- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Akkor különböző a product ID. Registry-ben át kell írkálni jópár helyen, miután megnézted milyen PID van az enterprise lemezen. De ha nincs semmi fontos dolog a szerveren csak friss telepítés akkor ne tökölj vele.
Nekem azért kellett heggeszteni, mert volt a szerveren egy SQL kb 2000 óra munkával és nem kellett volna lezúzni -
brd
nagyúr
Nem kell ehhez link, 3 dologra van szükséged:
- SP2neve.exe /integrate:könvytárnév
- CD-író
- ISO készítő program, pl. UltraISO.Készítesz egy ISO-t a telepítőről, kimásolod a HDD-re az összes file-t a telepítőből, majd a kimásolt file-ok helyét adod meg a SP2neve.exe /integrate: után; ha végzett, "visszamásolod" a file-okat az ISO-ba, kiírod, és erről telepítesz.
-
gardener
senior tag
Pedig egyszer Én is jártam hasonlóanmikor, beraktam a serverbe egy gigás hálókarit. De nem jut eszembe,hogy hogyan is trükköztem. Alpalapi hálókártya nincs letiltva és az foglaja azt az ip címet?
De miért nem jó neked másik IP cím? Azt nem mond, hogy mert konzervatív vagy? -
kraftxld
félisten
Akkor szépen sorban írom, hogy mik jutnak eszembe
- Alaplap bios frissítés
- win2k sp4 telepítése (ha még nem történt volna meg)
- patchek telepítése, driverek frissítése legfrissebre.
- sp2 integrált win2k3 telepítőkészlet használata
ha nagyon sok időd van, ezt is kipróbálhatod:
win2k ghostolása, gép lepucolása
tiszta win2k3 telepítése
vmware telepítése, majd p2v-vel a 2k beadagolása, és megpróbálni admt-vel átszedni a felhasználókat (ezt nem próbáltam még, lehet hülyeség)
amúgy hány userről van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest