Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Nem ,lehozta a win frissítés saját magától mindent .Nekem az égvilágon semmit nem kellett keresni .Bár amikor felrakta az új rendszert nem volt feltelepítve minden driver mert lassú volt a gép, de pár perc múlva volt egy újraindítás és helyreállt minden .Az eszközkezelőben minden fel van telepítve intel HD videokártya ,bluetooth driver minden
Eddigi tapasztalat alapján az akku is sokkal jobban bírja
Egyébként úgy sikerült visszanyernem sok helyet hogy amikor végzett mindennel a lemezkarbantartóval kitöröltettem még a régi rendszer maradványait .Csak itt az volt a furcsa hogy azt irta visszanyerhető szabad terület 9.30 GB !! .Ezt kitöröltettem vele és csak 2- 3 GB + om lett,igy van most 5.30 GB körül .Én megmondom őszintén arra számítottam hogy telepítésnél felfogja kínálni hogy szüz Windows kerüljön e rá vagy formázási lehetőség lesz .De semmi ilyen nem volt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hyundai, Kia topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eddigi tapasztalat alapján az akku is sokkal jobban bírja
Egyébként úgy sikerült visszanyernem sok helyet hogy amikor végzett mindennel a lemezkarbantartóval kitöröltettem még a régi rendszer maradványait .Csak itt az volt a furcsa hogy azt irta visszanyerhető szabad terület 9.30 GB !! .Ezt kitöröltettem vele és csak 2- 3 GB + om lett,igy van most 5.30 GB körül .Én megmondom őszintén arra számítottam hogy telepítésnél felfogja kínálni hogy szüz Windows kerüljön e rá vagy formázási lehetőség lesz .De semmi ilyen nem volt