Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
... nem attól függ, hogy honnan jön a kép, hanem, hogy hogyan van beilesztve... A PH! a saját feltöltéseinek kisképeit egyből linké is teszi, míg a külső oldalas feltöltők ezt nem alkalmazzák...
(#33278) FoxiestFox Persze ezt eddig a "Tavaszi ajánlásokkor" nem hangoztattad...
-
KJ82
senior tag
Én a magam részéről rögtön a Cossack-ot venném meg láda helyett. Alap csomag kevesebb mint 15 láda ára, és semmi garancia rá hogy 15-ből lesz akár egy tervrajz is. Lehet vele rögtön csinálni a küldiket, és hogyha megvan a másik a guineákból, az 9600 dublon lesz. Tervrajzok annyira nem érdekelnek, ha lesz , oké, ha nem lesz, az se baj. Úgyis jönni fog a RN DD ág, nem vesztek semmit.
Erősen filózom azon is hogy eladom az Acastát, nagyon nem tetszik.
-
frame>24
addikt
válasz
Nordic
üzenetére
Azok nem consumable-ök, hanem konstans special upgrade-ek.
-
Nordic
Közösségépítő
Amiket consumable cuccokat lehet venni arsenalba az nem drága egy kicsit? 17k 1 db-ért? Vagy azok véglegesek?
-
frame>24
addikt
Én a regular ládákból jövő Sovereign-t is beváltom Brit küldi ládára az Arsenalban, de baszik DD-t dobni.
Viszont mindig dob vissza újabb Sovereign-t is, tehát nem akkora pazarlás, egyszer hátha...
Warsptie úgysem érdekel már.
...szánalmas, hogy a pénzes ládából nyilván azonnal dob tervrajzot, az ingyen farmolók meg kushodjanak.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
-
Nordic
Közösségépítő
Poénból vettem 5 db royal navi konténert. Az uccsó kettőből megkaptam a T6 és a T7 DD questet.Legalább valami jó is történt az almúlt 2 napban, mert valami szörnyű meccseket megyek újabban... a Szorzókat is kb úgy szedem ki, hogy dmg-et se tudok osztani.
-
olivera88
veterán
Jut eszembe nem mostani patchal kellett volna h jöjjön az zivataros effekt? PT n találkoztam is vele, itt meg sehol.

-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
Honzi
senior tag
Oké akkor büntiből megyek pár kört a monarchal.

-
-
sh4d0w
félisten
Itt ha nagyitani akarom a kepet, csak uj fulon tehetem meg, ha meg a ph kepfeltoltojet hasznalod, kattintasra bejon a nagyobb egy overlay felultene. Utobbi kenyelmesebbnek tunik a kozonseg szamara, hiszen a tartalmat nem magadnak allitod elo, hanem a tobbi topiclakonak.
-
Honzi
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen de ezzel mi a gond?
Nekem egyszerűbb de ha van bármi előnye kíváncsi vagyok rá. -
-
Honzi
senior tag

Egymás utáni 2 láda.

-
redzsi
senior tag
-
-
sutyerák007
senior tag
válasz
olivera88
üzenetére
Az egy dolog hogy freexp zászló meg minden. Xp kell a freexp-hez.
" 5% of the total amount of ship experience earned in battle - including all the bonuses incurred by any modifiers - is awarded to the player as an additional amount of Free Experience"
ha csak olyan cuccokkal mész be amik sima xp-t nem adnak csak free-t akkor nem fogsz sokat kapni. -
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát a jelvények alapján azért kapta az áldást rendesen.
-
-
ddt500hu
veterán
Mondanom sem kell a hajó csatában volt. 2:2-es állásnál épp egy torpedó találatra ébredtem.

-
válasz
sutyerák007
üzenetére
Ráadásul fighterrel egy Montin, ami a legjobb a spotter repcsis dev strike-olásban

-
sith7
félisten
válasz
sutyerák007
üzenetére

most hogy mondod ... már megyek is ... ne inkább 200 legyen ?

-
sith7
félisten
A Stage 3 egyik küldetéséhez T7-8 - as angol DD kellene ... honnan vegyek ?

Tudom, elég 5 küldetés, és továbbmehetek, de nem tudom hogyan gondolták -
Én akkor szoktam carrynek mondani, ha a második helyezett legalább 1k base xp-vel van mögöttem.
Azok a legjobb körök. Főleg, mikor killem sincs, a másodiknak meg krakenje van
-
ddt500hu
veterán
válasz
sutyerák007
üzenetére
Ki vagy te? Bólogató János?

-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére

-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nyilván. De nekem van 4 killem.

-
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem nem. 0:2-nél bevállaltam az 1v2-őt és megfordítottam a csatát. Persze volt támogatásom de ha akkor és ott nem indulok meg akkor végünk. Onnantól toltam a crossfire-t. Így is majdnem elment csak a hülye shimakaze-jük elszúrta.
[link] -
-
olivera88
veterán
Az új játékmódot próbálta már valaki? Kíváncsi vagyok mennyire lesz népszerű.
Remélem randomba T8 al kevesebb T10 et látunk majd. Ez az új mód a magas DPS el rendelkező hajóknak kedvez, aktiválják a reload buffot és még kisebb reload lesz.. Mino, Haragumo, Wooster, Desmo.. Még ütősebbek lesznek. -
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Burgonya.

-
sith7
félisten
Ez lesz az új T10 FR BB ?
Lecserélik a mostanit ?Tegnap én is találkoztam 1-2 - vel
-
Honzi
senior tag
-
frame>24
addikt
azt írta a srác, hogy "super Alsace"

-
Honzi
senior tag
Már meg lehet venni az eventes címereket vagy miket.
Ha valakinek kell a cossack és meg fogja csinálni a küldetések nagy részét akkor ezt meg is veheti. [link]
Ha mindent megcsináltok akkor 48 lesz belőle és 50 kell a hajóhoz. -
ledgeri
nagyúr
Volt 4460 doublonom még az utolsó napon a 7.8-ban, aznap nyitottam mellé 2000-et, 4500 volt a warspite, és ha meglesznek az új bigyúk kapok érte 6500-at vissza (ha valamiért pár kimarad, akkor meg a gallantért 4500-at vissza, ha meg több, akkor meg lett egy warspiteom.
(#33177) Honzi Eddig 2-3 euróm van a játékban 1-1 karácsonyi esélyért.. lehet, hogy a értelmes áron tudom pótólni a Cossacra -vagy mifenére- a bigyuszt, akkor talán az becsúszik!
(#33195) ddt500hu Ha szerzel ládákat már érsz valamit!
(#33199) dokee78 elküldeni ismerőseidnek a linket, hogy promózd a nyereményjátékot, így csökkentve a nyerési esélyed a növelés álcája alatt..
(#33201) sith7 WOWS-ban, van lehetőség kikérőre, ha meg valaki ... ... kómába esett úgysem ez a legnagyobb gondja... Ha már felébredt majd visszajön...
(#33204) sutyerák007 pontosítanám: az a feltétel, hogy 2 ellenőrzést köz, ami évadok végén van, amíg nem vagyunk 50-en, legyen meg a csataszám annyi, mint az eltelt napok száma, és az olaj, pedig heti 30 ugyanígy (meg ranked 15, meg pár kláncsata... ha épp aktuális)
(#33205) sith7 Melyik klánba mennél be inkább: ahol vannak 30-an és aktívak, vagy ahol vannak 49-en, és 60%-uk aktív?
(#33213) FoxiestFox Én ezt úgy el tudnám képzelni, hogy lenne egy épület a klánbázison, "the server" néven, ahova olajból lehetne venni botokat a WG-től, és pl a klán átlagait figyelembe véve működő botunk az üres helyeinket betöltve, mi stílusunkban játszva lenne co-opban az ellen... Picit csökkentett hozammal, de mégsem pangó helyet hagyva...
-
cheatergs
senior tag
válasz
sutyerák007
üzenetére
Ez már akk egyértelművé vált, amikor World of Battleshipsről átnevezték World of Warshipsre.

-
Tök jó lenne, ha a botok is csinálhatnának klánokat, és részt vehetnének CW-n.
Egy jól megírt bot simán ütné a playerbase felét, mókás lenne látni, melyik ligába jutnának fel
-
Nordic
Közösségépítő
Ezt az újfajta szuperkonténert random lehet kapni a questekből, vagy csak venni lehet?
-
sith7
félisten
válasz
sh4d0w
üzenetére
értem ... orvosi igazolást nem kell küldeni a klánvezető bácsinak - aki lehet most éppen 22 éves
- ... ellenőrző könyv ? szülő hány napot igazolhat ? 
és ha szól az illető, hogy bizonytalan ideig nem lesz játékközelben, akkor már mindjárt nem számít az aktivitás, és az összegyűjtött olaj mennyisége ?

Áldom Tavi kezét/eszét, hogy létrehozta a mi klánunkat.
sutyerák007
nem konkrétan a wows hu klánra gondoltam, hanem amiket ott olvastam
ebben nincs igazad, mert én 2 hónapig nem léptem be, és nem hagytam abba, csak az élet közbeszólt ...
-
ddt500hu
veterán
Ilyen sokan vagyunk, hogy csak úgy dobálják ki az embereket? Nyilván rengeteg a potens jelentkező egy magyar klánba.
-
sith7
félisten
válasz
olivera88
üzenetére
20-30 nap ? az igen ... én volt, hogy 2 hónapig nem léptem be ...

Akkor örüljek, hogy még a helyemen vagyok ?Nem lihegitek kicsit túl ezt a dolgot ? ... ez nem feltétlenül csak neked szól ... wows.hu - n is olvasom, hogy csapkodják ki az embereket ...

az elképzelhetetlen, hogy pl. nem jódolgában nem lép be ? ... esetleg nincs olyan fizikai/szellemi/idegi állapotban, hogy a legnagyobb gondja az legyen, hogy játszon ?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- ... ellenőrző könyv ? szülő hány napot igazolhat ?