- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Senior készülékek - nagy(itelefon)teszt
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox #37987 üzenetére
Akkor lassan mehetek top klánokba... ja nem is.
-
válasz
gaboka75 #37989 üzenetére
Még ha így is van, és szarul játszottál, akkor sem illik odasózni
Nálunk eleve úgy van, hogy nem szabad még csak keményebben oda se szólni senkinek, nemhogy tk-zni.
A legtöbb korrekt klán azért figyel erre.
Lila klánokból több esetet is tudok, hogy azért basztak ki valakit, mert tk-zott, vagy flamelt chatben.
Mondjuk ha ő a commander, azt csinál, amit akar. -
gaboka75
tag
válasz
FoxiestFox #37981 üzenetére
Igen, a Conqueror-ból ő lőtt rám hátulról, laza 5K-t.
Valószínűleg az lehetett a problémájuk, hogy a Wooster HE spammel-te a Stalin-t és szerintük nekem kellett volna kiszednem.
-
-
-
-
Prosector
addikt
(#37972) ledgeri:
nem szoktam mindent megvenni, sporolok a penzzel
"húzz ki minden fajtából egy hajót (dd, cl ,bb, cv), jobb esetben minden nemzetet" - ez miert jo? hogy szokjam meg az osszes hajotipust?
(#37973) KJ82:
"hogy T5-nél változik az ágyú kaliber" - ez jo v rossz? gondolom mas lesz a damage
-
-
gaboka75
tag
válasz
Ted_Beneky #37978 üzenetére
Nyertünk. Második voltam a csapatban, 2 kill-el.
Ez a két pöccs volt:
Két elég tapasztalt, jó eredményű játékos. Pont ezért furcsa, hogy mi volt ez az agymenés a részükről. Pont azt csináltam amit Salem-el vagy DM-el kell, lefogtam egy területet. A 3 Yama le akart rush-olni minket, ha nem nyomok a képükbe egy HE szalvót 5 másodpercenként, akkor rosszabbul is járhattunk volna. Átlagos játékos vagyok, de itt nem követtem el taktikai hibát.
A Stalin-os azzal hősködött, hogy már megint 2,5M potential-t tankolt... Hurrá, nem azért vette azt a nevetséges hajót, hogy beálljon szembe és kész? Nem egyszer jött össze Salem-el 2M fölötti potential, és nem álltam neki cseszegetni a BB-ket.
Aki kiváncsi rá itt a replay: [link]
-
-
gaboka75
tag
Általában nem szoktam foglalkozni a többi játékos szövegelésén, de ma volt egy meccs ahol rendesen felnyomták az agyamat.
Land of Fire map, találok egy jó helyet ahonnan Salem-el az egyik Cap-et tűz alatt tudtam tartani, 6-7 km-re annak középpontjától. Engem nehéz volt eltalálni. Jött szembe 3 Yama, 1 Repu, 1 Wooster, és egy Shima. Kezd mindkét oldal hullani, ezen az oldalon maradtam én (itt kb. 100k damage-el), egy Conqueror és egy Stalingrad (ezek Div-ben voltak mögöttem 5-6 km-el).
Az ellenfélnél még volt két Yama és a Shima. Ekkor a Stalingrados krapek elkezdte, hogy most már csináljak valami, ne csak álljak és farmoljak. Push-oljak be a CAP-be, egyenesen a 12 km-re lévő Yama-k felé. Jeleztem, hogy mehetnek előre, ekkor jött a mélypont, engem kezdtek lőni... A pofám leszakad mekkora barmok vannak.
Utána még kifogásolták, hogy miért nem indítom el a radart egy 10km-re lévő smoke-ra....
-
-
Nordic
Közösségépítő
Ilyet se basztam még.... Lerusholok egy missourit JB-vel, kiszedem, rárusholok egy JB-re ezután, mivel vesztésre állunk, és van 10k hp-m neki meg full, mondom lerammolom, így van a legtöbb esélyünk, erre nem ram-flag volt rajta? én haltam 10k hpval, ő meg túlélte 15k-val... fuck
Vannak még elvetemültek...
-
KJ82
senior tag
Mondjuk az eszembe jutott hogy mivel kap majd egy Texast, nem-e jó ötlet lenne megvennie most a shopból féláron ( ha akar költeni erre ), és a játékbeli Texas helyett a teljes dublon árát kapná meg
-
KJ82
senior tag
válasz
Prosector #37970 üzenetére
Nordic arra gondolt hogy ő arra teszi el a freexp-t hogy azonnal kihúzza egy adott hajó valamelyik modulját. Stock ship = semmi upgrade, jelentős hátrányban van az upgradelt hajókkal szembe. Nagyobb szinteken néha egy modul kifejlesztése többe kerül mint lépni egyet felfelé az alsóbb szinteken.
Ha eljutsz T6-ba akkor kapsz majd 50k free xp-t is a Texas mellé.
Japán cruiser kapitány skillekhez meg nyugodtan kérj tanácsot itt. Arra figyelj majd oda hogy T5-nél változik az ágyú kaliber.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Prosector #37970 üzenetére
Alapból a szerzett XP 5 %-a megy freexp-be... Szóval ha ránézel a tech-tree-re, és valamit csak freeXP-ből húznál ki, akkor 20x-ával számolhatsz legrosszabb esetben amit más ágból kellene finanszírozni.
De újaknak kb folyamatos ajánlás: t5-ig:
-húzz ki minden fajtából egy hajót (dd, cl ,bb, cv), jobb esetben minden nemzetet
-ne költs a extrát a játékban/játékra (ez a tanuló időszakod, ne ugord át).Azután már tisztább lesz mi mire való, és ha valaki szembe jön mit csinálhat..
-
Na, napi rank pipa. R4. Kezdenek unicummal dúsított csapatok és ellenfelek lenni, lassabb, taktikusabb meccsek. Teljesen jó, carryzhető, kommunikált is a csapat az utóbbi 3 meccsen.
Ez meg fúj. Megláttam SC, megörültem, de nyomban rá is jöttem, hogy fölösleges, úgyis szemét lesz
Új játékosoknak, vagy ágakat húzóknak mondjuk jó lenne, de sokkal jobb camokkal van tele az inventory, azokkal gyakorlatilag minden ágat ki tudnék húzni. Eladni sem éri meg, ha nem kell kredit.
Én inkább steelt kértem volna még, vagy szenet. -
ddt500hu
veterán
Van tier1-es hajó?
-
Nordic
Közösségépítő
Lehet később ilyet csinálni amúgy, de ahhoz legyen elég freestyle xp-d 150k+. Nekem ehhez fél év minimum kellett, de én is egyből t5hön kezdek, ha valamihez kedvem van.
Én amúgy jellemzően arra használom a free xp-t, hogy ha lesz egy új hajóm, akkor egyből T fel tudjam fejleszteni, és ne Stockholm shippel kelljen randomozni.
-
Prosector
addikt
válasz
FoxiestFox #37964 üzenetére
Akk ra kell allnom a japcsikra.
Koszi
-
-
Prosector
addikt
Megint 1 noob kerdes:
Most orosz hajoval jatszom, de el szeretnek indulni a japan agon (ezen meg semmit nem unlockoltam)
Mivel mar van 1 T4es orosz hajom, ezert arra gondoltam, h jatszom tovabb ezzel a hajoval és ha gyujtok eleg xp-t, penzt, stb(gondolom a T4 hajoval tobb xp kapok, mintha elolrol kezdenem a japanokat T1en, ergo gyorsabban meglenne a keret 1 jobb japan hajora), akk unlockolok egymas utan 3-4 japan hajot, h egybol T4-T5os hajoval tudjak kezdeni a japan agon.
Meg lehet ezt egyaltalan csinalni, vagy ez hulyeseg?
-
-
tbw
aktív tag
Jó volt a tegnapi ranked, 8 ból 7 win Blackkel.
Megvan a rank5.
Innentől lesz szopás szerintem. -
-
-
-
Prosector
addikt
válasz
FoxiestFox #37947 üzenetére
Addig meg van vissza par meccs, de ahol most tartok ott is elo szokott fordulni 1 lvl kulonbseg, de 2 nem, legalabbis en meg nem lattam.
-
-
Prosector
addikt
válasz
FoxiestFox #37945 üzenetére
Az nem veszes. Akkor nagyon unbalanced nem lehet
-
-
Prosector
addikt
válasz
FoxiestFox #37943 üzenetére
Ja, h lefele mukodik a dolog csak felfele nem.
Nincs abban semmi csak szetszopatjak a T4es enemy teamet
-
-
Prosector
addikt
válasz
FoxiestFox #37941 üzenetére
Ez megfordult a fejemben, de nem ugy van, h kb azonos szintu hajokkal rendelkezo playereket dob csak be lobbyba?
Pl. ha mindenkinek T10es hajoja van a csapatban nekem meg csak T4, akk nem tudok veluk jatszani, v ez nem igy van?
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Prosector #37937 üzenetére
azt itt fellelhető nevekre rákereshetsz!
Játékban (klánoknál -ha elérhető-, jobb klikk és profile), vagy a játék weboldalán players gomb.A wows-numbers is okés, bár mióta láttam, hogy ranked csataszám-differenciám van még ott belépve is, miközben ezen idényben nem játszottam, a sprintnek meg hetek óta vége, így már azt mondom, azt is feltételekkel kell kezelni!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox #37933 üzenetére
Ja, csak nincs T9 DD-m, újramegvenni a Jutlandot meg nem fogom, mert annyira nem vagyok eleresztve anyagilag.
-
KJ82
senior tag
válasz
Prosector #37930 üzenetére
Nagy zöld sáv : addig képesek fordulni a kilövők.
Kisebb sáv: az a torpedóvetők célkeresztje.
Fehér sáv : a játék szerint a becélzott hajó ott lesz ha tartja a jelenlegi irányt és sebességet, szóval ha abba viszed bele a célzó sávot és úgy lősz, elvileg akkor talál. ( Nem szokott.
)
Jótanács a végére : más hajók háta mögül SOHA ne torpedózz, nagyon fognak utálni érte + könnyen beszedhetsz egy szép pink színű nevet úgy egy pár csata erejéig . ( valakinél pink név : teamkiller . )
Szerk. : kifelejtettem hogy a 3-as gombbal tudod változtatni a szórást. " P " meg lekapcsolja a légvédelmet, ez is hasznos tud lenni.
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox #37931 üzenetére
Akkor az összes többi DD-t nekem adta, 6 meccsből mindben 3DD, 3 BB felállásom volt
, de mondanom se kell milyen eredménnyel. Az összes DD player balfütyi volt, akit kaptam.
-
válasz
FoxiestFox #37924 üzenetére
Ezután még volt 3 win, így 4 csatából 4win, ezzel R5. A lehető leggyorsabban hagyta teljesíteni a napi rankom a MM.
Korrekt csapatok voltak, csak egynél kellett vért izzadni a carryért. És max 2 DD, illetve volt egy DD nélküli csata is, egy másik pedig 1 DD-s. Ebben a formában azért sokkal játszhatóbb, gyakorlatilag szerintem 70-80% közötti wr lenne hozható 1-2 DD-vel a Musashiban. Borzasztó erős ebben a módban. -
Prosector
addikt
A torpedoknal mit jelent a feher meg a zold sav?
Bocsesz a noob kerdesekert
Meg annyi, h dublonokat szerezni kell vmi extra, v csak jatszani kell?
-
ddt500hu
veterán
-
ddt500hu
veterán
Rank 6.
68% WR a mai napon.
-
-
-
ddt500hu
veterán
Na rank 7.
-
TCSZ
senior tag
válasz
sutyerák007 #37919 üzenetére
Köszi!
-
TCSZ
senior tag
Meddig is tart ez a ranked?
-
Trucker39
tag
válasz
sutyerák007 #37914 üzenetére
Nem az én accountom és a tulajdonosa nem járult hozzá, hogy meg osszam a nevét.
Én csak segítettem neki felhúzni T10-ig.
Nem lesz több kép róla. Épp az előbb fejeztük be az utolsó fejlesztést a hajón. Minden modul, amit jónak láttam, készen van.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Prosector #37911 üzenetére
Van modul is, meg skill is. Még angolul sem kell hozzá tudni mert mutatja a tornyot meg a körbeforgást jelző nyilat.
Más. Életem legmákosabb, legjobb csatája.
A story a következő de van replay is.
A csata elején kivágom a túl agresszív Iowa-t kb. full hp-ról.
A következő áldozat az FDG de szomorúan (és dühösen) tapasztalom, hogy így is hátrányban van a csapatunk.
Következő salvo egy low hp-s Saint-Luis-t vesz célba de közben spottol az enemy Fletcher. Szerencsére noob mert befüstöl és megáll. Hydro-val kivágom közben a CA jobb létre szenderül.
Az ellenfél csaknem befoglal, én egyedül maradok CHUNG-MU és JB ellen de a JB otthagyja a foglalást mondván majd kinyírnak engem.
De a Fletcher rám kilőtt torpedói kinyírják a CHUNG-MU-t így alapjaiban fordítva meg a csata sorsát!!!Semmit nem kockáztatva begyűjtöttem a pontokat és nem hagytam, hogy a JB befoglaljon.
-
Prosector
addikt
Az agyuk forgasi sebessegenek novelesere van modul v skill v vmi?
-
ddt500hu
veterán
Na mai első csatám JB-tal.
Black-nek mondom hagyja nekem a heal buffot persze nem teszi, nem spottol, majd belefut a torpedókba, én 3 torpedó salvot kapok rögtön és meg is halok kb. 6k sebzéssel.
Újra rank 9. -
Prosector
addikt
Ja ertem koszi
Azt hittem bugos a game v ilyesmi -
Prosector
addikt
Dianat miert nem latom a tech treeben? Az oroszoknal kene lennie de nincs ott.
Szerk: marmint ugy ertem, h azt hasznalom, a kikotoben is ott van, szal nincs gond, csak nem ertem miert nem jelenik meg a tech treeben.
-
Nordic
Közösségépítő
Ekkora rákos rankedet mint ami ma megy... ma még csak 3 DDs leosztásom volt, és csak az én csapatomba kaptuk az összes suicidal hülye DD playert, meg a túrabajnokokat, akik a map szélén hajókáznak és torpolnak befelé. Teljes agyrákot kaptam ma. Egész nap nem láttam egy DD playert se, aki tudta volna mi a dolga, helyette jöttek az ilyenek, meg akik a black előtt beülnek a smokeba, aztán meg lesznek, hogy hogy is láthatja őket mindenki...
-
Trucker39
tag
A kétféle torpedó raj úgy tűnik teljesen más taktikát igényel.
Az első nagyon hasonlít az alap torpedós rajhoz. Az meg már megszokott, mert a Shokaku-n is ilyen volt. Kicsit javítottak itt-ott a paraméterein, de kb. ennyi.
A használni is úgy kell őket, mint eddig. Gyors megközelítés és oldás, majd még gyorsabb eltávolodás és vissza a hajóra. Egyedül hajózó célpontokra való. Ha nincs segítsége és nem sérült le nagyon a raj, lehet még egy kört támadni vele. Mint írtam, két torpedóval támad, ami elég kevés sajnos.
A második torpedós raj már jobban különbözik. A repülő típus ugyan az, mint az előbbinél. A torpedó típusa változott. Ezzel együtt változott a használata is. Ez utóbbi fejlesztés kapott komoly nerfet.
A torpedók lassabbak, csak 40 Kts sebességre képesek. E mellett jóval nagyobb távolság megtétele után élesednek. Rontottak a szórásképen is, de ezt megfelelő, óvatos megközelítéssel lehet orvosolni.
Viszont már 4 gép támad egyszerre.Ez utóbbit fejlesztettem ki. Nem kevés fejvakargatást okozott, hogyan is kellene használni. Úgy mint az eddig használtakat nem lehet. A lassú torpedó sebesség, a szórás kép, valamint túl nagy az élesedéshez szükséges idő. E mellett messziről látják a célpontok is.
Most úgy gondolom, hogy olyan célpontok ellen érdemes alkalmazni, akik közelről védik egymást a légvédelmükkel. Lehet még alkalmazni füstben rejtőzködő hajók ellen, valamint sziget mögé fészket rakott célpontok ellen. Lényeges, hogy valami miatt a célpont, vagy célpontok korlátozva legyenek bizonyos mértékig a mozgásukban.
Mind a három helyzettel találkoztam és ki is próbáltam őket. Vissza vettem a kapitányi skill-ben a sebességet, hogy megmaradjon a lő táv. Így sikerült a raj veszteségeit támadás közben jelentősen lecsökkenteni. Dobási határról szépen el lehet engedni sorban mind a három rácsapást, amivel az első esetben jó nagy kavarodást lehet okozni az összezárt hajók között, mivel kicsit más szögből és aránylag gyorsan kerülnek a vízbe a torpedók.
A füstben tartózkodó hajó páros ellen is volt hogy sikeres lett a támadás. Ha mást nem is, de azt elértem, hogy kijöjjenek a füstből. Elég volt ott hagyni egy vadászt és máris gyűlt a spot damage, mert a a csapat többi része leamortizálta őket. Azért írok hajó párost, mert többször tapasztaltam, hogy két füstölő hajó, cirkáló+romboló közvetlen egymást támogatva haladnak előre. Sok mindent nem tudtam tenni eddig ellenük.
A sziget mögötti hajók ellen meg kifejezetten szórakoztató is lehet. Nem kell találatot sem elérni. Elég számára a tudat, hogy szemből egy halom löveg cső várja, hogy előjöjjön a sziget mögül, míg hátulról látja hogy jön 12 torpedó, jó nagy összevisszaságban. Eddig még mindegyik előjött. Igaz, csak két ilyen alkalom volt eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5510 15.6" FHD IPS i7-10810U Radeon RX 640 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest