Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Én is ilyen cipőben járok, és próbálok folyamatosan tájékozódni.
Kis hazánkban hivatalosan kapható Windows-os tabletek, új generációs Bail Trail magos procival (2xxx szériás Atomot kerülni kell!):
- Toshiba Encore,
- Lenovo Miix2 8 és 10 col,
- Asus T100 10 col (négyféle kiépítésben),
- Sony Vaio Tap 11.Szürkeimpont keretében fellelhető még a Dell Venue Pro 11 és a HP Pavilion x2 11 is.
Amennyiben nem a tablet mód az elsődleges (azaz belefér a kisebb, HD-Ready felbontás), akkor szerintem a legjobb választás a Pavilion lenne (én legalábbis azzal szemezek). -
parandroid
félisten
Mo-n talán csak a Toshiba Encore Lenovo Miix van, meg talán még Asus T100. Ha kimondottan tablet, akkor itt kb jelen van az európai piacon megtalálható paletta, tájékozódási pontnak jó.
p
-
parandroid
félisten
Tabletben pillanatnyilag nincs ilyen, ami megfelelne az igényeidnek (legalább 10", nagy háttértár, jó kijelző, jó minőség, és mindez olcsón). Ami elsőre eszembe jutott, az az Ideapad Yoga, eleve azért, mert ez inkább laptop, és csak mellékesen tablet. A másik a Dell Venue Pro 11, ami nagyobb háttértárral, és általában is ezerféleképpen konfigurálva elérhető, de ez is 700-800 EUR körül indul, és bőven 100 fölött van a vége, és akkor kell még hozzá billentyűzet.
Szóval vagy jönnek a kompromisszumok, vagy jóval többet költesz, vagy vársz még 1-2 évet.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest