Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gipsz75

csendes tag

válasz INMOTEP #7874 üzenetére

Szia!

Minden partíciót töröltem, így a fenntartott 4GB-os recovery partíciót is. Így nekem (mivel 16GB-os a belső tárhelyem) 16 GB összefüggő helyem lett. Erre rakta fel a Win10 a "szokásos" partícióit.

• fpeter84

senior tag

válasz INMOTEP #7874 üzenetére

droid+win környezetben? Egyszerűen fogj egy win telepítőt és advanced módban töröld a partíciókat. Nálam a droid utolsó hasznos partíciója a legnagyobb egyben (talán úgy 15 kisebb nagyobb partíció) - ami utána van az mehet mind a levesbe recovery és egyéb szemetekkel együtt, majd folyhat tovább a telepítés a teljes maradék helyre... Azthiszem dob egy figyelmeztetést a telepítő hogy ez a kiosztás nem az igazi, de ignore, tovább és működik...

Tervezek írni egy cikket, mert az iWork8-on egyrészt a droid root-olása is picit összetettebb feladat lett mint simán felrakni a kínai jómunkásember által készített system.img-t (nagy gyomlálási lelkesedésében még a play-t is úgy kiirtotta, hogy vissza se lehetett telepíteni), és a "gyári" win 8.1 is eléggé fosch, így tervezem hogy megírom hogy hogyan lehet szűz új telepített de aktivált win 10-re váltani

Továbbá azt is tervezem megírni, hogy a fatálisan elállított és téglásított BIOS-ú tabletet hogyan lehet talpraállítani: ez elég sok típusra igaz lehet, ahogy elnéztem egyik atom SoC-os tabletben sincsen CMOS elem > minden beállítást a BIOS flashrom-ban tárol, így ha valami nagyon rosszat állítasz be, soha többé nem tér magához a vas külső segítség nélkül...

Új hozzászólás Aktív témák