- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukih
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy gépet amit csak netezésre, filmezésre, word-re (és excel stb) és Hearthstone-ra (kártyajáték) használnék amikor hétvégén hazamegyek vagy ha épp az egyetemen kell jegyzetelni.
Fontos a kis súly és hogy "2 az egyben legyen (tablet-laptop)" és a kisebb kijelző (ezért nem akarok "normál" laptopot venni mert a 15,6" már nagy nekem).
Most az emagon láttam két akciósat és meg szeretném kérdezni róla a véleményeteket, hogy megéri-e és ha igen akkor melyiket válasszam, illetve, hogy a játék (HS) elmegy-e rajta mert sokszor csak arra használnám, hogy ne unatkozzak.
Egy egyik egy Lenovo a másik pedig egy Acer. Megéri az árát vagy keressek mást? Melyiket válasszam ha megfelelőek? Ha nem jó akkor ebben az árkategóriában (65-70 ezer Ft) mit ajánlanátok?
Láttam, hogy előző pár HSZ-ban (nem sokat olvastam el mert most nincs időm bocsi, de fontos lenne a dolog mert minél előbb szeretném rendelni) szó volt a Lenovoról, de azért az Acerről is érdekelne még vélemény.

Választ köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi hangfal építés
- Napelem
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest