- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Sgt. Chris #118925 üzenetére
Lehet, erről is volt már itt. Vagyis W10 2004 ISO-fájl felcsatolása a fájlkezelőben, majd ott a
setup.exe
futtatása és mehet a közvetlen build upgrade a személyes fájlok, telepített programok, beállítások stb. megtartásával. -
válasz
Sgt. Chris #106900 üzenetére
Települt nálam is!
Eddig minden ok, nem robbant fel a gép.
Délelőtt azért készítettem egy szokásos mentést macriummal.
szasanyi Szívesen!
-
válasz
Sgt. Chris #103879 üzenetére
Én is vettem egyet a múlt héten, bár konkrétan nincs most rá szükségem, de úgy voltam vele tarcsiba jó lesz.
Egyértelműen OEM-es, azaz alaplap csere esetén elvileg kuka lehet, de ha MS fiókhoz van hozzárendelve az adott gép, akkor akár a Gépház megfelelő menüjében lehet újra próbálkozni alaplapcsere esetén.
Egyébként az előreutalás után kb. 3 nappal küldték elektronikusan a számlát, és azon van feltüntetve a kulcs.
Abból induljál ki, hogy ha 10 ilyen kulcsot veszel, és évente ellősz egyet, az ugye még mindig csak 24 e Ft, miközben nézd már meg, hogy mennyibe kerül a Pro verzió az MS-nél. -
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
Sgt. Chris #103860 üzenetére
Erre valaki?....
Gondolom itt már van számla, meg miegymás..bár hologramos matrica és más nyalánkságok az elektronikus értékesítés miatt nuku. A legfőképp az foglalkoztat, hogy így retail lesz-e, vagy gépcsere esetén kuka...
-
I02S3F
addikt
válasz
Sgt. Chris #91279 üzenetére
Szia! A hibaüzenetet mindenképpen másold be ide! Google-lel rákerestél már? Az Lg TV manuáljában van leírás erről? Online leírást találtál, mind a TV-dre vonatkozó, mind a Win 10-re vonatkozó leírást? (a képernyő megosztáshoz)
-
Ablakos
őstag
válasz
Sgt. Chris #86969 üzenetére
Igen, volt "Nincs internet" hiba. MS Store, facebook, messenger nem kapcsolódtak. Holott minden egyéb hálózatot használó alkalmazás rendben volt.
Visszaléptem az előző buildre és megint működik minden. -
adika4444
addikt
válasz
Sgt. Chris #86969 üzenetére
Hali!
Ha jól tudom, ez USB-s. Próbáld meg másik portban, illetve próbáld meg letörölni az eszközkezelőben, hátha talál hozzá valami jó drivert a Windows.
szerk: utóbbit csak akkor, ha offline is fel tudod rakni a drivert ha nem sikerülne neki megtalálni.
-
nanus
senior tag
válasz
Sgt. Chris #34259 üzenetére
Nálam hibátlan.......a hiba az ön készülékében van...böngészőjében ..
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Sgt. Chris #11348 üzenetére
Miért ne maradt volna aktivált? Aktiváltra engedted rá. Szerintem amíg ki nem lépsz az Insiderből aktivált is maradsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest