Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Chabe89
üzenetére
Ők még reménykednek, hisznek benne, hogy.... vagy csak szeretik a copórollert... ilyen is van... én 3 csatánál, de volt már, hogy 1 után alt+f4...
más
és mivel a kliens verziót leszedtem ,elfelejtetem, nekem sztímen is fentvan a gém.. mentem 2!! kört... első lemmingtrain, oké... nem gáz, namajd a második, bár sok reményt nem fűztem hozzá... bemelegítettem az SSD-ét a Div 2-re ezzel a játékkal, így fogom fel
16.24 a játék órácskája, egy és ugyan az a csata, csak más időben ugye

13.24

kikezdhetetlen lemmingtrain
szerk.
jah, első lettem, hogy kalézoltam és puffogtattam ami mögöttem, melelttem megjelent enemy... -
Chabe89
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát pedig itt nem egyszer égtünk már ki néhányan, mert bár nehéz elhinni, valaha ez egy élvezhetö játék volt. Nem hiába raktam bele 13k csatát, az nem kevés idö. Bizony ez alatt az idö alatt volt 2-3 ilyen kiégésem nekem is, letaktam pár hónapra és utána frissen visszatérve sokkal jobban élveztem. Az, hogy a játék már olyan állapotban sincs, hogy a kiégésre lehetöség legyen elég szomorú. Páran itt mégis beletoltok 10+ csatát naponta és utána gyártjátok a nevetséges konteókat, meg leveleket írkáltok abban a hitben, hogy meghallgatnak titeket.😀 A válasz az esetek 80%-ra azonban rendkívül egyszerüen egy Foxis gitgud.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csatlakozom, ez nem igazán kiégés. Számomra a kiégés az, ahogy a Path of Exile-al vagyok. 2013 óta tolom. Az első 4-5 év konkrétan napi 10 óra minimum játék idő volt. Onnantól kezdett visszaesni, jöttek a kisebb nagyobb szünetek. Még most is élő veszem 2-3 hétig, de aztán jön a 2 hónap szünet. Na nálam ez a kiégés, pedig a játék folyamatosan változik.
-
T_Stark
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Chabe89
üzenetére
kiégni? egy ilyen játéknál amit iszonyat látványosan degradálnak a fejlesztők? nem pozitív, ink negatív a javulás iránya...
kiégés az, hogy nem tudom lecarni, mert 15-3-ra bukok... minden nap... 1,5 év múlva ha visszanézek, akkor lesz 12-4, felnevetek és megint uninstall?! ezt jelentené a "kiégés a játék iránt"?!
feltételezzük, hoyg 1,5 év múlva lesz sikerélményem a játékkal, ami miatt azt mondom, megérte visszajönni?!...
a megjelenéskor évekig BF3-at toltam... feltettem sok év (4-5?!) év után.... tény, hogy már nem ment olyan pörgősen, de 3-4 nap és ismét "közel" a régi voltam...
én nem kötekszem, csak felfigyeltem a "kiégni" szóra... WoWs és kiégni egy helyen említve...?! hát, lehet...de ez szvsz nem kiégés, ink "belefáradni a sok végeláthatatlan hülyeségbe"... amit a játék produkál az utóbbi időben... mert bevallom, a CV rew óta számomra nagyon erősen lefelé megy a gém, mint élményfaktor... és valljuk be, nem felfelé ível az élményfaktor, hanem ink...
-
válasz
ddt500hu
üzenetére
De ha bejönnek ezek az új ruszki szarok, akkor azok közé ember nem megy be.
Márpedig mindenki azokkal fog "játszani", mert azok lesznek az új op szarok.
Szerintem.
Bár engem a mai ticketem után úgyis kitiltanak, szóval nem hiszem, hogy engem érinteni fog, csak elmélkedtem. -
Viszont azon filózok, hogy shimára érdemes lesz visszarakni az alap (20as) torpedókat, kapitányra meg rátenni a gyorsítást...
Mert ezek az új modulok egész jókat adnak.
DD-re a torpedós modul kb kötelező, +5% speed, kapitány ad +5 csomót.
Ez a shimára nézve 16km-es törpöket jelentene 73 csomóval... és egy hangyaf.sznival még gyorsabban is tölt, igaz kicsit kevesebbet sebez.
Viszont bőven radar range-en kívülről lehet szórni az áldást vele. -
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
dokee78
félisten
Bocs a kérdésért,de nem követem a híreket.
Ha megvan a D. Donskoi akkor megkapom majd a helyére kerülő Riga hajót?Vagy olyan lesz,mint amikor az orosz rombolók szét váltak?
-
küldtem ticketet supportnak, most angolul.
kellemes f.ppot és hasonló jókat kívántom a Viktor Cuntovsky-nak.
remélem átadják neki. -
LK
addikt
Igazatok van mindkettőtöknek.
110-120 nál tartok csak még Thundival
-
Chabe89
addikt
-
LK
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
Végre ráéreztél.
A matek ellenem fordult az lehet, de többről van itt szó.
Ha kettest mondtam volna eddig is akkor síró núbiai vagyok. Pipa.
A személyre szabott szopatásban sem hittem eddig sem. Pipa.
Hogy ezeket a köröket elkerüljük, olvasd el a hozzászólást. Pipa.Én arról beszélek, hogy ha nem befolyásol semmit a csúnya WG, akkor a support válasza nyomán lehet elindulni, hogy pl. bizonyos hajók, amikhez régóta nem nyúltak, és nem felelnek meg teljesen az azóta eltelt 100 peccsnek, nyújthatnak gyér teljesítményt bizonyos körülmények között. Az MM a besorolásánál még mindig magas helyen tartja, indokolatlanul. Ehhez hozzájön a pillanatnyi játékosállomány minősége: lásd nyári szünetek, hétvége. És a sorozatos loss miatti idegállapot, de ez csak egy része ennek. És csak ezután jön be, ezen a ponton az 1. pontod. Ezek összjátéka a sorozatos vereség szerintem.
Én azt teszem mostanság, hogy az első lossig játszok egy hajóval, utána váltok. Alacsony tierben, magasban vegyesen. Típust is váltogatom, de BB-hez mindig vissaztérek, mert azokkal vagyok a legeredményesebb. A lehető legsírásmentesebben próbáltam leírni
-
ddt500hu
veterán
Két lehetőség van:
1. A matek és a képességeid ellened fordultak.
2. A WG ránézet LK statjára és azt mondta ideje töröltetni vele a játékot mert túl sokat nyert. Adjunk neki 13 vereséget.
Sosem fog kiderülni de ha azt hiszed van személyre szabott szopatás akkor kár tovább elemeznünk a helyzeted.
Ha van akkor azért mert úgy sem tudsz ellene tenni, ha nincs akkor...miről is beszélünk? -
LK
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
Én pont hogy értelmesen próbálok beszélni erről. De mindig előkerül a terelés a gondolkodás helyett. Én komolyan szeretném kideríteni, hogy miért van ez.fox: és az nem tűnik fel, hogy esetleg nem te játszol szarul, másnap meg jól? hanem az egész a csata besorolásnál dől el?
-
FoxiestFox
félisten
Nekem is voltak ilyen mókás loss sorozatok régen (na jó tán 10 fölött nem), de másnap ugyanaz csak winnel.
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A rálátás a wg-nél van ,nem nálad. Régen a te kérésedre beraktam ide amit a support válaszolt erre. A hajót besorolja az MM rengeteg paraméter alapján, kivéve a játékos tudását. Ha van egy régebbi hajó amely a mostani játékmechanikának nem felel meg, előfordulhat, hogyha egymás után játszik az ember, hogy felsorolja a hajóját a rangsorban, nem figyelembe véve azt hogy már nem mai gyerek. Ezt a példát hozta a support.
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A matematika nem hazudik akkor sem. 13 és 17 loss in row-ra nincsen magyarázat, mert egy tagja a csapatnak nem befolyásolhatja mind az összes alkalommal az összes többi csapattag teljesítményét is. A burkolt núbiai dumádat meg tartsd meg magadnak. Gondolod nem voltam top 1 és top 3 egyik loss alatt sem? Sőt én tetű basztam el mindenki más játékát is nem?

Az önajnározás helyett végig kellene gondolni, hogy ha esetleg az ember nem sokfajta hajót használ, hanem húz kettő vagy három ágat, az éppen húzott hajó besorolása szar valamiért. Miért van az hogy pl. amit sok mindenki leírt már, hogy közepesen nyer vagy veszít valaki, de mindig visszatér ahhoz az egy hajóhoz, és akár 5x-6x sem tudja leszorzózni?
És végre értsed már meg, hogy nem núbiai sírás van, hanem megpróbálom megérteni, milyen változók vállalnak szerepet abban, hogy valaki extrém hosszú loss sorozatot kapjon el.
(nem ide tartozik, de kutatási területen dolgozok, ezért érdekel mi, miért történik, egyébként nem a sírás okait kutatjuk a núbiaiság tükrében.... sok minden fasssságot meg tudok emészteni ezen kívül) -
FoxiestFox
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
A modoknak akkor fogod hasznát venni, ha már tudsz elég dologra figyelni egyszerre modok nélkül, hogy be tudj fogadni és követni tudj több infót.
Szerintem ez első két és fél évemben egy darab modom nem volt. Kb egy éve használok modokat. -
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Valami modokat most már teszek fel én is. Hát ha könnyebb lesz a játék.
-
FoxiestFox
félisten
Az a baj, hogy anélkül próbálod kiszámolni, hogy rálátásod lenne egy zsák olyan változóra, ami befolyásolja az eredményességed. Sokra nekünk sincs rálátásunk.
A játékosdisztribúción csak egy elem ebben a rendszerben, és erre mondja a wg, hogy random.
Núbiai koromban én is vélekedtem amúgy hasonlóan, ki lehet nőni.
Amúgy én is többször vagyok a full vörös csapatban, mint a másikban, és mégis 66% wr. Whoopsie Daisy. Nyilván meghekkeltem a szervereket.

-
LK
addikt
1.2 tízezrelék az esélye a 13 loss in row-nak. A 17 loss in row meg százezrelékekben mérhető. Ha megengedné a teamkill-t a wg sem biztos hogy sikerülne kinyírni a csapatomat úgy,hogy ez legyen a végeredmény. Nem tudom mit csinálnak, de a számok nem hazudnak.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
szvsz ha nem is játszol vele, annyiból megéri nem letörölni, hogy az eventes szarokat kivedd.
tokenek, meg ingyen dubi, stb. -
LK
addikt
DDT: Engem nem az overpennel, meg az rng-vel van bajom. A játékosok összesorsolásával van a baj, ott nem stimmel valami, nem a csatán belül megadott esélyekkel. Engem csak ez zavar, a többiben igazad van. Nem véletlen írták többen csetbe, hogy a túl sok loss elleni egyetlen fegyver a div. persze nem szar játékosokkal. Szóval ez megtörténik sokakkal ez tény és nem konteo, és így próbálnak ellene védekezni.
Kolbi: divben játszás nálam ezt jelenti, hogy állandó társakkal hajókázol, nem véletlenszerűen hívsz meg társakat
-
Kolbi_30
őstag
válasz
ddt500hu
üzenetére
Ma a kovetkezo ment.G.Kurfurst nyero, F.Dergrosze nyero,Mogami nyero Tirpicz nyero..
Hakuryu 3 buko foylamatban abbol 2x kifagyott a jatek..valami critical error..a gep nem all meg de nem lehet sehogy bezarni ezt a fost..csak restart a 4. meccset epp csak nyertuk.De sajnos a csapataim fele igy sem tudtam eldonteni hogy full retard vagy bot.. -
sith7
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Tőlem főleg inkább csak azt kapnál

Nem is értem, miért nem használják őket többen
-
LK
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
Hát nevess a szemembe pl, és mégsem vagyok piros
. Matematikailag lehetetlen, hogyha nem szól bele wg semmibe, hogy 13 loss in row előfordulhat a játékban. Wotban 17 loss in row volt a negatív csúcsom. Egyszerűen, ha csak afk vagyok 13x ill. 17x sem fordulhatna elő, hogy mindet elveszítsem. Fél ezrelék az esély, kb 1:500-hoz, vagy kevesebb. Nem azt mondom, hogy pont csak engem szopat a wg, de aki tanult matematikát az tudja, hogy nem tudsz 13x vagy 17x fej vagy írás játékot úgy játszani, hogy csak fej az eredmény. -
ddt500hu
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én nem. Ugyan úgy centire 1900PR-t tartok évek óta. Pont annyi nagyon szar csatám van ahány nagyon jó.
Pont annyi bot van a csapatomban mint az ellenfélnél, annyi overpent lövök amennyit kapok, és a szemébe röhögök minden paradicsomnak aki konteót kiállt!
A smolensket mondjuk én is szétnerfelném. Úgy kapjon citadellát mint a Minotaur. Akkor ballanced lenne.
Szóval persze sok szarság van a játékban de nincs személyre szabott szopatás. Az rng mindenkinek egyforma. Csak a pirosaknak egyszerűbb azt hinni, hogy őket személyesen szívatja a játék nem pedig a bénaságuk a fő ok.
-
LK
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Majdnem
Tagnap, mint egy tapasztalt öreg róka, elszámoltam tízig, mielőtt töröltem volna a játékot. És lám még most is fent van még. -
sith7
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
meg bombáz is
... mint az arty 
-
LK
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én is a wottal kezdtem. Az elején az is hangulatos volt. Lassan haladtam, de ott is elbaltázták. 15-0 és 0-15-ös 5 perces rush-ok után eldöntöttem, hogy abbahagyom. De szerencsére ott voltak a folyók,tavak, hegyoldalak
Nem értem miért cseszi el a WG a játékait. Mentem talán Salemmel, és több hajón , időben is elkülönülve 1310-es sebzéseket adott be sokszor. Ugyanez Conquerorral. 6540-es sebzések. Különböző hajóknak, különböző időben. Csak a lőszertípus volt azonos. Na most a szemébe röhögök annak aki szerint ez csupa véletlen, és csak konteo. És az sem véletlen, hogy már a meccs elején érezni, hogy adja vagy nem adja.Szerintem a titok az, hogy a wg-nek választania kellett, hogy a meglévő játékosállomány megtartására törekszik, vagy megpróbál tömegeket bevonzani egy nagyjából működő játékkal. Anyagi megfontolásokból ez utóbbit választotta. Néhány év alatt megszedik magukat, aztán a többit nem le...-ja ?
-
sith7
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ez még le is köt,
egyelőre ...

-
LK
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Jól felzászlóztad, azt látom. Amikor én húztam az ágakat régen, nem volt lehetőség ilyen mértékben gyorsítani a fejlesztést. Pont ezért is kiegyensúlyozatlan a mostani játék. 1000-1500 (vagy több) csata alatt nem is kéne T8 fölé menni. Mert a játékbeli hiányosságok a tier növekedésével egyenes arányba ütköznek ki a játék közben. Én 4500 csatával sem vagyok jó T9-10-ben
T-8-ig még elmegy. -
LK
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mit kell nézni a képen?
-
- = Zk = -
félisten
nincs kedv.. komolyan...
3 csata és nem bírom tovább... nem volt ez ilyen.. régen, mikor megvettem a North Carolinát, emlékszem, hazarohantam meló közben játszani vele... minden nap több órát toltam... aztán abbahagytam 1,5 évre... elővettem, elszenvedtem 1,5 évet és most megint abbahagyom.... spanom pl több évnyi WoT-ot hagyott abba ilyen miatt nemrég...
erre már ne mtudom azt mondani, EZ CSAK EGY JÁTÉK.... nem, ez már nem az.. ezzel a playerbase-sel és pecsekkel nagyon nem az... semmi baj, értem én... nem kell a renegátok pénze, jöhetnek az agyhalottaké... ennyi...
ma is, csata?! 5-5 smolensk...?! a shima epicenteren sunnyog körbe..?! körön kívül?! lehet átkéne múvingolnom mási kszeróra, de nemjó az sem... ilyen okáédék angol adsl nettel?! 0,7 a feltöltésem basszus...ketten vagyunk rajta... egy játék mentést 38mp-ig uploadol...
a topikot viszont figyelemmel fogom követni...
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Múltkor írtam erről, de ezek szerint átsiklottatok felette :
-
- = Zk = -
félisten
Tüzi baszki ez katasztrófa

ollyan kreténekkel vagyok körbevéve, eldobom az agyam... shima a map szélén andalog.... epicenteres pályán... hát menj már a..yádba... gezemice
szal én most töröltem le, majd amit frissítés jön, meglesem a nagyobb sztrímereket, ennyi... játszhatatlan.. aki ebben még lát bmi örömet, azokat irigyelem.. azoknak alacsonyan van az "örömszerzési faktor számuk"... kicsinek is tud örülni, mintha egymaga legyalázott volna egy csapatot...
-
-
Van egy jó hír is.
Úgy tűnik, hogy nincs 3 hétnél hosszabb csetban. -
Aszittem' peccs után egyből ranked lesz... ez miatt visszaraktam ezt a retket...
Hát nem
De legalább új peccsel jönnek az új bugok
Sose kaptam még indítás után egyből kékhalált
De a régi jó dolgok közül is maradt pár, például a 15-3-ra vesztés... -
SoulReaver
veterán
-
KJ82
senior tag
Ha jól számolom, több mint húsz millát kaptam a lecserélt modulokért. Nem volt rossz üzlet megvenni őket féláron a múltkor.....
-
Kolbi_30
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jack all trade hasznos helyette
-
FoxiestFox
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Kb ez az, de a toronyforgás helyett mehet más is, mert Kremlinen amúgy is úgy forog a torony BB-hez képest, mint egy helikopter rotorja.

-
Kolbi_30
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Elvileg ez kéne legyen
-
Kolbi_30
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
A standard BB skilleket tanítsd meg. Interneten fennt van
-
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszi a jó tanácsot!
Esetleg egy kapitány skill buildet tudsz mutatni?
-
FoxiestFox
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Minden gyullad első találatra. Nem ez a lényeg.
Menj a kikötőbe, tedd fel a prémium javítót, vidd fölé az egeret, és nézd meg, milyen gyorsan tudja a hajó eloltani. Nézd meg ugyanezt a többi BB-n.
Igaz, hogy Kremlinen limitált a dmg con, száma, de normál használattal nem nagyon fogysz ki belőle..
Másfelől, az első tüzet sose javítsd meg. Futtass fire preventiont a kapitányon, akkor a 4 helyett 3 helyen tudsz égni egyszerre, a hajó közepe egy szektornak fog számtani, és a legtöbben azt spamelik. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
SoulReaver
üzenetére
Képletesen értsd... A Kremlint leégetni mondjuk 5-6 perc, egy montit 2... prém javítással
-
SoulReaver
veterán
Annyira hihetetlen amiket írtok. Nekem első találatkor gyullad..
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Tegnapi kláncsatánkon láttam: a Smolenskünk nem győzte HE-vel spammelni, meggyulladni akkor volt hajlandó, amikor már alig volt HP-je, miközben még oldalról is kapta Balancgrádtól az AP-t...
-
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
De még is gyullad... Ez nem szarja le a HE-t...
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Vagy a Kurfival. Az még ráadásként el sem talál semmit.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
A Kremlin a leginkább HE-álló BB. Gyors dmg con, brutális páncélzat, konkrétan leszarja a HE-t és AP-t egyaránt. Szóval itt csak a szokásos gitgud marad.

Ha úgy éreznéd, gyenge a hajó, menj egy kört Montanával.
-
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Annyira feleslegesnek tartom. Ez a sok HE spam, percek alatt leégetik a Kremlint. Hiába mozgok vele, nincs értelme a BB-k nek... Sok cruiser bujkál, nem segít, "elfutnak"....
-
FoxiestFox
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nem megkeresni az árát, mert meghalsz idő előtt a hiánya miatt is sokba kerül.

-
SoulReaver
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sokba kerül
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
nem használsz prém tűzoltót, miért?!
-
project640
csendes tag
-
Kolbi_30
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát ezt sokan mondták már nekem de mindig visszakaptam. Itt meg nem próbálkoztam.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
project640
üzenetére
Ha most megvarialtak xy hajó armorjat, és mondjuk az prémium és vásároltam.. Akkor vajon rwklamalhatok e a supportnal hogy pénzt vissza, mert nem ezekkel a paraméterekkel vettem, és amiért fizettem azt kérem.
-
project640
csendes tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
úgy értem, hogy egy átlagos Colorado-os játékossal szemben .... tudom, hogy nagyon jó hajó ... a Colorado nekem olyan, mint a Tiger I a WOT-ban .... vele játszani szuper, és ellene játszani is szuper :-)
-
FoxiestFox
félisten
válasz
project640
üzenetére
Úgy érted, ha rossz Colorado játékosokat látsz.
Mert gyanítom, percek alatt megmakkannál Tirpitzben, ha találkoznál egy jó Colorado játékossal, aki egyszerűen marad rendes távra tőled, és ahogy kergeted, belehúz a csapata kereszttüzébe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a Coloradon is kellene lennie torpedóknak, de valahogy a wg lefelejtette, ahogy több másik BB-ről is.
-
project640
csendes tag
válasz
Chabe89
üzenetére
nem adok igazat ... a tier-ek pont azért lettek kitalálva, hogy a játékos véletlenszerűen alul v. fölül helyezkedik el ... és egy ág kihúzásának a végső 'jutalma', hogy mindig a legerősebb
régen persze egy T10 BB gyakrabban találkozott T8-al, mint most ...., de valljuk be őszintén midenki örült egy olyan körnek, amikor -2 tier-el alatta volt egy-két hajó :-)
én amikor már Tirpit-el vagyok, és Coloradókat látok, már elönt a 'kély' :-) ... és látom szemeim előtt, ahogy a másodlagos-tól már lángol, és végül kapja a torp-okat is :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyen izgalmas csatám nem sok volt eddig.

Nem értem miért cseszi el a WG a játékait. Mentem talán Salemmel, és több hajón , időben is elkülönülve 1310-es sebzéseket adott be sokszor. Ugyanez Conquerorral. 6540-es sebzések. Különböző hajóknak, különböző időben. Csak a lőszertípus volt azonos. Na most a szemébe röhögök annak aki szerint ez csupa véletlen, és csak konteo. És az sem véletlen, hogy már a meccs elején érezni, hogy adja vagy nem adja.