Hirdetés
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tlac
nagyúr
válasz
B.Ricsike
üzenetére
hát egy laptophoz képest, ami különbség lehet, hogy a kijelzőt nem lehet annyira tág határok között mozgatni a billentyűzethez képest, úgy értem nagyon hátranyomni a képernyőt, amikor pl. le van téve az asztalra
de egy atomos miix 310-et, ami jóval könnyebb, azt elég jól ki lehetett nyitni
a kitámasztósaknál nincs ez a gond, de ott mindenképpen kell valami felület, ahova le lehet tenni
én nem dolgozok rajta, szóval nem tudom, hogy elég lehet-e neked
nekem nem kell nagyobb -
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Ipad pro? 😀
Én ezekből a samsungot nézném meg leginkább, mert annak wacom az SPen alapja ha nem tévedek. De tapasztalatom nincs vele. Ilyen témában youtube-on Brad Colbow és MobileTechReview csatornákat ajánlom figyelmedbe.
Biztos vagyok benne hogy talalsz róluk bemutatót. Mindkét csatornán tesztelik a tollak képességeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest