- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
CsabaTompa #7065 üzenetére
Én úgy tettem fel, hogy letöltöttem a Microsoft oldalról a telepítőt.
Az indítás előtt eltávolítottam minden nagyobb terjedelmű telepített programot és még így is közölte, hogy csak úgy végezhető el a frissítés, ha tudomásul veszem, hogy később vagy ha balul sikerül valami nem lehet lesz visszaállítani az eredeti rendszert (a telepítő törölte a recovery partíciót).
A telepítő indítása után megkérdezte, hogy frissíteni akarom e a meglévő rendszert vagy telepítő médiát akarok csinálni. A frissítést választottam. Ezután megkérdezte, hogy a személyes fájlokat meg akarom e tartani én a nemet választottam. A telepítés gond nélkül végig ment és az új rendszer első indítását követően az aktiválás is gond nélkül megtörtént.
A telepítést követően alig pát GB szabad hely maradt, ezért a Lemez karbantartóval töröltettem mindent amit csak lehetett. Így felszabadult egy csomó hely, kiderült kisebb helyen elfér a 10 mint előtte a 8.1.
Egyedül a G-sensorral kellett bajlódni mást mindent felismert és beállított hiba mentsen. A hibamentes elforgatáshoz ezt töltsd le és telepítsd. A telepítést követően lehet, hogy engedélyezni kell az eszközkezelőben. Ezt követően elsőre fejjel lefelé állította be a képet. Ekkor az Intel grafikus vezérlőpultban is és a Vezérlőpult/Képernyő/Képernyőfelbontás-nál is elforgatás 0 fokra átállítottam. Innentől hiba nélkül működik a tabom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Netflix
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest