- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
+1
Bar en nem dolgoztam a HP-nek, de van nem egy ismerosom aki igen, es lenyegeben ugyanez a velemenye.
Egyszer vettem igen kedvezmenyes aron HP laptopot, eletem legnagyobb hibajat kovettem el. Specifikacioihoz kepest iszonyatosan lassu (HDD) volt a rendszer, es a budos eletbe nem voltak hajlandoak egyetlen egy driver frissitest kiadni hozza. Meg a chipgyartok sajat drivereit se tudtam feleroszakolni ra (kezzel telepitettem, osszeomlott a drendszer ha barmit frissitettem igy).
Ez a kinkeserves lassusag, es a nulla support egyaltalan nem egyedi, anno nyertem egy HP tintasugaras nyomtatot, a letezo leghamarabb tul is adtam rajta, illetve amikor boltban nezegettem kamerat/fenykepezot, az elado (aki a jobaratom is) barmit ajanlott, de "HP-t ne".
Egyetlen egy dolog van amit a HP jol csinal, es azok az irodai, lezeres nyomtatoi. Itthon is es meloban is ez az egyetlen egy olyan HP termek, amivel elegedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- Lenovo Tab M11 / TB330FU 8/128Gb
- Dell 7210 2in1 tablet laptop i5-10310U/16GB/512GB
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest