Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Problema: rendszeresen visszaállítja a datumot a telefon (lumia 625), ujraindul es keri a pint. Az utobbi ket hetben haromszor csinalta. 8.1 update utan csinaltam gyari visszaallitast, mivel ceges telefon, alig van rajta nehany letoltott app. Most letoroltem mindet, de okozhatja ezt valami rossul megirt alkalmazas?
Utalom egyebkent, hogy egy ilyen megbizhatatlan keszulek/rendszer ez.... Multkor ejjel indult ujra es nem is ebresztett persze, a datum megint majusra allt vissza.. Aztan a napokban szinten visszaallitotta magat majusra.. Ennek megfeleloen, mivel nem is vettem eszre (nem figyeltem), csak a hivaslistabol derult ki, hogy valami nem oke, mert ugyan a kis csempe mutatta a nem fogadott hivast egy szammal, de ranyomva a hivaslistaban nem latazodott a szam, sot az utolso hivasok sem - aztan nagy nehezen rajottem, hogy mivel nyilván időrendi sorrendben vannak a számok ezért nem a lista tetején vannak az én legutolsó hívásaim, mivel azokat májusi dátummal a lista aljára vagy nem tudom hova teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest