Hirdetés
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- iPhone topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukih
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy gépet amit csak netezésre, filmezésre, word-re (és excel stb) és Hearthstone-ra (kártyajáték) használnék amikor hétvégén hazamegyek vagy ha épp az egyetemen kell jegyzetelni.
Fontos a kis súly és hogy "2 az egyben legyen (tablet-laptop)" és a kisebb kijelző (ezért nem akarok "normál" laptopot venni mert a 15,6" már nagy nekem).
Most az emagon láttam két akciósat és meg szeretném kérdezni róla a véleményeteket, hogy megéri-e és ha igen akkor melyiket válasszam, illetve, hogy a játék (HS) elmegy-e rajta mert sokszor csak arra használnám, hogy ne unatkozzak.
Egy egyik egy Lenovo a másik pedig egy Acer. Megéri az árát vagy keressek mást? Melyiket válasszam ha megfelelőek? Ha nem jó akkor ebben az árkategóriában (65-70 ezer Ft) mit ajánlanátok?
Láttam, hogy előző pár HSZ-ban (nem sokat olvastam el mert most nincs időm bocsi, de fontos lenne a dolog mert minél előbb szeretném rendelni) szó volt a Lenovoról, de azért az Acerről is érdekelne még vélemény.

Választ köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hobby elektronika
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest