Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Beneztem a cruiser van nekem...
-
-
ddt500hu
veterán
Aha. Rám írt egy volt REKT-es. Én megmondtam, hogy max. olajat tudok gyűjteni nekik mert keveset vagyok és azt is délelőtt. Mondta jó.
Bár most valami Naval....valamiben is részt veszek ami egy másik klán ellen van és minden nemzet, minden hajóosztállyal kell sebzéseket elérni.
Thundererrel odatettem magam.
Ennyi.
#45384 eventus
Két nyomi volt. Csak akkor kaptam be torpedót amikor már nem is próbáltam kikerülni őket, mert majdnem full hp-n voltam és inkább választottam a salvot mint a manőverezést. -
LK
addikt
Shokakuval még nem megyek, először szokom a T8-at Implacable-val egy másik accon. De szerintem hülyeség is túl gyorsan haladni. Alapokat meg kell tanulni még alacsonyabb tierben. Meg ugye ott a sok egyéb kedvenc is, azokkal is menni kéne. Alaska,Salem,JB,FDG,Missi. És ennyi ideje nincsen az embernek.
Csak hétvégén,de akkor vérpistike napok vannak 
Majd kereslek, köszi
-
sith7
félisten
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Értem, igen, általában a top meccsek vannak fenn, minden hajóról, de ha ért is hozzá, akkor lehet benne valami
LK
Úgy kezdtem, hogy szvsz
Nekem jobban tetszett/bejött anno a Lexington, most ennyi cv meccsel a hátam mögött, lehet más lenne, lehet én is a Shokaku - t mondanám jobbnakA torpedók gyorsabbak, az AP bomb ha betalál halálos / rekordom 3 cit egy rácsapásból egy FDG - re/, de valahogy a Lexington jobban tetszett , talán az erősebb - nagyobb HP - gépek miatt.
Keress bátran, amit ki tudsz próbálni az a Kaga + a 3 T10 CV, Lexington nincs meg

-
LK
addikt
Toptier-es vidijós. How to use xy ship. Tips & tricks. Sok videója van, skillezés, egyebek. (Nem csak cv)
(Tüzinek ajánlva) Kinyomoztam, hogy a wows.hu-n még köszönöm gombot is nyomtál ezeknek a videóknak. Már annak aki feltette őket
Hacsak nincs más aki sithet névvel rohangál a világhálón. 
Szóval Shokakuval sokkal jobb vagy mint Lexivel. 11%+wr! Ennek ellenére miért gondolod, hogy jobb hajó? Több sebzés miatt?
Ha már felajánlottad, mennék Lexivel és Kagával, kíváncsi vagyok mi lesz bottom tier-ben. Majd kereslek pm.kolbi: ez az ember próbál tanítani, nem emberkedik, nem yolózik, tippeket ad, és nem csak cv! tehát a másik oldalt is látja. Részletesen leír mindent, mit hogy. Taktika, egyebek. Hasznos.
eventus : QE nagyon jól szedi a gépeket, megszivatott már kétszer is, azóta meghagyom a BB-inknek.
ddt500: beadtad a derekad mégis?
Jól jártak veled. -
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én sem :)
-
LK
addikt
A Toptieres gyerek a Shokakura esküszik, mégpedig a bombázóira. De szerintem egyéni képességek határozzák meg ki mire képes velük. A cv-mainek fejében van hogy mire kell támadni elsősorban. Ez nagy előny. Kevesebb rossz hiba=kevesebb felesleges felszállás=több lehetőség sikeres támadásra=több sebzés, WR. T6 felett meg feltűnően többször és szervezettebben és egyben mozognak a hajók. Elején több spot kell a csapatnak, és amikor szellősebbé válnak, akkor lehet vmit csinálni. Rövid csata kellemetlen tud lenni.
-
LK
addikt
válasz
Nordic
üzenetére

Ha valaki cv main, és van fogalma a játékról, rágyúr a kapitányokra, van taktikai érzéke, 65-70% wr-t simán elér. Fox cv-ző klántársai alulról karcolják a 70%-ot. Most akkor erre mondja valaki, hogy nem lehet perdöntő egy cv a meccsben. Dehogyisnem. Nekem is sikerül, pedig max. átlagos játékosnak mondhatom magam, szódával. Egyedül T10-be nem kívánkozok. Majd egyszer, talán.Még valami: baromi jó játékosoknál két félét láttam 1. egy büdös meccset nem játszott még cv-vel 2. lila/lila volt abban is. bazinagy átlagsebzéssel.
Hi sith7 : múltkor, míg végigment a repcsi, ránéztem a fórumra
Kagáddal lehet mennék, ha nem nagy gond, kíváncsi lennék rá bottom tier.... Hp-ra vannak húzva a gépek (skill)? -
Nordic
Közösségépítő
válasz
project640
üzenetére
T8 cv ritkán tudja eldönteni a csatát. Ami ilyen volt az se én voltam,hanem az enemy lila cv bővel 60% feletti WR-el(elég sűrűn futottam bele ilyenbe). De ő simán kiszedte a hajóinkat, főleg, ha GZ-vel volt. És igen, attól hogy én mentem 15 csatát T8-ban, az ne legyen már döntő példa a komplett classra. Én béna vagyok mivel kvázi max belekóstoltam a classba, de az aki napi szinten 10-20 csatát lenyom cv-vel heteken keresztül, tuti jobban klikkel mint én.
Arra hogy farmolásra sem túl jó meg annyit, hogy talán ha több meccsem lenne 10 perc időtartam felett, akkor relevánsabb véleményt tudnék mondani. Az biztos 2-3 meccsen kívül olyanom nem volt, hogy kifogytam volna a gépekből.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nyilvánvalóan nem, de csak addig van dakka-dakka, amíg van füstöd.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem tudom, nem mentem vele egy kört se
144-est nem dicsérték azt tudom
-
-
LK
addikt
Az én tapasztalatom T-4-6-8 cv ügyben: A csapatok sokszor balfaszok igen és akkor lehet igazán eldönteni egy csatát cv-vel. Nekem 65-70% wr eddig Fosho-Ryujo, Furi-Imp ~55%.
Aki jól játszik, bizony képes eldönteni a csaták kimenetelét. És a csata végén szüret van. Volt hogy vesztettünk, de az utolsó 3 hajóból aki rám vadászott kettőt kilőttem a csába. A meccseimben 50-90k az átlagsebzés T4>T6. Nem sok, de még mindig több,mint a szerverátlag az adott tierben. És megint ki kell emelnem, hogy a kap skillek a legfontosabbak. Ryujo-val már simán tudok sebezni T8 csatában, mert a gépek túlélésre vannak húzva. Ha max. kettes csoport felett vagyok , nem lőnek le, még ha magasabb tierben vannak sem. Aktív AA, elmegyek, 1 perc múlva visszajövök aratás. Rakétázni még mindig nem tudok, de minél magasabb tierű az adott DD valamiért annál jobban el lehet találni.
És már rengeteg nmy cv-t nyírtam ki, ami a legnagyobb élvezet
De +3 karmát is kaptam már egy meccs alatt, és nem a győztes ellenfél tagjaitól
Nem vagyok normális cv-s, látszik: feldobom a meccsemet, hogy rendszeresen cappelek, nem cinyelek a sziget mögött, hanem odamegyek a csatához, autopilot módban kerülgetem a torpokat. És ma játszok 3 hete. Sokszor nagyon bonyi tud lenni
Azért 1-2 cv csata után Akatzukival és Thundererrel is megyek néhányat. -
Kolbi_30
őstag
Jelenleg a japán cruiserekwt unlokolgatom, de eddig szopo.. A T8 egy úszó citadel papírba burkolva kB mindeggy hogy szogelem bárhonnan citadelt kap, szigetek mögül se nagyon tud kilőni, gyakorolni kell vele remélem t9 és 10 kicsit jobb lesz. Agyui is gyengék. A t7 élhetőbb volt sokkal
-
Kolbi_30
őstag
válasz
project640
üzenetére
Én hakuval meg graffal CVzek. De mostanában nem adja. Hakuval az AP bomba op ha beadja mind a 3 citadel, az 27500.ha nem akkor kB semmi, elvileg a torpedója szórja a floodot. Múltkor 20 torpedórá 1 flood jött zászlókkal.. Fire se akad, de 10-15k sebzés szinte fix a kis rakétákkal.
Gráf zeppelin nem rossz, csak lassú a torpedója könnyen kikeruli ha nem bena balfasz. Az AP bombazojat nem nagyon vágom alig használom nem is út sokat és célozni sem lehet vele rendesen de ha citadelt üt annak asszem 8k a vege.
De nagyon nem lehet virgonckodni, mert mostanság hamar ege a meccseknek.
Ha csinálok 100-150k sebzést az már jó...
Groszer kurfurst tesztelés alatt van, de kibaszott lomha lassúak a tornyai, úgy kezdem vele hogy dstected kB 20 sec után és már incoming kB 30 sec el.. Es mindenki azt lövi.. Kurvara élmény.. KB fix fire és flood van rajta. Mondjuk ha be talál akkor rombol.. Csak nehéz lotavolba kerülni vele. 20,6 km nem sok. Lehet spotter kéne rá fighter helyett. De akkor még a repcsi szetalazzak -
project640
csendes tag
válasz
Kolbi_30
üzenetére
1 hete történt velem ... csináltam egy screen-t a T6-os foruios-ról ... asszem 190 dmg lett :-) .... szóval nem mertem feltenni, mert mindenki nekem esett volna :-)
a xreen-nek van még egy unkumja ... , hogy egy fél HP-s Ismael nekem rammolt, miközben 2-3 k körül volt az életerőm ... szóval a rammal behúztam még kb. 30 k-t :-)
-
Kolbi_30
őstag
válasz
project640
üzenetére
Ha aki a CV el játszik jó akkor, elviheti a meccset a hátán ha kicsit balfaszabb a csapat. De ugye ehez kell hogy értelmes legyen a csapata nagyobb része.. Ez meg ugye nem mindig van így.. Meg a random pl amikor bombázó adja e a citadel vagy nem adja e a tüzet floodot vagy nem. Lövik e a spotted hajóját vagy csak rinyalnak érte de nem lövik őket.. A CV egy jó class csak önmagában kevés,egyedül szinte reménytelen mint minden más.
-
project640
csendes tag
válasz
Nordic
üzenetére
hpáá, én azt hittem, hogy a CV-k mindent eldöntő clicker bajnokok .. és ezek szerint az átlag win ratio, és átlag dmg el sem éri mondjuk egy átlag BB szintjét .... én megértem, hogy eneked nem élvezet ... DE az eddigi vita nem arról szólt, hogy mennyire játszható, vagy uncsi ,stb, hanem arról, hogy egy CV jelenléte játszhatatlanná teszi a játékot
kérlek inkább abban nyilatkozz, hogy mennyire érezted, hogy a CV csatadöntő lehet?
és most itt nem arról van szó, hogy uncsi v. nem uncsi vele játszani, hanem tapasztalatod alapján tényleg olyan félelmetesek? tényleg annyira a map királynői? ... vagy inkább csak egy unalmasan játszható, farmolásra sem túl jó class?
-
olivera88
veterán
Nem tudom észrevette e tegnap valaki valaki, hogy az új T8 as Orosz cirkáló a Tallin, az Admire Hippere hasonlít.

Nem hiába, hiszen egy Hipper.
http://www.navypedia.org/ships/russia/ru_cr_tallin.htm -
eventus
veterán
Hindi tobbet gyujt, mint a zaom
zaonak meg a szel is art t10ben. Hindit ujra vettem. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha lenne hozzá kedvem... Nem csak a cv-zés a gond, hanem a csapatok. Konkrétan rendszeresen 7 perces meccseket megyek, az még dmg-farmra is kevés, nemhogy jobb cv-s legyek
A lexi meg olyan mumus nálam, mint a kremlin meg a monti. Egyik se akar úgy működni ahogy kellene. -
Nordic
Közösségépítő
Csak hogy felkavarjam az állóvizet... rövid tapasztalataim a CV-kről

Kb másfél hete van T8 CV-m(Shokaku/Lexi). Röviden a kettő közül számomra a lexi egy kalap *** se ér. Lehet én vagyok béna de a torpok lassúak, a bombák nem gyújtanak(sőt T6 cruiseren képesek shatterbe menni, amit a shokaku AP bombái is megcsináltak nem is értem hogy). A rakétákból néztem mindkettőt, nem tudnám eldönteni melyik volt szarabb. És ez mind független volt attól mennyire voltam bottom tier. Szinte ugyanazon leosztássak a japóban sokkal több lehetőség van.
Ami az uptier mizériát illeti... valóban jobban át kell gondolni, hogy mit támadsz, mert ténylegesen potyognak a gépek, viszont ha találsz egy 1-2 hajós csoportot, onnantól tiéd a pálya... gond nélkül farmolhatóak... lettek volna, ha nem lenne olyan szar a meccsek sokasága. És itt el is értem ,hogy miért ér véget a cv-s pályafutásom, és miért is nem fogok menni t10-re.
Vagy a te csapatod tarol vagy a tiédet tarolja le az enemy, 10 perc dmg farm, ahol kb alig csinálsz valamit mert nincs rá idő. Nem sok meccsem van CV-kkel(10-15), de ennyi merítés pont elég volt ahhoz, hogy tudjam nem ez az én classom, és nem ezért játszom a játékot. Nem cv hajókkal sokkal élvezetesebb az a 10 perces gameplay, pedig majdnem rendszeresen 1vs23-at játszom, annyira szar csapatokat ad. És ráadásul CV-zés közben jobban kijött mennyire bénák a játékosok, mert több holtidő volt amikor sasoltam a minimapot, és ezért jobban is idegesített az egész.
Azt elismerem, hogy T8 cv-vel tényleg nem egyszerű a játék(t10-et sosem fogom tudni szerintem). Egyikkel se értem el fényes WR-t, de kb a WR nem is rajtam múlott. Én klikkelgettem unalmasan, amíg valamelyik csapat meg nem ölette magát a béna játékával. Ennyi.
Ennyire futotta a két cv-vel(meg jól elbaszott átlag PR-ra
): -
FoxiestFox
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
-
Kolbi_30
őstag
Ez egy remek játék lenne. De ha vannak benne hajók, amik úgy lőnek 6-7salvot ki hogy az első meg épp elert hozzád az necces.. Smolensk minotaur pl.
De mégsem ezek viszik el, hanem a player base.. Indokolatlanul sok a balfasznak sem nevezhető játékos,nem csak alacsony tierben de pl 10ben is..
Ha pedig segítenél hogyan csinálja akkor te vagy a fasz. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Nordic
üzenetére
Notser mocskosul egy elvakult WG CC...
egyszerűen látszik rajta is, hogy.,... kretén a csapata, de... nem, nem mondja ki... néha igen, de... nagyon ritkán ismeri be, hogy valami itt nem oké. ne mjó az irány.... Flamu "évek" óta hírdeti... Flambass most kezdte el... érdekes.. mindenesetrema is mentem 3 oLLYan kört Alaskával, elsírtam magam.. alt+f4 lett a vége.... még várok a Doom-ig és ennyi... "kell a hely" címszóval uninstall lesz
-
LK
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nagyon örülhettek a csapattársak.

-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Runner azért repült mert idő előtt kilépett 2 game-ből, majd ment a stat-shame. Nem volt semmi rasszista kijelentése, tudom, mert láttam azt a streamet, amire a wg hivatkozott.
Más: Notserről meg annyit, hogy nála elvakultabb wg CC-t nem nagyon láttam még.
-
KJ82
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mivel a WG nagy ívben leszarja kb. mindenki véleményét, kivéve azt amit a " mighty spreadsheet " mutat, ne is csodálkozz. Saját CC-ket is beszopatták pl. a PayTo Rico eventtel, hogy majd könnyű meg egyszerű lesz, és ezt is mutatták be. A CC-k meg kapták a savat utána rendesen. Előbb-utóbb ezt mindenki megunja.
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Most olvasom hogy JB-t a shopból is kiszedik. szóval nyilván Xmas crate töltelék lesz.
Smolensk meg.............nekem megérte eddig, csomó direktívát sokkal gyorsabban meg tudtam vele csinálni coopban. Randomba nem vinném, de mivel az airborne virus tömeges elterjedése óta nem is nagyon mentem randomot, így ez sem volt probléma.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Nordic
üzenetére
Flamu azóta is vidáman statshame-el, mert túl nagy ahhoz, hogy kirúgják, illetve ha kiteszik is pont annyit fog keresni a streameléssel, mint most, ha nem többet.

Runnert valami rasszista cucc miatt vágták ki amúgy, és tényleg elég psycho a tag, de még mindig klasszisokkal a legtöbb CC felett áll.
A legtöbb szervilis majom nulla alatti skillel. -
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Gondolom mindenki megvette coalból a JB-t, és rájöttek hogy minek ingyen adni , mikor 60 euróért ott van a shopban ?
Karácsonykor nagyon ingáztam a Smol/JB/Thundi hármas között, végül arra jutottam hogy nyilván nem merik nerfelni a Smolt, inkább kiszedik majd. Az is igen erősen a Smol mellett szólt hogy mocskosul jó tűzgyújtásos/főlöveges/X damage missziókhoz.
Valszeg JB-t nem tudom kiváltani, de ha közel jutok hozzá, van 5k acél, amit a Flint-re tartogattam, de most már nem sajnálom szénre váltani.
Még a Neustra is érdekesnek tűnik számomra, az is felkerült az esetleges beszerzendő hajók listájára.
-
Nordic
Közösségépítő
Majd toboroznak újakat, akiknek mindegy, mert nincsenek azon a szinten, hogy komolyabb kritikát fogalmazzanak meg. Azért elég sokat elárul a CC-khez való hozzáállásról a wg részéről a tavalyi Runner-es eset, amikor kirúgták a programból, mert meg merte jegyezni, hogy milyen balfasz playerek vannak(flamuu is azután állt le a stat-shaming-ről).
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem is értem az egészet. Ha meghallgatnák az embereket és kivennék a kirívóan op. dolgokat, egész élvezhető lenne a játék. Ja, hogy ez nem cél...
-
FoxiestFox
félisten
Nem tudom, ritkán nézek Flambasst.
Témához.
Az a baj, hogy ez megint a szoksás big brain soviet move, Smolensk esetében a hajó megjavítása helyett egyszerűen kiveszik inkább.
Az, hogy már most is 6 darab van belőle meccsenként, nem probléma ezek szerint.
A JB kivételt nem is értem, egyrészt a hajó nem op, másrészt nincs is belőle olyan sok. -
tbw
aktív tag
Nem merte elmondani a streamen, mert azért biztos kirúgják egyből.
-
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Aha ... tele lett neki is a hőcipője ?
-
redzsi
senior tag
From Update 0.9.3, the following ships will no longer be available in the Armory:
Soviet cruiser Smolensk
French battleship Jean Bart
;Soviet destroyer Neustrashimy
American cruiser Flint,
American destroyer BlackDue to the different reasons Neustrashimy, Flint, and Black are not very demanded for steel now and thus they won't be available for Steel, but not earlier than in half a year they will return to the Armory, where they will be obtainable in exchange for Coal.
French destroyer Marceau, Tier X. Will be available for Coal
Japanese battleship Yashima, Tier X. Will be available for Steel
Japanese destroyer Hayate, Tier X. Will be available for Free XP
European destroyer Smaland, Tier X. Will be available for Free XP.Arról hogy mi mennyi lesz még nem tudni.
-
KJ82
senior tag
Röviden : bye bye Smolensk, JB, Flint/Black/Neustra pedig idővel coal lesz steel helyett.
-
tbw
aktív tag
Valami történt. Mert Flambass mondta a streamen hogy ő is elgondolkozott hogy nem akarja tovább csinálni a CCséget.
-
Akagi
tag
Ha az armory kuponokra gondolsz, kiírja mikor kapod a következőt. Szenes/acélos hajóra félévente (talán jún. 26, dec. 26 valami ilyenre emlékszem), dublonos évente?, signálos talán havonta jár.
Tüzi : Csatában még hagyján, de a bejentkezés és a port (rendszeresen kiakad a felület, megnyomom, de nem reagál, hülyeséget jelez vissza, nem tudom megnézni a csata jelentést stb...) az katasztrófa.
-
LK
addikt
Srácok érdeklődnék, hogy tudtok vmit arról, hogy kuponokat milyen időközönként kap a user? Ez a 3x annyi arany jár vissza kupon pl. Évente, vagy 1x összesen ?
-
tbw
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
CV, Smolensk tönkre fogja baszni az egész rankedet.
DDzni lehetetlen lesz kb. ha CV van. -
-
ddt500hu
veterán
Mikor lesz az Arms Race ranked?
-
FoxiestFox
félisten
válasz
olivera88
üzenetére
Az első négy helyezettet ki is lehet húzni szerintem, mindegyik kifejezetten a toplistáért játszott, tehát csak a farm.
Látszik, hogy 80 csata után elvágták, annyi kellett a listára kerüléshez, azóta hozzá se nyúltak a hajóhoz.
Minden hajónak megvannak ezek a padderei, ők nem funért, vagy divért játszanak, sebzés és toplista only. Képesek ezért megvenni egy 250k coal hajót is akár.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jelenleg 24 játékosnak van 150 k + os átlaga vele.
https://wows-numbers.com/ship/3760142288,Thunderer/?order=average_damage_dealt__desc#leaderboard
Awsl_Shana Itt is hozza formát,
200 k avg majdnem.
Megnézném egyszer csatában h játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak hétvégén,de akkor vérpistike napok vannak

És már rengeteg nmy cv-t nyírtam ki, ami a legnagyobb élvezet