Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
de hülye vagyok.
ott van fent a kiegészítő 96dpi.....
le is töltöttem, fel is raktam,be is állítottam, de nem lett jó az msn.a többi wifi-s cuccot is vissza pakoltam..
szerintem van ebben valami tiltás,ami nem engedi az msn-t.. az ebuddy-t letöltöttem,elkezdtem a regisztrációt,minden adatot elfogadott, de mikor a felhaszálónevet beírtam,csatlakozni akart..de nem sikerült. újra,felhasználónál kezd,rögtön kereste a netet. ezt játszottam 1 órán keresztül.egyébként már van egy regisztrációm, de ha be akartam léni, szintén nem találta a netet.
minden más alkalmazásban tökéletesen megy minden. pl: opera mini,youtube,stb.szerintem én itt feladom. vagy esetleg van még valami ötleted?
mindenesetre nagyon szépen köszönöm minden eddigi segítséged,kedvességed,rám pazarolt időd,és néhány elhasznált Mb-od

Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ott van fent a kiegészítő 96dpi.....