Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee001
őstag
válasz
SetCHOO. #115178 üzenetére
A .net framework verziói kólönálló keretrendszer, pl ha fenn van a 4.0 és kell a 2.0 akkor azt külön kell telepiteni
Egyébként ezeket a windows image trtalmazza a gépeden,windows szolgáltatások ki/be kapcsolása a programoknál a vez pulton,pipa be és telepitiDe,ezen komponensek csak akkor kellenek ha vmi alkalmazásnak szüksége van rá a futáshoz
Ha minden létezöt telepitesz öngolt lösz mert minek telepited ha nincs rá szükség,több hiba lesz a rendszeredben és a havi update kedden ezekhez is töltheted az updateket (feleslegesen)Ha az adott app kéri,hogy telepitve legyen pl a visual c++ akkor telepitsd,de csak azokat a komonenseket amiket kér
-
válasz
SetCHOO. #115175 üzenetére
Szia.
Friss telepítés után ezeket felszoktuk tenni, amikor és amihez kéri, meg általában mikor települnek ezek a progik benne szoktak lenni, vagy külön letölti netről.
java, netframework... stb, meg ami épp kell neked. De nem lesz (legalábbis én nem tudok róla, hogy lenne ilyen full pack) -
válasz
SetCHOO. #32937 üzenetére
Nos, az ilyen híreket olvasva én mindig összeteszem a két kezem, hogy nálam még mindig a 10240-es verzió van a gépen, és szerencsére még nem erőltette rám az MS a TH2-es verzióját. Nemrég kapcsoltam be a gépet, rögtön elindítottam a gépházban egy frissítés keresést, mert tegnap írták itt a fórumon, hogy megint útban van egy frissítő csomag, de szerencsére kidobta, hogy naprakész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest