- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
azka79 #126990 üzenetére
Ez most tiszta telepítés, vagy upgrade volt 1909/2004/egyéb verzióról? Megvártad míg befejezi szükség esetén a frissítések telepítését, újraindítás volt már, stb?
Meg nem világos milyen frissítést akarsz törölni/eltávolítani, ha a 20H2-t, akkor max. akkor lehet, ha közvetlenül upgrade-eltél egy korábbiról. -
TRob1
veterán
válasz
azka79 #69515 üzenetére
Mé bmeg, ha pl. mercit veszel kérheted az ablakemelőt az ajtóra is meg a műszerfalra is? Vagy Milka mogyorós-mazsolásnál kérheted Török vagy kérheted Grúz mazsolával is, vagy esetleg kapod azzal amit ők akarnak?
Hihetetlenek az emberek, komolyan mondom. Jóhogy nem a júzer mondja meg hogy milyen oprendszert gyártson az MS.
Anno én sem kértem bele a passziánszt meg később a widgeteket vagy akármit, mégis voltak. Sőt, azt sem kértem hogy Dos helyett winen fussanak a gémek... mégis az lett.
Kb. Mindenre mondhatod hogy Ez ..., az van amit kapsz. Majd ha Te gyártasz/fejlesztesz vmit, akkor az olyan lesz amilyent Te szeretnél. Viszont jövök Én, és mondom hogy ez xar, ez xyz az van amit kapok...
ui: Jah, és legjobb tudomásom szerint nem kötelező a használata, főleg nem otthoni használatra. (céges környezetben meg lehet sírni a megfelelő helyeken, hátha...)
-
Bferibörs
addikt
válasz
azka79 #68909 üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy használt laptopot amin win 10 volt, viszont semmi nem bizonyítja, hogy eredeti ( nem windows miatt vettem meg , jelenleg linux fut rajta amit telepítettem) . Szeretném megkérdezni, hogy az újonnan vásárolt windows termékkulcsával zökkenőmentesen tudom regisztrálni a wint vagy valami procedúra kell hozzá ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest