Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
redzsi
senior tag
- T8/T10 ranked
- Charles Martel, Saint-Louis reload nerf 10-ről 12 mp-reViszont a francia cirkálók T6-tól megkapják a reload boostert.
T6-8:
- Main battery reload time: –50%;
- Action time of the consumable: 15 seconds;
- Cooldown time: 180 seconds for Main Battery Reload Booster I, and 120 seconds for Main Battery Reload Booster II;
- Number of charges: three for Main Battery Reload Booster I, and four for Main Battery Reload Booster II.T9-10:
- Main battery reload time: –50%;
- Action time of the consumable: 15 seconds;
- Cooldown time: 120 seconds for Main Battery Reload Booster I, and 80 seconds for Main Battery Reload Booster II;
- Number of charges: three for Main Battery Reload Booster I, and four for Main Battery Reload Booster II.Azért egy cirka vs cirka, cirka vs dd közelharcban ez eléggé op-nak tűnik első ránézésre.
-
cheatergs
senior tag
Aktiválni akartam a kódot a wows honlapján, és megnyugodtam, h tényleg a wg üzemelteti az oldalt, mert nem enged belépni az accountomba (miközben a játékba simán).

-
olivera88
veterán
Valami kód, de nem tudom mit ad mert Linuxon vagyok.. Fb WOWS streamen láttam előbb.
W0W54TG4M35C0M -
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Desmora spotter

-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ó, tényleg!

-
eventus
veterán
Des Moines is beúszott. Végre én is gyorsan tudok tüzelni

-
FoxiestFox
félisten
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Halsey miben különleges?
-
Novver
senior tag
Tekintve hogy szinte csak japán és német hajókat használok, egy két prémium hajón kívül amit szuperkonténerből kaptam, nincs amcsi hajóm.
Én is az első kettő küldetést ismételgetem és már az utolsónál járok. Simán összejön, főleg zászlókkal mivel nem alap hozamot hanem multiplierest számol.
Illetve van elvétve olyan küldetés is ami szintén nem korlátozódik amcsi hajókra, azt is lehet csinálni.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Upsz nem láttam felette lévő hsz t.

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
...már közbe leesett, hogy csatlakozhatok hozzá én is...

-
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Miért ouch? (jah, mert nem sokat ér, igen - de basic spec. upragedekre jó, pl. increased hydro, radar, stb.).)
Olyan nyári akció kéne amúgy, hogy aki elég coal-t összegyűjt, annak nyereménye egy hajós díszítésű* grillkocsi.
10 kg szénnel (vagy brikettel) a nyár végi sütögetésekre...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
* vagy alakú, mert a festék úgyis leég..

-
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
A 200 coal az micsoda?
-
cheatergs
senior tag
válasz
Nordic
üzenetére
A cirkálók többsége szögfüggetlenül eszi a citet a bb-ktől. Ezért kell folyamatosan szlalomozni, seb.-et váltani és fedezék mögé bújni.
Nagy segítség a Priority Alert kapitány skill (nálam alapértelmezett minden hajómon), ami jelzi, h épp ki v-e jelölve és hány ellenség által. Szitufüggő, de ilyenkor általában irányt kell váltani, ha egyéb módon nem lehet lerázni az ellen figyelmét.
A győzelem játékmód függő. Standard map esetén capelve az ellenfél bázisát instant win, akár a vereség küszöbéről 1 hajóval.
-
Chabe89
addikt
-
Nordic
Közösségépítő
Kezdek totál kiégni attól ,hogy mindenki instant citadel-hitel engem 170000000km-ről...

Egy kérdés... többször előfordult már velem, hogy adott egy meccs... még bőven megvan a csapatom hajóinak nagy része, nincs is összegyűjtve az ellenfélnek az 1000 pont, mégis meccs közben egyszer csak kikaptunk. Valamit nem veszek észre?
-
törölt tag
Kezdőként én is szívtam a Phoenix-szel és Omaha-val. Mikor nemrégiben visszatértem hozzájuk viszont egészen kellemes hajó volt mind a kettő.
-
eventus
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
+1

-
cheatergs
senior tag
válasz
Chabe89
üzenetére
"Hát nem lehetünk egyformák."
Hadd közhelyezzek egy kicsit: így van jól.
Én a Kirovban a "hej, ráérünk arra még"-reloadja mellett a dömpermérethez járuló "orosz medvés" concealt, de leginkább a kormányművet és meghajtást arany málnáztam. Akármilyen unittal (T4 dd-kkel szemben mekkora ciki volt) tűzharcba keveredik, nagy eséllyel elszáll az 1ik v másik, v akár mind2.
Mondjuk tőlem, megrögzött bb-usertől nem hangzik meggyőzően, de nem találkoztam még 1 ennyire gyenge konstrukcióval cirkó ágon (bár erre legalább ráhibázott a wg, mert az irl Kirov-class olasz terveken alapuló orosz "csoda" volt
)Ha már ennyire belendültünk, T4 ca-k közt a Karlsruhe után a Duguay-Trouin tervrajzainak kellett volna a Styxbe veszniük építés előtt, amekkora concealje és fordulóköre van. Konstans célpont. A menő kis Friant után igényli a türelmet.
Mázli, h az Émile Bertin megint faja. -
Akagi
tag
válasz
Nordic
üzenetére
A Phoenix C hullal szerintem a legjobb t4 cirkáló... Jól mozog van torpja és jó AP-je van (cirkákra szinte kötelező). Gyakran kell vele lőszert váltani... Az is igaz hogy A törzzsel nagyon gyenge. Páncélja nincs, szóval vagy rejtőzől vagy teljes gőzzel szlalomozol a szigetek között
. Az Omaha is nagyon jó (B hull), a Königsbergel együtt a legjobb t5-ös cirkák közé tartoznak.Chabe89: A Kirovban én is éreztem az erőt, meg azt is hogy nem tudom belőle kihozni.
cheatergs: A Kuma rémálmaimban se jöjjön elő
. -
cheatergs
senior tag
válasz
Chabe89
üzenetére
Sztem mind a Phoenix, mind az Omaha remek cl, csak sokat kell sunyulni velük coverben, campelni hi-mid range-ben, és támaszkodni a torpokra (Omaha C hull emiatt kuka. AA így se-úgy se ér semmit, akk minek mondjon le az ember a fele torpról?).
Páncéljuk nincs, akárcsak semmilyen más ca/cl-nek se a Hipperig, de mondjuk az angol v ruszki ággal (ó, Kirov, álmaimban se kísértsél!) összehasonlítva annyira nem sebezhetők (Kolberg HE-vel citezni a Caledont több, mint kínos)Persze a Kumát jobban csípem a Phoenixnél, azzal lehet aztán trollkodni, de a Furutaka elég ambivalens.
Am, ha már cirkók, NO-val citeztem 1 broad GC-t pár km-ről. Fizika rulz.
-
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Kite-ing, ha így jobban érthető. Tatot mutatod a célpontnak, amikor lősz kifordulsz, majd vissza, különben mész vissza a kikötőbe.
-
eventus
veterán
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
AP is erős neki, szórja a citet.
-
-
Nordic
Közösségépítő
Na asszem az amcsi cruisereket egyelőre hanyagolom... Ez a Phoenix egy akkora kalap hulladék, hogy el se tudom mondani, és ahogy látom az utána lévő se lesz sokkal jobb...

-
törölt tag
-
Rém
tag
Honnan lehet megtudni, a nyeremény kapitányoknak mi a különleges képessége?
És ha kihagyott valaki egy küldetéssorozatot meg lehet valahogy máshogy szerezni a kapitányt?
Volt ez a dunkirkes küldi, ott valamilyen angol kapitány volt a díj, szénért lehet ládákat kapni abból meg lehetne szerezni? Bár sehol nem találom mi volt ez a küldetés sorozat. -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Engem szórakoztat, 4x3db torpedó 61,2sec-es újratöltéssel

Különben sem tudom mi az a kitin(G)
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Érdekes a torpedózást szeretni legjobban egy long range kiting cirkálóban

-
-
-
Highground
aktív tag
Amikor az egyik top klán ad tripla complimentet
Végre volt kit támogatni, és nem hagytak a szarban megrohadni. Cserébe bevédtem a seggüket és elzavartam a DD-t a Hindivel párban
Folyamatosan velük jöttem-mentem. Csak a meccs után realizálódott, hogy ki is az a TTT. Rémlett mintha az idei kots-ben lettek volna 
-
Chabe89
addikt
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Én úgy emlékszem volt már T6 is.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
1x megnéznék egy ranked szezont T2-ben!

-
TCSZ
senior tag
Valaki megvette a Boiset vagy az Argentin társát?
Priviben kérdeznék pár dolgot a hajóról.
Köszönöm!
-
frame>24
addikt
válasz
Nordic
üzenetére
...jah másik, a hajók kompetitív értéke még ne legyen szempont!
Mire te magad is látod, hogy mi jobb verseny szinten, lesz kapacitásod gyorsan váltani (free xp, fejlődést gyorsító zászlók, camo-k, stb.).ddt: levitték a rejtőzködést a legkisebb távra a T10 társai közt (kb. a legutóbbi ranked előtt).
-
cheatergs
senior tag
válasz
Chabe89
üzenetére
A német bb-ket én nem ajánlanám, amilyen állapotban vannak a lövedékeik T6-tól. Egy broad ca-t képtelen citezni, miközben eszik a HE-t és tüzet.
A francia bb-k meg épph remekek még, szal a lassan kezdődő nerfjük (ugye, Richelieu) előtt sztem érdemes lenne minél több tiert meglépni.Cv-kbe meg sztem már nem érdemes belekezdeni, állítólag hónapokon belül újrázzák a felületüket.
-
frame>24
addikt
válasz
Nordic
üzenetére
"de ahány ember annyi féle vélemény van"
Épp ezért, túl sok jelentőséget tulajdonítasz a tanácsoknak. Válassz valamit, légy férfi!

Itt a lényeg TE leszel, mert csak a te élvezeted/érdeklődésed számít, hogy egyáltalán mely hajó osztály jön be. És ráadásul egy csomót fogsz változni magad is a fejlődés közben.(mindig jövök ezzel az alábbi fossal, tudom)
Visszaemlékezve, én pl. eleve határoztam, hogy akkó japán nemzet kezdés, (biztos van neked is valami eleve tetsző nemzet, bármi alapján) és tier 1-3 között döntöttem el, hogy egyáltalán DD, BB, vagy C(ruiser). Ott lenn a DD-k mérhetetlenül büntettek (már az ellen csatahajóit), tehát ott megszületett, hogy akkor rombolók.
Kis techtree nézegetés + olvasás után info volt, hogy pont ott japánoknál van a legnagyobb torp. sebzés és akkor végleg eldőlt a kezdő grind. (pont az egyik legnehezebb ágon).
De végigtoltam, igaz, volt sírás itt is, dehát aki k*nak megy, ugye...Tehát hogy az első döntés + impresszió ez volt, szerintem T5-ig elvinni mindent (a mostani sok nemzettel már) nagyon hosszadalmas, pláne a kezdőknek, de ha analitikus vagy, akkor meg ez utóbbi út valóban egy pontosabb opció.
ddt500hu: a Shima nagyon élvezetes lett a concealment buff óta, tegnap pl. volt ingame chat vita, hogy egyenesen OP. (valami WGP2W-s arc is volt ott, majd visszanézem)
-
olivera88
veterán
Tegnap amilyen jó nap volt, most olyan szarul indult, 3 at mentem eddig Alabamaval, és totál láma csapatok voltak.. Nem tudom merjem e folytatni?

-
Chabe89
addikt
válasz
Nordic
üzenetére
Ha majd lehet tudni milyen tier lesz a következő szezon, akkor mi is tudunk rá hajót ajánlani.
Egyébként, mint az már sokszor elhangzott, érdemes kipróbálni mindent T5-ig. Persze vannak olyan ágak amik feljebb teljesen más játékstílust igényelnek, mint amihez hozzászoksz low tierben. De ha ennyire tanácstalan vagy, akkor itt van amit én személyesen ajánlok:USA: Csatahajók/Rombolók
Japán: Csatahajók/Cirkálók/Hordozók
Német: Csatahajók/Cirkálók
Francia: Crikálók
Brit: Csatahajók
Orosz: Semmi (kezdőként szerintem szenvedős)
Pan-Asia: Rombolók (mivel más nincs is
, de azt tudni kell, hogy a torpedóik DD-k ellen hatástalanok) -
Nordic
Közösségépítő
Kezdőként mi alapján lehet dönteni ,hogy milyen hajókba érdemes energiát fektetni/megtartani/fejleszteni? Elég sok videót megnéztem, de ahány ember annyi féle vélemény van minden egyes hajóról, főleg, olyan videóknál, ahol elmondják, hogy hajóosztályonként az összes nemzetiség hajóit elemzik.
-
KJ82
senior tag
19 másodperc környékére le lehet szorítani modul + EM kombóval, az már elég ahhoz hogy ne kanyarodja túl a tornyait. Igaz az újratöltés 5.3 másodperc lesz, de az még elviselhető.
Ha esetleg gondolkozol az Anshan megvételén, akkor a Fushun kapi teljesen jó lesz bele, mert szinte ugyanaz a 2 hajó. Viszont a Gadjah Mada tornyai alapból 18 másodperc körül vannak, ahhoz nem kell EM.
-
frame>24
addikt
válasz
Chabe89
üzenetére
Nem, nincs időlimit. Technikai okokból a mostani küldik határideje dec. 31, de újraindul majd a számláló.
(sajnosnem tudom most linkelni, de ez WG-confirmed info.)szerk, na. pl. ITT
-
Chabe89
addikt
Colorado az ilyen sajnos, Fushun-t meg most fejből nem tudnám megmondani, de nem hiszem, hogy kéne azon az ágon Expert Marksman bármire is.
(tudom-tudom skillt, de agyat és reflexeket hogyan növesszek?
)Manapság már mindenre van valamilyen tabletta.

frame>24 : Én úgy tudom erre nincs időlimit, vagy tévedek?
-
frame>24
addikt
válasz
Chabe89
üzenetére
Amúgy kíváncsi lettem volna nálad a Mino "LU-jára" (ez az új mém a legendary upg-re), de később írod, hogy nyárra leteszed a kardot (evezőt)
...
Az pl. azon kevesek között van, amelyik elég jónak tűnik.Arra vagyok kíváncsi, hogy a community mikor szavazza le az 1-2 BB-re tervezett LU-k steering gears repair time attribútumát. Tényleg azok a "legjobbak," ennyi erőből tehettek volna rá expert rear gunner buffot is...
Meg hogy HOGYAN játszanak ők t10 BB-t, hogy ez egyáltalán felmerüljön? -
Akagi
tag
Lenne néhány kérdésem:
-A Fushun használható lesz expert marksman után? Annyira idegel már a toronyforgása, hogy gondolkodom elite kapitányi xp-ból húzni rá egy 5 pontos kapitányt (a benne levő 9 pontost nem b***nám el ha lehet).
-A Colorado teljesen kifejlesztve használható lesz? Ugyanis olyan mértékben lassú (engine upgrade után is), hogy szinte tolerálhatatlan, vagy csak Gneiseau kényeztetett el a sebességével?).(tudom-tudom skillt, de agyat és reflexeket hogyan növesszek?
)Le kéne kopognom, de tegnap és pénteken is tűrhető csapatokba rakott, igaz hónapok óta először torpedózott ki párszáz hp híján csapattárs.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem mintha nem értem volna rá annyira, csak nem is igazán volt miért játszani, ezért tavasszal se nagyon mentem, volt még 1 hetes kihagyásom is. Aztán tavasz vége felé illetve nyár elején ahogy beindult a zivatar szezon akkor meg azért nem foglalkoztam a játékkal, most az utobbi 1 hónapba megint nem igazán volt mit kísérni az időjáráson, így jobban játszottam.
-
cheatergs
senior tag
Casualként mondom, h azta, mekkora debilek vannak most a pályákon minden tierben...!
Nem vok az a babonás fajta, aki hisz a hétvégi iq-esésben, de némelyek olyan összefüggő retard-rodeót mutatnak be mapen töltött 3 percük alatt, h már azt kell hinnem, a wg fizetett nekik a gyanútlan playerek szívatására.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A majdnem full HP s GK felé meg már úton voltak a torpok..