Új hozzászólás Aktív témák
-
tilla311
tag
válasz
tilla311 #11126 üzenetére
De nem szeretném ezzel offolni a topicot, mert nem ide tartozik, csak valaszkent irtam. Szoval, ha vannak tovabbi valaszok a temaban, az erdekel, de mehet privatban is vagy masik topicban. En az irasomban igazabol csak azokra a hozzaszolasokra szerettem volna reagalni, amik azt firtatták, hogy az Intel strategiavaltasa miatt majd biztos megszunnek az x86 tabletek, es ez mekkora nagy ternyeres lesz az ARM-nek. Valamint ennek vonatkozásában milyen új utak, lehetoségek allhatnak az x86 tablet vonal előtt.
-
tlac
nagyúr
válasz
tilla311 #11123 üzenetére
régen sem volt igazán jobb az amd jelenléte a laptokoban, még akkor sem mikor tényleg jobban voltak a procijai
Egyébként még ide tartozik, de bocsi, nem tablet, úgyhogy szürkébe teszem, hogy én most vettem passzív hűtésű mini-itx integrált alaplapot, amiben a már említett 15 W-os kabini dolgozik
attól függ, hogy mi volt cél, de én intelt vettem volna
Kínából be lehet szerezni tablet belsővel szerelt dobozokat, amikben ugyanúgy integrálva van minden, mint egy szokásos tableteben és ezeknél kevesebbet fogyasztó cuccokat már nem igen találsz x86-os alapon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged