- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilla311
tag
Egyébként még ide tartozik, de bocsi, nem tablet, úgyhogy szürkébe teszem, hogy én most vettem passzív hűtésű mini-itx integrált alaplapot, amiben a már említett 15 W-os kabini dolgozik. Az Intel konkurens példányaiban ezek a Celeron J1900, N3150 és társaik dolgoznak. Rendszerint jóval alacsonyabb a memória-sávszélességük, vagy eleve csak SO-DIMM modulokat kezelnek, míg az AMD-be bele tudtam tenni a nagy sebességű DDR3 DIMM modulokat dual chanelben. Ezenkívül megnéztem pár benchmark tesztet, ami összehasonlítja az A4-5000-et az Intel megoldásaival, és előbbinek lényegesen nagyobb előnye volt. Na most a piacon van kb. 10 féle Intel, mind ugyanabban a kiépítésben, és 1 féle AMD, a már említett A4-5000-rel és Radeon HD 8330-cal. Az AMD-nek most egyszerűen rosszabb a neve. Ez van, kérem. Ezért van kevés laptop, meg kevés minden. Rosszul megy nekik. De az volt a jobb vétel. Mondom, majd kíváncsi leszek az új magokra az új gyártástechnológiával, mit hoznak ki belőle. Kb. ez az utolsó dobásuk, úgyhogy szurkoljunk nekik. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OLED monitor topic
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest