- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
pigmeus #59098 üzenetére
Az a speed az az. Az nagyon kevés, valami nincs jól beállítva. Ez valószínűleg nem is 5 GHz-es csatlakozás.
867 mbps speed-et kéne tudnia ha jól lenne beállítva, mert mindkét eszközöd képes rá.
juhasz406: Ez a ping is elég jól mutatja hogy valami nem oké a kapcsolattal.
-
juhasz406
tag
válasz
MasterMark #59097 üzenetére
Folyamatos pingelésnél olyan 20ms körül van de van mikor belassul a wifi és akkor felmegy 400ms-ra és van amikor a wifi hálózat is eltűnik teljesen összeomlik. A router wifit lehet valahogy tesztelni? Valami stabilitás teszt jó lenne.
-
pigmeus
tag
válasz
MasterMark #59093 üzenetére
a link 867-nek nem látom, hogy hol írná ki a sebességét.
De a wifi status alatt a speed 144 mpbs. -
juhasz406
tag
válasz
MasterMark #59095 üzenetére
latency... ezt most hallom először. A ping 20ms környékén szokott lenni.
-
juhasz406
tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt hasonlót? Tplink wifi router. Több eszközzel egyszerre sebességtesztelés működik, youtube működik, torrent kiváló (1000-es net) de pl. viber hanghívásnál meg videókonferencia közben kuka. Hang szakadozik kép nincs. Másik wifin tökéletes. Így néz ki most a hálózat: (A)Huawei wifi router (B)Tp link wifi router Összekötve ahogy kell. LAN-LAN DHCP kikapcsolva. -
pigmeus
tag
válasz
MasterMark #59091 üzenetére
Linksebességet, hogy tudok mérni? Ennél a kommentnél kicsit elvesztem
-
-
pigmeus
tag
válasz
MasterMark #59089 üzenetére
Laptopé: Intel Dual Band Wireless-AC 7265
Hát a router pedig amit a UPC adott hát ez lenne? CH7465LG-LC -
pigmeus
tag
válasz
MasterMark #59087 üzenetére
VPN-en keresztül érem el a céges hálózatot és saját gépen. Ha értelmesen írom le
Van olyan ERP ami távoli asztalon megy, az még okés is.
-
pigmeus
tag
válasz
MasterMark #59084 üzenetére
A gép is lassú lehet ssd hiányában, de főleg Win10 update óta(i7-5600U - 8GB ram) de hálózatról kell elérni céges dolgokat és reménykednék egy kis adatáramlás gyorsulásban. Főleg excel, számla image elérés, megnyitás stb. Mert kb most csak megy a homokórázás.
-
BTom1970
aktív tag
válasz
MasterMark #59082 üzenetére
keresem már egy ideje, de még semmi...
-
pigmeus
tag
Sziasztok, nem tudom, hogy jó helyen kérdezek-e. Hazaszorultam home office-ba, de csak wifiről tudok sajnos dolgozni, ami a munkára sajnos gyenge. Átkábelezni az egész lakást meg nem szeretném emiatt. Így arra gondoltam, hogy vennék egy usb wifi adatpert, amivel a upc modemre tudnék csatlakozni és így talán meg tudnám növelni a sebességet. Kérdésem, hogy van e értelme erre költeni? Vagy milyen más megoldások lehetnek még? Tippeket előre is kösznöm.
A laptop wifin 52.5 mbps-t tud, kábelen olyan 150 mbps-t tudna. Ezzel a megoldással szeretnék elbilleni olyan 100 mbps köré. Nem tudom, hogy mik a lehetőségek vagy remények. -
BTom1970
aktív tag
válasz
MasterMark #59080 üzenetére
régiót hol lehet? Már gondoltam erre, de nem találom.
-
-
BTom1970
aktív tag
válasz
MasterMark #59077 üzenetére
csak a 36 - 48 -ig választhatok.
A többit hogy lehet? -
BTom1970
aktív tag
válasz
MasterMark #59074 üzenetére
585,0 Mbps
-
BTom1970
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #59070 üzenetére
Tiltottam minden más adaptert és kártyát: [így]
Az inSSIDer-ben miért van 2 csatornaszám? (zárójeles és sima)
De átraktam 44-esre. Mondjuk csak most indítottam újra.
[inSSIDer most]
[Archer C5 most] -
BTom1970
aktív tag
válasz
MasterMark #59069 üzenetére
Azt hogy tudom megnézni?
[ezzel mérek] -
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy ismerősömnél a szomszéd routertől kapja a netet, ketten fizetik az előfizetést, családi házas vidéki környezet, 10mbit net.
Eddig jól ment, 12év, a TP link kültéri antennával, de most valami anomália jött elő.
Van egy TP link 14dBi-s antenna a falra fúrva belül pedig egy tp link AP ami leosztja egy switch-be a házba a netet.
A tp link 2414A antenna megszűnt, ezt ugye vételre használtuk.
Kérdésem, hogy minden kültéri antenna alkalmas vételre és adásra is?
Egyébként ebben az esetben csak adatvételi szándék áll ugye fenn.
Csak mert kinéztem ezt: [link]
Igaz csak 12dbi-s, de kb 100m a távolság.Vagy 5Ghz-ben: [link] <- ez alkalmas vételre is?
Köszönöm! -
-
BTom1970
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #59064 üzenetére
1 órán belül többször mértem. Ráírtam az óra percet a képekre.
Bal oldalt a Speedtest különböző időpontokban, jobb oldalon a inSSIDer ez is különböző időpontokban.
mérési eredmények
360 / 100 Mbit-es Net
- a feltöltés mindig rendben (95 Mbit)
- a letöltés nem megy túlzottan föl (160Mbit)
vagy még ennyi sincs (80 - 120 Mbit)
- az inSSIDer-ben láccik, akkor kevesebb a sebesség, amikor több wifi lesz elérhető. (00:52 körül)
- tehát többet nem lehet ebből kihozni?
[eszközök és elhelyezkedésük] -
BTom1970
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #59064 üzenetére
Átrakom és mérek többször...
Különben most minden más adapter és kártya tiltva van: [így]
Az inSSIDer-ben a zárójelben van az aktuális csatornaszám. Előtte az milyen csatornaszám, a zárójelen kívül? -
ArthurShelby
addikt
válasz
meroly #59056 üzenetére
Esetleg nem használsz vírusirtót?
Nálam az "eset internet security"-nak van egy ú.n "netbank és tranzakció védelem" funkciója, ami a banki oldalakat egy biztonságos böngészőben nyitja meg. Tehát ha a böngészőmben böngészés közben beírom az erste webbank oldalát, akkor megnyit egy új biztonságos böngészőt (letiltott kiegészítők, más ablak felbontás...).
Nem lehet hogy nálad is hasonló van, csak elromlott ez a funkció, és emiatt nem megy sehogy? -
válasz
megint én #59063 üzenetére
Régen egy Asus RT-N18U routerről ment, olyat lehet csinálni, hogy ami kijön CAT5-E kábel, arra az egyikre feldobom a routert?
Igen lehet, sőt ajánlatosabb is ha saját router használsz, a szolgáltatói eszköz pedig csak modem szerepet lát el.Illetve ebből fakad a második kérdés, mennyire növeli a latency-t hja a Digis modemből routerbe és onnan a gépbe fog a gépbe menni a kábel?
Észrevehetően nem kellene. -
-
megint én
őstag
Hogy tölt valamilyen oldal, és a csúszka megakad, de nem csak az én mobilomon, hanem barátnőmén is amikor haverok jönnek át, akkor is néha megakad.
Régen egy Asus RT-N18U routerről ment, olyat lehet csinálni, hogy ami kijön CAT5-E kábel, arra az egyikre feldobom a routert?
Mert az nagyon stabil volt.
Illetve ebből fakad a második kérdés, mennyire növeli a latency-t hja a Digis modemből routerbe és onnan a gépbe fog a gépbe menni a kábel? -
BTom1970
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #59060 üzenetére
Igen már különböző, mert átraktam - mint írtam is.
A beállításokat nézted, amiket kértél? Van valami ötleted miért lassú a letöltési sebesség? -
-
-
válasz
oroszlan12 #59052 üzenetére
Sajnos igen.
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Digis Huawei hg8143a5 optikai modem/router. Ha gépről (kábel) netezek, semmi gond, de ha mobilról, akkor néha meg-meg akad. Ez a router hibája? -
meroly
veterán
válasz
MasterMark #59051 üzenetére
Igen, az erste.hu ugyanilyen.
Csináljam meg arra is ezt? -
krealon
veterán
válasz
Jimmy202 #59050 üzenetére
"A másik telefonnal viszont a 2.4be tudok belépni és az 5 Ghzbe nem. Próbáltam átállitani a sávot 20/40, de semmi változás...
Tud valaki erre magyarázatot?"A magyarazat, hogy a masik telefon vagy nen tudja az 5 GHz-et, vagy azt a csatornat nem tudja hasznalni, amin az Access Point uzemel.
Meg kellene probalni beallitani az 5 GHz-es csatornat fixen a 36-48 csatornak valamelyikere. -
BTom1970
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #59023 üzenetére
Ide beraktam minden információt.
Tehát látszik, hogy nagyrészt 70 / 95 Mbit-es a sebesség. (360 / 100 Mbit -ből).
Néha több, 120 / 95 Mbit fölötti.Különben a 2,4Ghz -re és a 5Ghz-re direkt rakták be a szerelők ugyanazt az SSID-t?
Én átraktam különböző nevűekre. Jó ez így? -
hgeri998
csendes tag
Sziasztok!
Van nekünk egy UPC Connect Box-unk valamint egy Tenda AC10U( [link] ) router-ünk. A Connect Box modem üzemmódban van, a Tenda pedig sugároz egy 2,4 GHz és egy 5 GHz WiFi hálózatot külön-külön.
Nemrég vettem egy Xiaomi MI 10 telefont és az a probléma, hogy az 5 GHz hálózatot nehezen találja meg és ha megis találja és felcsatlakozik akkor egy idő után magától lecsatlakozik róla(lezárt képernyőnél és használat közben egyaránt előfordul).
A telefon a router-től körülbelül 10 cm-re van.
Az 5 GHz hálózaton van egy IPad 7 és egy Samsung Smart TV valamint tesztként kipróbáltam egy Xiaomi MI 9T Pro-val amik gond nélkül csatlakoznak és csatlakozva is maradnak.
A telefonnak a 2,4 GHz hálózattal semmi problémája nincs.
Utánanéztem az interneten és találtam párt beállítást amit megcsináltam: reseteltem és újraindítottam a router-t, újraindítottam a telefont, elfelejtetettem vele a hálózatot és újrakapcsolódtam, váltottam a router-en csatornát(36-40-44-48) és frekvenciát(20-40-80) de semmi se segített.
Egyedül akkor nem kapcsolódott le ha kikapcsoltam a jelszóvédelmet.
A teszt kedvéért bekapcsoltam a Connect Box-on az 5 GHz WiFi-t amire gond nélkül csatlakozott és rajta is maradt.
Szerintetek mi lehet a probléma? Ennyit tud a router és ideje lecserélni? Vagy a telefonnak lehet valami baja?
A válaszokat előre is köszönöm! -
oroszlan12
tag
Sziasztok!Vettem egy Asus routert és a meglévő fritzboxhoz szeretném csatlakoztatni de az nem tud bridge módot.
Akkor amennyiben jól sejtem a szolgáltatótól kell kérjek egy modemet,h az Asus-t teljes értékű routerként tudjam használni és ne Acces point-ként? -
Jimmy202
friss újonc
Sziasztok!Van egy nagyon érdekes belépési gondom egy Technicolor TC7230 modem wifi hálózatába.
Az egyik telefonnalval be tudok lépni az 5 Ghz hálozatba de a 2.4be nem. A másik telefonnal viszont a 2.4be tudok belépni és az 5 Ghzbe nem. Próbáltam átállitani a sávot 20/40, de semmi változás...
Tud valaki erre magyarázatot?
-
meroly
veterán
válasz
MasterMark #59048 üzenetére
Ez jött vissza:
Tracing route to mkb.hu [213.253.215.193]
over a maximum of 30 hops:
1 3 ms 1 ms 2 ms 192.168.0.1
2 16 ms 29 ms 14 ms hu-bud02a-rt2.aorta.net [84.116.242.111]
3 26 ms 16 ms 13 ms hu-bud04a-rc1-ae-45-0.aorta.net [84.116.240.205]
4 12 ms 20 ms 14 ms hu-bud06a-ri1-ae-12-0.aorta.net [84.116.137.22]
5 13 ms 14 ms 20 ms 213.46.166.14
6 18 ms 17 ms 17 ms eth1.bix-p1.invitech.hu [213.163.54.238]
7 23 ms 14 ms 22 ms eth1.ilka-pe1.invitech.hu [213.163.52.78]
8 * * * Request timed out.
9 * * * Request timed out.
10 * * * Request timed out.
11 * * * Request timed out.
12 * * * Request timed out.
13 * * * Request timed out.
14 * * * Request timed out.
15 * * * Request timed out.
16 * * * Request timed out.
17 * * * Request timed out.
18 * * * Request timed out.
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.
21 * * * Request timed out.
22 * * * Request timed out.
23 * * * Request timed out.
24 * * * Request timed out.
25 * * * Request timed out.
26 * * * Request timed out.
27 * * * Request timed out.
28 * * * Request timed out.
29 * * * Request timed out.
30 * * * Request timed out.
Trace complete.Megnéztem azon a gépen (ugyanezen a wifin), amin behozza az mkb.hu oldalt és az eredmény ugyanez.
-
-
meroly
veterán
válasz
MasterMark #59044 üzenetére
Köszönöm és mély tiszteletem a szakmai tudásod előtt, én sem vallom magam analfabétának, de sajnos nem tudom mit jelent a tracer. Segítenél? Ez olyan mint egy sebességteszt csak mást is mér? Hol tudok elérni jó tesztet?
-
fRooStzzZ
senior tag
Azt hiszem valami javul.
Igaz végig dugdostam minden portot, mert sehol nem látott kapcsolatot, azaz win kidobott hiba üzenettel, meg az egyik porton dobta állandóan a "kábel nincs bedugva", vagy azonosítás csatlakoztatva, bontva...
DNS nem elérhető, ipv4-et nem tudott adni..
Modem restart, gép resi, 2 háló kártya alaphelyzetbe állítás..Most remélem jó lesz..
-
meroly
veterán
válasz
MasterMark #59033 üzenetére
Köszi szépen, ez egy nagyon jó kis általános mondtad volt.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
MasterMark #59040 üzenetére
Asus m4a88td evo lap amin gb kártya van (elvileg) , meg egy tp link tg3468 pci express-es kártya, ami szintén 1gbps.
a router vagy modem vagy mi a tököm meg egy T-s modem.
[link] amin elvileg mind a 4 lan kimenet gigabites -
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
MaCS_70 #59037 üzenetére
Szóval akkor a háló kártya, tudja hogy épp mi van beledugva esetleg?
Ezt nem is tudtam.
Azért furcsálom vagy furcsáltam, mert sosem tünt még fel, oda bármikor is azt írta volna.Na, most csináltattam sógorral egy másik kábelt, ami most biztos tuti, most lett felnyomva rá a csatlakozó is, és ugyan úgy azt írja.. 100mbps
-
válasz
fRooStzzZ #59036 üzenetére
Amint az Általad is mellékelt képen is olvasható, az a kapcsolat sebességét írja ki. Szó nincs arról, hogy mennyit tudna a hardver ép kábel esetén.
Ha pedig az a nyomorult kábel 100 Mbps-ot tud (és ezt szépen tisztázza is a hardverrel, miután egyszerűen nincsenek meg a gigabites üzemmódhoz szükséges erek), akkor az egész hogyan tudhatna többet???
MaCS
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
MaCS_70 #59035 üzenetére
De attól lehet az, hogy azt írja ki hogy 100mbps?
Épp ezt kérdeztem egyik ismerőstől, hogy egy nyomorult kábel felül tudja írni a rendszer vagy épp egy hw "teljesítményét" vagy nevét?
Ha 1gbps akkor miért ír ki 100mbps- t.
Ezt nem értem.Értem ez alatt, hogy van egy daewoo kalos-om ami 4 hengeres, és ha megáll 1 henger, akkor nem lesz abból tico.
-
fRooStzzZ
senior tag
tok. Kérdésem lenne.
Nem nagyon szoktam ilyeneket kérdezni sehol sem, mert általában nem voltam rászorulva sosem.
Viszont most elakadtam valahol.
Ma köttettem netet, 500/xx nem tudom mennyi.
Sppedtest, 98/23..
Telefonon 300+ wifivel..
Az érdekes, mondom mert a gépen nem akart kijönni sehogy sem a 100+.
Na most, amit észre vettem, a hálózatnál a kapcsolat tulajdonságnál 100 mbps-t ír.
Hogy őszinte legyek, korábban nem láttam volna hogy gigát vagy 1000-et írt volna, holott gigabites a gyári lan.Próbálgattam mindent, de csak maradt azon.. Egyszer egyszer nagyon lelassult korábban a net, akkor valamiért átváltott 10mbps-re, akkor egy kábel ki be és vissza állt 100-ra.
Mivel tudtam, hogy gyárilag gigabites de nem tudtam eldönteni, az e vagy sem így vettem most egy máskat (pci e), ami biztos az.Betettem a gépbe, megy. Viszont, a nfeti képen már az van, ahol ugyan csak 100mbps ír ki.
Mi lehet a bibi?
Mondták cseréljek kábelt, hátha az.. De mondom egy kábel miatt csak nem írja felúl a hálókártya sebességét a rendszer.
(mellesleg mind a 8 szál be van kötve rajtuk)
De valami miatt nem tudok rájönni mi lehet a bibi, és miért mindig csak a 98 környéki sebességet méri.
nincs se switch, se semmi ilyesmi a modem és a gép közt. Direktbe van kötve.Ötlet valakinek?
Közi -
meroly
veterán
válasz
MasterMark #59018 üzenetére
Igen, ez is fura, továbbá az is hogy azzal a géppel amin wifin nem jó, ha mobilnetet osztok meg, akkor jó lesz.
-
-
Zsolt7981
tag
válasz
Gubek-Einste #59028 üzenetére
Köszönöm a választ.
A másik kérdésre esetleg valami ötlet? Még annyit vettem észre, hogy 5 ghz-en a podcast alkalmazásom (podkicker) kb 2-3 percig frissít, ami másik wifin vagy mobilneten 20-30 mp (kb 50 csatornára vagyok feliratkozva), illetve a play áruház is furcsa. Ha onnan telepítek valamit, akkor nem mutatja a telepítés lépéseit, hanem homokórázik, és utána kiírja, hogy fel van telepítve a cucc. Tehát a letöltést nem mutatja, hanem csak a végeredményről értesülök (szintén kb 3x lassabban mint másik hálózaton).
-
-
Zsolt7981
tag
válasz
Gubek-Einste #59026 üzenetére
Az ezres digi sebességét átengedi? Csak azért kérdezem, mert van egy usb3-as külső vinyóm, meg egy pendriveom, és total commander szerint max 25-30 mega amit átenged (tehát kb 200-250 megabit/s) Nem mintha nem lenne elég, de azért szeretném kimaxolni,
-
-
Zsolt7981
tag
Sziasztok!
A múltkor kérdeztem, és megtaláltam a megoldást, leírom ide, hátha másnál is előfordulhat a hiba. Új routert vettem, és az volt a baj, hogy a háztartásban levő eszközök közül nem mind látta az 5ghz jelet (meg se jelent a listában), csak a 2,4et. Sok reddit olvasás után jött a tipp, hogy az 5 ghz wifi csatornáját automatikusról (ami általában 149) át kell állítani manuálisan valami alacsonyra (nálam most épp 40), és sikerült. Azóta minden eszköz látja az 5 ghz-t, és tud is kapcsolódni rá. (állítólag főleg huawei termékeknél fordul elő ez a jelenség)
Viszont lenne két új kérdésem:
1: Van egy régebbi laptopom, amiben csak 100as hálókártya van és az 5ghz wifit se ismeri. Ha szeretnék ezen is gyors netet (általában ezen torrentezek), mit ajánlotok? Nekem 3 lehetőség jutott hirtelen eszembe:
-lecserélem a laptopot egy modernebbre
-veszek bele egy külső gigabites hálókártyát, és kábellel rákötöm a routerre
-veszek egy usb wifi adaptert (mondjuk ennél meg az usb 3.0 lenne a szűk keresztmetszet)2: A telefonom 5ghz-re van kapcsolódva, alapvetően jól működik, viszont eddig néhány játéknál fordult elő, hogy nem látja a netet. Tehát böngészni tudok, youtube is jó, meg minden netes szolgáltatás, viszont ha elindítom ezeket a játékokat, akkor vagy csak homokórázik (a rortos által gyártott repülőszimulátorok), vagy kiírja, hogy nincs net (Real racing 3).Elég kényelmetlen, hogy ha ezekkel a játékokkal akarok játszani, akkor előtte mindig át kell jelentkeznem másik hálózatra, vagy kikapcsolni a wifit és mobilnetet használni.
-
BTom1970
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #59023 üzenetére
Köszi!
Térjünk vissza rá 2-3 nap múlva, sok dógom jött össze. -
BTom1970
aktív tag
- 360Mbit / 100Mbit -es net
- Tp-Link AC C5 v4 1200Mbit router
- Archer AC T4U 1300 MBit adapter a laptopban USB portonA feltöltés 80-90 Mbit - ez jó - már a T4U nélkül is ennyi volt, a laptop saját N-esével
De a letöltés csak 40-60 Mbit körül van - ez miért lehet? -
Dzsee326
tag
Sziasztok
Volt már nálam sok csoda, de most találkoztam egy újjal. Adott egy Telekom modem, random pár hetente elfelejti a wifi jelet sugározni. Újraindítás általában megoldja, most viszont az sem működött. De(!) most másodjára találkoztam a jelenséggel, hogy a kanócon rajta lógó laptopot elindítva helyreáll az agya. Elsőre nem volt egyértelmű, mert közvetlenül modem újraindítás után történt, így visszagondolva lett gyanús. Látott már ilyet valaki, van rá valami megoldás? Esetleg a modemnek lehet valami prioja? A 2-3 hetente restart is elég idegesítő, cseréltessem inkább a szolgáltatóval?
-
meroly
veterán
válasz
MasterMark #59002 üzenetére
Szia!
Köszi, de ez nekem így most nem sokat mond sajnos
Mi ez és hol tudom állítani? -
-
krisz77
tag
válasz
Gubek-Einste #59013 üzenetére
játékokat legalább fél megá-val jó volna
-
válasz
krisz77 #59000 üzenetére
Az USB-s előnye, hogy könnyen elmozdítható így mindig optimális helyre lehet rakni, laptopban is használható, igény szerint csatlakoztatható le-fel. Hátránya, hogy beépített vagy kicsi külső antennával rendelkezik általában.
A PCI-E-s előnye, hogy általában nagyobb antennával rendelkezik. Hátránya, hogy a gépház erősen árnyékolni tudja a jelet, már rendszer indításkor eldől, hogy lehet-e használni, csak asztali gépben használható. A gépház árnyékolást kivezetett antennával lehet megszüntetni.Ajánlottak:
USB-sekből Asus USB-AC53/AC54/AC55/AC56/AC68, TP-Link Archer T4U/T4UH/T4UHP/T9UH
PCI-E csatlakozóval pedig Asus PCE-AC55BT/AC56U/AC66/AC68/AC88, TP-Link Archer T6E/T8E/T9E
A dual band adapterekhez sajnos nem tudsz olyan könnyen hosszabbító kábelt kapni így meg kell barátkozni a gyári kiszereléssel.olyan adapter kéne amivel tudok is le tölteni
Milyen értelemben? -
ZoliX22
csendes újonc
Kezelőprogran ugyan nincsen de csak egy speciális alkalmazás ami ráadásul iPhone kompatibilis tud csatlakozni a kamerához és tudok vele videót illetve fotót készíteni. De ez már végülis egy program))
Szóval köszönöm mindkettőtök válaszátde el kell engedni a témát és kérni a Jézuskától egy komolyabb drónt amin ráadásul már jobb minőségű kamera lenne
-
Edorn
senior tag
válasz
MasterMark #59009 üzenetére
Azért egy 3x4 méteres helyiséget csak lefed... Ez esik csak ki a router wifi hatásköréből.
-
Edorn
senior tag
válasz
MasterMark #59006 üzenetére
Akkor esetleg ez?
Igen, látom, hogy falba szerelhető, de úgyis tervezünk hamarosan felújítást abban a helyiségben, és akkor legalább a kábelek is szépen a falban mennének az eszközig... Addig meg ellesz valahogy odatákolva...
-
krisz77
tag
sziasztok akkor valaki tudna akkor ajánlani jó wifi adaptert 5 ezer ft ig amivel le tölteni is lehet normálisan ?
-
MasterMark
titán
Ez egy kültéri szektorsugárzó, nem nagyon lesz jó beltéren. Illetve működni fog, de elég szűk részt tud csak lefedni közelről.
Meg ez eredetileg sem arra jó, hogy sok kliens rácsatlakozzon. Az inkább point-to-point kapcsolódásra van kitalálva.Igen, ha több portos akkor általában sima bridgelt portok vannak rajta, de ez eszközönként változó, lehet másra való az a port.
-
Edorn
senior tag
válasz
MasterMark #59004 üzenetére
Ez esetben ez jó lehet nekem?
Jól beállítva az udvart is lefedné...
Jól értem, hogy az egyik Etherneten aljzaton (LAN0) érkezik bele a net és az áram, a másikra (LAN1) rádughatok egy eszközt kábellel (laptop)? Jó lenne, hogy switch-ként is ossza a netet kábellel, ne csak wifi-vel.
-
MasterMark
titán
-
Edorn
senior tag
WiFi lefedetséggel kapcsolatos kérdéseim lennének:
A ház egy részére nem jut el a WiFi, mert többszörösen árnyékol vagy 3 db 40cm-es vályogfal...
Huawei HG8245H (telekom) készülék.
Arra gondoltam, hogy antennahosszabbító kábellel oldanám meg, de régen rossz tapasztalataim voltak vele.
5-10 méterre kellene maximum eljuttatni az egyik antennát a kettőből.
Előfordulhat, hogy szigeteletlen padlásra raknám, ha ez nem gond neki... De a kábelt szinte biztos ott vezetném el.
Milyen hosszabbítót tudnátok ajánlani? Mi az, amire figyeljek vásárlás/elhelyezés kapcsán?Illetve későbbiekben majd belőném az udvart is egy sávban WiFi-vel. Erre mit érdemes használni?
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Bizonyos banki oldalakt nem tudok megnyitni UPC-s wifin, telekomos mobilnetet megosztva simán megy. Pl.: mkb.hu
Ez csak saját laptopnál fordul elő, de ugyanazon a wifin, céges laptoppal megy az oldal.
Ha megpingelem timeout-ot ír.Ez mitől lehet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Intel Core i9 14900KF processzor eladó instabil állapotban OLVASD EL!!!
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest