-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
válasz
Massmurderer #194120 üzenetére
rám keresel és ki is derül.. de rólad persze nem. ez azért jó, ahogy előttem is mondták, mert ha egy 30k csatás "kezdő" játékos vagy konteokkal és sírással (ahogy eddig tetted) akkor kár bármit is reagálni az írásaidra...
de lenne egy tippem -
Imilenni
addikt
válasz
Massmurderer #194119 üzenetére
Ez egy játék, mindenki úgy JÁTSZIK vele ahogy AKAR.
Elfogadod vagy sem, ez az igazság. Semmi joga az embernek a másikat elítélnie azért, hogy éppen mit "élvez" a játékban. -
popey37
addikt
válasz
Massmurderer #194119 üzenetére
mit csodálkozol? most ez a meta.
az unicumokon meg ne csodálkozz, nem azért unicum, hogy elmenjen meghalni az első percben. ő ellentétben veled átlátja a terepet és megprobál hozzá igazodni, oda lő ahová kell és nem oda ahol több a hp.
ha megnézel pár visszajátszást, általában ha van lila, kék játékos, az marad utoljára és nemegyszer megforditja akár egyedül is a végeredményt, mert TUD játszani.
más téma.
a goldlöszerről meg csak annyit, hogy akinek bántja a csőrét az ne játszon a wottal. a gold ugyanolyan lehetőség mint a pótkaja vagy bármi más.
jóhogy nem akarjátok megszabni hogy hány skilles legénységgel lehet csatába menni.az igazi tankokban nem 3, hanem 5-6 fajta löszer van, gondoljátok, hogy ott is sirtak, hogy jaja páncéltörővel lőnek?
akinek van több tiz esetleg száz millája, nem igazán törödik, hogy mennyibe kerül, ha te meg nem használod, lelked rajta.
vannak olyan tankok amibe kötelező a gold mert az alap kevés, pláne ha superheavyk jönnek szembe: type 5 heavy, jpze100 és még sorolhatnám -
galervin93
addikt
válasz
Massmurderer #194120 üzenetére
Csak azt szeretné tudni, hogy kevés csatás tapasztalatlan vagy-e, vagy csak azért beszélsz sokszor baromságokat, mert ennyi van a tarsolyban. (Ez utóbbival sem az a gond, hogy "mennyi az annyi", hanem ha nem fogadod el/meg tapasztaltabbak véleményét.)
-
xAttilax
őstag
válasz
Massmurderer #194115 üzenetére
én csak az ingame neved
itt mindenki tudja, hogy ki kicsoda
-
jano_77
nagyúr
válasz
Massmurderer #194111 üzenetére
Ha ez sem megy, az már nagy baj (hiányosság)!
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Massmurderer #194111 üzenetére
Az összefoglalóban le van írva.
-
xAttilax
őstag
válasz
Massmurderer #194073 üzenetére
Szerintem meg az a gáz mikor a hátulról lődöző artyk sírnak... amúgy nem személyeskedés de neked mi az ingame neved?
-
Imilenni
addikt
válasz
Massmurderer #194076 üzenetére
Még csak most érek haza, de köszönöm!
-
Imilenni
addikt
válasz
Massmurderer #194069 üzenetére
Mert ellehet már rejteni?
Hun? -
jano_77
nagyúr
válasz
Massmurderer #194042 üzenetére
sajnos több is van
-
po1son
addikt
válasz
Massmurderer #193992 üzenetére
Az MM általában egyenlően ossza szét a játékosokat tudásuk alapján, ezért is van az hogy nehéz 60% winrate fölé menni a jó játékosoknak is.
Néha tényleg vannak peches meccsek, amikor 1:15, 3:15 szokott lenni az eredmény, de itt nem okvetlenül az a ok, hogy gyenge volt a csapatban lévő játékosok nagy része, hanem rossz taktikát vázolt fel magának a legtöbb játékos...
A kicsi pályákon pl Himmelsdorfon, ha az enemy agresszívan letolja az egyik oldalt (vár) pillanatok alatt, mert tankfölénybe játszik, onnantól sokszor már csak darálás van.... -
po1son
addikt
válasz
Massmurderer #193985 üzenetére
Én nem másokban keressem a hibát, átgondolom mit csináltam rosszul, mi lett volna a jó taktika. Persze tudom, könnyebb mindig bűnbaknak titulálni a csapat egy tagját/részét és fikázni a wargaming-et, hogy mindig a rossz oldalon állsz, de ez többnyire user error, az ellenfélnél ugyanúgy vannak gyenge játékosok általában.
-
BloodRay
veterán
válasz
Massmurderer #193988 üzenetére
Ugyanolyan vagy mint akiket fikázol...
És hogy on is legyek, totál balfasz csapat mellett ma úgy lett tank ász döntetlen csata vége, hogy kifogyott a lövedékem E25-ben, de még agyonrammeltem egy ellent minden mindegy alapon. Totál nem érdekel már milyen a többi játékos míg tudom én mindent megtettem amit lehet és ezért jól szórakozok.
A fenti nyelvtantömeggyilkos kollégához hasonló önjelölt generálisokat azonnal tiltom a játékban/chatben... -
egyedülülő
őstag
válasz
Massmurderer #193985 üzenetére
Azt tudod, hogy nincs igazad. po1son nagyon szépen levezette a lényeget. Az olyasfajta mentalitás mint amiről te beszélsz több kárt okoz, mint amit te gondnak látsz.
-
po1son
addikt
válasz
Massmurderer #193983 üzenetére
Én anno a grundon gyerekkoromba nem rúgtam bele a saját csapattársamba fociba, ha nálam sokkal gyengébb színvonalat képviselt a pályán és nem mentünk vele sokra...
Szerintem teljesen jó hatással van a játékra az, hogy nincsen teamdmg.
Gondolj bele, minden ellenfélbe bevitt lövés nagyon sokat számít, lehet éppen az a játékos visz be egy kulcsfontosságú lövést, aki számodra nem ért semmit.
Néha esélytelen meccseket is vissza lehet hozni a halál torkából, ha jól helyezkedsz a pályán és okosba összedolgoztok a maradék csapattárssal, de ha degradálsz valakit avval te ugyanúgy rombolod a játék végkimenetelét, mintha nem csinálnál semmit. -
Gyuri27
félisten
válasz
Massmurderer #193977 üzenetére
Megérte a pár óra bant. -
po1son
addikt
válasz
És avval őszintén mivel vagy előrébb a csatában??? Nem született mindenki unicum játékosnak, néha én is vétek olyan hibákat, hogy csak fogom a fejem mekkora barom voltam, de ha dredd bírót játszol, akkor nem leszel jobb a botoknál.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Én örülök neki, hogy kivették. Utáltam amikor a saját társaim verték le egymásról a HP-t Akárcsak a közös chat, úgy ez is jó, hogy ki lett véve.
-
popey37
addikt
válasz
engem a bootok nem érdekelnek, viszont aki szándékosan lökdös azt tiltanám pár napra, hétre, honapra, évre, végleg.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Szerintem nagyon sokan vannak ugyan így ezzel , nem csak te...
-
válasz
Massmurderer #193887 üzenetére
Miért nem vártad meg a leárazást? Karácsony környékén mindig szokott lenni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Massmurderer #193699 üzenetére
jaaa....mert Te minden nap külön állítod, hogy legyen replay vagy sem? Kicsit furcsálltam azt a "villám" csatát, de így akkor értem.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Massmurderer #193694 üzenetére
van replay-ed? szívesen megnézném ezt a villám csatát
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #193516 üzenetére
Azon kívül, hogy wargaming, semmi köze egymáshoz a két játéknak. Mások fejlesztik, más elvek alapján. Csak gondolj bele, ott évek óta van a kikötőben óra. Itt a garázsban még mindig csak modokkal. Na ennyire beszélnek egymással kb.
-
peterson79
őstag
válasz
Massmurderer #193409 üzenetére
Csak német járművekre jó, szűrj le Saját stílusra és válaszd ki a nyári pálya típust, ott lesz. (esetleg még nyomj rá a garázs ikonra, akkor csak azt látod elvileg.)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Massmurderer #193403 üzenetére
Mostaniak kozul nekem semmi sincs meg. Lesz ladanyitogatas. A garazsnak brutal jo a karacsonyi hangulata
-
Dr.Én
veterán
válasz
Massmurderer #193410 üzenetére
akkor ideje leporolni
-
Dr.Én
veterán
válasz
Massmurderer #193405 üzenetére
Minden csak néző pont kérdése
Függ attól is ki hogy tud vele játszani ugyebár
59 patton egy vicc azzal picike kupolával.. Minden szét lövi -
Dr.Én
veterán
válasz
Massmurderer #193403 üzenetére
kaptam egy 5 csatára szóló kódot, akkor volt lehetőségem játszani vele....szóval azért bejövös lett
de a többi a szerencsén fog múlni.
Type 59 és lorr is ilyenkor lett meg, E25 szintén...Szerintem az E75ts nem lesz olyan rossz nehéz tank. Defender bezzeg nem bujt kis a ládából, illetve az IS-3A sem
Az tény, hogy amiből pénzt tudnak szerezni, meg fogják tenni hogy minél többet hozzon nekik -
Dr.Én
veterán
válasz
Massmurderer #193400 üzenetére
van kettő új prém tank, szóval meg van rá az esély hogy meg lesz mindegyik vagy sem..szóval lutri... Progetto nekem nincs meg, szóval annak tudnék örülni, persze ha minimális rá fordításból meglenne...
tudom, álmodik nyomor és bele lóg az ujjam a bilibe -
galervin93
addikt
válasz
Massmurderer #193381 üzenetére
Mert a tiédre kíváncsi volt bárki is?
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #193381 üzenetére
Mondjuk olyat, aki kíváncsi, milyen a tank csata közben?
Nem értem ezt a negatív hozzáállást KisApámhoz... -
válasz
Massmurderer #193327 üzenetére
Nekem sem. De úgy sem tudok játszani, ez a csodás Game center kinyírta az eddig jól működő játékot, és most 7,5GB-ot akar letölteni 500kb/s sebességgel
-
egyedülülő
őstag
válasz
Massmurderer #192782 üzenetére
Tessék! EZ remélem autentikusabb akkor.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Massmurderer #192778 üzenetére
Amit én olvastam, hogy december kettőtől van a "minden nap más tankot vehetsz" adventi kalendárium sorozat.
-
ooloo
őstag
válasz
Massmurderer #192655 üzenetére
Pár nappal ezelőtt történt ... a hátul kempingező IS7 maradt utoljára a csapatunkból . És ez a szerencsétlen nyomta a segítség gombot , mint a süket a csengőt . Én majdnem lefordultam a székből úgy röhögtem rajta .
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #192650 üzenetére
Ez csak két dolgot jelenthet.
Vagy van a Földnek olyan pontja, ahol az idő lassabban telik, és így egy nap 50-60 órából áll.
Vagy a WG-re különösen igaz, hogy az idő pénz. Csak náluk nem az elmúlt idő kerül pénzbe, hanem a megspórolt.Kchryss:
Nem mondtam, hogy jól néz ki. Igazából az jött le, hogy ugyan jobb, mint a normál verzió, de annyival nem, hogy T9-et érdemeljen. -
Dobi 562
addikt
válasz
Massmurderer #192571 üzenetére
Atlagban sebezz 3-4k-t 10-es tankkal. Akkor majd felfele fog menni a win rate.
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #192638 üzenetére
3-4k sebzés kb semmilyen tankkal nem piros.
-
dokee78
félisten
válasz
Massmurderer #192571 üzenetére
Azért azzal a 2 tankkal tuti nem piros lesz a WN8-ad 3-4k sebzéssel.
-
Moleman
addikt
válasz
Massmurderer #192433 üzenetére
Gondolom az LB-1, az alfa kivételével mindenben magasan a legjobb.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Massmurderer #192364 üzenetére
Wtf?
Evek ota nem hasznalok semmilyen modot... A gunmark mod volt fent par hetig miutan visszatertem de mar az sincs fent. Fogalmam sincs honnan veszed, hogy hasznalom Jaktor moddpakjat...
Amikor evekkel ezeleott hasznaltam modokat akkor az OM (Odem Mortis) modpack-jat hasznaltam, nem Jaktoret...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Massmurderer #192361 üzenetére
-
peterson79
őstag
válasz
Massmurderer #192020 üzenetére
ja, akkor is kaptam párat, ez igaz...
Valamennyit elverek karácsonykor, mert van pár dolog ami még bent tart a játékban.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Massmurderer #191797 üzenetére
-
Dr.Én
veterán
válasz
ma nekem is szívás van..mind a rankedben, mind a random csatákban...
Szóval ma szopóroller van -
h1mpi
félisten
válasz
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #191698 üzenetére
Az megvan, hogy azt írta, hogy "Tehát nem konkrét gamer laptop kellene" neki?
Amúgy egy olcsóbb gamer lapost már újonnan kapsz 1000€-ért is. Enyém is annyi volt, és akkor még olcsóbb volt az ajró is, és mint fentebb írtam, bőven teljesíti a kolléga által elvártakat. Ha megvárja a BF-t, simán beszerezhet egyet jót 160-170k-ért, ami elviszi a WoT-ot. -
Warton
őstag
válasz
Massmurderer #191469 üzenetére
Köszönjük az élménybeszámolót, igen hasznos és tanulságos volt.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Massmurderer #191455 üzenetére
Aki csata kozben/elejen elkezdi bot-ozni es szidni a csapatot azok altalaban maguk is szar jatekosok de a tobbi jatekost hibaztatjak.
Ugyanigy 90%-ban azok is szar jatekosok akik csata utan rairkalnak az emberre, ha nem ugy jatszottak ahogy azt o elkepzelte.
Ezeket a jatekosokat altalaban mar nev alapjan fel lehet ismerni: tenkista, czolgista, hero, killer, terminator, predator, 666, CZ, PL, panzer, tank.
-
nanus
senior tag
válasz
Massmurderer #191455 üzenetére
" elején elcsesztem a dolgokat mert rohantam elöre 8 meg 10es tankok miatt.1-1.5évig azt se tudtam mi az a wn8 meg a mod a játéknál."
és addig élvezted a játékot, most meg idegeled magad -
peterson79
őstag
válasz
Massmurderer #191444 üzenetére
Néha - na jó minden csata előtt
- ránézek az xvm-es pontokra, hiszen azzal tölt be a csata és néha - de ez már tényleg néha - Én is látok olyan 30-50k csatás embereket akiknek eléggé pirosba van a statjuk. Tudom, hogy, vannak akik nem értenek dolgokhoz és nehezen is tanulnak, de ennyi ezer csata után sincs semmi fogalma arról mégis mit kéne csinálnia az adott tankkal?? Nekem ez annyira magas, még a tehén is megtanulja hol baszta meg az áram gyerekek...
-
KISDUCK
addikt
válasz
Massmurderer #191432 üzenetére
"DirectX 11-12 tartalmazza azt amit a DirectX 9.DirectX 12" Hát sajnos ez a tapasztalatok alapján nem teljesen állja meg a helyét. Nem egyszer futottam bele, hogy hiányolta egy régebbi játék a DX9-t.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Massmurderer #191396 üzenetére
Nem, nem ugyanúgy. A rozsdásodáshoz szabad O2 szükséges. A vízben alapesetben nincs szabad O2, az kizárólag úgy kerülhet oda, ha valami szennyezés (a vas felületén) beviszi, illetve a vasban zárványokban megkötött formában. Mivel igen kevés ilyen szabad oxigénről beszélhetünk, gyakorlatban kijelenthetjük, hogy a vízben nem (vagy csak igen lassan) rozsdásodik a vas. Kémia, 8. osztály
-
törölt tag
válasz
Massmurderer #191401 üzenetére
Félreérthetően írtam, bocsi. Az FV páncélja heavy-hez képest nem valami jó, arra értettem. 121B / M60 dolognál nem tudom, hogy van-e annyival jobb a 121B páncélja az M60-nál, hogy megérje azért feláldozni a jobb sebességet, gun statokat. Ha úgyis minden átüti, akkor maradok az M60-nál, mert ott az ágyú és a sebesség használhatóbb, ami egy meden fontos számomra.
-
válasz
Massmurderer #191380 üzenetére
Víz alatt nem rozsdásodik a fém, mivel nem éri oxigén.
-
popey37
addikt
válasz
Massmurderer #191355 üzenetére
pont igy van. ráadásul a táras progettó 65 egy tárból jó ha 700 hp-t sebez. az utolsó csatámban progettóba 731 hp sebzés két lövésből, a másik két lövésem elment a holdba úgy, hogy az első lövéssel leláncoltam, tehát mozdulatlan volt, nem látta hogy honnan lövök nem kellett mozognom és mégse találtam el csak kétszer egy tárból.
be kell látni, hogy a rangsorolt csata nem a közepes és alatti játékosoknak van kitalálva. rengeteg az olyan csata ahol 3 perc alatt vége és az eredmény max 3:15.
/ bár zárójelben megjegyezném, hogy 1600 feletti wn8-al nem tartom magam közepes játékosnak, random csatákban elég jól muzsikál minden garázsban lévő tankom, de rangsoroltban egy nulla az összes/ma 45 rangsoroltat mentem: 23 nyert és 22 vesztett meccs. a 12 rangnál kezdtem és most 45 csata után a 13 rang 1 stráf -nál járok.
egyszerüen nem enged szintet lépni -
Dr.Én
veterán
válasz
Massmurderer #191351 üzenetére
Én az orosz artyval legtöbbször....
mellette az OBJ 430U és az angol med tankkal.
illetve IS-7 -
Dr.Én
veterán
válasz
Massmurderer #191349 üzenetére
Délelőtt nagyon szépen lehetet haladni előre. Aztán 10-es szint után, játszani nem lehet, bukó meccsek es ezzel jön az aranyeső.
Majd talan este vagy holnap jobb lesz -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Massmurderer #191346 üzenetére
Drakula, tegnap 3 óra játék arra volt jó hogy 2 stráfot bukjak mert én toltam a többiek meg vesztésre játszottak. :D
-
zodo
nagyúr
válasz
Massmurderer #191320 üzenetére
Nem szoktam rankedezni és streamerek videóiba/adásaiban is ritkán nézek bele de ma hallottam MrScheff-től hogy ott nem igazán számít a kiosztott sebzés.
Kilőtt ellenségek száma dobja meg az xp-t. -
törölt tag
válasz
Massmurderer #191316 üzenetére
Ne is mondd... 5-en vagyunk medek, elindulok ahova szokás, amikor megjelenik 3 ellenfél a mieinkből 2 elszalad, az egyik ki sem meri dugni a fejét, az utolsó meg kempel a bázison!
10 sec és meghaltam, és én vagyok az idióta!Apropó!
Azt nem értem, ezek a legénységi könyvek ugyebár arra vannak, hogy az adott tankra képezze a legénységet?!
Akkor a f@szér nem lehet felhasználni, ha a legénységi tag még nem 100%-os?!
Hát nem az lenne a lényeg, hogy azt tanulja?!
Mert így igazából nem a tank használatát tanulja, hanem az extra képességeket! -
CirrMee
addikt
válasz
Massmurderer #191290 üzenetére
Kb 5 éve kísérem figyelemmel, ahogy minden héten beharangozza valaki, hogy most aztán tutira végük van.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Massmurderer #191226 üzenetére
Nem tervezek kötvényért vásárolni tankot. Van 12300 kötvényem kb.
A tízesek nem érdekelnej, a kis tesók közül sok meg van vagy volte-newsee
Igen, arra gondoltam -
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #191226 üzenetére
Szerintem a hótolós új tankra gondolt.
-
galervin93
addikt
válasz
Massmurderer #191197 üzenetére
De artyval voltál. Ez meg egy tankos játék.
Vannak vásárolt hurk-accok, de a pirosak többsége azért piros, mert... piros. Ennyi. Nincs ezzel gond, ha belátja, hogy nem az összes többi player a helikopter, hanem ő (is).
Én már megbékéltem a sok gyíkkal. Sokkal jobban zavar, hogy folyamatosan romlik a játékélmény a WG agyatlan döntései miatt. Igazából már csak néha tud lekötni. Örülök, hogy még játszhattam valamennyire a "fénykorban", jó kis játék volt, ma már túl sok a hülyeség. -
Barret001
addikt
válasz
Massmurderer #191191 üzenetére
Na most a nyeréshez sebezni kell! Vagy befoglal a lemming train
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Massmurderer #191191 üzenetére
Sajnos az esetek donto tobbsegeben szamit hogy mennyi az annyi, ritkan van csak hogy a full red csapatom kap egy olyan randomot hogy 15:0-ra hozzuk a meccset
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Massmurderer #191006 üzenetére
-
Chris0321
veterán
válasz
Massmurderer #190998 üzenetére
Nagyon régóta használok Aslaint, soha nem bannoltak modért.
-
ooloo
őstag
válasz
Massmurderer #190993 üzenetére
Ahhoz , hogy bannoljanak nagyon meg kell dolgozni ... relatíve kevés a játékos , a szétosztható sebzés . Az aslain nem tartalmaz - szerintem - olyan mod-ot , amiért időszakosan vagy véglegesen bannolnának . Nem mondom , ha túljelentkezés lenne , akkor pörgetnék ki a játékosokat mindenféle apróságért , de így ? Érzésre még mindig sokan használnak AimBot programot , de mikor is volt utoljára bann-hullám ?
-
Chris0321
veterán
válasz
Massmurderer #190993 üzenetére
Az Aslain-on csak olyan modot találsz ami szabályos, erre nagyon odafigyel. Ha valamilyen modot tiltó listára tesznek azt kiveszi.
-
ooloo
őstag
válasz
Massmurderer #190986 üzenetére
A valóságban a legjobbak közé tartoztak .... helyesbítek . A valóságban a legjobbak voltak a maguk idején . A II. Világháborús Német tankokat övezi a legnagyobb nimbusz . Okkal.
Ok. ez egy játék ... és ? -
peterson79
őstag
válasz
Massmurderer #190988 üzenetére
Nálam csak annyi van, hogy kétszer fagyott ki a játék, mert éppen le akartam venni valamit a tankomról amihez arany kell, de ugye lockolva van moddal és ilyenkor jönni kellene egy hibaüzenetnek, hogy nincs elég aranyam...de nem jött...csak a háttér megy és közben hallom a neszeket amit a garázsban ad..
köszi WG -
válasz
Massmurderer #190858 üzenetére
NE játssz a játékkal szerintem. A versenyzős meg a frontline eventek is kifejezetten jók voltak, egy csomó cuccot lehetett ingyen farmolni. Az meg no comment, hogy apuci-anyuci kedvencének nevezed a játékosokat. Gondolom olyanról még nem hallottál, hogy valaki dolgozik, és a fizetéséből költ a hobbijára?
-
válasz
Massmurderer #190856 üzenetére
Az eventekkel mi bajod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest