- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Az Elementor szerintem továbbra is igen népszerű, legalább is a Facebookos WP csoport posztjai alapján. Nem egészen egy kategória a Gutenberggel azért. Az utóbbi leginkább bejegyzések és tartalmak gyors és kényelmes kreálására való, én is hozzászoktam már, az Elementor viszont kicsit robosztusabb és inkább layoutokat és komplett design struktúrákat tudsz kialakítani vele egyedi funkciókkal.
A frissítések valóban kicsit lelassultak mostanában, de nem feltétlenül gond ez, kevesebb a 0 day sebezhetőség és bug, amit azonnal javítani kell.
A háttérben meg gőzerővel zajlanak a fejlesztések, amik a következő nagyobb kiadással érkeznek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest