Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
ddt500hu
üzenetére
Nem is mondtam h rosszabbak csak, csak gyengébbek mint többi T10 es BB nek. Persze h jobbak klasszisokkal mert nem szórja szét lövedékeket a szélrózsa minden irányába.

A T10 es BB statjaimait megnézve Repuval legnagyobb a találati arányom, 31 %.
Többet megyek vele közelharcba, vagy, csak ennyivel jobban érzem.
-
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát csak a tényeket írtam le.

-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nincs Yama-m, és ha így haladok a japán vonallal, akkor még nem is lesz évekig. Musashi-t meg biztos nem fogok venni. Az Alaska sokkal jobban érdekelne. (Tudom, amerikabuzi vagyok.) Valahogy az egy az NC-hez hasonló kiegyensúlyozott konstrukciónak tűnik. Nem igazán szeretem az OP dolgokat. Unalmas szerintem.
Emlékszel mikor megvetted a permacamo-t a NM-ra? Valami hasonló aljasságra készülök a Pensa-val. Van 2k doubloon-om, és azt a hajót meg szeretem.
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
OK, Yama-nak lőttem már citet ~30°-os szög alatt. Ráadásul duplát. Akkor jól jött az a hexa cit.
De most legalább megtudtam, hogy a játékban a BB-k másodlagosai az egyetlenek, amelyeknek a rombolók elleni harc a feladata. Minden más csak és kizárólag a csatahajók ellen van.
Na ez sem rossz: Sleeping Giant, megkérdezem, hogy támogassam akkor A-t ha a másik két csatahajó elment B-ra? Válaszok:
-No
-Yes
-Maybe
-Hmrff -
-
törölt tag
Úgy vettem észre, hogy a többség úgy gondolja megmenti a csillagát ha ő az egyetlen túlélő.
Egyébként ez most jól esett: benyeltem egy torpot, nyomtam egy Damage Controlt. Damage Control cooldown-ra került, csak éppen nem javította sem az elárasztást, sem a hajtóművet.
FoxiestFox: Montinál mindig az övre célzok, és szinte mindig bejön. Egyébként az a Yama ráadásul még angled is volt. De nem ricochet, hanem OP. Már egyáltalán nem értem mit csinál sokszor a játék.
olivera88: Papírágyúra olyan statot adnak, amilyet akarnak.
-
olivera88
veterán
Én nem igazán merem bevenni rankedra Montit, bár lehet nem lenne rossz ötlet. Leggyengébb T10 es ágyúk, + vigyázni is kell vele. Imádom Repuval mikor Montanak broadsidelnek, olyan citeket akasztok beléjük h na. Van h egész furcsa szögben is citet ad Montin.
Repunak 18 km ig nagyobb átütése van mint a Yamatonak.

-
válasz
üzenetére
Ne az övet lövöldözd, mert simán megtörténik, ami a francia balanced cirkálóknál, hogy oldalbatoszod és kapsz 8 overpent a spaced armor miatt. Tekintsd úgy, mintha a Yamato bizonyos távokon egy fr cirkáét tartana az oldala előtt
Monti is ilyesmi amúgy.
Az első ágyúk alatt lehet legtöbb citet elérni Yamán. Közelről sokszor kapja az egész oldala, de távolabbról célszerű pont ott meglőni, ahol keződik az övpáncél. -
törölt tag
Bocs az újabb hsz-ért. Lehet velem van a baj, de ezt a rankedet egyelőre élvezem. Jelenleg 7-8 között liftezek.
-
törölt tag
válasz
ddt500hu
üzenetére
Nekem kicsit jobban sikerült egy Monti ellen. Toltam bele egy 60k-s oldaltüzet is. Egyébként meg 105k-t kapott mire elsüllyedt. Utána a Yama övén meg megin OP-k.
Egyébként jó csata volt: 4 DD, 1 CA, 2 BB. A DD-k eléggé konzervatívan játszottak, veszítettünk is. A végén a Z-52 meg akarta menteni a csillagát, szóval elkezdett campelni. Nem jött be neki.
-
ddt500hu
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Nem tudom valahogy éreztem, hogy nem jön össze lehet túl mélyre céloztam. Nagyon sok hp-ja volt és akkor még nem tudtam, hogy mindjárt nyerünk. Szóval lehet elizgultam.
Tessék itt van: [link]
Amúgy érdemes megnézni szerintem. Ilyen amikor az elszántságot díjazza a játék.
-
törölt tag
válasz
sutyerák007
üzenetére
De az arca azért megvan hozzá.
-
törölt tag
válasz
sutyerák007
üzenetére
Elméletileg Unicum. De a jelek szerint nem a Zwack féle, csak valami hamisítvány.
Rankeden viszont egy fos. Láthatóan csak a túlélésre játszik. Montival rosszabbak a statjai, mint nekem.
-
sutyerák007
senior tag
válasz
üzenetére
Nem jelent semmit az hogy valaki lila klánban van. Attól még lehet fos. Nyilván kevesebb rá az esély de... Amikor velem volt lila emberke az az esetek többségében a csapat alján végzett. Sokan megpróbálnak húzni valami meglepőt. Úgy gondolják hogy na most ott jól meglepik az ellenfelet aztán a második percben szájba rúgják őket.
-
törölt tag
Akkor erre mit mondasz:
Ennyit ér a sok lila klántag. Plusz eddig akárhányszor volt Stalingrad egy csapatban, az mindig vesztett. Ők beszéltek egyébként arról, hogy rájuk fókuszál az ellen. Ehhez képest a csata háromnegyedében legalább 4-en lőttek engem, de minimum a harmadában 6-an. Mert ugye ők hárman elmentek B-re, és elbújtak a szigetek mögött. Aztán mikor a mi flankünk négy hajóját kiszedte az ellen, úgy, hogy a unicum flank kb lófaszt sem csinált, rájukszakadt hat hajó. Hamarabb meghaltak, mint mi négyen a nyílt vizen A környékén. Nem is értem mire kaptak ennyi XP-t. Egyértelműen miattuk vesztett a csapat.
-
törölt tag
Hosszú idő után nyomtam egy TYL konténert. Super lett és 1000 doubloon.
Valaki feljut 111 csatával R1-re, én ennyivel R8-on vagyok.
-
olivera88
veterán
válasz
ddt500hu
üzenetére
Hihetetlen h ennyire nem megy.
Ez hatványozottabban rosszabb a randomtól.. Ott vannak jó napok amikor csaták nagy részét megnyeri az ember. Itt bezzeg álom az olyan, lose hegyek jönnek, vagy keverve van, nyersz egy párat, aztán jön 2-3 lose aztán 1-2 nyerés aztán megint lose.
Nem hiába máskor is hagytam francba, mert nem ment, és türelmem se volt hozzé. Ennyit még sose játszottam rankedben mint most.
Gondoltam menni fog, hát nem.
Az acél miatt erőltetem. -
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Farmolja a halál tudatosan. Farmolódik az magától játék közben. Csak azért mégis kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán sikerül-e. De ezek után annyira nem elérhetetlen. Max eladom.
-
-
törölt tag
Azt hittem, hogy Montinál a Personal Mission esetén a 8M credit kifarmolása lesz a legnehezebb, kb lehetetlen. De szerencsére a bruttót nézi, nem a nettót. Így meglett 1,5 nap alatt.
-
-
törölt tag
Csak sikerült felvergődni R8-ra.
A szuperkonténerben meg 50 La Pfglékjskalhgh anyámkínyja volt.
-
sh4d0w
félisten
A Cleveland tényleg ekkora tré, vagy nem vagyunk egy hullámhosszon?
-
sith7
félisten
válasz
sutyerák007
üzenetére
Grat !
ha nagyon ráérsz , mehetsz 1-2 kört az én hajóimmal is rankeden

-
Chabe89
addikt
válasz
sutyerák007
üzenetére
Az szép, gratula!

-
sutyerák007
senior tag
köszönöm

R5-ig kb csak Zao utána volt 5-10 Stalingard meccs
Aztán mikor meguntam a tolató yamatokat előkerültek a csatahajók... -
válasz
sutyerák007
üzenetére
A hajó miatt bleh, egyébiránt tőlem is grat

-
redzsi
senior tag
válasz
sutyerák007
üzenetére
Ez igen, grat!

-
ddt500hu
veterán
válasz
sutyerák007
üzenetére
Grat.

-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Neked nem megvolt a full HP Yama?
-
-
olivera88
veterán
Megint nem e lesz a patch a héten
Sehol a patch notes. -
törölt tag
válasz
olivera88
üzenetére
Közel sem...
Egyébként ez a nap kb pont az ellentétje a tegnapinak ilyen szempontból. Tegnap még a teljes broadside hajókról is pattant le minden. Ma meg minden átmegy még az övpáncélon is. Na jó, az előbb említett Monti azért kivétel volt.
De egy ideig ez a kis összecsapás lesz a kedvencem: [link]
-
olivera88
veterán
válasz
ddt500hu
üzenetére
És igen kellemetlen tud lenni.. Múltkor beállt az enemy Worcester csata legelején a capunkhoz közel egy sziget mögé... És szépen leszedett fél HP re kb mire sikerült kiérni lőtávjából. Oltani meg hiába oltasz ha spot alatt vagy mert pár sorozat és és újra égsz..
sith7 A fedélzeten nyilván.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
frame>24
üzenetére
Nekem az ilyen rombolós megmozdulások a kedvenceim:
Megvárta míg elmegy mellette a Hindi, aztán kezdett csak füstölni. Még elsőbbséget is adott, elvégre addig álllt egy helyben a capen kívül.
sith7: Talán feles sebességre gyorsított éppen a sziget mögül, gondolván, hogy meglep.
Jött vele párhuzamosan kissé lemaradva egy GoKu is, sajnos az már nem sikerült ilyen jól, lévén közben elhaláloztam (még biztosan el akartam lőni a tornyokat, kissé kapkodva). Az csak 7 pen, 1 OP, 2 Ricochet volt 25k damage-re.
Egyébként agylobot kapok sokszor a dispersion-től meg úgy alapból a lövedékek útjától. A legutóbbi csatában broadside Monti 18 km-re: 6 pen, 1 OP 2 ricochet. Természetesen csak az OP sebezte, a penek nem. (Ez egy kissé nonszensz, valamit kezdhetne már vele a WG. Vagy ha úgymond nem működik el a detonátor, akkor legyen már dud torpedó is (németeknél ez az arány valami 35% körül volt pl). Előtte levő csatában meg két salvoval szedtem ki egy Monti-t, az elsőben 3, a másodikban tán 4 cittel.
-
frame>24
addikt
válasz
ddt500hu
üzenetére
Az is népszerű, hogy aki Hindennel/Zaoval van, elmegy azonnal egyedül egy random irányba. (ok, hogy ő majd messziről HE-zik) Aztán fordul egyet előre, lehetőleg 1-2, de akár 3 BB (Yama-Gk-Monti) ellen, majd gyors merülés a sós vízben.
Akkor olyan is, hogy ugyanezeknek rakok füstöt, de közben torp- és general detect-et csinálom, mire ő bele sem megy, hanem átúszik, majd merülés fentiek szerint. -
ddt500hu
veterán
Rankeden a következő visszatérő momentumok ragadtak meg.
Des Moines-Worcester-Minotaur 90% beáll egy sziget mögé (minden térképnek meg van a maga kis kiemelt szigetecskéje) és onnan osztja az áldást nem törődve a harci helyzettel.
10-12 percen keresztül tolató BB (főleg Yamato-k).
Gyáva szar rombolók akik semmire nem jók.
-
-
törölt tag
Mi a túró van ma? Yamato és Republique övpáncélján volt két csata során 21 OP-m. Az övpáncélon!
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A válasszal volt a probléma, de ilyenkor a kapcsolódó hozzászólást is törölni kell. Dealwithit.
ddt500hu : Nem vettem sértésnek, inkább nevetséges volt a kirohanásod.
-
Mit tettem, hogy törölve lettem?
Megkérdeztem valakit, hogy kicsoda, mert eddig nem láttam itt, erre eltűnik a hsz, wtf -
ddt500hu
veterán
Szerintem olyan kép amint van mit nézni számolatlanul mehet. Oliver 80k-s csatái ahol 5. lett nem tartoznak ide.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A 6 emberes dolgot én vágtam Chabe fejéhez és azt tartom továbbra is. Persze valójában többen vagyunk de az ok az emberek akik "mozgásban tartják" a topicot még 6-an sincsenek.
Azok elmennének lenne itt naponta 5hsz.
Szerintem.
Felesleges túlszabályozni a dolgokat. A közösség majd megteszi. Oliver is leszokott a siralmas csaták mutogatásáról.
-
törölt tag
válasz
Chabe89
üzenetére
Félreérted, semmi ilyesmi nem volt a hátterében. Néha én érzem soknak az általam feltöltött képeket.
De itt egy kellemes kis Yamato-s eset:
A cirkáló az persze megint valahol a leghaszontalanabb helyen. (Mondjuk a Stalingrad-ok mellett ebben a Salem-ek a legdurvábbak. Azok is csak azért mennek fel, hogy a csillagot megőrizzék, nem nyerni.) Meg is említettem neki később. Persze én vagyok a hülye, de az eredmény engem igazolt:
Ahogy később egy Wooster detto lenúbozott, merthogy csak sniperkedek hátúlról. Ehhez képest a fenti képen is látszik, hogy nem igazán az a jellemző rám. Az adott csatában is a Wooster végig messzebb volt az ellentől, mint én. De én vagyok a camper.
-
azka79
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem! Köszönjük!
-
-
Chabe89
addikt
válasz
üzenetére
Nyugodtan felrakahtod, írtam már korábban is, hogy nem ezzel van a baj. Most őszintén, annak mi értelme amit Foxi Maxi csinált? "Hú 3 hajó egymásnak ment" vagy mikor lOli linkel egy nap 5 képet, hogy minek lőtt citadellát.
Persze törölni nem fogom, meg egyéni szabályokat sem állíthatok fel, csupán én nem látom az értelmét. Jó tudom "amúgy megdöglene a topik" így is csak "6" ember látogatja meg hasonlók.
Lényeg, hogy inkább nézegetek egy jó körről képeket, ahol tényleg történt is valami, mint a fentebb leírt dolgokat. Na mindegy, biztos csak én vagyok ilyen weirdo. -
-
xxGagaxx
csendes tag
válasz
olivera88
üzenetére
Most magyarázhatnám a cw taktikákat reggelig,de nem lennénk közelebb az igazsághoz.Én azon gondolkoznék el hogy,hogyan lettem 134k sebzéssel 5-ik.Nem supportoltam(lőni a dd-t),nem tankoltam(felvenni a sebzést miközben a csapat őket lövi),nem foglaltam(ez sci-fi csatahajóval xd).A fehér vonal a barátom...főleg ha szívható.
Na ezekez én sem csinálzam azért végeztem mögötted 21 xp-vel....bár hozzáteszem én 72k sebeztem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Egyébként nem napi szinten 2 ebből simán elférne itt..
-
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Miért nem csinálsz egy blogot? Biztos sokan kiváncsiak lennének rá...ja, nem. 😆
-
Én rég toltam már képregényt, mert mindig elfelejtem, a shotok meg csak gyűlnek!

Tavi ne nézz ide!Oli, a Shimátok, amit említettem:
Pár jó tanking:
7.5 perces High Caliber?
Meglepően gyakori 10 perc alatt rankeden.A Gyűlés

2 hites Yamato kör, egy T8 air cancer vett fókusz alá, több gépet szedtem, mint a saját CV. Így sem tudott megölni, cserébe kivont a forgalomból az egész meccsre. Nyomtam rá pár reportot.
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Azaz.
: Nekem sikerült visszaküzdemen magam 9-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Robogó, kismotor
- Microsoft Excel topic
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Formula-1
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majdnem kiköptem a kávém baszod
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Monti is ilyesmi amúgy.

Ez hatványozottabban rosszabb a randomtól.. Ott vannak jó napok amikor csaták nagy részét megnyeri az ember. Itt bezzeg álom az olyan, lose hegyek jönnek, vagy keverve van, nyersz egy párat, aztán jön 2-3 lose aztán 1-2 nyerés aztán megint lose.

Na ezekez én sem csinálzam azért végeztem mögötted 21 xp-vel....bár hozzáteszem én 72k sebeztem