Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
share
tag
válasz
thomas791
üzenetére
azt hiszem ez az.
a szinkronizálás már megvan.nem, annyit írj, hogy
The file 'Dilinja - Never' cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. If the problem persists, try reinstalling or restoring this file.
és még annyi, hogy a hívószám kijelzését hol tudom beállítani?
-
share
tag
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
úú köszi!
WinMo 6.5 van a HTC-men, és segítségeket kérnék.
régebben volt egy olyan, hogy a Today 3 "asztalos" volt, ahova te rakod ki a dolgokat, mint a normális asztali gépen. mi a téma neve?másodszor pedig, csak eredeti csengőhangot tudok beállítani, miért?
harmadszor pedig ha egy hangot meg akarok nyitni simán a mappába nem engedi, kiír valamit. ez mitől lehet?negyedszer pedig xp-vel hogy tudom szinkronizálni a telot? -
share
tag
sziasztok!
WinMo 6.5 van a HTC-men, és segítségeket kérnék.
régebben volt egy olyan, hogy a Today 3 "asztalos" volt, ahova te rakod ki a dolgokat, mint a normális asztali gépen. mi a téma neve?
másodszor pedig, csak eredeti csengőhangot tudok beállítani, miért?
harmadszor pedig ha egy hangot meg akarok nyitni simán a mappába nem engedi, kiír valamit. ez mitől lehet?
negyedszer pedig xp-vel hogy tudom szinkronizálni a telot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- IPhone 17 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- IPhone 14Plus gyári független akku 90% ajándék + tokok!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest