- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a választ Egon!
Oda jutottam, hogy Lenovo-tól vagy Flex 2 (még ki se jöttek, de érdekesek), vagy Yoga 2 Pro (ez utóbbi igencsak borsos lenne). A Yoga 2 nagyon tetszik tudás, kinézet, egyszóval minden téren, talán csak az only ssd tart vissza picit, nameg az ára...
A Flex 2 előnyösebb abból, hogy van benne 500GB-os HDD, cserébe vastagabb, gyengébb a kijelző jóval, és nem lehet "csak" laptop és desktop módban használni (tent és tab nincs). Viszont vagy 100k-val olcsóbb is.
Lehet várok, csak épp az már június lesz, most meg épp hogy május van -
válasz
parandroid #81 üzenetére
Köszönöm még1x!
-
válasz
parandroid #79 üzenetére
Értem, köszönöm a gyors választ!
Akkor mik a lehetőségek? Nézzük meg, aztán eldöntöm, árban belefér-e... A Yoga-t néztem asszem, de az ára mintha visszatartó erő lett volna
Esteleg a Surface 2? Bár gondolom csak szürkeimporttal lehet beszerezni :S
-
Sziasztok!
Nagyon erősen foglalkoztat a dolog, hogy cserélem a meglévő Dell Vostro 3460-am, mert általában fekve a kanapén-ágyban használom, és úgy marha kényelmetlen tud lenni. 90%-ban netezésre használom, nagyritkán, ha nyaralni megyek filmet nézek róla. Ami dühít, hogy a kijelzője csapnivaló, sehol sem áll úgy, hogy valahol már ne kezdene el invertálódni, tragédia. A másik, hogy nem érintős... Egyedül az akkuidejével vagyok elégedett.
Szóval keresnék egy olyan tabletet ha lehet dokkolósat, ami legalább 2GB memóriás, win8-as, legyen benne normál méretű háttértár (min 300GB), office esetleg, és normális betekintési szögű kijelző (lehet FHD is). Az ár ezek függvényében kérdéses, 150k is lehet akár.
Milyen javaslataitok lennének?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest