Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
-
Biqci
aktív tag
válasz
darthsmoke #15212 üzenetére
Igen, nekem Dell Venue 11 Pro-m van, mehet bele sim, de a gyári billentyűzet hozzá tudomásom szerint nincs magyar kiosztással. Nekem is angol, de legalább van benne akku, amivel legalább dupla akkora az üzemidő
-
Biqci
aktív tag
válasz
vendingo #15091 üzenetére
Hali!
Ha esetleg használtban gondolkodsz, tudom ajánlani a Dell Venue 11Pro-t. Én tavaly vettem, ha jól emlékszem 280Euro volt billentyűzettel. 8/256 gigás, i5 proci, aktív hűtés és van normál usb. Egy igazi üzleti gép, ami remélhetőleg évek múlva is működni fog. Nem bántam meg -
Biqci
aktív tag
Hali!
A töltés és fogyasztás vezérlés lenne. Most ha összerakom a tabot a billentyűzettel, először a billentyűzet akku merül le, utána a gépé. Viszont ha töltőre rakom, akkor csak a tab akksija tölt, de a billentyűzet nem. Ha azt is fel akarom tölteni, szét kell szedni és külön tölteni. Ez így ok, vagy lehet valahogy variálni? -
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom van-e itt valaki, akinek Dell Venue 11Pro tabletja van. Lenne egy kérdésem az akkus billentyűzettel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest