_77 #210153 üzenetére
Akkor én valamit nem jól csinálok. Soha nem maradok ott kempelni, mert nagyon ritka, hogy azt úgy le lehet hozni. Volt már erre is példa, de ha nagyjából kiegyenlített a két csapat és valaki be mer menni oda (nagyjából feláldozza magát), akkor szinte lehetetlen. Amúgy ha van arty is, márpedig a rankeden mindig van, akkor eléggé szar egy pálya.
Mai rankeden volt egy "érdekes" csatám. Obj268 4-gyel Murovankán segíteni akartam egy heavynek, és sajnos kimentem egy JPZE100 elé, ami full hp-ról ammorack-elt. Addig még lőni se volt időm. Természetesen utolsó lettem a csapatunkban, míg a jpz-nek ez az egyetlen bemákolt lövése és killje volt (plusz némi assist), és ezzel ő a saját csapatának 5. helyén végzett. Vesztettünk. Szóval én minusz chevront kaptam ő meg majdnem kettőt. Ez csak egy szép példa volt, hogy azért az rng elég rendesen beleszól a játékba. Ez az ammorack robbanás amúgy egy rém idegesítő feature a játékban. Én simán megszavaznám a kivezetését. És akárhányszor bemákolok én egy-egy ilyen lövést, tök sajnálom a kilőtt játékost, hogy mennyire kicseszett vele a játék az adott csatában.
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #210115 üzenetére
Közben gondolkoztam hogy hogyan lehetett. Arra jutottam hogy a csata kezdetekor volt egy 2 fős szakasz. Majd csata alatt kilőtték őket így nem volt "aktív" szakaszunk amikor a csata végén meghívott a grille. Tehát még egyszer kiosztható volt az 1-es szám a szakasznak, de ez csak egy tipp. Nincs kedvem megkeresni a replay-t és megnézni hogyan történt.
-
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #209849 üzenetére
Tudom, hogy Ghost Town, de én ebben a verzióban látnám szívesen randomban. Ghost Townt nem szeretem a jelenlegi formájában.
Tök jó lenne egy olyan event, ahol az ilyen-olyan átalakított pályák lennének randomban. Mint a Halloween mapok, vagy a versenypálya (persze nyitottabb verzióban, hogy átjárható legyen). -
jozefgucci1
addikt
válasz
jano_77 #209820 üzenetére
Köszi a tegnapi invet ,de még ismerkedem a játékkal
Ne csak off legyek ,így majd három év kihagyás után hiába van 27K csatám gyakorlatilag olyan érzésem van mintha új játékkal játszanék. Van sok új pálya és még a régieket is rendesen átdolgozták , valamint rengeteg új op-nak tűnő tank is van . Ezt a lengyel ágat érdemes elkezdeni ? Valamint tegnap megvettem az E50-et és nem érzem benne az erőt , lehet nem érdemes az 50M-re továbblépni ? Véjennyóc van még , nem mintha most nekem számítani , mert botrány köröket megyek ?
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #209815 üzenetére
Mirny13: Szakasz. 5 fős szakasz és ha nem egy fa alól válogatod őket, nem is lehet veszíteni. Legalábbis ~20 perc Dezgamez stream nézés után ezt láttam. Első csatában eléggé ki volt, mert már pár vesztes csatát letolt a random csapattársakkal, majd a következő kettőt a nézőivel simán megnyerte (inkább hallgattam, ezért nem tudom, mennyire válogatta a szakaszát). Aztán Scheff is megnyerte a látott 2-es nehézségi szintet a szakaszával. Annyi a lényege, hogy ne haljatok meg, ne harcolj a Halhatatlannal, csak együtt menjetek és időben vigyétek be a cuccot. IQ+ szakaszban ez nem kihívás, random csapattársakkal viszont szinte lehetetlen, mint a WTE-110-es event.
ui.: a lassú nehéz tanknak nincs értelme, mert a többivel is simán meg lehet csinálni, többet ér a mozgékonyság (legalábbis az első két nehézségi szinten). A botok lövik az alacsony HP-s tankokat, erre figyelni kell.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #209713 üzenetére
Jól látod, a tankrewards kuponokat csak a wg store-ban lehet felhasználni, a prém shop-ban nem. Elég nagy szemétség, biztos nem fogytak jól a pulcsik ...
#209707ImpersonatoR
Ugyanúgy tanks.gg-n lehet megnézni a tankok aranybeli árát. Már frissítve vannak az új árhoz. Ha biztosra akarsz menni akkor fent tanks.gg-n beállítasz egy régebbi wot verziót és leellenőrzöd, hogy tényleg drágább volt-e régebben.#209705Djuree
A legtöbb kötvény talán klán kampányban szerezhető. Régen kampányoztam már, Janó tudná megmondani mennyi kötvénnyel gazdagodott a múltkor azzal hogy pont nem került be a tankszerző helyre. Egy top klánban sok tízezer kötvény összejön ilyenkor, egy közepes klánban olyan 10k környékén.
Aztán rangsorolt csatákért jár még aránylag sok kötvény, 8200 kötvény ha végigmész az összes divízión.
Steel hunter és frontline is szokott kötvényt adni. Illetve szinte minden speciális időszakos játékmód/event szokott adni, eltérő mikor melyik mennyit. -
Warton
őstag
-
vJokka
aktív tag
válasz
jano_77 #209657 üzenetére
Pár rövid, humoros sztori a hősökről: https://www.youtube.com/c/bogatursonline/videos
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #209656 üzenetére
Szerintem ugyanúgy két külön tank, mint a Patriot, és a sima T26E5, valamint a Liberté páros, és a Skorpionok. Tehát ha megvan a Lansen, akkor azt is kell megvenned, hogy goldot kapj. A legszebb az egészben, hogy a legénység sem pakolható szabadon. Vagyis annyiban igen, hogy ugye prém tank mindkettő, tehát bünti nincs, de pl a könyveket csak abban tudod aktiválni, amelyikre ki vannak képezve.
-
Warton
őstag
válasz
jano_77 #209516 üzenetére
Összevissza ad mindenfélét, de főleg univerzálisat, de előfordul nemzeti töredék is. Én még adott tankra vonatkozó tervrajzot is kaptam párszor, ami elég meglepő, mivel a kínai td-ken és egy-két másik nemzet 10es td-in kívül szinte minden ki van fejlesztve. Tehát elég kicsi az esélye, hogy ilyet kapjak.
-
Balcsix
senior tag
válasz
jano_77 #209453 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy várok pár sec-et a game elején, aztán ha látom, hogy totál alkalmatlan a csapat a játékra, vagy mindenki egyfelé indul meg, akkor próbálok alkalmazkodni, azaz nem indulok el egyedül az adott tanknak megfelelő pontra, mert annak semmi értelme, hogy 2 perc alatt mehetek a garázsba 0 dmg-vel. Olyankor próbálok felvenni egy defenzívebb játékstílust tanktól függetlenül, és egy távolabbi, biztos pontról csipegetni a HP-jukat, így próbálok minél többet kihozni a meccsből.
Szerintem az lenne a legjobb, ha mindenkit csak a saját tierjébe, vagy max +/-1 eltéréssel dobna be, de nyílván ez a gyér játékosállomány miatt gondolom nem lenne túl kényelmes...
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #209442 üzenetére
Hogy előbbre végeztél, mint aki kilőtt? Ezt maximum úgy tudom elképzelni, hogy kigyújtott, valaki kilőtte, majd leégtél. Így ő ölt meg, de mégis te haltál meg később. Vagy egymást lőttétek ki, de a te lövedéked előbb ért oda.
Amúgy érdekes kérdés, hogy ha pl ütközésnél mindketten maghaltok, akkor holtverseny? Vagy mi alapján dönt, hogy ki végezzen előbb?
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #209442 üzenetére
Köszi. Sokáig venti, csigaszem, álcaháló volt felszerelve főleg passzív spotra. Most kipróbáltam a csigaszem, optika, álcaháló triót + pótellátmányt a venti kompenzálására.
Így nekem bevált aktív és passzív spotolásra.
Persze a legényeken is van hozzá illő skill.Ha beállok egy közepes sűrűségű bokorba és nem mozdulok, simán elmennek mellettem ha nem jönnek 50 méternél közelebb.
-
peterson79
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest