- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukih
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy gépet amit csak netezésre, filmezésre, word-re (és excel stb) és Hearthstone-ra (kártyajáték) használnék amikor hétvégén hazamegyek vagy ha épp az egyetemen kell jegyzetelni.
Fontos a kis súly és hogy "2 az egyben legyen (tablet-laptop)" és a kisebb kijelző (ezért nem akarok "normál" laptopot venni mert a 15,6" már nagy nekem).
Most az emagon láttam két akciósat és meg szeretném kérdezni róla a véleményeteket, hogy megéri-e és ha igen akkor melyiket válasszam, illetve, hogy a játék (HS) elmegy-e rajta mert sokszor csak arra használnám, hogy ne unatkozzak.
Egy egyik egy Lenovo a másik pedig egy Acer. Megéri az árát vagy keressek mást? Melyiket válasszam ha megfelelőek? Ha nem jó akkor ebben az árkategóriában (65-70 ezer Ft) mit ajánlanátok?
Láttam, hogy előző pár HSZ-ban (nem sokat olvastam el mert most nincs időm bocsi, de fontos lenne a dolog mert minél előbb szeretném rendelni) szó volt a Lenovoról, de azért az Acerről is érdekelne még vélemény.
Választ köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged