Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tybsen #65392 üzenetére
Hogy visszakanyarodjunk a WP témára kicsit: ha a Google keresőből nyomsz a címre, akkor nem kellene az alapértelmezett térképpel megnyissa azt? Mert ha ez megtörténik, akkor onnan már tudsz navigálni szerintem. Most nem tudom neked kipróbálni, mert itt nem megy a G kereső.
Egyébként én azt hiányolom kicsit még, hogy WP alatt elég szegényes a megosztás funkció, vagy nem elég nyitott az api, vagy a fejlesztők nem implementálták igazán, így általában körülményesebb dolgokat átküldeni másik appba. Sokszor csak üzenetek, email, onenote és onedrive megosztás van, pedig más app is elvileg kezelné az olyan típusú tartalmakat.
-
MrCsiT
addikt
válasz
tybsen #65392 üzenetére
A here maps szerintem egészen használható. Nem mellesleg, én még telót nem láttam olyan gyorsan GPS jelet fogni, mint ahogy a 830 teszi. Múltkor egy rokonom lepődött meg, mikor 3 mp alatt nemcsak hogy jelet fogott a teló, de mutatta is, hogy hol vagyok. A Note2-m lassabb, pedig az sem lassú.Este volt megint a kezemben a 830, ismét ámulatba ejtett, mennyire gyors a GUI. Bármiből léptem arrébb, azonnal megtörtént, semmi gondolkodás nem volt, ez nagyon tetszik.
Az, hogy pl. a viber app funkcionálisan butább, mint droidon, az nem jó, remélem, megkapja majd a droidos "extrákat", mint a nevenkénti háttér és az animált jelecskék..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest