- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ollie #177977 üzenetére
De, ez sima szemelyeskedes. Ha annyit írtál volna hogy 3-4x annyi csatát ment mint én, akkor nem lenne az.
O azt mondja hogy mindenki nevében beszél , az én nevemben is. És nem. A saját véleményét próbálja a community véleményének beállítani, de sajnos ez a stílus sokkal rosszabbul megy neki mint a játék. Inkább maradjon annál. Lehet hogy látja a hibát de a megoldási "javaslatai" komoly kívánnivalót hagynak maguk után.
Közel 30k csata után, én is látom ezeket. Lehet hogy negyedannyi mint az övé a csataszamom, de attól en nem a saját szamizem alapján akarnám a játékot alakítani, hanem hogy valóban jobb legyen.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
ollie #177929 üzenetére
Iigen? Milyen tények is ezek? Évekkel ezelőtt megszűnt volna a játék mert annyian leléptek, egy tartalom fejlesztés miatt, vagy már nem nyereséges a cégnek a jelenlegi helyzet?
Vagy mutas egy példát arra, hogy egy 8 éve létező játéknál nem csökkent valamilyen formában a játékosszám.
Az hogy minden játéknak van egy szavatossági ideje amit elodázhat az intenzív tartalom fejlesztés, még nem teszi örökéletűvé.
A dolgok kicsit komplexebbek, sem minthogy itt pár látnok megmondja a tutit...
Természetes hogy abbahagyják a wotot, mert a többség ráun. Mint ahogy az is természetes hogy a játékfejlesztés divatirányzatai a jól felismert igények kiszolgálásával olyan irányba hatnak, hogy 0 erőfeszítéssel szórakoztassanak, battle royale és társai...mert pl. melyik mai tizenéves player fog éveket beleölni pl. tankágak kifejlesztésébe...
Mindentől függetlenül a játék elég sikeres, ahogy itt pl. egy elég friss tény is mutatja a felsorolásban
Golden joystick
vagy nyereséges -
Flash Gordon
senior tag
válasz
ollie #177906 üzenetére
Én nem néztem őt, de néztem 4-5 másikat, értelem szerűen a "nem nagyon volt ellenfe" nagyrészt abból fakad hogy nem ismerték még ki a tankot.
Mindegyik streamer elmondta hogy mivel eddig nem látták, senki sem tudja hol kel lőni és mennyire királyság hogy a nemlétező lfp jét lövik arannyal, persze voltak meccsek ahol volt pár skillesebb ellenfél, vagy egyszerűen csak olyanok jöttek szembe mint a type, vagy kapott arty találatot stb. ott gyorsan rájöttek hogy szopás ha jön a HE, vagy ha kicsit is alá látnak.
Mindegyik streamer meglepődött azon hogy mennyire érzékeny a tank, hogy az alja, mivel jó magasan van nagyon sokszor kap direkt találatot, pl. domb harcnál, hogy az oldalát mennyire könnyen belövik még kis szögből is, amit más heavykkel simán meg lehet tenni ennél tilos, hogy sarokharcnál a kapáslövéseket mennyire könnyen benyeli az ufp íves része, stb. Persze amikor tier 8 jött szembe akkor lehetett alázni, de hát tudjuk az mennyire releváns... -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #177856 üzenetére
Fogyocikk akció volt, legalábbis én arra emlékszem, felszerelés (töltésgyirsitó és társai) nem volt. Legalábbis arra emlékszem, hogy mindenki arra várt itt is az új tankok miatt.
#177868) peterson79: láthatod hogy fele annyi csatát mentem mint Te, gyanítom azonos időszakra vetítve. Ebből az is kiderülhet, hogy nem akkor játszom, amikor épp kedvem szottyan, hiszen családom van, ami ugyan nem mindenkinél, de nálam azt jelenti, hogy velük is kell időt töltenem és nem játszhatok bármikor.
Amúgy nem is értem ezeket a számokat, biztos engem néztél?
-
peterson79
őstag
válasz
ollie #177043 üzenetére
Mindent lehet csak akarni kell...
mondjuk ez pont wot-ra nem igaz
mivel ott az RNG, ha az 1-est dob akkor megfeszülök sem lesz meg a küldi. Már elengedtem a görcsöt, az a múltkori 4500-as spot is jól meglepett. Sejteni sejtettem, hogy jó lesz, mert az elején látszott, hogy bénák az ellenfelek, de aztán mikor a végén rápillantottam az állásra azért meglepődtem, hogy már hol tartok. Kellett volna még láncolni vagy valami, de már akkor késő volt, a többiek gyorsabban elintézték amit kellett.
Egyszer majd összejön.
Igazából pont azért lenne jó, ha sikerülne, mert ahogy látom T55-A-t elkezdték használni, meg néha van obj260-as is a pályán, de az sokkal ritkább. A többi nyeremény tank semmit nem ér sajnos.
-
Barret001
addikt
válasz
ollie #177104 üzenetére
Tudom hogy kezdő vagyok,úgy is játszom! Lehetne már 8-as tankom,de a 7-es IS-sel sem brillírozok.
Utóbbi időben 4-es tierben megyek általában. T-34-gyel mentem a legtöbb kört,meg Kv-1 gyel.1-1 csillag összejött.T-50-re is sikerült. Régebben átlagosan "szar" voltam,most meg olyan hullámvasutak vannak,hogy az már undorító.Ez az ami zavar,vannak nagyon jó napjaim,aztán jön rá a fekete stat...És ha a csapatra ránézek,7-8 0 sebzézes tag a sor végén...Nem hiszem el,hogy nem lehet normális csapatokat összeállítani!
Kizártnak tartom,hogy ez véletlenül alakul így. Inkább a játékosok statja alapján kellene besorolni a játékosokat,jobban járnánk...Utálom a 2 perces szőnyegbombázásokat. -
lacibacsi
addikt
válasz
ollie #176951 üzenetére
Sajnos az ötven láda már nem nagyon fog segíteni a helyzetemen, de gondolom még sokak mások helyzetén sem. Eddig sikerült behúznom a Rossz tank ász és az Edzett üveg festést, de a másik kettőt már nem akarja az RNG... Összesen 14 db dísz hiányzik (7-7 db IV-es és V-ös) a két albumból, de egy hete csak és kizárólag olyanokat dob a gép, ami már meg van. Oké, hogy van még pár nap a láda szerzésre, de ez a kicseszett random faktor nagyon nem adja... Olyan mintha arra várna a rendszer, hogy veszek még egy-két csomagot. De arra már hiába vár, kicsit már így is túl mentem a keretem határain...
-
zola96
senior tag
válasz
ollie #176948 üzenetére
Hat nagyon ideje lenne már , ha nem csak grindeleshez kapnal.. pl ez is,hogy vegyel wg-s alcafestest 3kert... egy kis havi ajándék jarhatna hozzá jofejsegbol, pl ilyen festés, olyan emblémák. Semmiben nem tesznek hozza a játékhoz nyilvan, de érzed a "törődést". Szerintem.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #176894 üzenetére
Hehehe. Most már csak össze kéne vetni néhány "hidden" paramétert a mostani és az akkori klienssel amikor behozták a játékba az adott tankot és lehet kiderülne, hogy van ninja nerf.
Egyébként valamit elcseszhettek, mert a Su130 ruszki tank így annak kéne gyorsabbnak lennie ugyanolyan motor mellett, mint a német skorpiónak.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
ollie #176878 üzenetére
Ó az M103. Öröm volt vele lövöldözni az ellenfeleket. Iszonyatosan élveztem vele a játékot, akkoriban egy igen jól balanszolt gép volt. Volt.
Régen is voltam imba tankok (hellcat, kv khmmm csak a példa kedvéért), de nem is ilyen debil módon volt a tankok többsége egyensúlyozva.
A játéknak még mindig nem a kempelő játékos a legnagyobb rákfenéje sajnos.
De okosan csinálták ezt a szóráskép dolgot anno ami kéz a kézben jár a gold ammo, RNG, imba tankokkal is ugye. Pályatervezés is megér egy misét az utóbbi években. Na ezen nem fognak sokáig rendesen!!!!! változtatni.
Gold ammo nerf egy dolog, sokakkal ellentétben én egyébként kompletten kivenném az egészet belőle jelenlegi formájában. Mondjuk az is biztos, hogy egy teljes egyensúlyozás ráférne a játékra a fenti dolgokat egyszerre érintve... -
peterson79
őstag
válasz
ollie #176881 üzenetére
Játékban rohadtul nem egyforma. Lehet, hogy az az egy skill a legények között ekkora különbséget ad, de ha egyszer a löveggel sem ütök be semmit, csak
aranyazaz speciális lőszerrel, akkor ott már más gond is van. Amúgy mindenki azt mondja, hogy jó a Panthera, csak nálam nem akar működni, ennyi. -
kchryss
veterán
válasz
ollie #176840 üzenetére
Miután egy 10-es tankból 9-est csinálnak és tök más tank lesz valahogy meg kell oldaniuk, hogy a régi statok megmaradjanak a játékban, de ne kerüljenek át az új tankra.
A régi 10-es szintű obj263 statja szerepel a játékban obj263b néven.
Ugyanígy a régi 10-es obj430 statja obj430b néven szerepel.
Az új 9-es obj263-nak és 9-es obj430-nak saját statja van ami 0-ról indult akkortól, hogy bekerültek a játékba.(#176843) @Ispy:
Az IS-7 gold átütése olyan alacsony, hogy sokszor azzal sem lövi be szemből a Type5-öt. Azokon a pontokon ahol a heat-es med-ek szétlyuggatják a type5 tornyát ott az IS-7 goldja kb 50-60%-kal megy be, vagyis 10-ből 4-5x pattan.
Nagyon jó tank az IS-7, de a Type5 a természetes ellensége, olyan mint a kő-papír-olló. Ha IS-7-tel Type-ot látsz és nem tudod megflankelni akkor legjobb elfutni előle.
Ha viszont egyedül van akkor simán begurulsz az oldalba és te tudod őt lőni alap lőszerrel is ő meg téged nem, mert nincs akkora csőlehajlása. -
Haart
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ollie #176786 üzenetére
BUÉK.
Nem volt azzal semmi baj csak az igazat irta. A németek meg jellemzően gyávák, lasd ezt pl. , hany meccs megy el ilyeneken.... Siemka lengyelek meg, hat, oket hagyjuk... lehetnek és vannak kivetelek sőt nemritkán meg is lepődök de nagyjabol a zaszlo+statok alapjan lehet tudni mit varhatsz. De persze az ilyeneknek dobja a tankot, mint a korabbi T-50-2 -es, ezeknek kell hogy retardkodjanak vele es elcsesszek a mas jatekat.
-
zola96
senior tag
válasz
ollie #176639 üzenetére
Hehe
Btw az obj 430u most mitol akkora nagyszam,higy mindenki arra hajt? Obj140et felejtsem is el?
Igazabol a jo medek az oroszok, mert hiaba ott is alig van pancel azert tudsz pattintani szemben egy amx vagy leoval, not to mention az elfeledett szerelemgyereket az stb1est, aminek a tornya ugyan jonak tűnik de nem az. Hogy tudtam en azt kihuzni... isten se tudja..tehat igy az orosz agon meg a brit van ami szamitasba jöhet, de az meg annyira lomha es mas mint amilyennek egy verbeli mednek kell lennie,hogy inkabb kihuzom a kranvagnt
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #176521 üzenetére
Honnan vetted, hogy eloszlik?
Ami harci xp-t kapsz azt megkapja az összes legénységi tag az egészet, nem oszlik el annyi felé amennyi legénységi tag van. Ezt öreg motorosként már illene tudnod.
Ha valamelyik legénységi tag halott volt a csata végén akkor az 10%-kal kevesebbet kap büntetésből. Ha a gyorsított legénységi képzés be van kapcsolva akkor meg a legfejletlenebb legény duplán kapja ugyanazt az xp-t amit a többiek kapnak.Screenshotok alapján konkrétan kiszámoltam mennyi legénységi xp-t kaptam a löwe-s csatámra:
Mint látható 1 csatára a parancsnok, lövegkezelő, rádiós és töltő 29157 legénységi xp-t kapott, a vezető pedig ennek a dupláját a gyorsított képzés miatt.
A rádiósnak 1 fullos skill-je már volt így ő az alap képesség 100%-a után a 2. skillsorban lett 33%-os.Vagyis a napi 5x-es szorzó és a sok aktivált bónusz miatt kb 30 000 legénységi xp-t kaptam 1 csatára.
Ha kreditesen képzed át a legénységet akkor 10% alap képességet vesztesz ami pontosan 39 153 xp. Ezt gyakorlatilag majdnem 1 csatával visszahoztam. Ezek alapján hülye lennék aranyat fizetni az átképzésért.Persze tudom, hogy ritka az, hogy pont a szorzós körben jön össze egy ász, de egy 700-800 xp-s kör egyáltalán nem ritka és ennyi szorzó mellett, két ilyen kör simán több legénységi xp-t hoz, mint 39 153.
-
galervin93
addikt
válasz
ollie #176466 üzenetére
13-57-re lehet befizetnék, pláne ha valami csoda folytán goldból is meg lehetne venni. De egy szimpla csomagban párezerért is jó volna. Furdalta az oldalam a kíváncsiság, így tegnap este kipörgettem egy 25-ös boxot, az egyik ötös gépet megkaptam vagy háromszor, meg jó párszor 750 gold volt benne a standard 250 helyett, lett annyi goldom mint a fene, legalábbis ahhoz képest sok, hogy lövésem nincs mire szórjam majd, mert nagy szükségem nem volt rá.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
ollie #176374 üzenetére
Akkor nem értem a problémát, dőlj hátra push w and enjoy.(Amúgy vágom hogy a repesz ágyú a problem, bár a 10es poláknak is 1100/75 a He lőszere. Emlékem szerint pont mint a type alap lőszere. Vagy az nem problem?
)
Zozyk: remélem nem valami jó cimbiddel vesztél össze, akkor azért kicsit cikibb a békülős szex...
-
ChristianID
tag
válasz
ollie #176361 üzenetére
Engem eddig nem nagyon érdekelt a vizualitás a játékban, de meg kell hagyni, hogy noha a WG nem fektetett túl nagy hangsúlyt rá (nem hype-olta agyon) a 4 új "3D" skin-t, azért nagyon bejönnek... és ezek közül csak a T57 nincs meg még... de márcsak ezért is szeretném, ha meglenne (mégha mégoly szubjektívnak tűnik is)..
-
peterson79
őstag
válasz
ollie #176340 üzenetére
Ezen a meg se születtél dolgon azért jót nevettem..bárcsak úgy lenne
Egy ideig nem játszottam a gémmel, kb 2 éve lesz, hogy újrakezdtem, kisebb kihagyásokkal tolom, de ez a T34 meg tier 9-es cucc nekem kimaradt, nem rémlik erről a kavarásról semmi.
Amúgy azon agyaltam, hogy most ezzel az ágyúval is elég jól megy, és a 7.8-as töltési idő sem rossz, amit szeretnék beüti, tier 9-ben amúgy is sokat kell használni a "speciális lőszert", lehet csak kipróbálom a nagy ágyút és inkább visszatérek erre majd
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #176132 üzenetére
Azt jól látom, hogy az FV4202-höz képest szinte mindenben jobb!?
Na most léptem be és engem is fogadott az ajcsi ládák és a kis L-60-ért járó kredit.
A nagy láda - New Year - már komlpett - 4-es, 5-ös díszt, 1 nap prém és 250 goldot tartalmazott. -
zodo
nagyúr
válasz
ollie #175930 üzenetére
P.43 bis-re nem lehet stabit tenni.
Úgy meg lepett hogy félkomában ráraktam egy távcsövet mikor ráeszméltem hogy nincs is felszerelés akció pedig tudtam hogy nincs.(#176095) Kelvin
Mi a probléma?
Mindenki megkapta ha teljesített legalább egy küldetést csak nem egyszerre osztották a nyereményeket. -
lacibacsi
addikt
válasz
ollie #176086 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Még tegnap este felszereltem pont így, de kaját nem adtam nekik. Hát bizony 100 méterről is képesek mellé lőni... Mindjárt belépek és megetetm őket. Tűzoltó nélkül mennyire leszek gyúlékony?
(#176092) Jokerdapro : Köszönöm! Igyekszem minden utamba kerülő
szemetellenfelet eltakarítan...Amúgy HE-t nem is tárazol? Tegnap egy Maust lőttem meg szemből a tornyán HE-vel, de még ott is sebzett rajta valami 800 körülit. Tudom, hogy ez a tank nem farmolásra való, de a 8k-ba kerülő HESH eléggé elkedvetlenít...
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #176048 üzenetére
Az a baj, hogy mondtak már sok mindent amiből nem lett végül semmi. Én emlékszem még amikor beharangozták a nagy minden tankot érintő "rebalanszot" 2017-ben aztán most ott tartunk, hogy talán minden eddiginél kiegyensúlyozatlanabb a játék. Az mm rendbehozását is még idénre ígérték abból sem lett semmi. Bocs, de én a sok negatív tapasztalat miatt már szkeptikus vagyok és hiszem ha látom.
A másik, hogy szerintem nem alkalmas emberek ülnek a balanszolásért felelős székekben. Az hogy az obj268v4 bekerülhetett abban a formájában az éles játékba, mindent elmond a hozzá nem értésükről.
Ugyanez igaz a pályaszerkesztésért felelős munkásokra is. Olyan alapvető metát befolyásoló pályatervezési és tanktervezési hibák kerülnek be az éles játékba amiknek egy normális teszt szerveren egy átlagos játékosnak ki kéne szúrnia a szemét. Állítom ha felkérnénk innen a fórumról random 5 emberkét hogy álljanak össze és állítsák be a tankok paramétereit úgy ahogy szerintük kiegyensúlyozott lenne és alakítsák át a pályákat úgy hogy ne legyen előnyben egyik oldal sem és élvezhető legyen a játék rajtuk, simán jobb eredményt hoznának mint a jelenlegi ezért felelős munkások. -
zodo
nagyúr
válasz
ollie #175930 üzenetére
Köszönöm, kb. én ezekre gondoltam és dobtam is fel a mai prém szerzeményre ill. majd ezek mennek szimpla tesókra is.
Megpróbálom felhúzni a legényeket míg tart az ünnepi boost aztán lehet megpróbálom ha már lesz bia sor is a ventis összeállítást.(#175969) zola96
Én bírtam a Svédeket, igaz a medeken túl akartam lenni viszont a Leo-t egész megszerettem.
Látszik is, itt szinte majdnem minden színből van ....Emil tesók pedig kiváló gépek.
Valaha lőtt legtöbb sebzésem...Emil II Ász
Kranvagn statot ne néz, Emil-ek után nagy szünetet tartottam az ágon aztán csak egy-egy körre kigurultam vele aztán eladtam mert kellett a kredit de nem rég visszavettem. -
peterson79
őstag
válasz
ollie #175968 üzenetére
köszi, Kchryss, Neked is.
Ezen már annyit gondolkoztam amúgy. A múltkor is ilyesmire céloztam mikor premium tank nélkül próbálok legénységet húzni. Hogy ha van elit tankom és benyomok egy tank és legénységi boostot, akkor ott azért elég szépen lehet őket fejleszteni ezek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Death Stranding (PC)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest