- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Nem ,lehozta a win frissítés saját magától mindent .Nekem az égvilágon semmit nem kellett keresni .Bár amikor felrakta az új rendszert nem volt feltelepítve minden driver mert lassú volt a gép, de pár perc múlva volt egy újraindítás és helyreállt minden .Az eszközkezelőben minden fel van telepítve intel HD videokártya ,bluetooth driver minden
Eddigi tapasztalat alapján az akku is sokkal jobban bírja
Egyébként úgy sikerült visszanyernem sok helyet hogy amikor végzett mindennel a lemezkarbantartóval kitöröltettem még a régi rendszer maradványait .Csak itt az volt a furcsa hogy azt irta visszanyerhető szabad terület 9.30 GB !! .Ezt kitöröltettem vele és csak 2- 3 GB + om lett,igy van most 5.30 GB körül .Én megmondom őszintén arra számítottam hogy telepítésnél felfogja kínálni hogy szüz Windows kerüljön e rá vagy formázási lehetőség lesz .De semmi ilyen nem volt 
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPad 9th gen. 64GB WiFi asztroszürke
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eddigi tapasztalat alapján az akku is sokkal jobban bírja
Egyébként úgy sikerült visszanyernem sok helyet hogy amikor végzett mindennel a lemezkarbantartóval kitöröltettem még a régi rendszer maradványait .Csak itt az volt a furcsa hogy azt irta visszanyerhető szabad terület 9.30 GB !! .Ezt kitöröltettem vele és csak 2- 3 GB + om lett,igy van most 5.30 GB körül .Én megmondom őszintén arra számítottam hogy telepítésnél felfogja kínálni hogy szüz Windows kerüljön e rá vagy formázási lehetőség lesz .De semmi ilyen nem volt