- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztlaci
aktív tag
Nálam volt hasonló asztali gépnél, Bios teljes reset segített. Elem ki, resetelés, új elem vissza, - ha már szétszedtem. Azóta van USB portom rendben.
Régen használtad mint írod, lehet háklis a gyengébb elemre.
Ami én kiszedtem, 3,08 V még volt benn, az új 3,4 V körül van. -
-
Cs1csó
titán
Miről frissítenél mire? Ha egy korábbi Windows 10 verzióról egy újabbra: csinálj egy Windows 10 telepítős pendrive-ot és arról próbálj meg egy javítást indítani.
Ha korábbi Windows-ról pl. 7-esről, akkor lehet egy tiszta telepítés lesz a megoldás.
Vagy csak egy sima update? Akkor is jó lehet az első megoldás.
-
szabonagyur
félisten
Azért ennyire nem kellene túlzásba esni, eszközök nagy részének nem 3 év a driveres támogatása, nekem is most 7 éves a nyomtatóm és mégis van hozzá Win8 támogatás, ja és mellesleg HP.
Azért 10 év alatt a legtöbb otthonra szánt olcsó nyomtató is megadja magát.
Univerzális driver meg most is létezik és pont emiatt nem is működik a legtöbb esetben, illetve azért nem is baj, hogy vannak néha technikai korlátok.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest