Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
davidj92
üzenetére
Még csak 2 napos tablet tulaj vagyok (Miix 2 8" - 64GB), nekem egyelőre nagyon bejövős. Foglalkoztatott a 10"-os megvételének a gondolata is (egy hete még volt az Edigitalnál akciósan 99.900-ért, de elfogyott). Végül is nekem túl nagy lett volna a mérete, illetve a fullHD kijelző miatt az asztali programok ikonjai kezelhetetlenül picik lettek volna. A 8"-os 1280x800-a is néha próbára teszi a szememet, illetve nehéz is azokat a pici ikonokat eltalálni ujjat (pl. programok bezárása).
Most már minden alkalmazásom fel van telepítve, a gép "be van lakva", de erre rá is ment 2 napom. Volt egy teljes rendszer-újratelepítésem is, mert elsőre angol nyelven sikerült aktiválnom az Office-t.
Kérdésedre a válasz: az Office 2013 része az árnak, fel is van telepítve a gépre, de neked kell aktiválnod a mellékelt regisztrációs kóddal. Hogy ne kövesd el azt a hibát mint én: Állítsd be az oprendszert, miután annak a nyelve már magyar, indítsd újra a gépet, és csak ezután aktiváld az Office-t, mert így magyar nyelven fog regisztrálódni.
Amúgy piszokul tetszik a kis gép, a mellékelt stylus is nagyon jól használható az asztali programok kezelésére. A képernyő-billentyűzetet már megszoktam, az asztali programok kezeléséhez meg egy BT-s egeret használgatok leginkább (a régi notimét). Őrület, de VPN-en a céges vállalatirányítási rendszerhez is hozzáférek, sőt - próbaképpen - még CAD-programot is telepítettem rá: nem kényelmes használni, de "végszükségben" alkalmazható.
szerk: nagyon hasznos a 8"-os beépített GPS-e, az Áruházból letölthető Here Maps térképekkel offline navigációt is tud!
szerk2: Megint van 10"-os jó áron!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iPad Mini 7 (2024) 128GB Garanciális
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest