- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
#72042496 #30143 üzenetére
Na, az itthoni gépen is fennvan a Windows 10, de természetesen nem sikerült a 1511-et feltenni, se 1511-re frissíteni, így aktiválni sem a Windows 7 kulcsával. Lentebb írom, hogy mit csináltam eddig, a kérdéseim kiemelve.
Minden segítséget előre is köszönök, mert én azt gondolom, mindent megtettem hogy flottul működjön az átállás, de mégsem akar összejönnni.
0, Bekészítettem a dobozos Windows 7-et, hogy annak a kulcsával majd aktiválom a 10-est.
1, Karácsony előtt letöltöttem a "legfrissebb" Windows 10 telepítőt pendrive-ra a Media Creation Tool-lal.
2, Feltelepítettem a 10-est, de aktiválni nem sikerült. Nem fogadta el a Windows 7 kulcsát.
3, Látom, hogy azért, mert egy régi build került fel. Ez normális? Komolyan, egy hónappal az őszi update után még nincs új ISO?
4, Próbálom frissíteni a rendszert Windows Update-en keresztül a 1511-re. A 1511 látszik, elvileg készen áll, de csak nem települ.
5, A neten azt írják, hogy Media Creation Tool-on keresztül lehet frissíteni. Elindítom a tool-t, végimegy az őszi update szép hosszú telepítője, és amikor bejelentkezem, még mindig a 10240-es build fogad. Ez úgy mégis mit csinált akkor fél órán keresztül?
6, Most a 10240-es build alatt frissítést keresve azt írja, naprakész a rendszer. Tényleg ennyire gáz az update, vagy ezt csak álmodom? Van olyan tapasztalat, hogy később megtalálja-e a frissítést? Hogyan lehet felrakni végre ezt a 1511-et?Előre is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
válasz
#72042496 #29258 üzenetére
Az első közben megoldódott. A kártyaolvasó miatt van két extra USB meghajtó a gépen, de ezek csak a lemezkezelőben, vezérlőpultban és hasonló helyeken látszanak. Letiltottam őket és egyszerre eltűnt a Safely Remove Hardware ikon.
Pedig korábban szinte biztos vagyok benne, hogy megpróbáltam úgy is, hogy a kártyaolvasót eleve rá sem dugtam az alaplapra. Lehet, egy másik Intel Rapid Storage
driverappis kellett hozzá.
-
Clemi
veterán
válasz
#72042496 #19131 üzenetére
Szerintem is lassú. A Z87 alaplapon a I-2500K procival 22-25mp volt. Ez egy másik alaplap és minden gyári optimálison van. A BIOS képernyőt 12-15mp-ig bámulom. Igaz van a gépre dugva 2 db SSD és 3 HDD meg a a Intuos padom és persze a vezeték nélküli keyboard és egy egér külön vevővel. Persze a BIOS ugy van alapból beállítva, hogy nem inicializálja az összes USB eszközt a boot alatt, csak később, de akkor sincs lövésem se, hogy mi a frászt művel 15mp-ig a csippanás után. Amint megjön a W10 logója már mint a villám.
-
válasz
#72042496 #19110 üzenetére
1. Az XP-vista-7-8-az se lehetett túlságosan átszabni, ez windows, adott GUI-val, nem linux, ahol kedvedre válogatsz az ablakkezelők között.
2. Miért, xp-nél se emlékszem jelszó nélküli opcióra. netplwiz, beállít, csókolom.
3. Na ez a modern-régi skizofrénia velem is a falat mászatja, főleg, h a modern szabásmintával elég nehezen barátkozom.
4. +1. főleg, h alkalmasint át kell ugrani a klasszikus vezérlőpultba.
5. ("Groove music...") - najó, az ilyen sz@rokat még a telepítőből is kiszedtem. Winamp?
6. Edge = alfa 3-as szint, majd beta 2 táján visszatérünk a témára (pl ha már lesznek bővítmények)
7. Noigen, marad a skizofrénia (új és régi egymáson)
8. Akkor dobsz igazi hátast, amikor szembejön egy hibaüzi
("baj történt" + semmilyen kód
).
-
blackmacs
senior tag
válasz
#72042496 #19002 üzenetére
A baj az hogy a notit win8-al vettem tele van recovery partíciókkal,így nem igazán merem babrálni a gépet,mert nem igazán vagyok képbe hogy is kellene csinálni.A fórumon sokan panaszkodtak anno akik win7-et akartak rátenni a win8-al vett gépre hogy driver problémák voltak meg nem volt wifi meg ilyesmik.
Régóta nem követem ezt a témát így elég tájékozatlan vagyok sajnos.
A másik hogy az elején még minden faszán ment egyik napról a másikra kezdett el szarakodni.Meg jött le valami frissítés is lehet az kavart be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged