- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
etnies
senior tag
válasz
ollie #189344 üzenetére
Most ezzel nem akarok vitatkozni, mert szerintem meg nem, egy jó játékos bármikor megeszik bármilyen másik lightot kerekessel azonos tierben még akkor is, ha azt a másik lightot is jó játékos vezeti.
Nincs ellenszer a jövök, 300-550-et (tier függő) beléd verek egy HE-vel majd eltűnök tölteni és kezdődik elölről.
Ettől eltekintve elfogadom a te álláspontod, te máshogy gondolod.
Magam részéről annyit, hogy amikor húztam a kerekes ágat, T8-T9-ben kék statom volt vele, holott jómagam csak zöld vagyok, szerintem iszonyat OP. -
KISDUCK
addikt
válasz
ollie #189226 üzenetére
Igen csak most én lennék az ajándékozó. Láttam a haverom járműlistáján az adott tankot és gondoltam utána kérdek. Közben rákerestem külföldi fórumokon is és nem akartam kockáztatni, hogy a tank értéke a semmibe menjen és inkább küldtem ajándékba goldot.
Köszi a választ neked is és e-newsee-nak is!
-
Dobi 562
addikt
válasz
ollie #189207 üzenetére
es (#189209) Penguin_: IS-3 volt sokaig a kedvenc tankom, legtobb csatam is azzal van. Anno csak azert adtam el, mert szet volt cseszve a 8-as tankok metaja es 5-bol 3-szor tier X ellen mentem.
Az IS3-A-t nezegettem, tudom hogy nagyon pontatlan es rossz a lovegkezelese meg lassu is. Megis hianyzik a gyujtemenybol.
Legjobban egy olyan prem tanknak orulnek ami az IS-3 prem valtozata, hasonlo statisztikakkal mint a tech tree-s. Defenderem van, de utalom a loveget, ritkan megyek vele.
Tier 7-ben peldaul van az IS-2-nek ket prem valtozata is ami szinte ugyanolyan mint a tech tree-s, jo lenne ha az IS-3 is kapna egy tesot.
-
kchryss
veterán
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
ollie #189125 üzenetére
Hát ez nem szép dolog tőlük hogy nem adnak legényeket... 🤯😤
Szerk:
Tuti hülyeség de azért leírom, megkérdezem. Olyankor vajon mi történik, ha eladom a tankot, megveszem a vásáron majd megpróbálom visszaállítani? (Tippre nem is engedi, de egy kérdést megér hátha másnak is jutott már ez az eszébe.)
-
Dobi 562
addikt
válasz
ollie #189090 üzenetére
A kollega helytelen kifejezest hasznalt, hiszen az autistak kozul nagyon sokan kiemelkedoen tehetsegesek valamilyen teruleten, peldaul van aki pont a WoT-ban. Ha jol tudom van valami streamer superunicum csaj is aki autista.
Ugyanez a helyzet a mongol kifejezessel, amivel a "mongol idiotizmusra" utalnak helytelenul, hiszen a mongol egy nemzetiseg nem egy betegseg. Amire ok gondolnak az a down-szindroma.
A helyes kifejezes amit a kollega keresett, az agyhalott/retardalt/semmitero hatulkempelos sz@rdarabok lehetett.
Meglatasom szerint.
-
ooloo
őstag
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #188991 üzenetére
Ok, ezt adom. DE!
Amíg nekünk régi motorosoknak ki kellett húznunk több nemzet legalább egy ágát, hogy az akkori nemzetes küldetéseket tudjuk abszolválni, addig a mostani kezdőknek elegendő lesz ehhez mondjuk 4 max 5 nemzet és majd úgy is átviszik az adott tankot és teljesítik a másik nemzet küldetését ugyan azzal a tankkal. Ez nem fair a régiekkel szemben szerintem. -
popey37
addikt
válasz
ollie #188620 üzenetére
kérlek szépen azért, mert 524m látótávom van, én álltam, ő viszont mozgott és nem egy elc-ről beszélünk hanem egy hatalmas heavyról, amit még ha 200 méterre is van és erdő veszi körül, akkor is illene felspottolni egy ekkora látótávval rendelkező lapuló tanknak.
ha az elc-t felspottolom 300 mterről a bozotban akkor eztis látnom kellene.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie #188533 üzenetére
Akkor nem egyről beszélünk. Én arról beszélek amikor kb 1,5 éve elutazott Minszkbe a wg főhadiszállására és kérdezgette az illetékeseket. Szó szerint az adás-vételt is mondta utána a streamben.
Egyébként hallottál már bárkiről akitől a wg csak úgy magától elvette a vásárolt acc-ját? Egyetlen esetben avatkoznak be ha az eredeti tulaj erre kéri őket, egyébként nem is monitorozzák az ilyet.(#188534) @e-newsee:
Tegnap belefutottam én is egy ilyen retardált bandába. Ketten voltak egymás mellett, egymást nem lőtték sőt még a kisebb hp-st be is védte előlem a nagyobb akkor lettem biztos benne hogy összedolgoznak. A poén az, hogy mind a kettőt kinyírtam volna, de jött még két társuk és az már sok volt. Első 4 helyen végeztek.
Daki streamjében is láttam ilyet. Azt mondta Daki, hogy gyakorlatilag minden battle royalban ugyanez van és nem a wg a hibás, mert ez ellen nem tud semmit tenni. Nem tudnak a játékosok mentalitásán változtatni.Elég bénának kell lenni hozzá, hogy valaki csak ilyen módszerrel tudjon haladni ebben a játékmódban.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #188110 üzenetére
Nagy bajban lennék, mert pontosan ugyan nem emlékszem, de kb 50 körül volt a szabad helyeim száma
De mondjuk 1-es tankokkal - ezek ugye ingyenesek - akár meg is lehetne próbálniSteel Hunter - Battle Royal:
Le tudná írni vki érthetően, nem túl hosszan, hogy pontosan mi is a lényege, mit kell majd csinálni ebben a játék módban? Elolvastam a wotinfo-s leírást, de ott a PUBG-re hivatkozik, hogy ha játszani nem is, de látni biztos láttunk már - hát NEM - így sajnos nem nagyon sikerült megérteni a lényegét.
Köszi előre is -
Raysen623
addikt
válasz
ollie #187919 üzenetére
Akkor javítom: valamikor amióta én nem mentem vele. Olyan lassú hogy sehova nem lehet vele eljutni kb. 5. skillt húzom vele a legénységnek, de a lajhár is egy kapkodó őrült hozzá képest.
(#187926) wwenigma : na látod, pontosan az ilyen zergről beszélek. Ha a jó oldalán állsz akkor nyersz, ha meg nem akkor cumi van kenobi.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #187862 üzenetére
Igen, láttam, hogy megint kaptál ban-t.
Szerintem én is közel vagyok az újabbhoz.
(#187861) Thrawn: sajnos én a lassú Type61 voltam, így tempó előny nála volt. És épp ebből látszik, hogy nem BOT volt, mert menekült előlem. Tehát egy agyatlan farok, mert nem tudom az ilyenre mást mondani.
Amúgy szerintem tuti, hogy skatulyázás van a WG-nél is, mint anno az iskolában. Hiába feszültél meg és mondtál el mindent az adott kérdésre, akkor is csak 3 kaptál, ha oda voltál elkönyvelve.
-
ooloo
őstag
válasz
ollie #187801 üzenetére
Dehogy csalás ... alapból benne van a játékban is . Ne rémiszd halálra azzal , hogy tiltott mod-ot használ .
Az ASLAIN-ban a zárolást lehet variálni , hogy mennyi ideig tartsa célon a löveget ... ennyi a plusz. Amúgy meg hol működik , hol nem . Helyzet és ellenfél függő a működése , ahogy a lőszerrekesz és üa. tartály találatnak is .
-
zodo
nagyúr
válasz
ollie #187734 üzenetére
Nem gondolok, tudom.
Újkori nevén a "zöld sárkány" kchryss szokta mostanában hangoztatni hogy milyen jó nekünk itt EU-n a RU-al szemben mert anno ott voltak sok és jobb akciók míg most nincs szinte semmi.
Na és most nálunk EU-n még hét közben is vannak.
Ez most pl. semmire nem jó, pár száz free xp gyűjtés aranyért vagy a cseh marathon skoda t27 nélkül. -
BloodRay
veterán
válasz
ollie #187572 üzenetére
Egyetértek és nem akartam értelmetlen vitába belemenni, csak sajnos egyre több az ilyen mentalitású ember a játékban, ami persze dominó hatással jár a csatában... Aztán utána jönnek ide a topikba sírni ríni, hogy mennyi a hülye...
Az értelmes, hasznos infók miatt szoktam olvasgatni a topikot, elnézést ha néha kifakadok. Hadd ne kelljen itt is azt nézni ahogy terjed ez a hozzáállás. -
ooloo
őstag
válasz
ollie #187569 üzenetére
Végre egy jó megmozdulás ...
Vannak akik csak sz@rt keverni jönnek a fórumra ... miért kell annak a pár erre tévedőnek a kedvét elvenni attól , hogy sűrűbben látogassa a fórumot . Netalán tán posztolgasson . Sokan azért nem kommentelnek , mert a véleményük miatt azonnal savazzák Őket . Nem kéne ... amúgy is pang a topik .
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ollie #187184 üzenetére
Én is így terveztem, kérdés, bírom-e cérnával, vagy maradok inkább 1-6 tierben. A remény éltet csak, h a T-44 és a Caernarvon jó tank lesz és kárpótol a szenvedésekért. Eddig feléltem már az induló 1500 arany tőkémet, venni még nem vettem, prémnapot sem. Bár csábítóan gyorsabban halad az ember, amikor ajándékba prémnapot kap.
-
phoenix1989
őstag
válasz
ollie #187198 üzenetére
aha. vagyis akkor ha én vagyok a legtöbbet lepattintó játékos 800 felfogottal akkor ugye nem érvényes a csata. akkor mi a fenének nem lehet oda írni értelmesen hogy legyen a legtöbb felfogott sebzésed a csatában minimum 1000. ez a korlátozás duma kicsit zavaró tud lenni.
-
sutyi^
senior tag
válasz
ollie #187136 üzenetére
Pontosabban:
2x kaliber (partial overmatch) - kaliber legalább kétszer nagyobb, mint az eltalált felület, akkor plusz normalizációt kap a skuló, >70°-nál AP/APCR & (Ricoré
)
3x kaliber (overmatch) mindenhogy pen.Aztán van még normalizáció, ami pont fordítva működik a játékban mint amúgy kéne, mert a lövedékek pont hajlamosak kifelé fordulni a döntött felületeken és nem belejük... Illetve HEAT ammon elvileg nincs OM, de >85° az autobounce és 0° normalizáció.
-
Barret001
addikt
válasz
ollie #186830 üzenetére
"Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a pénzért eladom magam és tankot húzok másnak elég undorító dolog szerintem" Multiplayer játékoknál általánosan elfogadott művelet! Inkább a gyűjtögetős, és questes játékoknál gyakori.Nagyon sokan csinálják pénzért. Van aki meg prémiumtankért fizet! Az jobb?
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #186709 üzenetére
Én a jobb játékosok közé sorolom magam - remélem nem fogtok nagyképűnek nevezni emiatt - és én igen, használom. És nekem nagyon rosszul esik, mikor nem müxik, ugyanis nagyon sok dolgot tudok belőle leszűrni. Nekem sokat ad a játékhoz, mikor tudom, hogy vkire számíthatok egy adott szituációban vagy éppen nem és ez XVM nélkül azért annyira nem egyértelmű. Legalábbis nekem nem - vagyis annyira mégsem vagyok jó.
Na mind1, nekem fontos és szerintem az XVM fókusz miatt sírni hatalmas faszság.
Lehet kövezni. -
vepe
őstag
válasz
ollie #186712 üzenetére
Az információ nagy előny mindenhol a WOT-ban is.
1.példa egy csata végén marad egy lila és egy piros játékos. Ha látják egymás "tudás különbségét" előnyösebb a jobb játékosnak?, illetve ha nem látnak semmilyen infót a jobb játékos esetleg másképpen áll a végjátékhoz?
Szóval ilyen alapon ez csalás is meg nem is, mert mindkettő látja az infót, de még is a jobbnak előnyösebb.
A másik, hogy a WOT egy pénzorientált vállalkozás és jól megterveznek mindent. Akik videóznak mindenben előnyt élveznek és mind-.e mellé aljas hazugok is.
És erre egy példa. Fame Klán, ebben többek között Dakillzor. Nyernek egy CW-t kapnak egy tankot (T-22.med), majd kavarodás, mert az ellen klánok bebizonyították, hogy a Fame tiltott módot használt (tundra, meg hasonlók). Erre mindenkitől elvették a T-22.medet. Több levelezés a wot-al, persze semmi pozitiv válasz.
Ez kb-3éve volt.Párszor írtak a tagok a WOT-nak, hogy miért nem kaphatták vissza a tankokat, amikor ők nem csaltak, vegyék el azoktól akik csaltak. Válasz: nem lehet belenyúlni a rendszerbe, nem lehet visszaállítani semmit. Erre 1-2 hete mit látok, az elméletileg elvett t-22 med.-el Dakillzor streamel. Akkor ez, hogy is van. Nem lehet belenyúlni a rendszerbe? Közben lett írva a WOT-nak és válasz nem jött csak törölték a tiketet.
Nem a lóf@szt, ez egy program és a fejlesztők azt csinálnak, amit akarnak, az ilyen kis 8 éveseknek ezt bemagyarázhatják.
A wot már olyan, mint egy rossz Kínai kofa. Minden héten kitalálnak valami vacak tankot, bögrét meg tököm tudja mit és szedik le az embereket.
-
ooloo
őstag
válasz
ollie #186709 üzenetére
Miért lenne csalás ... inkább visszacsatolás . Eddig nagy vonalakban tudtad , hogy egy csata miért ment a levesbe . És nem azért , mert a csata első percében elkönyvelted a vereséget . Az xvm nem ad előnyt és nem ad hátrányt . Egyszerűen közli a csapatok összetételét eredményeik szerint .
-
CirrMee
addikt
válasz
ollie #186709 üzenetére
Szóval akkor te használod vagy sem? Erre válaszolj.
Használom, sehol nem írtam, hogy nem. Viszont egyre gyakrabban fordul elő, hogy napokig, vagy egy hétig nem használható, mert olyan szinten nyúlnak a játékba, hogy a fejlesztők gondolom nehezen követik. Olyankor játszom anélkül, szóval nekem nem életbevágóan fontos, csak használom, ha van.
Mert ha használod, akkor elismered, hogy rossz játékos vagy a saját szavaid alapján.
Nem állítottam, hogy prő, vagy rossz játékos vagyok. Talán valahol a kettő között, de ítéljék meg mások, nem dicsekszem azzal, hogy ez meg az vagyok.
Ezen felindulva azért spurizhatsz Qb csatornájára, és núbozd le becsületesen, amiért ő is használja.De gondolom arra se jöttél rá, hogy hemzseg a mondandód az ellentmondásoktól. azt állítod, hogy a jó játékosnak nincs szüksége rá, a rossznak viszont előnyt ad.
Nem tudom kit vagy mit olvastál, de én azt írtam le, hogy a tomatók alig használják, viszont háborogni meg azok a statpadderek szeretnek a leginkább, akik elvileg nem is használják. Semmi olyasmit nem írtam, hogy kinek van rá szüksége, vagy kinek nincs. Akinek szüksége van rá az használja (pl Qb).
Akkor most ad előnyt vagy sem? Ha ad, akkor kvázi csalásként funkcionál.
Szerintem fordítva ülsz a lovon. A fejlesztők döntik el, mi számít csalásnak, és ez szerintem nagyon is jól van. Mivel legális, ha szerinted előnyt ad, használja minden emiatt hisztiző kisgyerek, és akkor nincs értelme előnyről beszélni.
Véleményem szerint plusz információt ad menet közben, nem pedig előnyt, pláne nem jogosulatlan előnyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest