- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
counterbill
senior tag
Szerintem felesleges várnod. Lark oldalán is már ott van ,hogy lehet telepíteni a 10et. Gyors szép. Jobban kezelhető kézzel mint a 8.1.
Lévén ,hogy ilyen jó kis tokot adtak hozzá én főleg ,,laptopként" használom. Ahhoz meg jól jön ,hogy eltűnt a metro és lett megint start menü. -
INMOTEP
őstag
Nem ,lehozta a win frissítés saját magától mindent .Nekem az égvilágon semmit nem kellett keresni .Bár amikor felrakta az új rendszert nem volt feltelepítve minden driver mert lassú volt a gép, de pár perc múlva volt egy újraindítás és helyreállt minden .Az eszközkezelőben minden fel van telepítve intel HD videokártya ,bluetooth driver minden
Eddigi tapasztalat alapján az akku is sokkal jobban bírja
Egyébként úgy sikerült visszanyernem sok helyet hogy amikor végzett mindennel a lemezkarbantartóval kitöröltettem még a régi rendszer maradványait .Csak itt az volt a furcsa hogy azt irta visszanyerhető szabad terület 9.30 GB !! .Ezt kitöröltettem vele és csak 2- 3 GB + om lett,igy van most 5.30 GB körül .Én megmondom őszintén arra számítottam hogy telepítésnél felfogja kínálni hogy szüz Windows kerüljön e rá vagy formázási lehetőség lesz .De semmi ilyen nem volt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest